2018 Aralık ayında dondurulmuş embriyo transferi olacaklar toplanalım

5 gün emriyosuysa çıkar insallah tutunmuslardir :)

Merhaba biz 8 haftamiza girdik hala belirti yok bence belirti aramak ne bilim yaaa sağlıklı olsun larda mide bulantısı bile yok denecek kadar az
Suan benimle oldugunu biliyorum ya cok sukur ama insan hissetmwk de istiyo
Benimde 5.günüm. Bende de bir belirti yok. Yine olmadı sanırım diye karalar bağlamak üzereyim bende
Hic uzulme canim insallah tutmustur
İnsallah pozitif cikar canim rabbim herkese nasip etsin
Canım ben de 10 günde idrar testi yaptım silik çizgi çıktı 11.gün dün daha çok koyulaşmış tı bugün kan testi verdim şükür hamileyim m umarım senin de tutmuştur
ben cok erken basladim test yapmaya 4.gun silik cikmaya baslamisti 8.gun kanda cikti testlerimi de atayim

Eklentiler

• C8B05B45-4B6A-43FD-AE68-FA55D42122F5.webp
    19,1 KB · Görüntüleme: 59
Benimde 5.günüm. Bende de bir belirti yok. Yine olmadı sanırım diye karalar bağlamak üzereyim bende
Çıldırma belirti ne belirtisi 8 haftada hala bir belirti yok sadece kasik ağrıları ilk 10 güne bakarsan sadece her zamankinden sık acikiyor ve ıdrara fazla çıkıyordum başka bir belirti yoktu

Sizinle transfer günümüz aynıydı sanirim oyle okumuştum karistirmiyorsam, 26 aralık.. bende 3. Gündem-21 beri test yapiyorum, en son 10. Gun değerim cumartesi 489 Ama hala test yapıyorum idrar testleri şu keseleri görsekte rahatlasak. Nezaman kese görmeye gidiceksin? Ben cumartesi düşünüyorum gitmeyi

Benim 7.gün idrarda çıkmıştı canım hakkında hayırlısı Rabbim hepimizin kucaklarını doldursun inşallah

Çıldırma belirti ne belirtisi 8 haftada hala bir belirti yok sadece kasik ağrıları ilk 10 güne bakarsan sadece her zamankinden sık acikiyor ve ıdrara fazla çıkıyordum başka bir belirti yoktu
Bnde o dediklerin de yok da. Ne agrım ne sızım var. Sık da tuvalete gitmiyorum. Hayırlısı ne diyeyim

evet cnm ayni gun transferimizz masallah senin ikiz galibaaa. Benim 10.gun 111,7 cikti. Pazartesi sali gorunur dedi bana kese icin. Pazartesi gidecegim cnm.

Transfer olanlar kaçıncı gün test yaptınız ? Dayabildiniz mi test tarihine kadar acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…