- 11 Şubat 2015
- 3.470
- 3.293
- 333
- Konu Sahibi Pembepanterr
-
- #1.161
Dualarım seninle canım inşallah bi sıkıntı olmadan aşarsın bugünleriHayir hic lekelenme ya da kanamam yok. Ama ara ara adet olacakmisim
Gibi bel agrisi oluyor. Allahim insallah dedigin gibidir.
Allah sana kuvvat versin yasayana sabir yasamayana yasatmasin insallah cnmBen bebeğimi 8+3 de kaybettim arkadaşlar rabbim sizin emeklerinizi boşa çıkarmasın bu acıyıda kimseye yaşatmasın inşallah
YapmaaBen bebeğimi 8+3 de kaybettim arkadaşlar rabbim sizin emeklerinizi boşa çıkarmasın bu acıyıda kimseye yaşatmasın inşallah
Cok uzuldum canim. Allah hepimize hayirlisini versin.Ben bebeğimi 8+3 de kaybettim arkadaşlar rabbim sizin emeklerinizi boşa çıkarmasın bu acıyıda kimseye yaşatmasın inşallah
Pozitiflede iş bitmiyo rabbim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah hiçbirimizin gözünde koymasın kimseye özendirip imrendirmesin inşallah kuzumİnşallah canım benim inşallah bende sabırsızlıkla bekliyorum Rabbim boş çevirmesin hiç stres yapma Allahın izniyle bi aksilik olmayacak güzel haberlerini bekliyorum 15inde haber ver bakalım nasıl olmuş kalınlık bende 19unda haber veririm inşallah herşey yolunda gidecek bu defa sağlıkla kucaklayacaz miniklerimizi
Saol canim icimi rahatlattin biraz. Telefonda soylenen degeri bile tam hatirlamiyorum inan. Hemsire dusuk cikmis deyip olaaililari sayinca ne diyecegimi bilemedim. 200’lu rakam soyledi bir onu hatirliyorum. Artik sadece hayirlisini dileyip bekleyecegim.Dualarım seninle canım inşallah bi sıkıntı olmadan aşarsın bugünlerisen stres yapma Allah büyük canım yar ve yardımcın olsun inşallah
Canım doktorum sadece estrofem kullanmamı söyledi özellikle sordum başka bişey yok şimdilik dediKuzum sen estrofemden başka ne kullanıyorsun vitamin kullanıyor musun ben d vitamini ve regenesis kullanıyorum
Bazen hayır bildiğimiz şeyde şer, şer bildiğimiz şeyde hayır oluyo canım Allah herşeyin iyisini bilir kaderimizde ne varsa onu yaşıycaz canım takılma hiçbirşeye sadece dua et bekle inşallah güzel olucakSaol canim icimi rahatlattin biraz. Telefonda soylenen degeri bile tam hatirlamiyorum inan. Hemsire dusuk cikmis deyip olaaililari sayinca ne diyecegimi bilemedim. 200’lu rakam soyledi bir onu hatirliyorum. Artik sadece hayirlisini dileyip bekleyecegim.
Aynen oyle. Doktorum da dedi ilkinde. Tutunamadiysa bir problem var demek ki, genetik bozukluk gibi. Tutunsa bile dusecekti o dedi. Yani olmuyorsa vardir bir hayir demek ki.Bazen hayır bildiğimiz şeyde şer, şer bildiğimiz şeyde hayır oluyo canım Allah herşeyin iyisini bilir kaderimizde ne varsa onu yaşıycaz canım takılma hiçbirşeye sadece dua et bekle inşallah güzel olucak
Canım selam benim olumsuz oldu adet oldum doktora gittim doktorum dediki yumurtaların içinde boş havacık gibi şeyler vardı vakuala gibi bişi dedi bu risk dedi o yüzden ben size hemen tüp bebek önermiyorum altı aya yakın bir süre klomen ve iğnelerle az ve kaliteli yumurta büyütüp doğal yoldan gebelik yakalamaya çalışalım yaşınız çok genç dedi Siz hiç duydunuz mu yumurtaların içindeki hava boşluk gibi bişeyler . Boş folikül değilmiş ama . Acaba klomenle olabilir mi gebelik çünkü o iğnelerle bir kere ben kimyasal gebelik yaşamıştımBazen hayır bildiğimiz şeyde şer, şer bildiğimiz şeyde hayır oluyo canım Allah herşeyin iyisini bilir kaderimizde ne varsa onu yaşıycaz canım takılma hiçbirşeye sadece dua et bekle inşallah güzel olucak
Canım hayırlısı olsun zamanı gelmemiş demekki,fakat doktorun hava boşluk dediği şeyi hiç duymadım,,senin dondurulmuş embriyon varmı? Klomenle büyütünce nasıl doğal yoldan oluyomuş hiç anlamadım doğrusu saçma geldi biraz,klomenle bi yol alıcağını sanmıyorum canım ben defalarca denedim hiç sonuç alamadım klomen mantıklı bi tedavi yöntemi değil bence sen başka bi doktora da görün biraz çelişkili geldi o doktorun söyledikleriCanım selam benim olumsuz oldu adet oldum doktora gittim doktorum dediki yumurtaların içinde boş havacık gibi şeyler vardı vakuala gibi bişi dedi bu risk dedi o yüzden ben size hemen tüp bebek önermiyorum altı aya yakın bir süre klomen ve iğnelerle az ve kaliteli yumurta büyütüp doğal yoldan gebelik yakalamaya çalışalım yaşınız çok genç dedi Siz hiç duydunuz mu yumurtaların içindeki hava boşluk gibi bişeyler . Boş folikül değilmiş ama . Acaba klomenle olabilir mi gebelik çünkü o iğnelerle bir kere ben kimyasal gebelik yaşamıştım
Hayir canim hic duymadim. Doktor soyledigine gore bir bildigi vardir mutlaka.ama bence de bir baska doktora gorunmekte fikir almakta fayda avr. Ama bence de baska doktora danismakta her zaman fayda var. gecmis olsun canim, her seyin hayirlisiCanım selam benim olumsuz oldu adet oldum doktora gittim doktorum dediki yumurtaların içinde boş havacık gibi şeyler vardı vakuala gibi bişi dedi bu risk dedi o yüzden ben size hemen tüp bebek önermiyorum altı aya yakın bir süre klomen ve iğnelerle az ve kaliteli yumurta büyütüp doğal yoldan gebelik yakalamaya çalışalım yaşınız çok genç dedi Siz hiç duydunuz mu yumurtaların içindeki hava boşluk gibi bişeyler . Boş folikül değilmiş ama . Acaba klomenle olabilir mi gebelik çünkü o iğnelerle bir kere ben kimyasal gebelik yaşamıştım
Başka doktora da görüneyim canım o zaman ben sağolun teşekkür ederimCanım hayırlısı olsun zamanı gelmemiş demekki,fakat doktorun hava boşluk dediği şeyi hiç duymadım,,senin dondurulmuş embriyon varmı? Klomenle büyütünce nasıl doğal yoldan oluyomuş hiç anlamadım doğrusu saçma geldi biraz,klomenle bi yol alıcağını sanmıyorum canım ben defalarca denedim hiç sonuç alamadım klomen mantıklı bi tedavi yöntemi değil bence sen başka bi doktora da görün biraz çelişkili geldi o doktorun söyledikleri
Canım gerçekten çok sevindim bak sana söylemiştim korkma diye çok şükür yaa valla kendim kadar sevindim canımKizlar, yeni kan sonucum cikti. Bugunku degerim 1904. Butun haftasonu endiseyle gecirdim, buyuk ihtimal cumartesi gunu cikan sonuc hataliydi diyorlar. Bugun 14. Gun oluyor transferin. Sizce ikiz olma ihtimali var mi bu sonuca gore? Doktor randevum 10 gun sonra.
Cok tesekkur ederim canim. Sorma bir korkuttular. Yani nasil yanlis cikabilir bu kadar kritik bi sey. Butun haftasonumu berbat ettiler. Ama ben hissediyordum. yani dun idrar testinde yapar yapmaz net cikmasindan belliydi. Ama yine de korkuyordum tabi Ki. Cok sukur Allahim, herkese guzel haberler almayi nasip etsin. Oldurup oldurup dirilttiler beni.Canım gerçekten çok sevindim bak sana söylemiştim korkma diye çok şükür yaa valla kendim kadar sevindim canımben ilk değerinden beri ikiz diye düşünüyorum bence ikiz olucak gör bak bende sana ne yaptın diye yazmaya girmiştim sayfaya neyseki sen güzel haberi yazmışsın şükürler olsun
Ne hissettiklerini çok iyi anlıyabiliyorum canım neyse geldi geçti boşver sen keyfine bak inşallah bizde hayırlısıyla güzel sonuçlar alırız yarın kontrolüm var rahim kalınlığını çok merak ediyorum büyük ihtimalle de transfer tarihim belli olucak biraz heyecanlıyımCok tesekkur ederim canim. Sorma bir korkuttular. Yani nasil yanlis cikabilir bu kadar kritik bi sey. Butun haftasonumu berbat ettiler. Ama ben hissediyordum. yani dun idrar testinde yapar yapmaz net cikmasindan belliydi. Ama yine de korkuyordum tabi Ki. Cok sukur Allahim, herkese guzel haberler almayi nasip etsin. Oldurup oldurup dirilttiler beni.
Hadi hayirlisi insallah senden de guzel haberler aliriz :)Ne hissettiklerini çok iyi anlıyabiliyorum canım neyse geldi geçti boşver sen keyfine bak inşallah bizde hayırlısıyla güzel sonuçlar alırız yarın kontrolüm var rahim kalınlığını çok merak ediyorum büyük ihtimalle de transfer tarihim belli olucak biraz heyecanlıyım
İnşallah canımHadi hayirlisi insallah senden de guzel haberler aliriz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?