2018 Aralık ayında dondurulmuş embriyo transferi olacaklar toplanalım

Kontrole gittiğimde 7 ml di canım 7 sınırmış biraz daha kalınlaşsın diye devam ettiriyo transfere kadar herkes kullanıyo ben kullanmayan ilk senden duydum crinone jel de günde 2 kullanıyorum sabah gece olarak

Canım inan bende taze transferimde neden vermediler diye çok kafama takılmıştı anladiğım kadarıyla memorial rahim kalinligi problemi olana veriyo sonra sorduğum çok kişiyede vermemişti. Crinonede taze olan transferimde pozitif sonucu alana kadar 2 kez di pozitif sonucu alınca teke düşmüştü,bu dondurulmus tedavimde direk 1 tane crinone jelle basladim 1 olarak devam ediyorum bide kan sulandirici iğnem var okadar bide folikasit.

Ben o iğneyi ilk tedavide transferden sonra 1 kez hemşire yapmıştı sadece bi kere kullandım ama öldüm öldüm dirildim toto ağrısı geçmek bilmedi 3-4 gün üzerine oturamadım korkuyorum tekrar vericek diye evde 4 adet var diğer tedaviden kalan doktor isterse mecbur yaptırıcam emir büyük yerden,dediğin gibi yüzümüz gülsünde onada razıyız biz neler gördük kürtajlar falan ahh ahh kuzum nedim rabbim yar ve yardımcımız olsun

Her hastanenin farklı tedavi yöntemi var canım ben acıbademde tedavi oluyorum konuştuğum tüm acıbademde olan arkadaşlarda estrofem kullanıyodu birazda sanırım kişiye görede değişiyo uyguladıkları,sen şuan ne durumdasın kaç embriyo transfer edilmişti kaçıncı gün? Şuan ne kadarlık hamişsin

Canım ben 5. Deneme için şişli memorial gittim 4 sene evvel,4 olumsuz denemem vardi öncesi, çok şükür burda yüzümüz güldü 4 yıl önce 2 embriyo transfer etmişlerdi bir tanecik kizim doğdu, ondan kalan dondurulmuslarla denedik 2 embriyo transfer ettiler, ikiside tuttu şimdilik insallah devam ederler. Şuan 6+2 yız pazartesi insallah kalp atımlarını duymaya gidicez. Darısı sizlerin başına insallah

Amin canım benim aminn allahım bizimde yüzümüz gülsün çok aminnnnnn

Amin canım İnşallah bi sorun olmadan sonuna kadar gider miniklerini kucağına alırsın inşallah canım rabbim bizlerede bu duyguyu yaşatır inşallah hepimizin hakkında hayırlısı olsun

Ami
aminnn canım Allah razı olsun transfere son 2 gün çook heyecanlıyım
Kızzz az kaldı az hadi bakalım sımsıkı tutunsun inşallah önce karnında sonra kucağında olsun minnoş bende iki gündür temizliğe koyuldum anca vakit geçer Rabbim yüzümüzü güldürsun inşallah

Evet canım yaaa şurda sadece 2 gün kaldı şaka maka derken geldi transfer tarihi rabbim hayırlısını nasip eder inşallah kuzum sonuç gününü iple çekiyorum inşallah bu sefer hayal kırıklığına uğramadan sevinçten havalara uçarız canım inşallah güldürecek rabbim

Pembepanterr canımcımmm nasılsın transfer oldu mu Rabbim yüzünü güldürsün kucağını doldursun inşallah kaçta transfer oldu test günün ne zaman hadi yaz bakiyimmmm benim de pazartesi olacak kaldı 4 gün heyecan korku dorukta allahım nolur bu defa olsun hayırlı sağlıklı evlatlarımiz olsun da sağlıkla kucağımıza alalım inşallah

Canım bugün öğleden sonra transferim gerçekti tek transfer,,doktorum güzel geçtiğini söyledi hayırlısı bakalım kuzumm aminn inşallahhh ben sıramı savdım sıra sende rabbim ikimizi de güldürsün inşallah güzel haberler alırız ayyy ancak müsait oldum yazabildim canım

Rabbim iyi haberler almayı nasip etsin inşallah peki neden tek transfer başka donmus kaldı mı yoksa bu son muydu benim 3 tane vardı 3.günü transfer edecekti ama son kontrolde yok iyi çözünen iki taneyi transfer edeceğim dedi bakalım artık nasip şimdi ćozulecek mi korkusu başladı allahım her aşamada korku stres sonu iyi olsun inşallah da beklediğimize değsin inşallah kuzucum

Amin canım inşallah,2 tane vardı ben bitane transfer ettirdim canım nasipse tutar nasip değilse ikiylede tutmaz ben çoğul gebelik istemediğim için riske atmadım diğeride boşa gitti başkada kalmadı zaten eğer negatif olursa sil baştan tedaviye başlamam gerekicek inşallah gerek kalmaz yine bi dünya ilaç iğne kullanmaya başladım ayy transfere kadar rahattım ya

Hayırlısı olsun canım kusmette varsa tekte ikide tutar inşallah bu defa yüzümüz gülsün kuzum bi daha da yorulmayalim sen şimdi negatif düşünüp sıkıntı yapma kendine moral önemli kuzum Rabbim emeklerimizi boşuna çıkarmasın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…