- 6 Aralık 2016
- 618
- 478
- 103
- Konu Sahibi Pembepanterr
-
- #1.041
Çıkar çıkar Allahım inşallah. var mı yok mu düşünmekten iyidir herhalde. Belirsizlik insanı bitiriyor.Evet, 5. gün embriyosu. Yarın 9. gün olacak benim. Ama akşam olduğu için aslında 10'a dönüyor. İnşallah Allah'ım bu sefer olur
5 gün emriyosuysa çıkar insallah tutunmuslardir :)Kızlar, 31 Aralık'ta dondurulmuş transferim oldu. İki embriyo transfer edildi. Bu ikinci transferdi. İlki malesef tutmadı. Perşembe günü test günüm. Geçen hafta daha rahattım, çok düşünmedim. İlkinde her dakika internette gezip bir şeyler okuyordum. Bunda yapmadım. Ama şu iki gündür huzursuz olmaya başladım. Yine okuyorum her şeyi. Burada geziyorum, belirti arıyorum. Çok heyecanlıyım ve gerginim. Perşembeyi beklemeden yarın akşam sanırım idrar testi yapıcam evde. Çünkü işyerinde olumsuz haber alıp işe devam etmek istemiyorum. Kendimi hazırlamak için. İnşallah iki çizgiyi görürüm bu sefer. Allah hepimizin gönlüne göre versin.
INSALLAh5 gün emriyosuysa çıkar insallah tutunmuslardir :)
Suan benimle oldugunu biliyorum ya cok sukur ama insan hissetmwk de istiyoMerhaba biz 8 haftamiza girdik hala belirti yokbence belirti aramak ne bilim yaaa sağlıklı olsun larda mide bulantısı bile yok denecek kadar az
Hic uzulme canim insallah tutmusturBenimde 5.günüm. Bende de bir belirti yok. Yine olmadı sanırım diye karalar bağlamak üzereyim bende
İnsallah pozitif cikar canim rabbim herkese nasip etsinKızlar, 31 Aralık'ta dondurulmuş transferim oldu. İki embriyo transfer edildi. Bu ikinci transferdi. İlki malesef tutmadı. Perşembe günü test günüm. Geçen hafta daha rahattım, çok düşünmedim. İlkinde her dakika internette gezip bir şeyler okuyordum. Bunda yapmadım. Ama şu iki gündür huzursuz olmaya başladım. Yine okuyorum her şeyi. Burada geziyorum, belirti arıyorum. Çok heyecanlıyım ve gerginim. Perşembeyi beklemeden yarın akşam sanırım idrar testi yapıcam evde. Çünkü işyerinde olumsuz haber alıp işe devam etmek istemiyorum. Kendimi hazırlamak için. İnşallah iki çizgiyi görürüm bu sefer. Allah hepimizin gönlüne göre versin.
ben cok erken basladim test yapmaya 4.gun silik cikmaya baslamisti 8.gun kanda cikti testlerimi de atayimCanım ben de 10 günde idrar testi yaptım silik çizgi çıktı 11.gün dün daha çok koyulaşmış tı bugün kan testi verdim şükür hamileyim m umarım senin de tutmuştur
Çıldırma belirti ne belirtisi 8 haftada hala bir belirti yok sadece kasik ağrıları ilk 10 güne bakarsan sadece her zamankinden sık acikiyor ve ıdrara fazla çıkıyordum başka bir belirti yoktuBenimde 5.günüm. Bende de bir belirti yok. Yine olmadı sanırım diye karalar bağlamak üzereyim bende
Suan benimle oldugunu biliyorum ya cok sukur ama insan hissetmwk de istiyo
Hic uzulme canim insallah tutmustur
İnsallah pozitif cikar canim rabbim herkese nasip etsin
ben cok erken basladim test yapmaya 4.gun silik cikmaya baslamisti 8.gun kanda cikti testlerimi de atayim
Benim 7.gün idrarda çıkmıştı canım hakkında hayırlısı Rabbim hepimizin kucaklarını doldursun inşallahKızlar, 31 Aralık'ta dondurulmuş transferim oldu. İki embriyo transfer edildi. Bu ikinci transferdi. İlki malesef tutmadı. Perşembe günü test günüm. Geçen hafta daha rahattım, çok düşünmedim. İlkinde her dakika internette gezip bir şeyler okuyordum. Bunda yapmadım. Ama şu iki gündür huzursuz olmaya başladım. Yine okuyorum her şeyi. Burada geziyorum, belirti arıyorum. Çok heyecanlıyım ve gerginim. Perşembeyi beklemeden yarın akşam sanırım idrar testi yapıcam evde. Çünkü işyerinde olumsuz haber alıp işe devam etmek istemiyorum. Kendimi hazırlamak için. İnşallah iki çizgiyi görürüm bu sefer. Allah hepimizin gönlüne göre versin.
Bnde o dediklerin de yok da. Ne agrım ne sızım var. Sık da tuvalete gitmiyorum. Hayırlısı ne diyeyimÇıldırma belirti ne belirtisi 8 haftada hala bir belirti yok sadece kasik ağrıları ilk 10 güne bakarsan sadece her zamankinden sık acikiyor ve ıdrara fazla çıkıyordum başka bir belirti yoktu
evet cnm ayni gun transferimizz masallah senin ikiz galibaaa. Benim 10.gun 111,7 cikti. Pazartesi sali gorunur dedi bana kese icin. Pazartesi gidecegim cnm.Sizinle transfer günümüz aynıydı sanirim oyle okumuştum karistirmiyorsam, 26 aralık.. bende 3. Gündem-21 beri test yapiyorum, en son 10. Gun değerim cumartesi 489 Ama hala test yapıyorum idrar testleri şu keseleri görsekte rahatlasak. Nezaman kese görmeye gidiceksin? Ben cumartesi düşünüyorum gitmeyi
bende sık gitmiyorum cnm o da yokkBnde o dediklerin de yok da. Ne agrım ne sızım var. Sık da tuvalete gitmiyorum. Hayırlısı ne diyeyim
İnşallah benim bebiş de seninki gibi belirti vermeden gelir canımbende sık gitmiyorum cnm o da yokk
amiiiin cnm insallahhhİnşallah benim bebiş de seninki gibi belirti vermeden gelir canım
evet cnm ayni gun transferimizz masallah senin ikiz galibaaa. Benim 10.gun 111,7 cikti. Pazartesi sali gorunur dedi bana kese icin. Pazartesi gidecegim cnm.
Kaçıncı gün emriyosuydu canim ?İnşallah benim bebiş de seninki gibi belirti vermeden gelir canım
5.gün canımKaçıncı gün emriyosuydu canim ?
benimde dondurulmus 5.gun iki taneydi cnm 5AA 4AADondurulmuş embriyo sanirim ondan yüksek,bakalim cumartesi gorunucek mi heyecanla bekliyorum
8 gün akşamı canim dayanmak ne mümkün ama onaylanacak bir uğraş bulmalisin mesela ben örgü v.s yapmistimTransfer olanlar kaçıncı gün test yaptınız ? Dayabildiniz mi test tarihine kadar acaba
benimde dondurulmus 5.gun iki taneydi cnm 5AA 4AA
8 gün akşamı canim dayanmak ne mümkün ama onaylanacak bir uğraş bulmalisin mesela ben örgü v.s yapmistim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?