2018 Aralık ayında dondurulmuş embriyo transferi olacaklar toplanalım

Canim erken gebelik testi olmamasına rağmen ordaki çizgiyi görmemek ne mümkün insallah hayirli olsun insallah ben 8 günde erken gebelik testi yapıp silik çizgi görmüştüm ve hemen kan vermiştim
Canım ben Pazartesi gonopeptyl diye bir iğne olmuştum. İçeriğinde hcg yaZmıyor ama kimi arkadaşlar hcg içerdiğini söyledi. Yani iğnenin etkisiyle böyle çıkmış olabilirmiş. İnşallah onun etkisi değildir

Kanamam başladı çok korkuyorum hemen proluton igne yapıldı doktor bişey diyemem 10 gun sonra gel bakicaz dedi ne yat dinlen dedi ne de başka bir tavsiyede bulundu benimde aklıma gelmedi korkudan bişey soramadım inş benimledir bebeğim

Panik olma dicem sende imkansız diceksin haklısın çok geçmiş olsun kanama düşük tehdidi doktor progesteron takviye edip olması gerektiği gibi istrahat önermiş. Yatıp bekliceksin ama şunu belirteyim parça parça aktif açık kırmızı kanayan çok hasta gördüm ben dahil gebeliği devam eden. Sana önerim kabız olmaman stres yapmayıp dinlenmen. Keşke kese içinde kanama odağı var mı söyleseymiş doktor

Ne bahtsizmisim hevesim kursagimda kaldı hayırlısı tabiki nasibimde varsa benimledir, kesede bozukluk var mı diye sordum da bişey diyemem 10 gün sonra görelim dedi kanama artarsa gelirsin dedi

Ne bahtsizmisim hevesim kursagimda kaldı hayırlısı tabiki nasibimde varsa benimledir, kesede bozukluk var mı diye sordum da bişey diyemem 10 gün sonra görelim dedi kanama artarsa gelirsin dedi
Canım benim bahtsızlık olarak düşünme gebelik baştan sona süprizlerle dolu bir süreç. İyi düşün iyi olsun bebeğine güven

Canim senin transferin ne zaman olacak ? En son aralık sonu demiştin sende güzel haberler ver artik insallah bebelerimizi hep birlikte buyutelim
Canım şuanda estrofem kullanıyorum 15 ocak 2.kontolüm var bakalım ozaman transfer tarihim belli olur sanırım,inşallah arkanızdan yetişirim kuzum bekleyin beni Allah izin verirse pozitifimi paylaşıcam sizinle inşallahhhhh kaç embriyo kondu sana canım?

Canım çok geçmiş olsun stres yapma Allah büyük miniğinin yiyecek ekmeği içecek suyu varsa zaten seni bırakmaz inşallah herşey yoluna girer dualarım seninle,benim başıma gelen senin başına gelmesin inşallah

olumsuz düşünüp moralini bozma canim allahın izniyle birsey olmaz insallah dinlen bol bol

insalllahhhh bana 2 konulmuştu ikiside tutundu allah bize nasip ederse insallah geçen hafta kalp atışını dinledik çok şükür suan bir sorun yok gibi ama hep bir risk var malesef bizim durumumuzda hepimizin bildiği uzre bekliyorum bir sonraki bulusmamizi

Allahım hepimize sabir miniklerimizede güç kuvvet versin ne zor rabbim tutundu kese kalp atışı 4 ay bir dolsa doldu şu olsa kalbini ferah tut sen bizlerde haftada 2 kez iğne hergun 2 kere vajinal jel kullanıyoruz bir ihtimal tabiki ama 8 gün tekrar yap aynı çıkarsa kan ver bence aklında kalıp seni sıkıntıya sokmasına belli olur insallah pozitif dir sonuc

Öyle canım süreçler çok zor. Allah yardımcımız olsun. Çok teşekkür ederim

Kalp atışı çok önemli sizde duymuşsunuz canım çok şükür bence tadını çıkar Allahın izniyle bakmışsın ki kucağında zaten zaman çabuk geçiyo en güzeli hamileliğin tadını çıkar aş er filan

yok canim ne yemeği açlıktan olucek duruma geliyorum ağzıma lokma atamiyorum ahh ahh

C

Anim degildir bence o igne neden oldun transfer sonrasimi
Gonopeptyl diye bir iğne canım. Doktorum vermişti Pazartesi yapılacak diye. İçeriğinde lh hormonu düzenleyici yazıyor . Aslında hcg içerdiği yazmıyor ama kimi arkadaşlara çatlatma iğnesi olarak verilmiş anlamadım. Hayırlısı olsun artık ne diyelim

Canimcim benimde bugün başladı tedavi estrofom kullanacağım 19unda kontrole gel dedi transfer ne zaman olur dedim muhtemelen 29unda dedi bakalım Rabbim yüzümüzü güldürsün iyi haberler alalım insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…