2018 Aralık ayında dondurulmuş embriyo transferi olacaklar toplanalım

Benim 7.gün idrarda çıkmıştı canım hakkında hayırlısı Rabbim hepimizin kucaklarını doldursun inşallah
Ya galiba cikti. Test yaptim ama hayatimda ilk kez idrar testi yapiyorum. Daha once hic bu asamaya kadar gelmemistim. Iki tane aldim. Ilkini tam yapamadim ama yine de cok cok silik cikti. Ikincide daha belirgin cikti. Keske birlac tand daha alsaydim. Eczaneler kapatti simdi. Sabaha zaten kan testim var. ama icim bir nebze daha rahat gidecegim yarin teste.

Ayyy çok sevindim senin adına Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahhhh darısı bekleyen hepimizin başına inşallah

Ayyy çok sevindim senin adına Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahhhh darısı bekleyen hepimizin başına inşallah
Amin insallah hepimiz hayirli haberler aliriz. Buradaki kimseyi tanimasam da hepiniz aklimdasiniz. Ne cektigimizi bir tek biz biliyoruz cunku. Hepimiz saglikla kavusuruz insallah bebeklerimize.

Amin insallah hepimiz hayirli haberler aliriz. Buradaki kimseyi tanimasam da hepiniz aklimdasiniz. Ne cektigimizi bir tek biz biliyoruz cunku. Hepimiz saglikla kavusuruz insallah bebeklerimize.

Amiiinnnnnnn inşAllah.. Benimde yarın transferim var nasipse aşııırı heycanlıyım. Banada dua edin inşAllah..

Amin canım benim inşallah

Oncelikle tebrik ediyorum canim yeni oldugu icin boyle cikmasi normal hadi hayirli olsun insallah ve nice yillara sana en guzwl hediye sanirim doğum günün kutlu olsun sevdiklerinle bebisinle inşallah

Oncelikle tebrik ediyorum canim yeni oldugu icin boyle cikmasi normal hadi hayirli olsun insallah ve nice yillara sana en guzwl hediye sanirim doğum günün kutlu olsun sevdiklerinle bebisinle inşallah
Amin inşallah canım. İlk defa az da olsa bi çizgi gördüm. İnşallah Allahım daim eder. Hepimize 2019 uğurlu gelsin de Bebişlerimizi kucagımıza alalım inşallah

Tebrik ederim canım çok sevindim inşallah çok güzel ilerler ve değerin yükselir ve sonunda hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah,burada pozitiflerimiz çok arttı maşallah hep böyle devam etsin ve bekleyen herkes pozitif sonucu alsın bende dahil inşallahhhhh (amin)

Amin inşallah canım. İlk defa az da olsa bi çizgi gördüm. İnşallah Allahım daim eder. Hepimize 2019 uğurlu gelsin de Bebişlerimizi kucagımıza alalım inşallah
Ooooohhhh maşallah ne güzel haberler alıyorum bir iki gün çok giremedim ama burda güzel şeyler olmuş umutlar tavan yaptı bende yine kuzum çok sevindim inşallah kan değerlerin de çok güzel artar inşallah

Amin insallah canim. 2019 ugurlu gelsin hepimize :))

Canim erken gebelik testi olmamasına rağmen ordaki çizgiyi görmemek ne mümkün insallah hayirli olsun insallah ben 8 günde erken gebelik testi yapıp silik çizgi görmüştüm ve hemen kan vermiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…