- 11 Şubat 2015
- 3.470
- 3.293
- 333
- Konu Sahibi Pembepanterr
-
- #1.021
Aleyküm selam canım hakkında hayırlısı olsun inşallah güzel haberini alırız canım Allah yardımcın olsunSelamunaleyküm arkadaşlar, hayırlı cumalar olsun inşAllah.. Ömrüm varsa bir aksilik olmaz ise perşembe günü transfer olacağım.. Hakkmızda hayırlısı olsun.. İnşAllah pozitifleri sağlıkla görürüz
Canım histereskopi mutlaka yaptır ben 3.denemede rahim filmi çekildim rahimde daralma vardı histereskopi ile genişletildi ama kısmet dindurulan embriyolar çözülme aşamasında bozuldu 4.denemede pozitif oldu ve Kürtaj oldum Dr kürtaj sonrası şansı arttırmak için rahme çizikler attığını söyledi bende 28 yaşına geçtim27 bitiyor :) Doktor histeroskopi yapalım dedi bugün Rahime çizik atalım dedi kafam çok karıştı yine ... Rabbim nasıl ayarlıyor da millet pat pat hamile kalıyor biz o kadar iğne ilaç operasyon ama nasip olmuyor işte
Aleyküm selam canım hakkında hayırlısı olsun inşallah güzel haberini alırız canım Allah yardımcın olsun
Ne kadar uzun bi yolculuğun olmuş umarım son olur ya .. tabi ki isyan etmiyoruz tevekkül ediyoruz başkasının bebeğini kıskanmıyoruz gıpta ediyoruz ama tükeniyoruz bizi ancak biz anlarız zaten onun için bu kadar kalabalığız burda damdan düşen anlıyor damdan düşenin halinden ... Amin canımCanım histereskopi mutlaka yaptır ben 3.denemede rahim filmi çekildim rahimde daralma vardı histereskopi ile genişletildi ama kısmet dindurulan embriyolar çözülme aşamasında bozuldu 4.denemede pozitif oldu ve Kürtaj oldum Dr kürtaj sonrası şansı arttırmak için rahme çizikler attığını söyledi bende 28 yaşına geçtim
Bizim imtihanimiz buymuş kuzum nasip millet nasıl korunurum diye düşünürken biz bunlarla uğraşıyoruz isyan etmek istemiyorum ama bazen çok yoruldugumh tukendigimi hissediyorum Rabbim emek veren kullarınin kucağını boş bırakmasın
Allah razı olsun canım hepimiz pozitif alalım sağlıkla kucaklayalım inşallah Rabbim hiçbirimizin emeğini boşuna çıkarmasınNe kadar uzun bi yolculuğun olmuş umarım son olur ya .. tabi ki isyan etmiyoruz tevekkül ediyoruz başkasının bebeğini kıskanmıyoruz gıpta ediyoruz ama tükeniyoruz bizi ancak biz anlarız zaten onun için bu kadar kalabalığız burda damdan düşen anlıyor damdan düşenin halinden ... Amin canım
Adetimi bekliyorum dahaKızlar napıyosunuz nasılsınız ses seda yok hiçbirinizde huhuuu???
ben bu gun son kez kan verdim cok sukur ikiye katlanmis 248,7 cikti sonucum haftaya kese icin cagirdi. İnsallah hayirlisiyla onu da atlatirimm. Sen nasilsin nasil gidiyorKızlar napıyosunuz nasılsınız ses seda yok hiçbirinizde huhuuu???
Hala olmadın mıAdetimi bekliyorum dahahiç bu kadar 4 gözle beklememistim sen nasılsın nasıl gidiyor kontrol ne zaman
Ooohhh maşallah canım çok sevindim hayırlısıyla miniğinin pıtpıtlarını da duyarsın inşallahben bu gun son kez kan verdim cok sukur ikiye katlanmis 248,7 cikti sonucum haftaya kese icin cagirdi. İnsallah hayirlisiyla onu da atlatirimm. Sen nasilsin nasil gidiyor
amin cnm insallahhOoohhh maşallah canım çok sevindim hayırlısıyla miniğinin pıtpıtlarını da duyarsın inşallah
Merhaba biz 8 haftamiza girdik hala belirti yokamin cnm insallahhama hala hicbir belirtim yok ben ona sasiyorum. Herkes bisiler hissediyo bende niye yok. Yok diye bosyere uzulmusum digerlerinde ilk zamanlardan karalar bagliyordumm.
Benimde 5.günüm. Bende de bir belirti yok. Yine olmadı sanırım diye karalar bağlamak üzereyim bendeamin cnm insallahhama hala hicbir belirtim yok ben ona sasiyorum. Herkes bisiler hissediyo bende niye yok. Yok diye bosyere uzulmusum digerlerinde ilk zamanlardan karalar bagliyordumm.
Canım ben de 10 günde idrar testi yaptım silik çizgi çıktı 11.gün dün daha çok koyulaşmış tı bugün kan testi verdim şükür hamileyim m umarım senin de tutmuşturKızlar, 31 Aralık'ta dondurulmuş transferim oldu. İki embriyo transfer edildi. Bu ikinci transferdi. İlki malesef tutmadı. Perşembe günü test günüm. Geçen hafta daha rahattım, çok düşünmedim. İlkinde her dakika internette gezip bir şeyler okuyordum. Bunda yapmadım. Ama şu iki gündür huzursuz olmaya başladım. Yine okuyorum her şeyi. Burada geziyorum, belirti arıyorum. Çok heyecanlıyım ve gerginim. Perşembeyi beklemeden yarın akşam sanırım idrar testi yapıcam evde. Çünkü işyerinde olumsuz haber alıp işe devam etmek istemiyorum. Kendimi hazırlamak için. İnşallah iki çizgiyi görürüm bu sefer. Allah hepimizin gönlüne göre versin.
5. Gün embriyosuysa çıkar herhalde idrarda da. Yapan arkadaşlar vardı silik de olsa çıkıyordur. Hadi bekliyoruz çift çizgileri inşallah.Kızlar, 31 Aralık'ta dondurulmuş transferim oldu. İki embriyo transfer edildi. Bu ikinci transferdi. İlki malesef tutmadı. Perşembe günü test günüm. Geçen hafta daha rahattım, çok düşünmedim. İlkinde her dakika internette gezip bir şeyler okuyordum. Bunda yapmadım. Ama şu iki gündür huzursuz olmaya başladım. Yine okuyorum her şeyi. Burada geziyorum, belirti arıyorum. Çok heyecanlıyım ve gerginim. Perşembeyi beklemeden yarın akşam sanırım idrar testi yapıcam evde. Çünkü işyerinde olumsuz haber alıp işe devam etmek istemiyorum. Kendimi hazırlamak için. İnşallah iki çizgiyi görürüm bu sefer. Allah hepimizin gönlüne göre versin.
Evet, 5. gün embriyosu. Yarın 9. gün olacak benim. Ama akşam olduğu için aslında 10'a dönüyor. İnşallah Allah'ım bu sefer olur5. Gün embriyosuysa çıkar herhalde idrarda da. Yapan arkadaşlar vardı silik de olsa çıkıyordur. Hadi bekliyoruz çift çizgileri inşallah.
Canım ben de 10 günde idrar testi yaptım silik çizgi çıktı 11.gün dün daha çok koyulaşmış tı bugün kan testi verdim şükür hamileyim m umarım senin de tutmuştur
İnşallah canım darısı başınıza inşallahÇok sevindim adına. Allah tamamnına erdirsin inşallah. Darısı başımıza.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?