- 3 Kasım 2014
- 4.227
- 3.983
- 198
- Konu Sahibi Pembepanterr
-
Amin canim insallahhCanım normal tedavi gibi adetin 2.günü başlandığını biliyorum ama kontroller kaç gün sürüyo onu bende bilmiyorum kimisi 15 kimisi 20 gün diyo,ama en azından iğne tedavimiz olmyacak sadece ilaç kullanıcaz oyüzden rahatız inşallah güzel haberler alırız topiğimiz şenlerir inşallahhh hepinizin pozitif haberlerini almayı canı gönülden istiyorum
Canm dengeli beslenme çok önemli hergün süt iç yumurta ye meselaKızlar aralıkta transfer olacağım. Sizce bu aydan yapmam gereken bişey var mı ?
Öncelikle sigara içiyosan kesinlikle bırakmalısın canım yediğine içtiğine dikkat edip spor yaparsan süper bi başlangıçla hazır olursun ve en önemlisi stresten uzak durman gerekiyoKızlar aralıkta transfer olacağım. Sizce bu aydan yapmam gereken bişey var mı ?
Canım neden 5.güne gelmeden 3.gün dondurdular ve çözülünce 5.güne beklenicek hiç anladım doğrusuAmin canim insallahh
Birde benim 4 tane 3.gun embriyosu donduruldu. Cozdurup 5.gune beklenicekmis cok korkuyorum ya ilerlemezse diye
Canım neden 5.güne gelmeden 3.gün dondurdular ve çözülünce 5.güne beklenicek hiç anladım doğrusuhani bazı kişilerin ki 5.güne gelmeden bozulduğu için 3.gün transfer yapıyolar ama seninkini çok anlayamadım doğrusu,ayrıca dondurulmuş embriyoda çözülünce aynı gün bile bozulma ihtimali oluyo ki seninki 2 gün nasıl bekliycek biraz garip geldi ama vardır bildikleri illaki
Canım 3.gün embriyosunu transfer yapar yada dondurup çözdürüp yine 3.gün transfer yapar anlarım ama 5.günü beklemek onu çok anlayamadım ozaman niye 5.güne gelince dondurmuyo yaniCanm arkadss benm.doktorum da yani göğsen onalanda ankara baskent hastanesinde transferi yaptrcak dondurulmuslari orda baskent hastanesi yada söyle diyim benm doktorum herzman 3.gün embriyosu ile transfer yapar yada dondurur bende nedenini Merk ediyorum ama genelde 3.gün embriyoşu yapar
Hayırlısı olsun canım güzel haberler verirsin inşallah tarih belli oldu mu?Canım merhaba karar verdim tek embriyo transferi yaptırıcaz tutmazsa tedaviye sil baştan başlıycaz hayırlısı artık
Merhaba kızlar ilk tüp denememde pozitifi gördüm ama mutluluğum kısa sürdü hevesim kursağımda kaldı gelişimi zayıfladı sonrada kürtajçok üzüldüm ama toparlandım aralık gibi dondurulmuş transferimi yaptırmayı düşünüyoruz aranızda aynı dönemlerde transfer olacaklar varsa gelin burda dertleşelim toplanalım rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun
Canım elinde kalan fazla ilaçları tüp bebek merkezine verebilirsin onlar ihtiyacı olanlara veriyorlarİlaç ihtiyacınız varsa ücretsiz karşılayabilirim. Pozitif sonuç aldım ve elimde fazladan ilaçlar kaldı
Canım elinde kalan fazla ilaçları tüp bebek merkezine verebilirsin onlar ihtiyacı olanlara veriyorlar
canım adetin 2.günü ben gitmedim şehirdışında idim cem hocaya whatsuptan yazdım progesteron e2 tahlilleri istedi onları yapıp ona yolladım asistanı arayarak 14.gün gittim tekrar kan baktılar değer düşük olduğu için ilaçlara devam et dedi muayene etmedi dün kontrole gittim muayene etti kalınlık iyi dedi istediğiniz şekilde olduğunu söyledi yolum uzak olduğu içinde cuma tekrar tahlil istedi onu da telefondan ileteceğim ona göre karar vereceğiz dedi tamam dersek kaç gün sonra transfer olduğunu sordum 5-6 gün sonrası dedi.eğer öyle olursa adetime 1 hafta-10 gün falan kalmış oluyor o nasıl olacak bilmiyorum :)Adetin 2.günü kontole gidince tekrar kaç gün sonra gel dedi,toplam kaç gün oldu başlayalı
Canım 3.gün embriyosunu transfer yapar yada dondurup çözdürüp yine 3.gün transfer yapar anlarım ama 5.günü beklemek onu çok anlayamadım ozaman niye 5.güne gelince dondurmuyo yani
Biraz anlatti soklayarak donduruyorlarmis cozdururken de oyleymis. İlerleyen embriyolarin gercekten saglikli embriyolar olucak falan dedi. Bir an once o zamana gelsek de gorsek catlicam meraktanCanım neden 5.güne gelmeden 3.gün dondurdular ve çözülünce 5.güne beklenicek hiç anladım doğrusuhani bazı kişilerin ki 5.güne gelmeden bozulduğu için 3.gün transfer yapıyolar ama seninkini çok anlayamadım doğrusu,ayrıca dondurulmuş embriyoda çözülünce aynı gün bile bozulma ihtimali oluyo ki seninki 2 gün nasıl bekliycek biraz garip geldi ama vardır bildikleri illaki
Bende gogsen hocanin hastasiyim aynen bizim uygulamamiz bu sekilde dediCanm arkadss benm.doktorum da yani göğsen onalanda ankara baskent hastanesinde transferi yaptrcak dondurulmuslari orda baskent hastanesi yada söyle diyim benm doktorum herzman 3.gün embriyosu ile transfer yapar yada dondurur bende nedenini Merk ediyorum ama genelde 3.gün embriyoşu yapar
Ayni seyi bende soyledim embriyologla gorustum embriyolarin dondurulcak kaliteteyse cozulunce de iyi olur merak etme dedi ama benim de icim icimi yiyor. Ya ilerlemezse diye. 4 tane birden o yuzden donduruyoruz dedi bunlardan ilerleyen mutlaka olcak falan dediler ama icimin rahatlamasina yetmiyorCanım 3.gün embriyosunu transfer yapar yada dondurup çözdürüp yine 3.gün transfer yapar anlarım ama 5.günü beklemek onu çok anlayamadım ozaman niye 5.güne gelince dondurmuyo yani
merhaba canım, pazartesi akşamı nakil gerçekleşti. şimdi raporluyum ve dinleniyorum. günde 3 estorfem, günde iki jel, folik asit, prednol alıyorum. 5 günde bir de depo iğne olucam. bu arada d vitaminine baktır. benim çok düşüktü, biraz damlalarla yükseltmiştim. doktorum 15 günde bir d vitamini iğne verdi. transfer sonrası onu da yaptırdım. bebeğin gelişimi açısından önemli olduğunu söyledi. zaman zaman kasıklarımda ağrı oluyor, karnımda sanki gaz varmış gibi de bir şişkinlik var. onun dışında bol bol uzanıyorum.Canım ne yaptın oldu mu transferin? nasıl geçti? iyi misin ?
merhaba canım, pazartesi akşamı nakil gerçekleşti. şimdi raporluyum ve dinleniyorum. günde 3 estorfem, günde iki jel, folik asit, prednol alıyorum. 5 günde bir de depo iğne olucam. bu arada d vitaminine baktır. benim çok düşüktü, biraz damlalarla yükseltmiştim. doktorum 15 günde bir d vitamini iğne verdi. transfer sonrası onu da yaptırdım. bebeğin gelişimi açısından önemli olduğunu söyledi. zaman zaman kasıklarımda ağrı oluyor, karnımda sanki gaz varmış gibi de bir şişkinlik var. onun dışında bol bol uzanıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?