2018 Aralık ayında dondurulmuş embriyo transferi olacaklar toplanalım

Amin canim insallahh
Birde benim 4 tane 3.gun embriyosu donduruldu. Cozdurup 5.gune beklenicekmis cok korkuyorum ya ilerlemezse diye

Amin canim insallahh
Birde benim 4 tane 3.gun embriyosu donduruldu. Cozdurup 5.gune beklenicekmis cok korkuyorum ya ilerlemezse diye
Canım neden 5.güne gelmeden 3.gün dondurdular ve çözülünce 5.güne beklenicek hiç anladım doğrusu hani bazı kişilerin ki 5.güne gelmeden bozulduğu için 3.gün transfer yapıyolar ama seninkini çok anlayamadım doğrusu,ayrıca dondurulmuş embriyoda çözülünce aynı gün bile bozulma ihtimali oluyo ki seninki 2 gün nasıl bekliycek biraz garip geldi ama vardır bildikleri illaki

Canm arkadss benm.doktorum da yani göğsen onalanda ankara baskent hastanesinde transferi yaptrcak dondurulmuslari orda baskent hastanesi yada söyle diyim benm doktorum herzman 3.gün embriyosu ile transfer yapar yada dondurur bende nedenini Merk ediyorum ama genelde 3.gün embriyoşu yapar

Canım 3.gün embriyosunu transfer yapar yada dondurup çözdürüp yine 3.gün transfer yapar anlarım ama 5.günü beklemek onu çok anlayamadım ozaman niye 5.güne gelince dondurmuyo yani

Kızlar en son tedavi olduğum doktor beşinci gün embriyosu dondururken içindeki sıvıyı biz alıyoruz yoksa embriyo donarken patlar gibi bişeyler söylemişti belkide bu sıvının alınması embriyolara zarar veriyordur o yüzden üçüncü gün dondurup çözüldüğünde beşinci güne bekletilip embriyo ile hiç oynamadan koymak istiyorlardır drların vardır bi bildiği siz kafanızı rahat tutun herşeyi sorgulamayın

İlaç ihtiyacınız varsa ücretsiz karşılayabilirim. Pozitif sonuç aldım ve elimde fazladan ilaçlar kaldı

Adetin 2.günü kontole gidince tekrar kaç gün sonra gel dedi,toplam kaç gün oldu başlayalı
canım adetin 2.günü ben gitmedim şehirdışında idim cem hocaya whatsuptan yazdım progesteron e2 tahlilleri istedi onları yapıp ona yolladım asistanı arayarak 14.gün gittim tekrar kan baktılar değer düşük olduğu için ilaçlara devam et dedi muayene etmedi dün kontrole gittim muayene etti kalınlık iyi dedi istediğiniz şekilde olduğunu söyledi yolum uzak olduğu içinde cuma tekrar tahlil istedi onu da telefondan ileteceğim ona göre karar vereceğiz dedi tamam dersek kaç gün sonra transfer olduğunu sordum 5-6 gün sonrası dedi.eğer öyle olursa adetime 1 hafta-10 gün falan kalmış oluyor o nasıl olacak bilmiyorum :)

Biraz anlatti soklayarak donduruyorlarmis cozdururken de oyleymis. İlerleyen embriyolarin gercekten saglikli embriyolar olucak falan dedi. Bir an once o zamana gelsek de gorsek catlicam meraktan
Bende gogsen hocanin hastasiyim aynen bizim uygulamamiz bu sekilde dedi
Canım 3.gün embriyosunu transfer yapar yada dondurup çözdürüp yine 3.gün transfer yapar anlarım ama 5.günü beklemek onu çok anlayamadım ozaman niye 5.güne gelince dondurmuyo yani
Ayni seyi bende soyledim embriyologla gorustum embriyolarin dondurulcak kaliteteyse cozulunce de iyi olur merak etme dedi ama benim de icim icimi yiyor. Ya ilerlemezse diye. 4 tane birden o yuzden donduruyoruz dedi bunlardan ilerleyen mutlaka olcak falan dediler ama icimin rahatlamasina yetmiyor

Canım ne yaptın oldu mu transferin? nasıl geçti? iyi misin ?
merhaba canım, pazartesi akşamı nakil gerçekleşti. şimdi raporluyum ve dinleniyorum. günde 3 estorfem, günde iki jel, folik asit, prednol alıyorum. 5 günde bir de depo iğne olucam. bu arada d vitaminine baktır. benim çok düşüktü, biraz damlalarla yükseltmiştim. doktorum 15 günde bir d vitamini iğne verdi. transfer sonrası onu da yaptırdım. bebeğin gelişimi açısından önemli olduğunu söyledi. zaman zaman kasıklarımda ağrı oluyor, karnımda sanki gaz varmış gibi de bir şişkinlik var. onun dışında bol bol uzanıyorum.

benim d vit en son baktırdığımda fena değildi ama yine de baktırayım sağol canım.aslında benim cocuklugumdan beri demir eksikliğim var ciddi düzeyde vücudum demir depolayamıyor tedavıye baslamadan 1 ay kadar önce demir ilacına baslamıstım doktorum onu kullanma folık asit veriyorum dedi ama ben kendımı bılıyorum demirim düşük olduğundaki bütün belirtiler su anda var salı günü kontrole gittiğimde tekrar söylicem. test günün ne zaman ? zaman nasıl geçiyo? heyecanlı mısın? doktorum bana transferden sonra yatmanı istemiyorum dıyor, ben de yıllık izin alıp gezmeyi kafa dağıtmayı düşünüyorum.

Sigara içmiyorum. Sağlıklı beslenmeye dikkat ediyorum meyve falan yiyorum zaten. Kastettiğim e vitamini omega falan kullandırıyolar mı önceden acaba

merhabalar 5 ay önce rahim ağzı yetmezliği tanısıyla erken doğum sonucu ikiz bebeklerimi kaybettim. Her umut besleyen kadın gibi sevincim yarım kaldı. Ama evlat isteği ve yaşamamış olsalar da annelik duygusu her zaman ağır basıyor. her neyse tedaviye başlamış olan arkadaşlara sonsuz dualarımı gönderiyorum. ben gibi başlamak için gün sayanlara da zamanın bi an önce geçmesini diliyorum. benim transferim aralık sonu olacak büyük ihtimalle. Yaradan herkesin kalbine göre versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…