2018 Aralık ayında dondurulmuş embriyo transferi olacaklar toplanalım

Aleyküm selam canım hakkında hayırlısı olsun inşallah güzel haberini alırız canım Allah yardımcın olsun

Canım histereskopi mutlaka yaptır ben 3.denemede rahim filmi çekildim rahimde daralma vardı histereskopi ile genişletildi ama kısmet dindurulan embriyolar çözülme aşamasında bozuldu 4.denemede pozitif oldu ve Kürtaj oldum Dr kürtaj sonrası şansı arttırmak için rahme çizikler attığını söyledi bende 28 yaşına geçtim
Bizim imtihanimiz buymuş kuzum nasip millet nasıl korunurum diye düşünürken biz bunlarla uğraşıyoruz isyan etmek istemiyorum ama bazen çok yoruldugumh tukendigimi hissediyorum Rabbim emek veren kullarınin kucağını boş bırakmasın

Ne kadar uzun bi yolculuğun olmuş umarım son olur ya .. tabi ki isyan etmiyoruz tevekkül ediyoruz başkasının bebeğini kıskanmıyoruz gıpta ediyoruz ama tükeniyoruz bizi ancak biz anlarız zaten onun için bu kadar kalabalığız burda damdan düşen anlıyor damdan düşenin halinden ... Amin canım

Allah razı olsun canım hepimiz pozitif alalım sağlıkla kucaklayalım inşallah Rabbim hiçbirimizin emeğini boşuna çıkarmasın

Adetimi bekliyorum daha hiç bu kadar 4 gözle beklememistimsen nasılsın nasıl gidiyor kontrol ne zaman
Hala olmadın mı beklediğin için olmuyo bende senin gibi ilk defa bir an önce olmak istiyodum gecikme olmuştu estrofeme devam 15 ocak kontrol canım bakalım hayırlısı sende rahat bırak kendini gelir kırmızılar kuzum

Ooohhh maşallah canım çok sevindim hayırlısıyla miniğinin pıtpıtlarını da duyarsın inşallah
amin cnm insallahh ama hala hicbir belirtim yok ben ona sasiyorum. Herkes bisiler hissediyo bende niye yok. Yok diye bosyere uzulmusum digerlerinde ilk zamanlardan karalar bagliyordumm.

amin cnm insallahh ama hala hicbir belirtim yok ben ona sasiyorum. Herkes bisiler hissediyo bende niye yok. Yok diye bosyere uzulmusum digerlerinde ilk zamanlardan karalar bagliyordumm.
Merhaba biz 8 haftamiza girdik hala belirti yok bence belirti aramak ne bilim yaaa sağlıklı olsun larda mide bulantısı bile yok denecek kadar az

Kızlar merhaba birşey sormak istiyorum size.. Doktoruma sordum ama henüz cevap alamadım.. Kafama takıldı.. Bir aksilik olmaz ise perşembe transfer olacağım.. Son 2 gündür adet olacakmışım gibi sancılarım var.. Karnım ve kasıklarım ağrıyor, normalmidir ?

Kızlar, 31 Aralık'ta dondurulmuş transferim oldu. İki embriyo transfer edildi. Bu ikinci transferdi. İlki malesef tutmadı. Perşembe günü test günüm. Geçen hafta daha rahattım, çok düşünmedim. İlkinde her dakika internette gezip bir şeyler okuyordum. Bunda yapmadım. Ama şu iki gündür huzursuz olmaya başladım. Yine okuyorum her şeyi. Burada geziyorum, belirti arıyorum. Çok heyecanlıyım ve gerginim. Perşembeyi beklemeden yarın akşam sanırım idrar testi yapıcam evde. Çünkü işyerinde olumsuz haber alıp işe devam etmek istemiyorum. Kendimi hazırlamak için. İnşallah iki çizgiyi görürüm bu sefer. Allah hepimizin gönlüne göre versin.

Canım ben de 10 günde idrar testi yaptım silik çizgi çıktı 11.gün dün daha çok koyulaşmış tı bugün kan testi verdim şükür hamileyim m umarım senin de tutmuştur

5. Gün embriyosuysa çıkar herhalde idrarda da. Yapan arkadaşlar vardı silik de olsa çıkıyordur. Hadi bekliyoruz çift çizgileri inşallah.

5. Gün embriyosuysa çıkar herhalde idrarda da. Yapan arkadaşlar vardı silik de olsa çıkıyordur. Hadi bekliyoruz çift çizgileri inşallah.
Evet, 5. gün embriyosu. Yarın 9. gün olacak benim. Ama akşam olduğu için aslında 10'a dönüyor. İnşallah Allah'ım bu sefer olur

Canım ben de 10 günde idrar testi yaptım silik çizgi çıktı 11.gün dün daha çok koyulaşmış tı bugün kan testi verdim şükür hamileyim m umarım senin de tutmuştur

Çok sevindim adına. Allah tamamnına erdirsin inşallah. Darısı başımıza.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…