- 2 Aralık 2015
- 4.558
- 18.567
- 208
- Konu Sahibi Pembepanterr
-
- #1.101
Canım ben yumurta catlatmak için aynı saatte 3 tane vurulmuştum yumurta toplamasindan 2 3 gün sonra bari hayatımdan 1 kere pozitif göreyim dedim ikinci çizgi çıkar mı acaba diye düşündüm idrar testi yaptım tek çıktı 3 tane olmasına rağmen 5.gün etkisi yoktu ama transferin ertesi günü 1 tane vuruldum 7.gün idrar testi pozitif olmasına rağmen içim içimi yedi insan rahat edemiyor ama yine iğne etkisi değildi için birazcık rahat etsinGonopeptyl diye bir iğne canım. Doktorum vermişti Pazartesi yapılacak diye. İçeriğinde lh hormonu düzenleyici yazıyor . Aslında hcg içerdiği yazmıyor ama kimi arkadaşlara çatlatma iğnesi olarak verilmiş anlamadım. Hayırlısı olsun artık ne diyelim
VLlahi bilmiyorum, belki bana öyle gelmiştir. İlk kez yaptığım için ve de ümitlenmemek için belki silik geldi bana:)Hayırlı olsun sağlıcakla ilerlesin inşallah. Bemim anlamadığım bu değerle test nasıl silik çıkar. Hiç hassas değil bu testler o zaman.
Ben de iki transferimden sonra 3. Günü yaptım bu iğneyi. Bana verilen bilgi kartında bazı çalışmalarda transferden 3. Gün tek doz yapılan bu iğnenin başarıyı artırdığı için verildiği yazıyordu. Bu yüzden doktorum iki transferde de verdi.Gonopeptyl diye bir iğne canım. Doktorum vermişti Pazartesi yapılacak diye. İçeriğinde lh hormonu düzenleyici yazıyor . Aslında hcg içerdiği yazmıyor ama kimi arkadaşlara çatlatma iğnesi olarak verilmiş anlamadım. Hayırlısı olsun artık ne diyelim
İnşallah değildir canım. Sanırım bende yarın vereceğim dayanamayıpCanım ben yumurta catlatmak için aynı saatte 3 tane vurulmuştum yumurta toplamasindan 2 3 gün sonra bari hayatımdan 1 kere pozitif göreyim dedim ikinci çizgi çıkar mı acaba diye düşündüm idrar testi yaptım tek çıktı 3 tane olmasına rağmen 5.gün etkisi yoktu ama transferin ertesi günü 1 tane vuruldum 7.gün idrar testi pozitif olmasına rağmen içim içimi yedi insan rahat edemiyor ama yine iğne etkisi değildi için birazcık rahat etsinetmiyorsa da yarın git kan ver
Ilk transferimde hic test yapmadim. Kan testini bekledim. Ikinci transferde de son gune kadar dayandim. 9. Gun aksam idrar testi yaptim. Sabah da kan testim vardi zaten. Ben test yapmaktan korktum biraz. Sonuc kesin degil, bosuna moralimi bozmayayim diye. Bu sefer de biraz olumsuz sonuca kendimi hazirlamakBende bugün transferimi oldum hayırlısıyla, inşAllah tüm isteyenler içleri sırada ben güzel sonuçlar alırız.. Bende progestana ek olarak oksapar ekledi.. Siz kaçıncı güne kadar dayandınız test için?
Canim hayirli olaun ins. hangi ilaclari kullaniyorsun dondurulmus embriyo degilmiBende bugün transferimi oldum hayırlısıyla, inşAllah tüm isteyenler içleri sırada ben güzel sonuçlar alırız.. Bende progestana ek olarak oksapar ekledi.. Siz kaçıncı güne kadar dayandınız test için?
Canım peki betahcgyi arttırıyor mu bi iğne de. Bir bileğin var mı bu konudaBen de iki transferimden sonra 3. Günü yaptım bu iğneyi. Bana verilen bilgi kartında bazı çalışmalarda transferden 3. Gün tek doz yapılan bu iğnenin başarıyı artırdığı için verildiği yazıyordu. Bu yüzden doktorum iki transferde de verdi.
Hayırlı olsun canım 5.gün embriyosuysa 9/10.gün idrar testinde net belli oluyo sonuçBende bugün transferimi oldum hayırlısıyla, inşAllah tüm isteyenler içleri sırada ben güzel sonuçlar alırız.. Bende progestana ek olarak oksapar ekledi.. Siz kaçıncı güne kadar dayandınız test için?
Hadi bismillah kuzummCanimcim benimde bugün başladı tedavi estrofom kullanacağım 19unda kontrole gel dedi transfer ne zaman olur dedim muhtemelen 29unda dedi bakalım Rabbim yüzümüzü güldürsün iyi haberler alalım insallah
Ilk transferimde hic test yapmadim. Kan testini bekledim. Ikinci transferde de son gune kadar dayandim. 9. Gun aksam idrar testi yaptim. Sabah da kan testim vardi zaten. Ben test yapmaktan korktum biraz. Sonuc kesin degil, bosuna moralimi bozmayayim diye. Bu sefer de biraz olumsuz sonuca kendimi hazirlamak
Icin son gece yaptim. Neyse ki pozitif oldu cok sukur. Insallah sen de gorursu. Pozitifi.
Hayırlı olsun canım 5.gün embriyosuysa 9/10.gün idrar testinde net belli oluyo sonuç
Canim hayirli olaun ins. hangi ilaclari kullaniyorsun dondurulmus embriyo degilmi
Amin canım benim aminnnn inşallah yüzümüz gülsün ben de ilk 5 gün iki sonra 3 sonra da kontrol var zaten ama büyük ihtimalle 4e çıkarır sen salı bende cumartesi gidiyoruz kontrole hadi bakalım iyi haberler inşallah senin transfer tahmini ne zaman canımHadi bismillah kuzummhakkımızda hayırlısı olur inşallah yavaş yavaş yaklaşıyoruz transfere Allahım bu kez inşallah pozitif sonucu bizede nasip eder hep birlikte sevinir hamilelik muhabbetleri yaparız inşallahhhhh salı günü kontrolüm var bakalım rahim ne durumda inşallah bi aksilik olmazsa transfer tarihim salı günü belli olur,ben estrofemi önce günde iki başladım sonra üçe çıktı yarından itibarende kontrole kadar dört içicem senin ki nasıl canım
Adetin 2.günü gittiğim kontrolde tahmini ne zaman olur diye sordum 26 ocak bilemedin iki gün geç olur dedi biraz geç gibime geldi adet dönemime denk geliyo ama vardır bildiği yada dalgınlıkla öyle söyledi tam bilemiyorum salı günü netleşir canım aramızda fazla zaman yok birlikte beklicez böyle iyi oldu konuşuruz zaman geçerAmin canım benim aminnnn inşallah yüzümüz gülsün ben de ilk 5 gün iki sonra 3 sonra da kontrol var zaten ama büyük ihtimalle 4e çıkarır sen salı bende cumartesi gidiyoruz kontrole hadi bakalım iyi haberler inşallah senin transfer tahmini ne zaman canım
okadar da abartma kızÇok sağolun. 6. Gün embriyosu. Umarım 9.güne kadar dayanırım. Sanırım 4. Veya 5.gün yaparım diyorum içimden. Çok sağolun
okadar da abartma kızsabret biraz en erken 8.gün yap bari
Çok sağolun. 6. Gün embriyosu. Umarım 9.güne kadar dayanırım. Sanırım 4. Veya 5.gün yaparım diyorum içimden. Çok sağolun
Çatlama iğnenmin 9. Gunu transferimin 3. Günüydü test yaptım çizgi cikti çok silik, transferimin 4. Gunu tekrar yaptim gene silik çizgi ama bu kez çatlama iğnesinin 10. Günüydü emin olamadım 10 gun etkisi varmış. 5. Sabah test yaptı hiç gölge yok öyle üzüldüm ki, eşim yataktan çıkamadı öğlene kadar sonra tekrar test yaptım gölge cikti hemen sonra kostuk hastaneye 22.5 cikti 5. Gun.yani Aynı gün yaptığım 2 test biri cikti biri çıkmadı bazen gerçekten moral bozabiliyor testler. Onceki denemelerde 5. Gun çıkmıştı idrarda ama genede 7. Gun deneyin bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?