- 8 Kasım 2018
- 5.927
- 14.614
- 248
- Konu Sahibi Pembepanterr
-
- #1.061
Ya galiba cikti. Test yaptim ama hayatimda ilk kez idrar testi yapiyorum. Daha once hic bu asamaya kadar gelmemistim. Iki tane aldim. Ilkini tam yapamadim ama yine de cok cok silik cikti. Ikincide daha belirgin cikti. Keske birlac tand daha alsaydim. Eczaneler kapatti simdi. Sabaha zaten kan testim var. ama icim bir nebze daha rahat gidecegim yarin teste.Benim 7.gün idrarda çıkmıştı canım hakkında hayırlısı Rabbim hepimizin kucaklarını doldursun inşallah
Ayyy çok sevindim senin adına Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahhhh darısı bekleyen hepimizin başına inşallahYa galiba cikti. Test yaptim ama hayatimda ilk kez idrar testi yapiyorum. Daha once hic bu asamaya kadar gelmemistim. Iki tane aldim. Ilkini tam yapamadim ama yine de cok cok silik cikti. Ikincide daha belirgin cikti. Keske birlac tand daha alsaydim. Eczaneler kapatti simdi. Sabaha zaten kan testim var. ama icim bir nebze daha rahat gidecegim yarin teste.
Amin insallah hepimiz hayirli haberler aliriz. Buradaki kimseyi tanimasam da hepiniz aklimdasiniz. Ne cektigimizi bir tek biz biliyoruz cunku. Hepimiz saglikla kavusuruz insallah bebeklerimize.Ayyy çok sevindim senin adına Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahhhh darısı bekleyen hepimizin başına inşallah
Amin insallah hepimiz hayirli haberler aliriz. Buradaki kimseyi tanimasam da hepiniz aklimdasiniz. Ne cektigimizi bir tek biz biliyoruz cunku. Hepimiz saglikla kavusuruz insallah bebeklerimize.
Amin canım benim inşallahAmin insallah hepimiz hayirli haberler aliriz. Buradaki kimseyi tanimasam da hepiniz aklimdasiniz. Ne cektigimizi bir tek biz biliyoruz cunku. Hepimiz saglikla kavusuruz insallah bebeklerimize.
Insallah sorunsuzca gecer islem ve basariyla sonuclanir.Amiiinnnnnnn inşAllah.. Benimde yarın transferim var nasipse aşııırı heycanlıyım. Banada dua edin inşAllah..
degerlere gore benim de bir tanesi tuttu galiba cnm saglikli olsun da bir iki farketmezz.Kaliteleri çok iyiymiş masallah seni hiç bırakmasınlar. Benim 5ab ve 4bb idi, teki tuttu gibi geliyor ama bilemiyorum hala inanamiyorum
Oncelikle tebrik ediyorum canimEki Görüntüle 2223599
Kızlar bugün 7.günüm. Hayalet bir çizgi var ama yedinci gün için yetersiz mi. Buhün Doğum günüm ve onun için yapmıştım test. Belki şans getirir bana diye. Sevinmelimiyim bilemedim
Insallah sorunsuzca gecer islem ve basariyla sonuclanir.
Amin inşallah canım. İlk defa az da olsa bi çizgi gördüm. İnşallah Allahım daim eder. Hepimize 2019 uğurlu gelsin de Bebişlerimizi kucagımıza alalım inşallahOncelikle tebrik ediyorum canimyeni oldugu icin boyle cikmasi normal hadi hayirli olsun insallah ve nice yillara sana en guzwl hediye sanirim doğum günün kutlu olsun sevdiklerinle bebisinle inşallah
Eki Görüntüle 2223599
Kızlar bugün 7.günüm. Hayalet bir çizgi var ama yedinci gün için yetersiz mi. Buhün Doğum günüm ve onun için yapmıştım test. Belki şans getirir bana diye. Sevinmelimiyim bilemedim
Ooooohhhh maşallah ne güzel haberler alıyorum bir iki gün çok giremedim ama burda güzel şeyler olmuş umutlar tavan yaptı bende yineAmin inşallah canım. İlk defa az da olsa bi çizgi gördüm. İnşallah Allahım daim eder. Hepimize 2019 uğurlu gelsin de Bebişlerimizi kucagımıza alalım inşallah
Kuzum kaç embriyo kondu sana ve kan değerin kaç çıktıKizlar kan sonucum da cikti. Hamileymisim . Cumartesi tekrar kan verecegim ama doktorum deger cok iyi dedi. Allah hepinize iyi haberler almayi nasip etsin
Amin inşallah canım. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallahOoooohhhh maşallah ne güzel haberler alırım bir iki gün çok giremedim ama burda güzel şeyler olmuş umutlar tavan yaptı bende yinekuzum çok sevindim inşallah kan değerlerin de çok güzel artar inşallah
Amin insallah canim. 2019 ugurlu gelsin hepimize :))Tebrik ederim canım çok sevindim inşallah çok güzel ilerler ve değerin yükselir ve sonunda hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah,burada pozitiflerimiz çok arttı maşallah hep böyle devam etsin ve bekleyen herkes pozitif sonucu alsın bende dahil inşallahhhhh (amin)
Canim erken gebelik testi olmamasına rağmen ordaki çizgiyi görmemek ne mümkün insallah hayirli olsun insallah ben 8 günde erken gebelik testi yapıp silik çizgi görmüştüm ve hemen kan vermiştimEki Görüntüle 2223599
Çok sevindim rabbim sonuna kadar devam ettirsin insallah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı almamızı nasip etsinKizlar kan sonucum da cikti. Hamileymisim . Cumartesi tekrar kan verecegim ama doktorum deger cok iyi dedi. Allah hepinize iyi haberler almayi nasip etsin
Canim senin transferin ne zaman olacak ? En son aralık sonu demiştin sende güzel haberler ver artik insallah bebelerimizi hep birlikte buyutelimKuzum kaç embriyo kondu sana ve kan değerin kaç çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?