2018 Aralık ayında dondurulmuş embriyo transferi olacaklar toplanalım

Ortalama bi tarih verdi tam net değil ama 25 gün canım yada 27 gün çünkü iki gün oynayabilir dedi
Canım yalnis anlamış olmayasın adetin 16 günü ile 22.günü arası transfer yapılıyor diye biliyorum 25 27.gün çok geç sanki

A Alikaan hayırlı olsun canım Rabbim kucağına almayı nasip eylesin ... aminnn aminn vardır elbet Allah’ın daha güzel bi planı bi daha ki sefere nasip olur bana da ... herkes duamda valla yaşamayan anlamaz bu süreci çünkü

Sanırım dediğiniz gibi benimde transferim 17 günde olmustu
Benim2 yıl önce embriyolar donduruldu donmus için hazırlık yaptık Dr a sormuştum transfer ne zaman olur diye 16 ile 22gün arası demişti bana 18.günü için transfer olacak demişti ama embriyolar cözulemedigi için transfer iptal olmuştu bugüne kadar 20 22.günden sonra transfer olanı hic duymadım cnm Rabbim kimsenin emeğini boşuna çıkarmasın

Senin adına üzüldüm canım kaçıncı denenendi bilmiyorum ama asla pes etme inan bana negatif olması olduktan sonra kaybetmekten daha az yakar canını Rabbim çok aratmadan nasip etsin inşallah Rabbim olduktan sonra kaybetmeyi yaşatmasın ne sana ne bir başkasına donmus embriyo var mı

Amin canım aynen öyle ilk denemem .. donmuş 2 embriyom var Allah onlara ömür versin inşallah

Canım yalnis anlamış olmayasın adetin 16 günü ile 22.günü arası transfer yapılıyor diye biliyorum 25 27.gün çok geç sanki
Canım dün adetin 2.günü ilk kontrolümü yaptı tekrar ocak 15 de kontrole çağırdı,sordum nezaman olur transfer diye ocak 26 yada iki gün geç 28 olur dedi valla bilmiyorum sormam lazım ikinci kontrolde belli olur

Amin canım aynen öyle ilk denemem .. donmuş 2 embriyom var Allah onlara ömür versin inşallah
Dondurulmuş olması çok büyük avantaj arayı aşma canım tez zamanda toparla kendini ve tekrar dene benim 4.denemede tuttu ama kaybettim şimdi adet olmayı bekliyorum donmus 3 tane var onlarla deniyecez Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlatları nasip etsin inşallah çabuk toparla kendini olur mu kuzum

Bi dahaki gidişinde transfer için gün verecek bak görürsün muhtemelen Dr un dalgınlığına gelmiş öyle demiştir sana

Benim tedavi olduğum hastanede birine 26.günde transfer yapıldı ve hamıle şu an 7 haftalık. Rahmi kalınlığına göre karar verılıyo sanırım

Benim tedavi olduğum hastanede birine 26.günde transfer yapıldı ve hamıle şu an 7 haftalık. Rahmi kalınlığına göre karar verılıyo sanırım
Benim bugün transferim oldu ve 24. Günüm. Doktor karar veriyor sanırım. Sakıncası olsa yapılmazdı transfer diye düşünüyorum

Tabi ki çok büyük avantaj arkada olmasa insan daha çok çöker ... çok üzüldüm kaybın için Rabbim diğerlerine ömür versin inşallah ... 3-4 ay ara vermeyi düşünüyoruz da neden arayı açma dedin daha mı iyi hemen devam etmek acaba ?

Bilmiyorum donmuş olunca herkes hemen tekrar deniyor ve çoğunlukla pozitif görüyorum o yüzden canım tabi sen kendini ne zaman hazır hissedersen o zaman basla Rabbim hepimizin yüzümüzü güldürsün inşallah bir gün hepimizin kucağı dolar yaş kaç

Ay kızlar çıktı sonucum hamileyim Allahın izniyle Korkudan ölüyorum sandım çok şükür olumlu oldu inş artarakda devam etsin , White_angel38 inş senden de güzel haberler gelir
Hayirli olsin cnmm rabbim tamamina erdirsin
Kuzum canin sagolsun seninde. Vakti vardir elbet insallah en kisa zamanda olurr

Hayırlısı inşallah belkide kullandığımız estrofem falan adeti geciktiriyosa transfer öyle olur yoksa adet geliyo tuhaf yani neyse artık diğer kontrole kadar dayanamazsam ararım doktorumu napim çatlayım mı meraktan dimi

27 bitiyor :) Doktor histeroskopi yapalım dedi bugün Rahime çizik atalım dedi kafam çok karıştı yine ... Rabbim nasıl ayarlıyor da millet pat pat hamile kalıyor biz o kadar iğne ilaç operasyon ama nasip olmuyor işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…