2018 Aralık ayında dondurulmuş embriyo transferi olacaklar toplanalım

Gercekten oyle midir ... doktorum 500’lerde olursa ikiz gebelik dusunebiliriz demisti, 300 oldugu icin tek gibi gorunuyor demisti bana iki gun once. Tek gebelikte 12. Gun 200’lerde olmasi normal mi peki? Ben bu degerleri hic bilmiyorum.

Gercekten oyle midir ... doktorum 500’lerde olursa ikiz gebelik dusunebiliriz demisti, 300 oldugu icin tek gibi gorunuyor demisti bana iki gun once. Tek gebelikte 12. Gun 200’lerde olmasi normal mi peki? Ben bu degerleri hic bilmiyorum.

Canım ben bebeğimi kaybettiğim halde değerim düşmemişti 5000lerdeydi ama kanamam olduğu için düşük yaptığım belliydi,benim ilk değerim 150 çıkmıştı,bence dediğim gibi nacizane fikrim çoğuldan birisi! Bu arada kanaman falan varmı?

Kizlar bugun benimde transferim gerceklesti bakalim nasil olucak hani su aklima dwli gibi takilan tek mi cift embriyomu sorunum vardı ya o bu sabah tamamen dr ne teki cift dedi ve o sekilde transfer oldu onceden 1 basatili bi basarisiz tup bebek denemem vardi

Hadi hayırlı olsun canım inşallah bebişin sana tutunur şimdi çok dikkat ediyosun strese girmiyosun ve güzelce besleniyosun ara hemen kocişini sana kabak çekirdeği ve ananas alsın sonrada 10 gün keyfine bak gerisi Allah kerim

Hayir hic lekelenme ya da kanamam yok. Ama ara ara adet olacakmisim
Gibi bel agrisi oluyor. Allahim insallah dedigin gibidir.

Cok tesekkur ederim canim Evt canim dun aksamdan basladim ananas yemege:) ve kabak çekirdeğine bakalim nasil gecicek 10 gun ilk uc gun yatak istirahatı sonrasinda kalka bilirsin dedi ama tabiki dikkatli olmak sartiyla

İnşallah canım benim inşallah bende sabırsızlıkla bekliyorum Rabbim boş çevirmesin hiç stres yapma Allahın izniyle bi aksilik olmayacak güzel haberlerini bekliyorum 15inde haber ver bakalım nasıl olmuş kalınlık bende 19unda haber veririm inşallah herşey yolunda gidecek bu defa sağlıkla kucaklayacaz miniklerimizi

Ayy allah bağışlasın ve sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah bana nasıl umut oldun anlatamam 3tane donmus orta kaliteli embriyo var onları transfer edecez senin mesajından sonra içim kıpır kıpır oldu daha bi umutlu oldum artık allahım sağlıklı hamilelik ardından sağlıklı doğum sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah hepimize

Kuzum sen estrofemden başka ne kullanıyorsun vitamin kullanıyor musun ben d vitamini ve regenesis kullanıyorum

2 tane 4bb ile ikiz hamile kalanda var nasip. Benim en iyi görünen ilk 2 yi koymuşlardı, bir tanesi oldu. Donanlar onların gerisindeydi hatta 4bb en geriydi, şimdi 2 si birden oldu. Bu işler hiç belli olmuyor insallah sanada nasip olur. Buarada kızımdan dolayı hiç oturup yatmam olmadi transferden sonra normal günlük yaşantıma devam ettim, kızımda çok yorucu bir cocuk devamlı kucakta, eşim olmaz bu iş hiç dikkat etmedin diye sürekli dedi. Nasip yani insallah devam ederler kucağımiza aliriz

Ben bebeğimi 8+3 de kaybettim arkadaşlar rabbim sizin emeklerinizi boşa çıkarmasın bu acıyıda kimseye yaşatmasın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…