2018 Aralık ayında dondurulmuş embriyo transferi olacaklar toplanalım

Canm benm dondurulmuş değil taze transfer
Yok dondurulmuşla tazenin pek farkı olmuyo aynı ilaçlar kullanılıyo diye biliyorum ayrıca dondurulmuşla olan arkadaşlardan da kan tahlili istemiş doktor neyse artık vardır bi bildiği sen yarın kan tahlilimi yoksa evde idrar testimi yapıcaksın canım

Kan tahlili inşallah canm eşim idrar testine izin vermiyor

Ay bencede vermesin, benim 6.günüm aksam üstü yaptım ve çıkmadı. Nasibimde yokmuş demekki, insan baya bir üzülüyor ama yapıcak birşey yok. Piskolojik olarak düzelip en baştan devam nasipse

Ay bencede vermesin, benim 6.günüm aksam üstü yaptım ve çıkmadı. Nasibimde yokmuş demekki, insan baya bir üzülüyor ama yapıcak birşey yok. Piskolojik olarak düzelip en baştan devam nasipse

Yaa çok üzüldüm canm ama bence üzülme inşallah kan testinde çıkar kuzum Allah büyük inslalah hayrli sonuçlar alacaz hayrlisiyla

Hiç belirtin varmiydi canm

Yok yavrum ya olanlar ya ilaçların etkisiydi yada adet ağrılarım belli. Çünkü test günüm ader tarihimde aynı zamanda. Belirti falan arama, eşini dinlemelisin bence. Ben mecburi olarak kanda baktırıcam birdaha. Olmadığını bildiğim için daha heycanla beklemiyorum

Ya 5.gün idrar testinde negatif gördün diye yelkenleri suya mi indiriyorsun eltim 9.gün yaptı ve negatif çıktı 10gun kan testine gitmek istemiyordu bile 10gun kanda pozitif gördü ve şimdi oğlu 2bucuk yaşında ben 7.gün idrar testi yapacağım deyince izin vermedi yapma bana bak en büyük örnek benim falan dedi çok çok erken dedi ama ben dinlemedim yaptım 7mgun idrarda pozitif idi yani kişinin değeri bünyesi herşeyi etkiliyor başkası pozitif gördü diye herkes görecek değil yada negatif gördü diye herkeste negatif olacak değil sakın ümitsizliğe kapılıp bebişini üzme annesi

Yaaa yazdığına kurban olurum, annesi diyorsun ya gözlerimden yaş akıyor ya. Çok teşekkür ederim yorumun için arkadaşım diğer topikte arkadaş 5.gün yapmış hafif çıkmıştı bugünde kan tahlili yapmış çıkmış. Belki görmüşsündür, kat kat artsın inşAllah.. Benim dün 6.günümdü o yüzden artık yok biliyorum be kuzum.. Hakkımızda hayırlısı.. Hepimiz güzel günler görelim inşAllah

Çıkan var çıkmayan var cnm bak benle eltim mesela ve nice niceleri hayırlısı ile olacak inşallah sıkıntı dert etme Rabbime tevekkül et kuzum hadi bakalım ben 10 güne transfer olunca sen hamiş hamiş bana dua edersin artık Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza alacağımız evlatları nasip etsin inşallah

Aminnnnnnn kuzum aminnnnnn inşAllah. Rabbim isteyen herkese aratmadan nasip eylesin inşAllah.. Kün fe yekünn. Allah razı olsun yorumun için

Aminnnnnnn kuzum aminnnnnn inşAllah. Rabbim isteyen herkese aratmadan nasip eylesin inşAllah.. Kün fe yekünn. Allah razı olsun yorumun için
Senden de razı olsun canım benim sonucunu yaz mutlaka 4 gozle bekliyorum cnm hadi Rabbim yüzümüzü güldürsün inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…