- Konu Sahibi Pembepanterr
-
- #1.121
Bende bugün 2 kesemi gordum çok şükür insallah kucağıma almak nasip olur
MaşAllah, inşAllah sağlıkla kucağına alırsın.. darısı başımızaa
Insallah rabbim isteyen herkese verir
hayirli olsunnBende bugün 2 kesemi gordum çok şükür insallah kucağıma almak nasip olur
Banada dün 29 gibi olur dedi bana da uzun geldi adetin 22.günü oluyor bakalım kuzum kısmetse beraber gün sayacaz hayırlısı ile ayyy zaman çabuk geçsin istiyorum haftaya evi köşe bucak temizlemeyle uğraşacağımAdetin 2.günü gittiğim kontrolde tahmini ne zaman olur diye sordum 26 ocak bilemedin iki gün geç olur dedi biraz geç gibime geldi adet dönemime denk geliyo ama vardır bildiği yada dalgınlıkla öyle söyledi tam bilemiyorum salı günü netleşir canım aramızda fazla zaman yok birlikte beklicez böyle iyi oldu konuşuruz zaman geçer
hayirli olsunn
Kac haftaliktin cnm karindan mi gorundu
Bende çok heyecanlıyım canım inşallah sonu güzel olur ben hergün 1 bardak nar suyu içiyorum sende içiyomusun? Burdaki arkadaşlar bahsetmişti rahim kalınlaştıro diyeBanada dün 29 gibi olur dedi bana da uzun geldi adetin 22.günü oluyor bakalım kuzum kısmetse beraber gün sayacaz hayırlısı ile ayyy zaman çabuk geçsin istiyorum haftaya evi köşe bucak temizlemeyle uğraşacağım
Ya nar suyunu yarın alıp içmeye başlayacağım bakalım inşallah herşey yolunda gider ayyy kuzim valla inşallah sonu güzel olsun sağlıkla kucaklayalim bu çektiğimiz acıları unutalım inşallahBende çok heyecanlıyım canım inşallah sonu güzel olur ben hergün 1 bardak nar suyu içiyorum sende içiyomusun? Burdaki arkadaşlar bahsetmişti rahim kalınlaştıro diyeayy kontrolden sonra transfer tarihim belli olunca bende köşe bucak girişicem malum sonrasında bişey yapamıyoz kocalarda her işi yapamıyo biyere kadar yani sonrası Allah kerim kuzucum inşallah herşey güzel olucak pozitifi görücez Allahın izniyle
benim de sat 5 aralik cnm transfer ayni 26 aralik pazartesi yada sali gel dediler insallah gorurum bendeSat 10 aralık, transfer 26 aralık..karından 1 tanesi göründü, sonra vajinal usg ile bakıldı orda net ikiside görüldü çok şükür darısı sana insallah.
Embriyolarin kalitesi nasildi test gununde degerin kac cikmisti?Sat 10 aralık, transfer 26 aralık..karından 1 tanesi göründü, sonra vajinal usg ile bakıldı orda net ikiside görüldü çok şükür darısı sana insallah.
Embriyolarin kalitesi nasildi test gununde degerin kac cikmisti?
Benim 5 ocakta 111 7 ocakta 248
Kızlar pazartesi gunu 5. Gun tek embryo transfer olmustu. Bu aksam ustu test yaptim basta cok dağınik kirmizi oldu hafif silik cizgi var gibiydi. Simdi baktim su sekilde. Dura dura böle hic çıkmadı. Erken gebelik testleri bile sabaha kadR beklese bu sekil olmuyordu. Ne diyorsunuz
Canım embriyolar biri iyi biri orta kaliteli mi oluyor bu durumda Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah5ab ve 4bb kaliteleri
5. Gun 22.5
8.gun sabah vermiştim başka sebeple 167, akşam sonuç çıkmadı dayanamadım yani 8. Gun akşam 212 cıktı
10. Gun 489 cıktı
Transfer tarihimde 26 aralık. Karından tek kese göründü. Vajinal bakınca direk ikisi göründü. Vajinalin bir zararı yok. Bence pazartesi git mutlaka gorursun
Transfer sonrası catlatma iğnesi vurulmadiysan gözün aydın canımKızlar pazartesi gunu 5. Gun tek embryo transfer olmustu. Bu aksam ustu test yaptim basta cok dağınik kirmizi oldu hafif silik cizgi var gibiydi. Simdi baktim su sekilde. Dura dura böle hic çıkmadı. Erken gebelik testleri bile sabaha kadR beklese bu sekil olmuyordu. Ne diyorsunuz
Canım embriyolar biri iyi biri orta kaliteli mi oluyor bu durumda Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah
Kizlar, moralim cok bozuk. Bugun ikinci kan testimde hcg dusuk cikti. Ilk testte 300’lerdeyken simdi 200’lere dusmus. Doktor ya ikiz gebelik olustu birisini kaybediyoruz ya da tek olusan gebelikte sorun var dedi. Dusmesi normal degilmis. Iki gun sonraki kan testinde kesin belli olur dedi. Buna benzer bir durum yasayip gebeligi devam eden var mi aranizda? Cok korkuyorum, cok moralim bozuk...
İnşallah canım yaa gerçekten sonucumuzu çok merak ediyorum nolucak ne biticek heyecanda varYa nar suyunu yarın alıp içmeye başlayacağım bakalım inşallah herşey yolunda gider ayyy kuzim valla inşallah sonu güzel olsun sağlıkla kucaklayalim bu çektiğimiz acıları unutalım inşallahhadi bakalım o zaman transfer tarihi belli olunca bize kolay gelsin
Canım moralini bozma sakin ol lütfen büyük ihtimalle ikiz gebelikten birisini kaybediyosun ilk günlere göre değerin yüksekti çoğul gebelik olduğu belli yani,sen şimdi stres yapma rahat ol inşallah diğerine bişey olmuycak miniğin seninle canım kendini üzme ona bişey olmasın tamam mıKizlar, moralim cok bozuk. Bugun ikinci kan testimde hcg dusuk cikti. Ilk testte 300’lerdeyken simdi 200’lere dusmus. Doktor ya ikiz gebelik olustu birisini kaybediyoruz ya da tek olusan gebelikte sorun var dedi. Dusmesi normal degilmis. Iki gun sonraki kan testinde kesin belli olur dedi. Buna benzer bir durum yasayip gebeligi devam eden var mi aranizda? Cok korkuyorum, cok moralim bozuk...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?