- 11 Şubat 2015
- 3.470
- 3.293
- 333
- Konu Sahibi Pembepanterr
-
- #1.261
Aynen canım hayırlısı neyse o olsun yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik eğer zamanı geldiyse pozitifi görücez yoksa yapacak bişeyde yok zatenHayırlısı olsun canım kusmette varsa tekte ikide tutar inşallah bu defa yüzümüz gülsün kuzum bi daha da yorulmayalim sen şimdi negatif düşünüp sıkıntı yapma kendine moral önemli kuzum Rabbim emeklerimizi boşuna çıkarmasın inşallah
Bana geçen denemede hibor vermişti çok aşırı yakıyor prolotex ücretli bir ilaç devlet karşılamıyor o yüzden bana progestan veriyor yarın progestan basliyacam şimdiden gözüm korkuyor o iğneden popoma oturamıyorum bileAynen canım hayırlısı neyse o olsun yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik eğer zamanı geldiyse pozitifi görücez yoksa yapacak bişeyde yok zatenay bu clexane öldürcek beni o da yetmezmiş gibi prolutex diye bi iğne yazdı doktor ama eczane sadece ilacını koymuş yanında enjektör şırınga filan hiçbişey yok evde vardı ucu kalın onunla yaptım göbeğe mahvoldum valla
Bana geçen denemede hibor vermişti çok aşırı yakıyor prolotex ücretli bir ilaç devlet karşılamıyor o yüzden bana progestan veriyor yarın progestan basliyacam şimdiden gözüm korkuyor o iğneden popoma oturamıyorum biletransfer sonrası hibor yapacağım bakalım sonu güzel olsun da bu çektiklerini değsin inşallah
Doktor yazdı aldık 2 kutu evet canım devlet karşılamıyomuş parayla aldık ama enazından progestan gibi popo ağrısı yok bunu göbekten yapıyosun sadece aradaki farkı merak etmiyo değilim kimi onu kullanıyo kimisi progestan kullanıyo neye göre veriyo doktorlar bilemiyorumBana geçen denemede hibor vermişti çok aşırı yakıyor prolotex ücretli bir ilaç devlet karşılamıyor o yüzden bana progestan veriyor yarın progestan basliyacam şimdiden gözüm korkuyor o iğneden popoma oturamıyorum biletransfer sonrası hibor yapacağım bakalım sonu güzel olsun da bu çektiklerini değsin inşallah
Canım o dediğin kremi mutlaka deneyeceğim teşekkür ederim bilgilendirdigin için önceki denemede 11 haftalık gebelik boyunca hergün yaptiriyordum artık o kadar çekilmez bir hale geldi ki popomyn üstünde oturacak yer kalmadı sislikten Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah tez zamanda seninde bizimde kucaklarımız dolsun canımArkadaşlar bende progestan iğne kullanıyordum transfer öncesi ve sonrasında evet yakıyor, hatta bende şişliklerde oluştu.. Benim günde 1 taneydi. Sabah vurulurdum. Arnica cool diye bir krem var aksam onla masaj yapardım iyi gelirdi, rahatlatırdı.. sabah kalktığımda en azından iğne olunca zor olmazdı. Bende o krem tavsiyesini tüpbebek yapmış bir akrabamdan aldım hatta. Onada tavsiye etmişler isterseniz bakın bir
Canım benim Dr bana bıraktı istediğini yazarım dedi ikiside aynı düşük önleyici iğne dedi ama ben haftalık 130 lira verecek durumum olmadığı için ağrılı olan Protestana razı oldum bu tedaviler masraflar o kadar çok sıkıştırdıki eşim göbekten olanını alalım dedi ama ben istemedim ekstra sıkıştırmanin anlamı yok yoksa ikiside aynı beklediğimize değsin inşallah ve unutalım bu zorlu süreçleri hoş bence hiç unutulmaz ama değerDoktor yazdı aldık 2 kutu evet canım devlet karşılamıyomuş parayla aldık ama enazından progestan gibi popo ağrısı yok bunu göbekten yapıyosun sadece aradaki farkı merak etmiyo değilim kimi onu kullanıyo kimisi progestan kullanıyo neye göre veriyo doktorlar bilemiyorumcanım valla zor yaa rabbim emeklerimizi ziyan ettirmesin
İlaçlar iğneler bende gerginlik yaptı canım hiç keyifli değilim inşallah sonu güzel olur elimden geleni yapıyorum ananas yiyiyorum kabak çekirdeği falan dikkat etmeye çalışıyorum gerisi Allah kerim sende transferini ol birlikte bekliyelim kuzucumCanım benim Dr bana bıraktı istediğini yazarım dedi ikiside aynı düşük önleyici iğne dedi ama ben haftalık 130 lira verecek durumum olmadığı için ağrılı olan Protestana razı oldum bu tedaviler masraflar o kadar çok sıkıştırdıki eşim göbekten olanını alalım dedi ama ben istemedim ekstra sıkıştırmanin anlamı yok yoksa ikiside aynı beklediğimize değsin inşallah ve unutalım bu zorlu süreçleri hoş bence hiç unutulmaz ama değer
Canım o dediğin kremi mutlaka deneyeceğim teşekkür ederim bilgilendirdigin için önceki denemede 11 haftalık gebelik boyunca hergün yaptiriyordum artık o kadar çekilmez bir hale geldi ki popomyn üstünde oturacak yer kalmadı sislikten Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah tez zamanda seninde bizimde kucaklarımız dolsun canım
Canm sen yanlış yapiyosun bende.prolutex kullanıyorum hala ama kalın uc ile değil. Mesela o prolutex için iğne alıyorsun ya kalın uclu bide ince uc al. Kalin uc ile flakonu igneyee çek sonra iğne başlığını degstrdm ince başlığı tak öyle göbeğe vuracaksnAynen canım hayırlısı neyse o olsun yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik eğer zamanı geldiyse pozitifi görücez yoksa yapacak bişeyde yok zatenay bu clexane öldürcek beni o da yetmezmiş gibi prolutex diye bi iğne yazdı doktor ama eczane sadece ilacını koymuş yanında enjektör şırınga filan hiçbişey yok evde vardı ucu kalın onunla yaptım göbeğe mahvoldum valla
Bu arada hayrli.olsn kuzumCanım bugün öğleden sonra transferim gerçekti tek transfer,,doktorum güzel geçtiğini söyledi hayırlısı bakalım kuzumm aminn inşallahhh ben sıramı savdım sıra sende rabbim ikimizi de güldürsün inşallah güzel haberler alırızayyy ancak müsait oldum yazabildim canım
Sağol kuzum rabbim hayırlısıyla bu sefer yüzümü güldürür inşallah,canım dün transferden sonra iğneyi aldık eve geldik açtım ki prolutex sadece 7 tüp halinde ve yanında hiçbişey yok hani hastaneye gittiğimizde kalçadan yapılan iğnelere takılan enjektörler varya evde ondan buldum ama mübarek çuvaldız gibi nasıl yaptığımı nasıl çıkardığımı bilmiyorum çok canım yandıCanm sen yanlış yapiyosun bende.prolutex kullanıyorum hala ama kalın uc ile değil. Mesela o prolutex için iğne alıyorsun ya kalın uclu bide ince uc al. Kalin uc ile flakonu igneyee çek sonra iğne başlığını degstrdm ince başlığı tak öyle göbeğe vuracaksn
Teşekkür ederim canım benim öyle yapıyım bendeAminnnn arkadaşımmm aminnnn.. İğneyi vurduktan hemen sonra yapma bence. Ben iğneyi sabah oluyordum, aksama hafif hafif kremle masaj yapıyordum. Kremin ucu süngerli zaten onunla beraber, umarım sizlerede iyi gelir
Ayyy sorma ya şu transfer bi olsa artık neyi beklediğimi bilsem az kaldı kuzum pazartesi alıyorum bebisleri inşallah gelirler ve hiç ayrilmayızİlaçlar iğneler bende gerginlik yaptı canım hiç keyifli değilim inşallah sonu güzel olur elimden geleni yapıyorum ananas yiyiyorum kabak çekirdeği falan dikkat etmeye çalışıyorum gerisi Allah kerim sende transferini ol birlikte bekliyelim kuzucum
Kuzucum senden 4-5 gün sonra benim sonuç belli olucak erken test yapmıcam doktoruma söz verdimAyyy sorma ya şu transfer bi olsa artık neyi beklediğimi bilsem az kaldı kuzum pazartesi alıyorum bebisleri inşallah gelirler ve hiç ayrilmayızben transfer olunca senin sonuca az kalmış oluyor
Amin kuzum aminnnnn şimdi ilk Protestanı vuruldum hadi bakalım hayırlısı inşallahhhhhKuzucum senden 4-5 gün sonra benim sonuç belli olucak erken test yapmıcam doktoruma söz verdiminşallah önce ben sonra sen pozitif sonucu alırız ay Allahımmmm nolurrrr dileklerimizi dualarımızı kabul et
Hadi hayırlı olsun canım popoya slmAmin kuzum aminnnnn şimdi ilk Protestanı vuruldum hadi bakalım hayırlısı inşallahhhhh
Dur daha bugün ağri yok yarın selamın iletilirHadi hayırlı olsun canım popoya slm
Aminn canm.. bak şimdi sen esine söyle sana eczaneden iğne üç alsn aynen aynı gonal f başligi gibi insülin ignesi gibi eczaneye arsanın verir o kalın iğne ile flakonu şırınga çek sonra başlığı çıkar ince ucu tak göbeğine öyle yap daha iyi Oye kalım iğne mahfeder seni. Bide aniden iğne yapma yavaş yavaş it igneyiSağol kuzum rabbim hayırlısıyla bu sefer yüzümü güldürür inşallah,canım dün transferden sonra iğneyi aldık eve geldik açtım ki prolutex sadece 7 tüp halinde ve yanında hiçbişey yok hani hastaneye gittiğimizde kalçadan yapılan iğnelere takılan enjektörler varya evde ondan buldum ama mübarek çuvaldız gibi nasıl yaptığımı nasıl çıkardığımı bilmiyorum çok canım yandısen gonalf’in ucuna takılanı mı tak diyosun ona?
Canım dün eşim 2 eczaneye gitti biri aynı evdekinden vermiş diğeri aslında çok iyiydi gonalf gibiydi ucu ama onunda doz içine çok fazla geldi iki kere yaptım yarım yarımAminn canm.. bak şimdi sen esine söyle sana eczaneden iğne üç alsn aynen aynı gonal f başligi gibi insülin ignesi gibi eczaneye arsanın verir o kalın iğne ile flakonu şırınga çek sonra başlığı çıkar ince ucu tak göbeğine öyle yap daha iyi Oye kalım iğne mahfeder seni. Bide aniden iğne yapma yavaş yavaş it igneyi
Yok yok strese Girmë ilk günler bende yarım yarım yapma zorunda kaldm esin medikal eczanelerde arastrsn bulur insalalhCanım dün eşim 2 eczaneye gitti biri aynı evdekinden vermiş diğeri aslında çok iyiydi gonalf gibiydi ucu ama onunda doz içine çok fazla geldi iki kere yaptım yarım yarımbugün yine eczaneleri dolaşıcak inşallah bulur valla strese girdim resmen hiç böyle zorlanmamıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?