- 2 Aralık 2015
- 4.558
- 18.567
- 208
- Konu Sahibi Pembepanterr
-
- #1.181
Canım inanmayacaksın ama sırf sana bakmak için geçtim kk ne annemdeydim şimdi geldim hemen geçip bakıyım dedim çok sevindim senin adına kuzum hadi bakalım az kaldı yaaaa ben bile heyecan yaptım allahım nolur bu defa sağlıkla kavuşalım minnoslara benim kontrol 19unda canım bakalım inşallah bendede herşey yolundadır hep haberdar et beni olur mu canım haberleşelim dualaşalımMilyaay canım bugün kontrolüm vardı rahim kalınlığım 7 ml olmuş estrofeme devam edicem sabah 2 kere ayrıca 1 vajinal, akşam 2 kere ve yine 1 vajinal şeklinde 2 gün sonrada crinone jele başlıycam sabah akşam ve 23 ocak transfer tarihim belli oldu bu arada kan falan istemedi benden,, heyecan daha da arttı gün yaklaşıyo Allahım inşallah bu kez olur sen napıyosun seninde 2 gün sonra kontrolün var dimi
CanimMilyaay canım bugün kontrolüm vardı rahim kalınlığım 7 ml olmuş estrofeme devam edicem sabah 2 kere ayrıca 1 vajinal, akşam 2 kere ve yine 1 vajinal şeklinde 2 gün sonrada crinone jele başlıycam sabah akşam ve 23 ocak transfer tarihim belli oldu bu arada kan falan istemedi benden,, heyecan daha da arttı gün yaklaşıyo Allahım inşallah bu kez olur sen napıyosun seninde 2 gün sonra kontrolün var dimi
Canım vajinal olarak ne kullanacaksın anlamadımMilyaay canım bugün kontrolüm vardı rahim kalınlığım 7 ml olmuş estrofeme devam edicem sabah 2 kere ayrıca 1 vajinal, akşam 2 kere ve yine 1 vajinal şeklinde 2 gün sonrada crinone jele başlıycam sabah akşam ve 23 ocak transfer tarihim belli oldu bu arada kan falan istemedi benden,, heyecan daha da arttı gün yaklaşıyo Allahım inşallah bu kez olur sen napıyosun seninde 2 gün sonra kontrolün var dimi
Kuzum bende özellikle seninle paylaşmak için hemen girip yazdım inşallah seninde bi aksilik olmazda birlikte transferimizi bekler birlikte transfer sonramızı konuşuruz ve daha bir sürü şeyCanim
Canım vajinal olarak ne kullanacaksın anlamadım
Allah allah estrofemin vajinal kullanılacağını ilk defa duydum Rabbim bu kadar emeği boş bırakmasın inşallah kuzum hadi bakalım benim kontrolden 4 gün sonra senin transferKuzum bende özellikle seninle paylaşmak için hemen girip yazdım inşallah seninde bi aksilik olmazda birlikte transferimizi bekler birlikte transfer sonramızı konuşuruz ve daha bir sürü şeycanım rahim kalınlığı 7ml sınır oluyomuş her ihtimale karşı estrofemi arttırdı yani 2 adet ağızdan estrofeme ek olarak 1 tane estrofemi vajinal olarak fitil gibi almamı istedi transfere kadar devam biraz daha kalınması için
Canım valla estrofemi vajinal uygula diyince hende bi hönkkk oldum ama yapacak bişey yok gece yaptım pıt diye gidiyo sıkıntı yokAllah allah estrofemin vajinal kullanılacağını ilk defa duydum Rabbim bu kadar emeği boş bırakmasın inşallah kuzum hadi bakalım benim kontrolden 4 gün sonra senin transferheyecanlı süreç başlıyor artık transfer günün adetin kaçıncı gününe denk geliyor daha önce hangi gün yapabilirim demişti transfer için Dr um bana tahmini 29 Ocak transfer yaparım demişti bana uzun geldi 22.günü oluyor 29 u ama bakalım kesin şeyi cumartesi söyler Rabbim hayırlı haberler almamızı nasip etsin inşallah
Estrofemi vajinal kullanınca geri geliyor mu canım ya da topaklanma gibi bir durum oluşuyor mu? Bir de vajinal kullanımca yürümen gerekli miCanım valla estrofemi vajinal uygula diyince hende bi hönkkk oldum ama yapacak bişey yok gece yaptım pıt diye gidiyo sıkıntı yokdoktorun dediğini ben yanlış anlamışım 21 ocak demiş aslında iki gün ileri attı işte 23 ocak olucak yani adetin 23.günü oluyo canım 1 ocakta adet olmuştum 2 ocakta kontrole gittim falan sadece hormon bakmadı herkes yazıyo e2 falan filan ona biraz kafam takıldı ama vardır benim canım doktorumun bi bildiği diyorum ayy vallahi yaklaşıyo iyiki sende bana yakın tarihsin böyle birbirimizle konuşmak hatta birbirimizi daha çok heyecanlandırmak çok iyi oluyo Allahım sonunda iyi eder inşallah inanıyorum kuzum bu kez rabbim yüzümüzü güldürcek
Canım valla estrofemi vajinal uygula diyince hende bi hönkkk oldum ama yapacak bişey yok gece yaptım pıt diye gidiyo sıkıntı yokdoktorun dediğini ben yanlış anlamışım 21 ocak demiş aslında iki gün ileri attı işte 23 ocak olucak yani adetin 23.günü oluyo canım 1 ocakta adet olmuştum 2 ocakta kontrole gittim falan sadece hormon bakmadı herkes yazıyo e2 falan filan ona biraz kafam takıldı ama vardır benim canım doktorumun bi bildiği diyorum ayy vallahi yaklaşıyo iyiki sende bana yakın tarihsin böyle birbirimizle konuşmak hatta birbirimizi daha çok heyecanlandırmak çok iyi oluyo Allahım sonunda iyi eder inşallah inanıyorum kuzum bu kez rabbim yüzümüzü güldürcek
Kız boşver Rahmi kalinlastırsin da ha ağızdan ha başka yerdenCanım valla estrofemi vajinal uygula diyince hende bi hönkkk oldum ama yapacak bişey yok gece yaptım pıt diye gidiyo sıkıntı yokdoktorun dediğini ben yanlış anlamışım 21 ocak demiş aslında iki gün ileri attı işte 23 ocak olucak yani adetin 23.günü oluyo canım 1 ocakta adet olmuştum 2 ocakta kontrole gittim falan sadece hormon bakmadı herkes yazıyo e2 falan filan ona biraz kafam takıldı ama vardır benim canım doktorumun bi bildiği diyorum ayy vallahi yaklaşıyo iyiki sende bana yakın tarihsin böyle birbirimizle konuşmak hatta birbirimizi daha çok heyecanlandırmak çok iyi oluyo Allahım sonunda iyi eder inşallah inanıyorum kuzum bu kez rabbim yüzümüzü güldürcek
Ben baya ileri gönderiyorum geri gelmiyo canım topaklanma falanda olmadı iki dakika yayıp on dakika yürüyorum canım yüremek gerekiyomuş bana öyle söyledilerEstrofemi vajinal kullanınca geri geliyor mu canım ya da topaklanma gibi bir durum oluşuyor mu? Bir de vajinal kullanımca yürümen gerekli mi
Merhaba canım hayırlı olsun çok az kalmış test gününe inşallah hakkında hayırlısı olur pozitifi görürsün canımMerhabalar benmde tramsferim 7.günü hafif kasiklarda agri ve bacak ağrısı var dünden adet ağrısı yaşadım inşallah normaldir
Muşmula haberler ne kızKız boşver Rahmi kalinlastırsin da ha ağızdan ha başka yerdennelere katlandık estrofemi de şey ederiz
Kız ben sana ilk yazdığında da demiştim o kadar uzun sürmez transfer diyevalla saka maka az kaldı hayırlısı ile hadi bakalım kolları sıva temizlik seni bekler sonrası zaten yatak istrahati yatmazsan valla kuzum artık hayırlısı ile kavuşalım bu defa minnaklara ayy valla dediğin gibi iyiki aynı döneme denk gelecek transfer ayyy muşmula haberler alalım sonunda insall bakalım 19unu iple çekiyorum inşallah bana da transfer tarihi verir
Valla bu klavyenin hezimetine uğrayıp duruyorum musmutlu diyecektim valla kime musmutlu yazsam muşmula diye gidiyor mesajMuşmula haberler ne kız
Ay hiç güleceğim yoktuValla bu klavyenin hezimetine uğrayıp duruyorum musmutlu diyecektim valla kime musmutlu yazsam muşmula diye gidiyor mesaj
İnşallah canm Allah razı olsun siz neler yapiyorsunzMerhaba canım hayırlı olsun çok az kalmış test gününe inşallah hakkında hayırlısı olur pozitifi görürsün canım
Canım benim transfer haftaya bugün 23 ocak nasipseİnşallah canm Allah razı olsun siz neler yapiyorsunz
Ay hiç güleceğim yoktubende diyorum ne diyo bu kız hahhha
Canım benim transfer haftaya bugün 23 ocak nasipsesen transferden sonra neler kullanıyosun? Kaç embriyo transfer edildi
İnşallah sonucun pozitif olur ardından bizde geliriz canım dualarım seninle yarın inşallah güzel haberini paylaşırsın bizimleCanm 2 embriyo 5.gün transferi yapıldı yarın test yapacam zaten. Ben transfer günü eve gidene kadar arabada uzandm ve Kuruyemiş badem fındık ceviz kuru üzüm ve kuru kayısı yedm. Hergün 2 yumurta yedim süt ictim Kuruyemiş hergün yedim ilk 4 gun taze sıkılmış portakal suyu Hergün havuç suyu Hergün kemik suyu Hergün 1 avakado ev yogurduyla beraber hergün kabak cekirdegi yedim öyle yani bu şekilde beslendm hayrlisi insallah hayrli sonuç alırız çok korkuyorum dua edin bana nolur
Aminn canm aminn Allah razı olsun progestan fitil coraspin Oscabron iğne prolutex igne folbiol bide vitamin verdi canm okadrİnşallah sonucun pozitif olur ardından bizde geliriz canım dualarım seninle yarın inşallah güzel haberini paylaşırsın bizimleilaç olarak ne yazdı doktor neler kullanıyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?