2018 Aralık ayında dondurulmuş embriyo transferi olacaklar toplanalım

Oh ohhh maşallah ham işler çoğalıyor çok şükür rabbim herşeyini taş tamam versin insallah çok dua ediyorum yazamasam da kimseyi hüsrana ugratmasin duaların geri çevrilmeyeceği bugünde rabbim dualarımızı kabul etsin Bizleri rahmetinden mahrum bırakmasın güzel Mevlam.

Bolca pozitifler görmek çok mutlu ediyo beni umutlarımızı arttırıyo çok şükür,, aminnn canım Allah razı olsun inşallah ben ve diğer arkadaşlarımda hayırlısıyla muradımıza ereriz rabbim çook büyük çookçarşamba transferim var çok heyecanlıyım canımsen nasılsın nasıl gidiyo

beklenen gün geldi sonunda insallah olumlu geçer canim ben mide bulantilarim kasik ağrıları öyle ışte devam ediyoruz minniklerle

beklenen gün geldi sonunda insallah olumlu geçer canim ben mide bulantilarim kasik ağrıları öyle ışte devam ediyoruz minniklerle
Evet canım beklenen gün yaklaşıyo ve beni daha çok heyecan sarıyo inşallah bu sefer yüzüm güler ve bebeğim beni bırakmaz senin tam olarak mide bulantıların kaçıncı haftada başladı canım

Pembepanterr kuzummmmm ben geldim az önce muayene oldum rahim kalınlığı 7 olmuş estrofem e aynen devam dedi günde 3 kez 28 Ocak haftaya pazartesi de transfer olacak hadi bakalım Rabbim yüzümüzü güldürsün bu defa sağlıkla gelsin minikler inşallahhhhh

Hadi hayırlı olsun arkadaşım, güzel günler gör , güzel haberler duy inşAllah :)

Kuzum aynı seninde 7 olmuş benimde aynıydı peki sana estrofemin üçünüdemi ağızdan almanı söyledi? Crinone jel başlatmadımı? Birde kan tahlili istedimi onu merak ediyorum baktımı hormon falan?

Kuzum aynı seninde 7 olmuş benimde aynıydı peki sana estrofemin üçünüdemi ağızdan almanı söyledi? Crinone jel başlatmadımı? Birde kan tahlili istedimi onu merak ediyorum baktımı hormon falan?
Evet canım 3ünüde ağızdan alacağım crinone jel 23 ocakta başlıyorum transferden 5 gün önce progestanda başlıyorum kan tahlili bendende istemedi cnm hadi bakalım geri sayım başladı Rabbim bu defa yüzümüzü güldürsün sağlıkla kucağımıza alacağım günleri de göstersin her gelişmeyi yaz olur mu koparmayalım irtibatı

Hadi hayırlı olsun arkadaşım, güzel günler gör , güzel haberler duy inşAllah :)
Allah razı olsun canım benim hepimiz görelim hepimiz duyalım güzel günleri güzel haberleri sonrada sağlıkla kucaklayalim inşallah minikleriiiii

Kuzu günlük 3 mü sabah akşam 2x3 mü kullanıyosun? Ben vajinallerle birlikte günlük toplam 6 estrofem kullanıyorum,progestan hapmı yoksa iğnemi verdi? Bana onu kullanmamı söylemedi doktor sadece estrofem ve crinone jel kullanıyorum transfere kadar böyle,canım aramızda sadece 5 gün var canım inşallah pozitifi görürüz de doğumumuz da aynı zamana gelir ayy inşallah ben hep buralardayım yavrum sen biyere kaybolma en ince ayrıntısına kadar konuşcaz herşeyi

Estrofem niye okadar veriyorlar? Rahim kalınlaşma problemi var mi? Bana estrofrm vermediler sadece gunde 1 kez crinone jel verdiler

Estrofem niye okadar veriyorlar? Rahim kalınlaşma problemi var mi? Bana estrofrm vermediler sadece gunde 1 kez crinone jel verdiler

Benimde rahim kalınlaşma problemim yok elhamdülillah, fakat bende estrofemi sabah 2, aksam 2 içiyorum, günde 1 crinone jel, günde 1 progestan kalçadan, günde 1 göbekten iğne birde. Herkesin tedavisi farklı işte :))

Canım sabah öğlen akşam 1er tane estrofem içiyorum progestan iğne canım hatta 23 ocaktan 27 ocağa kadar monodoks crinonejrl progestan igne prednol kullanacam 28 Ocak crinone jel progestan iğne estrofem ile devam edecem evet kuzum aramızda 5 gün olacak inşallah herşey güzel olacak iyi haberler alacaz sonra da sağlıkla kucaklayacaz Rabbim kucaklarımizi doldursun insallah hayırlısı ile sağlıkla

Benimde rahim kalınlaşma problemim yok elhamdülillah, fakat bende estrofemi sabah 2, aksam 2 içiyorum, günde 1 crinone jel, günde 1 progestan kalçadan, günde 1 göbekten iğne birde. Herkesin tedavisi farklı işte :))

Benimde kan sulandirici iğnem var, taze transferimdede vermemişlerdi estrofemi dondurulmustada vermediler genelde vermiyor sanirim memorial, ama daha önce bahcecide denemiştim orda vermislerdi. Dediginiz gibi merkezlerin kişilerin hep farkli, insallah çektiğimiz zahmetlere değer.

İnşAllah arkadaşım hayırlısı olsun hepimiz için

Kontrole gittiğimde 7 ml di canım 7 sınırmış biraz daha kalınlaşsın diye devam ettiriyo transfere kadar herkes kullanıyo ben kullanmayan ilk senden duydum crinone jel de günde 2 kullanıyorum sabah gece olarak

Ben sabah 3 akşam 3 kullanıyorum aslında kalınlığımız aynı senle ama doktor benim dozu arttırdı,ayyy sana progestan 50 mi yazdı doktor en sevmediğim iğne insanın anasını ağlatıyo

Ben sabah 3 akşam 3 kullanıyorum aslında kalınlığımız aynı senle ama doktor benim dozu arttırdı,ayyy sana progestan 50 mi yazdı doktor en sevmediğim iğne insanın anasını ağlatıyo
Bilemedim ki kuzum evet kalınlık aynı ama neden öyle anlamadım ay önce iğnegi gelde bana sor 11 haftalık hamilelik boyunca kullandım son günlerde artık o kadar çekilmez bir ağrı oluyordu ki sorma kurtajdan haftalar sonra bile iğne yerlerim ağrıyordu miniğim bu defa sağlıkla gelsin sağlıkla doğsun da nelere katlandim iğnemi gözümü korkutacak şaka bir yana çok fena iğne şimdiden hazırlıyorum kendimi o ağrılara

Kontrole gittiğimde 7 ml di canım 7 sınırmış biraz daha kalınlaşsın diye devam ettiriyo transfere kadar herkes kullanıyo ben kullanmayan ilk senden duydum crinone jel de günde 2 kullanıyorum sabah gece olarak
Jeli ben bir defa kullanacam gerçi bi ara hamileyken progestan da kıtlık vardı bulamadık Dr u aradım bulamıyoruz dedim o zaman jeli günde 2 kereye çıkar sabah akşam yap dedi tamam dedim ertesi gün eczacı ilaçlar geldi dedi yine ignege devam etti demek o yüzden sana iğne yazmamış cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…