- 16 Şubat 2017
- 1.441
- 990
- 123
- Konu Sahibi Pembepanterr
-
- #1.141
Bu ne acele bismillah bi bekleseydin 9-10 günKizlar transferimn 5. Gunu sonucum 24.6 cikti
Kizlar transferimn 5. Gunu sonucum 24.6 ciktiBu transferin 4. Gunu mu? Çok iyi cikmis, benim 5. Gun 22.5 değerim çıkmıştı onda daha silikti. Bekledikçe kuruyunca netlesiyo.insallah sağlıkla devam eder
BekleyemedimBu ne acele bismillah bi bekleseydin 9-10 gün
İnşallah kat kat artar canımBekleyemedim
10. Gün 309’du, bugün 12. Gün 200’lerdeKacinci gun taşındı 300 olan? Ikiz gebeliklerde olabiliyor teki devam etmeyince hcg düşebiliyor diye okumuştum bende. Umarim o şekildedir
Gercekten oyle midir ... doktorum 500’lerde olursa ikiz gebelik dusunebiliriz demisti, 300 oldugu icin tek gibi gorunuyor demisti bana iki gun once. Tek gebelikte 12. Gun 200’lerde olmasi normal mi peki? Ben bu degerleri hic bilmiyorum.Canım moralini bozma sakin ol lütfen büyük ihtimalle ikiz gebelikten birisini kaybediyosun ilk günlere göre değerin yüksekti çoğul gebelik olduğu belli yani,sen şimdi stres yapma rahat ol inşallah diğerine bişey olmuycak miniğin seninle canım kendini üzme ona bişey olmasın tamam mı
Gercekten oyle midir ... doktorum 500’lerde olursa ikiz gebelik dusunebiliriz demisti, 300 oldugu icin tek gibi gorunuyor demisti bana iki gun once. Tek gebelikte 12. Gun 200’lerde olmasi normal mi peki? Ben bu degerleri hic bilmiyorum.Canım moralini bozma sakin ol lütfen büyük ihtimalle ikiz gebelikten birisini kaybediyosun ilk günlere göre değerin yüksekti çoğul gebelik olduğu belli yani,sen şimdi stres yapma rahat ol inşallah diğerine bişey olmuycak miniğin seninle canım kendini üzme ona bişey olmasın tamam mı
Canım ben bebeğimi kaybettiğim halde değerim düşmemişti 5000lerdeydi ama kanamam olduğu için düşük yaptığım belliydi,benim ilk değerim 150 çıkmıştı,bence dediğim gibi nacizane fikrim çoğuldan birisi! Bu arada kanaman falan varmı?Gercekten oyle midir ... doktorum 500’lerde olursa ikiz gebelik dusunebiliriz demisti, 300 oldugu icin tek gibi gorunuyor demisti bana iki gun once. Tek gebelikte 12. Gun 200’lerde olmasi normal mi peki? Ben bu degerleri hic bilmiyorum.
Hadi hayırlı olsun canım inşallah bebişin sana tutunurKizlar bugun benimde transferim gerceklesti bakalim nasil olucak hani su aklima dwli gibi takilan tek mi cift embriyomu sorunum vardı ya o bu sabah tamamen dr ne teki cift dedi ve o sekilde transfer oldu onceden 1 basatili bi basarisiz tup bebek denemem vardi
Hayir hic lekelenme ya da kanamam yok. Ama ara ara adet olacakmisimCanım ben bebeğimi kaybettiğim halde değerim düşmemişti 5000lerdeydi ama kanamam olduğu için düşük yaptığım belliydi,benim ilk değerim 150 çıkmıştı,bence dediğim gibi nacizane fikrim çoğuldan birisi! Bu arada kanaman falan varmı?
Cok tesekkur ederim canim Evt canim dun aksamdan basladim ananas yemege:) ve kabak çekirdeğine bakalim nasil gecicek 10 gun ilk uc gun yatak istirahatı sonrasinda kalka bilirsin dedi ama tabiki dikkatli olmak sartiylaHadi hayırlı olsun canım inşallah bebişin sana tutunurşimdi çok dikkat ediyosun strese girmiyosun ve güzelce besleniyosun ara hemen kocişini sana kabak çekirdeği ve ananas alsın sonrada 10 gün keyfine bak gerisi Allah kerim
İnşallah canım benim inşallah bende sabırsızlıkla bekliyorum Rabbim boş çevirmesin hiç stres yapma Allahın izniyle bi aksilik olmayacak güzel haberlerini bekliyorum 15inde haber ver bakalım nasıl olmuş kalınlık bende 19unda haber veririm inşallah herşey yolunda gidecek bu defa sağlıkla kucaklayacaz miniklerimiziİnşallah canım yaa gerçekten sonucumuzu çok merak ediyorum nolucak ne biticek heyecanda varrabbim emeklerimizi ziyan ettirmesin o mutluluğu bizede yaşatsın inşallah bakalım kontrolde doktorumuz ne diycek merak ediyorum kalın kalınlığı ne durumda inşallah bi aksilik olmaz
Ayy allah bağışlasın ve sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah bana nasıl umut oldun anlatamam 3tane donmus orta kaliteli embriyo var onları transfer edecez senin mesajından sonra içim kıpır kıpır oldu daha bi umutlu oldum artık allahım sağlıklı hamilelik ardından sağlıklı doğum sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah hepimize4 sene önce 3aa ve 4ab transferin olmuştu. Orda bir kizim oldu, 2 tane donmutu o tedavide, ozaman embriyolog donan 2 taneden birinin geri geldiğini orta olduğunu söyledi.. şuan transfer olurken ikisininde gebelik elde edilen embriyolar dedi.. ama 4bb orta kalite sanirim..
Kizlar transferimn 5. Gunu sonucum 24.6 cikti
10. Gün 309’du, bugün 12. Gün 200’lerde
Kuzum sen estrofemden başka ne kullanıyorsun vitamin kullanıyor musun ben d vitamini ve regenesis kullanıyorumHadi hayırlı olsun canım inşallah bebişin sana tutunurşimdi çok dikkat ediyosun strese girmiyosun ve güzelce besleniyosun ara hemen kocişini sana kabak çekirdeği ve ananas alsın sonrada 10 gün keyfine bak gerisi Allah kerim
Ayy allah bağışlasın ve sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah bana nasıl umut oldun anlatamam 3tane donmus orta kaliteli embriyo var onları transfer edecez senin mesajından sonra içim kıpır kıpır oldu daha bi umutlu oldum artık allahım sağlıklı hamilelik ardından sağlıklı doğum sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah hepimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?