- 1 Mart 2016
- 1.209
- 1.706
- 133
- 29
- Konu Sahibi Pembepanterr
-
- #1.201
Benden hormon tahlili istemedi doktor herkesten istiyo hayret yaniBide benm tsh 5 çıkmıştı doktor eutrox verdi onu da kulaniyorm
Benden hormon tahlili istemedi doktor herkesten istiyo hayret yaniestrofem devam ettirmedimi,progestan 50 iğne varmı kullandıklarının içinde en çok ondan korkuyorum
Yok dondurulmuşla tazenin pek farkı olmuyo aynı ilaçlar kullanılıyo diye biliyorum ayrıca dondurulmuşla olan arkadaşlardan da kan tahlili istemiş doktorCanm benm dondurulmuş değil taze transfer
Kan tahlili inşallah canm eşim idrar testine izin vermiyor
Bencede 8.gün için idrar erken kan tahlili garanti sabah erkenden verde sonucunu merak ederiz hemen haber et bizlere canımKan tahlili inşallah canm eşim idrar testine izin vermiyor
Ay bencede vermesin, benim 6.günüm aksam üstü yaptım ve çıkmadı. Nasibimde yokmuş demekki, insan baya bir üzülüyor ama yapıcak birşey yok. Piskolojik olarak düzelip en baştan devam nasipse
Bakalm canm ne zman musiat olsak anca ozman gidebilcezBencede 8.gün için idrar erken kan tahlili garanti sabah erkenden verde sonucunu merak ederiz hemen haber et bizlere canım
Hiç belirtin varmiydi canmAy bencede vermesin, benim 6.günüm aksam üstü yaptım ve çıkmadı. Nasibimde yokmuş demekki, insan baya bir üzülüyor ama yapıcak birşey yok. Piskolojik olarak düzelip en baştan devam nasipse
Hiç belirtin varmiydi canm
Ne yaptın canım kan verdin mi? Sonucunu çok merak ediyorum hadi güzel haber ver inşallahBakalm canm ne zman musiat olsak anca ozman gidebilcez
Ya 5.gün idrar testinde negatif gördün diye yelkenleri suya mi indiriyorsun eltim 9.gün yaptı ve negatif çıktı 10gun kan testine gitmek istemiyordu bile 10gun kanda pozitif gördü ve şimdi oğlu 2bucuk yaşında ben 7.gün idrar testi yapacağım deyince izin vermedi yapma bana bak en büyük örnek benim falan dedi çok çok erken dedi ama ben dinlemedim yaptım 7mgun idrarda pozitif idi yani kişinin değeri bünyesi herşeyi etkiliyor başkası pozitif gördü diye herkes görecek değil yada negatif gördü diye herkeste negatif olacak değil sakın ümitsizliğe kapılıp bebişini üzme annesiYok yavrum ya olanlar ya ilaçların etkisiydi yada adet ağrılarım belli. Çünkü test günüm ader tarihimde aynı zamanda. Belirti falan arama, eşini dinlemelisin bence. Ben mecburi olarak kanda baktırıcam birdaha. Olmadığını bildiğim için daha heycanla beklemiyorum
Ya 5.gün idrar testinde negatif gördün diye yelkenleri suya mi indiriyorsun eltim 9.gün yaptı ve negatif çıktı 10gun kan testine gitmek istemiyordu bile 10gun kanda pozitif gördü ve şimdi oğlu 2bucuk yaşında ben 7.gün idrar testi yapacağım deyince izin vermedi yapma bana bak en büyük örnek benim falan dedi çok çok erken dedi ama ben dinlemedim yaptım 7mgun idrarda pozitif idi yani kişinin değeri bünyesi herşeyi etkiliyor başkası pozitif gördü diye herkes görecek değil yada negatif gördü diye herkeste negatif olacak değil sakın ümitsizliğe kapılıp bebişini üzme annesi
Çıkan var çıkmayan var cnm bak benle eltim mesela ve nice niceleri hayırlısı ile olacak inşallah sıkıntı dert etme Rabbime tevekkül et kuzum hadi bakalım ben 10 güne transfer olunca sen hamiş hamiş bana dua edersin artık Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza alacağımız evlatları nasip etsin inşallahYaaa yazdığına kurban olurum, annesi diyorsun ya gözlerimden yaş akıyor ya. Çok teşekkür ederim yorumun için arkadaşım diğer topikte arkadaş 5.gün yapmış hafif çıkmıştı bugünde kan tahlili yapmış çıkmış. Belki görmüşsündür, kat kat artsın inşAllah.. Benim dün 6.günümdü o yüzden artık yok biliyorum be kuzum.. Hakkımızda hayırlısı.. Hepimiz güzel günler görelim inşAllah
Çıkan var çıkmayan var cnm bak benle eltim mesela ve nice niceleri hayırlısı ile olacak inşallah sıkıntı dert etme Rabbime tevekkül et kuzum hadi bakalım ben 10 güne transfer olunca sen hamiş hamiş bana dua edersin artık Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza alacağımız evlatları nasip etsin inşallah
Senden de razı olsun canım benim sonucunu yaz mutlaka 4 gozle bekliyorum cnm hadi Rabbim yüzümüzü güldürsün inşallahAminnnnnnn kuzum aminnnnnn inşAllah. Rabbim isteyen herkese aratmadan nasip eylesin inşAllah.. Kün fe yekünn. Allah razı olsun yorumun için
Senden de razı olsun canım benim sonucunu yaz mutlaka 4 gozle bekliyorum cnm hadi Rabbim yüzümüzü güldürsün inşallah
Canm inşallah hayırlı haber aldk darısı başınızaaaa aminnnnnNe yaptın canım kan verdin mi? Sonucunu çok merak ediyorum hadi güzel haber ver inşallah
Ay pozitifmiiiii çok şükür yaa valla çok sevindimCanm inşallah hayırlı haber aldk darısı başınızaaaa aminnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?