- 11 Şubat 2015
- 3.470
- 3.293
- 333
- Konu Sahibi Pembepanterr
-
- #1.281
İnşallah canım çok sağol Allah razı olsunYok yok strese Girmë ilk günler bende yarım yarım yapma zorunda kaldm esin medikal eczanelerde arastrsn bulur insalalh
Senden de kuzumm sana tavsiyem hergün avakado hergün kemik suyu portakal suyu Havuç suyu Kuru kayısı kuru üzüm ceviz fındık ceviz tüket bol bol kabak cekirdegi ye inşallah faydası olackİnşallah canım çok sağol Allah razı olsun
İnşallah canım tavsiyelerine uyucam rabbim inşallah bu kez annelik duygusunu tattırır hayırlısıylaSenden de kuzumm sana tavsiyem hergün avakado hergün kemik suyu portakal suyu Havuç suyu Kuru kayısı kuru üzüm ceviz fındık ceviz tüket bol bol kabak cekirdegi ye inşallah faydası olack
Canim hayirli olsun insallah bu sefer rabbim size bağışlar minik mucizenizi nasıl gidiyor iyisindir umarım
Canım bugün transferimin 4.günü ama grip oldum çok kötü öksürüğüm var biraz aksiliklerle dolu geçti-geçiyor çok korkuyorum inşallah rabbim emeklerimi ziyan ettirmez canımCanim hayirli olsun insallah bu sefer rabbim size bağışlar minik mucizenizi nasıl gidiyor iyisindir umarım
Heyecan dorukta
Grip oldum canım takır takır da öksürüyorumHeyecan doruktamutluyum umutluyum korkuyorum çok karışığım inşallah yarın hayırlısı ile çözünürler saat 2 buçuk transfer olacak çıkınca yazarım sen.nasılsın nasıl gidiyor bebis hissettiriyor mu
Kuzum inan bana yiyecek ekmeği varsa grip öksürük vs hiçbir şey engel değil inşallah Rabbim ol demiştir miniğin sana tutunmustur ve sen o kadar sıkıntıyı boşuna yapıyorsundurGrip oldum canım takır takır da öksürüyorumpek iyi gittiği söylenemez aksilikler yaşıyorum umudum da yok açıkcası ama yinede Allah büyük belki bi mucize olur ilk tedavide çok rahat ve relax dım ama bu öyle geçmiyo kuzum hakkında hayırlısı olsun yarın haber verirsin bol bol dua et
Grip oldum canım takır takır da öksürüyorumpek iyi gittiği söylenemez aksilikler yaşıyorum umudum da yok açıkcası ama yinede Allah büyük belki bi mucize olur ilk tedavide çok rahat ve relax dım ama bu öyle geçmiyo kuzum hakkında hayırlısı olsun yarın haber verirsin bol bol dua et
Ahh canım ya transfere kadar çok rahattım hatta heyecanlı ve umutlu ama transferden sonra ruh halim bunalımPembepanterr neden umudun yok canım iyi düşün iyi olsun lütfen çok dua edelim inşallah rabbim bu sefer nasip etsin sana moralini yüksek tut. Ben de merional ve klomenle yumurtaları büyüttük sonra da çatlatma iğnesi oldum bugün on gün oldu beş gün sonra test yapıcam doktor üç ay böyle deneyelim dedi eşimde öyle istiyordu zaten de benim üç dört gündür göğüs uçlarım nasıl sızlıyor bir de göğüslerin ağrıyor hani iğnelendir desem tüp bebekte on katını kullandım öyle bişi olmadı çatlatma iğnesinin etkisi desem on gün oldu hala geçmedi mi acaba nedendir canım ya sana danışayım dedim
Canım bugün transferimin 4.günü ama grip oldum çok kötü öksürüğüm var biraz aksiliklerle dolu geçti-geçiyor çok korkuyorum inşallah rabbim emeklerimi ziyan ettirmez canım
Ayy canım inşallahhh dediğin gibi olur yaaKızımda transferin ertesi günü feci ishal oldum 2 gun boyunca, transferin 3. Günüde grip oldum kötü dedim olmuycak bu kadar aksilik çok şükür oldu, bağışıklık düşmesi belkide iyi oldu dedim sonra o yüzden rahat ol hiç strese girme
BEnce de ben de öyle düşünüyorum kuzum ya seninki inşallah tutar canım benim yaAhh canım ya transfere kadar çok rahattım hatta heyecanlı ve umutlu ama transferden sonra ruh halim bunalımve aksilikler falan olunca ben tutmayacağını düşünüyorum ama rabbim büyük inşallah mucize olur herhangi belirtim falan yok sadece sabaha kadar ter içinde kalıyorum sanırım işaçların etkisi,, sana gelince doktorun klomen ve çatlatma iğnesiyle tedavi etmesini anlıyamıyorum canım o şekil hamile kalmqk çok küçük ihtimal ama inşallah sende pozitif olur, ben yıllar önce defalarca o şekil tedavi oldum ama hiç olmadı en iyi sonuç veren sadece tüp bebek,, kuzum bende 5 gün sonra test yapıcam hakkımızda hayırlısı olsun,gögüslerin çatlatma iğnesinden dolayı ağrıyodur çok fazla ümitlenme olursa sürpriz olsun
Canım dün akşam üstü transfer oldu 2 minnoş transfer edildi artık donmus yok bakalım Rabbim inşallah bu sefer güldürür yüzümüzü 7 Şubat kan tahlili günü hadi inşallah ikimizde iyi haberler alıp sonuna kadar gideriz dün çok korkuyordum çözülmede sıkıntı olur diye ama bugün benimle minmoslar inşallah bi ömür ayrılmayalımMilyaay canın naptın? Nasıl geçti transfer nasılsın?
Hadi inşallah senden çok fazla umutluyum ben bu kez olucak kuzumCanım dün akşam üstü transfer oldu 2 minnoş transfer edildi artık donmus yok bakalım Rabbim inşallah bu sefer güldürür yüzümüzü 7 Şubat kan tahlili günü hadi inşallah ikimizde iyi haberler alıp sonuna kadar gideriz dün çok korkuyordum çözülmede sıkıntı olur diye ama bugün benimle minmoslar inşallah bi ömür ayrılmayalım
Aksine ben ikimizden de umutluyum olacak inşallah kuzum böyle umutsuzluk yapma bebeğide üzme olacak de rabbime bırak bol bol kün fe yekün oku ayetel kürsü oku bol bol olacak inşallah geçen ki denemede daha çok inanıyordum olacağına şimdi de umutluyum ama geçen deneme kadar değilim allahım bu defa son olsun ve sağlıkla kucağımıza alalım inşallahHadi inşallah senden çok fazla umutluyum ben bu kez olucak kuzumkendimden umutlu değilim içimde öyle bi his yok ama senin olucak ona inanıyorum inşallahhhh canımmm
Canım dün sorduğum kağıtta yazan şey döllenme oranı %80 üzeri olması gerekiyomuş benimki 67Aksine ben ikimizden de umutluyum olacak inşallah kuzum böyle umutsuzluk yapma bebeğide üzme olacak de rabbime bırak bol bol kün fe yekün oku ayetel kürsü oku bol bol olacak inşallah geçen ki denemede daha çok inanıyordum olacağına şimdi de umutluyum ama geçen deneme kadar değilim allahım bu defa son olsun ve sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?