- Konu Sahibi Pembepanterr
-
- #1.241
Kontrole gittiğimde 7 ml di canım 7 sınırmış biraz daha kalınlaşsın diye devam ettiriyo transfere kadar herkes kullanıyo ben kullanmayan ilk senden duydum crinone jel de günde 2 kullanıyorum sabah gece olarak
Ben o iğneyi ilk tedavide transferden sonra 1 kez hemşire yapmıştı sadece bi kere kullandım ama öldüm öldüm dirildim toto ağrısı geçmek bilmedi 3-4 gün üzerine oturamadım korkuyorum tekrar vericek diyeJeli ben bir defa kullanacamgerçi bi ara hamileyken progestan da kıtlık vardı bulamadık Dr u aradım bulamıyoruz dedim o zaman jeli günde 2 kereye çıkar sabah akşam yap dedi tamam dedim ertesi gün eczacı ilaçlar geldi dedi yine ignege devam etti demek o yüzden sana iğne yazmamış cnm
Her hastanenin farklı tedavi yöntemi var canım ben acıbademde tedavi oluyorum konuştuğum tüm acıbademde olan arkadaşlarda estrofem kullanıyodu birazda sanırım kişiye görede değişiyo uyguladıkları,sen şuan ne durumdasın kaç embriyo transfer edilmişti kaçıncı gün? Şuan ne kadarlık hamişsinCanım inan bende taze transferimde neden vermediler diye çok kafama takılmıştı anladiğım kadarıyla memorial rahim kalinligi problemi olana veriyo sonra sorduğum çok kişiyede vermemişti. Crinonede taze olan transferimde pozitif sonucu alana kadar 2 kez di pozitif sonucu alınca teke düşmüştü,bu dondurulmus tedavimde direk 1 tane crinone jelle basladim 1 olarak devam ediyorum bide kan sulandirici iğnem var okadar bide folikasit.
Her hastanenin farklı tedavi yöntemi var canım ben acıbademde tedavi oluyorum konuştuğum tüm acıbademde olan arkadaşlarda estrofem kullanıyodu birazda sanırım kişiye görede değişiyo uyguladıkları,sen şuan ne durumdasın kaç embriyo transfer edilmişti kaçıncı gün? Şuan ne kadarlık hamişsin
Amin canım benim aminn allahım bizimde yüzümüz gülsün çok aminnnnnnBen o iğneyi ilk tedavide transferden sonra 1 kez hemşire yapmıştı sadece bi kere kullandım ama öldüm öldüm dirildim toto ağrısı geçmek bilmedi 3-4 gün üzerine oturamadım korkuyorum tekrar vericek diyeevde 4 adet var diğer tedaviden kalan doktor isterse mecbur yaptırıcam emir büyük yerden,dediğin gibi yüzümüz gülsünde onada razıyız biz neler gördük kürtajlar falan ahh ahh kuzum nedim rabbim yar ve yardımcımız olsun
Amin canım İnşallah bi sorun olmadan sonuna kadar gider miniklerini kucağına alırsın inşallah canım rabbim bizlerede bu duyguyu yaşatır inşallah hepimizin hakkında hayırlısı olsunCanım ben 5. Deneme için şişli memorial gittim 4 sene evvel,4 olumsuz denemem vardi öncesi, çok şükür burda yüzümüz güldü 4 yıl önce 2 embriyo transfer etmişlerdi bir tanecik kizim doğdu, ondan kalan dondurulmuslarla denedik 2 embriyo transfer ettiler, ikiside tuttu şimdilik insallah devam ederler. Şuan 6+2 yız pazartesi insallah kalp atımlarını duymaya gidicez. Darısı sizlerin başına insallah
Ay pozitifmiiiii çok şükür yaa valla çok sevindimrabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip eder inşallah sıra bizde inşallah dua et olurmu kuzum
aminnn canım Allah razı olsunAyyy etmeyiz mi teyzesi herzman da dua ediyoruz Allah kabul etsn insalalhhhh
Ami
aminnn canım Allah razı olsuntransfere son 2 gün çook heyecanlıyım
Kızzz az kaldı az hadi bakalım sımsıkı tutunsun inşallah önce karnında sonra kucağında olsun minnoş bende iki gündür temizliğe koyuldum anca vakit geçer Rabbim yüzümüzü güldürsun inşallahAmi
aminnn canım Allah razı olsuntransfere son 2 gün çook heyecanlıyım
İnşallah kuzum inşallahCanm bol bol yaş Kuruyemiş havuç suyu kemik suyu.portakal suyu kivi avokado kuru üzüm. Kayısı ye insalah faydası olacaktr
Evet canım yaaa şurda sadece 2 gün kaldı şaka maka derken geldi transfer tarihi rabbim hayırlısını nasip eder inşallah kuzum sonuç gününü iple çekiyorum inşallah bu sefer hayal kırıklığına uğramadan sevinçten havalara uçarız canım inşallah güldürecek rabbimKızzz az kaldı az hadi bakalım sımsıkı tutunsun inşallah önce karnında sonra kucağında olsun minnoş bende iki gündür temizliğe koyuldum anca vakit geçer Rabbim yüzümüzü güldürsun inşallah
Rabbim kucağına almayı da nasip etsin inşallah canımBende bugün ikizlerinin kalp atışlarını duydum çok şükür, darısı sizlerin basina
Maşallah canımBende bugün ikizlerinin kalp atışlarını duydum çok şükür, darısı sizlerin basina
Canım bugün öğleden sonra transferim gerçekti tek transfer,,doktorum güzel geçtiğini söyledi hayırlısı bakalım kuzumm aminn inşallahhh ben sıramı savdım sıra sende rabbim ikimizi de güldürsün inşallah güzel haberler alırızPembepanterr canımcımmm nasılsın transfer oldu mu Rabbim yüzünü güldürsün kucağını doldursun inşallah kaçta transfer oldu test günün ne zaman hadi yaz bakiyimmmm benim de pazartesi olacak kaldı 4 gün heyecan korku dorukta allahım nolur bu defa olsun hayırlı sağlıklı evlatlarımiz olsun da sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
Rabbim iyi haberler almayı nasip etsin inşallah peki neden tek transfer başka donmus kaldı mı yoksa bu son muydu benim 3 tane vardı 3.günü transfer edecekti ama son kontrolde yok iyi çözünen iki taneyi transfer edeceğim dedi bakalım artık nasip şimdi ćozulecek mi korkusu başladı allahım her aşamada korku stres sonu iyi olsun inşallah da beklediğimize değsin inşallah kuzucumCanım bugün öğleden sonra transferim gerçekti tek transfer,,doktorum güzel geçtiğini söyledi hayırlısı bakalım kuzumm aminn inşallahhh ben sıramı savdım sıra sende rabbim ikimizi de güldürsün inşallah güzel haberler alırızayyy ancak müsait oldum yazabildim canım
Amin canım inşallah,2 tane vardı ben bitane transfer ettirdim canım nasipse tutar nasip değilse ikiylede tutmaz ben çoğul gebelik istemediğim için riske atmadım diğeride boşa gitti başkada kalmadı zaten eğer negatif olursa sil baştan tedaviye başlamam gerekicek inşallah gerek kalmazRabbim iyi haberler almayı nasip etsin inşallah peki neden tek transfer başka donmus kaldı mı yoksa bu son muydu benim 3 tane vardı 3.günü transfer edecekti ama son kontrolde yok iyi çözünen iki taneyi transfer edeceğim dedi bakalım artık nasip şimdi ćozulecek mi korkusu başladı allahım her aşamada korku stres sonu iyi olsun inşallah da beklediğimize değsin inşallah kuzucum
Hayırlısı olsun canım kusmette varsa tekte ikide tutar inşallah bu defa yüzümüz gülsün kuzum bi daha da yorulmayalim sen şimdi negatif düşünüp sıkıntı yapma kendine moral önemli kuzum Rabbim emeklerimizi boşuna çıkarmasın inşallahAmin canım inşallah,2 tane vardı ben bitane transfer ettirdim canım nasipse tutar nasip değilse ikiylede tutmaz ben çoğul gebelik istemediğim için riske atmadım diğeride boşa gitti başkada kalmadı zaten eğer negatif olursa sil baştan tedaviye başlamam gerekicek inşallah gerek kalmazyine bi dünya ilaç iğne kullanmaya başladım ayy transfere kadar rahattım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?