2018 Aralık ayında dondurulmuş embriyo transferi olacaklar toplanalım

Ben bebeğimi 8+3 de kaybettim arkadaşlar rabbim sizin emeklerinizi boşa çıkarmasın bu acıyıda kimseye yaşatmasın inşallah
Yapmaa çok üzüldüm canım aynı şeyleri yaşadığım için seni çok iyi anlıyorum rabbim en kısa zamanda bebiğini kucağına almayı nasip eder de acın hafifler hakkında hayırlısı olsun canım nasıl oldu?

Pozitiflede iş bitmiyo rabbim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah hiçbirimizin gözünde koymasın kimseye özendirip imrendirmesin inşallah kuzum salı günü kontrolden sonra detaylı yazarım canım sonra sen kontrolden sonra yazarsın istişare yaparız

Dualarım seninle canım inşallah bi sıkıntı olmadan aşarsın bugünleri sen stres yapma Allah büyük canım yar ve yardımcın olsun inşallah
Saol canim icimi rahatlattin biraz. Telefonda soylenen degeri bile tam hatirlamiyorum inan. Hemsire dusuk cikmis deyip olaaililari sayinca ne diyecegimi bilemedim. 200’lu rakam soyledi bir onu hatirliyorum. Artik sadece hayirlisini dileyip bekleyecegim.

Bazen hayır bildiğimiz şeyde şer, şer bildiğimiz şeyde hayır oluyo canım Allah herşeyin iyisini bilir kaderimizde ne varsa onu yaşıycaz canım takılma hiçbirşeye sadece dua et bekle inşallah güzel olucak

Aynen oyle. Doktorum da dedi ilkinde. Tutunamadiysa bir problem var demek ki, genetik bozukluk gibi. Tutunsa bile dusecekti o dedi. Yani olmuyorsa vardir bir hayir demek ki.

Canım selam benim olumsuz oldu adet oldum doktora gittim doktorum dediki yumurtaların içinde boş havacık gibi şeyler vardı vakuala gibi bişi dedi bu risk dedi o yüzden ben size hemen tüp bebek önermiyorum altı aya yakın bir süre klomen ve iğnelerle az ve kaliteli yumurta büyütüp doğal yoldan gebelik yakalamaya çalışalım yaşınız çok genç dedi Siz hiç duydunuz mu yumurtaların içindeki hava boşluk gibi bişeyler . Boş folikül değilmiş ama . Acaba klomenle olabilir mi gebelik çünkü o iğnelerle bir kere ben kimyasal gebelik yaşamıştım

Canım hayırlısı olsun zamanı gelmemiş demekki,fakat doktorun hava boşluk dediği şeyi hiç duymadım,,senin dondurulmuş embriyon varmı? Klomenle büyütünce nasıl doğal yoldan oluyomuş hiç anlamadım doğrusu saçma geldi biraz,klomenle bi yol alıcağını sanmıyorum canım ben defalarca denedim hiç sonuç alamadım klomen mantıklı bi tedavi yöntemi değil bence sen başka bi doktora da görün biraz çelişkili geldi o doktorun söyledikleri

Hayir canim hic duymadim. Doktor soyledigine gore bir bildigi vardir mutlaka.ama bence de bir baska doktora gorunmekte fikir almakta fayda avr. Ama bence de baska doktora danismakta her zaman fayda var. gecmis olsun canim, her seyin hayirlisi

Başka doktora da görüneyim canım o zaman ben sağolun teşekkür ederim

Kizlar, yeni kan sonucum cikti. Bugunku degerim 1904. Butun haftasonu endiseyle gecirdim, buyuk ihtimal cumartesi gunu cikan sonuc hataliydi diyorlar. Bugun 14. Gun oluyor transferin. Sizce ikiz olma ihtimali var mi bu sonuca gore? Doktor randevum 10 gun sonra.

Canım gerçekten çok sevindim bak sana söylemiştim korkma diye çok şükür yaa valla kendim kadar sevindim canım ben ilk değerinden beri ikiz diye düşünüyorum bence ikiz olucak gör bak bende sana ne yaptın diye yazmaya girmiştim sayfaya neyseki sen güzel haberi yazmışsın şükürler olsun

Cok tesekkur ederim canim. Sorma bir korkuttular. Yani nasil yanlis cikabilir bu kadar kritik bi sey. Butun haftasonumu berbat ettiler. Ama ben hissediyordum. yani dun idrar testinde yapar yapmaz net cikmasindan belliydi. Ama yine de korkuyordum tabi Ki. Cok sukur Allahim, herkese guzel haberler almayi nasip etsin. Oldurup oldurup dirilttiler beni.

Ne hissettiklerini çok iyi anlıyabiliyorum canım neyse geldi geçti boşver sen keyfine bak inşallah bizde hayırlısıyla güzel sonuçlar alırız yarın kontrolüm var rahim kalınlığını çok merak ediyorum büyük ihtimalle de transfer tarihim belli olucak biraz heyecanlıyım

Hadi hayirlisi insallah senden de guzel haberler aliriz :)

@Mucizemm1234 canım bugün kontrolüm vardı rahim kalınlığım 7 ml olmuş estrofeme devam edicem sabah 2 kere ayrıca 1 vajinal, akşam 2 kere ve yine 1 vajinal şeklinde 2 gün sonrada crinone jele başlıycam sabah akşam ve 23 ocak transfer tarihim belli oldu bu arada kan falan istemedi benden,, heyecan daha da arttı gün yaklaşıyo Allahım inşallah bu kez olur sen napıyosun seninde 2 gün sonra kontrolün var dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…