- 2 Aralık 2015
- 4.558
- 18.567
- 208
- Konu Sahibi Pembepanterr
-
- #1.301
Canım sen o yazılana falan çok takılma dün embriyolog kendi söyledi yüzde 80 gebelik sağlar dediğimiz embriyodan gebelik saglayamayip çok umutsuz görünen yüzde 10luk dilimde olanlardan sağladık dedi tamamen allaha kalmış yaşayıp görecez inşallah bu defa ol der olur ve sağlıkla kucağımız dolar dualarım ikimizle canım arkadaşımCanım dün sorduğum kağıtta yazan şey döllenme oranı %80 üzeri olması gerekiyomuş benimki 67bu şekil zaten olumlu olacağını düşünmüyorum diğer seferde bu yüzden gelişmedi galiba sinirden çatlıyorum bana hiçbişey söylemediler sonradan kendim çözdüm kısacası buraya kadar inşallah senin pozitif olup kucağına almanı canı gönülden istiyorum canım inşllah yüzün güler
Enerjini hissedebilirim canımsın kuzum Allah gönlüne göre versin inşallah dediğin gibi olurda çifte sevinç yaşarız inşallah çooook aminCanım sen o yazılana falan çok takılma dün embriyolog kendi söyledi yüzde 80 gebelik sağlar dediğimiz embriyodan gebelik saglayamayip çok umutsuz görünen yüzde 10luk dilimde olanlardan sağladık dedi tamamen allaha kalmış yaşayıp görecez inşallah bu defa ol der olur ve sağlıkla kucağımız dolar dualarım ikimizle canım arkadaşım
Hayırlısı neyse o olsun hakkımızda canım inşallahBEnce de ben de öyle düşünüyorum kuzum ya seninki inşallah tutar canım benim ya
Hayırlı olsun canım çok sevindim evde testmi yaptın yoksa kan tahlilimi yaptırdın kaçıncı gün öğrendin?Arkadaslar. 3. Gun dondurulmus embriyo transferim var ve bugun net olarak gebeyiiiim cok mutluyum
AMİN canım benim allah razı olsunEnerjini hissedebilirim canımsın kuzum Allah gönlüne göre versin inşallah dediğin gibi olurda çifte sevinç yaşarız inşallah çooook aminnapıyosun nasıl gidiyo ilaç iğne ne verdi doktor? Ne yiyip içiyosun
Canım benim yaaa kıyamam ameliyathanenin verdiği bi stres var bende mesela oraya kadar rahattım oraya girer girmez üzerime bi gerginlik bi kasvet oluştu kafamda film şeridi ilk tedavinin transferi sonra onun kürtajı ve geri aynı yerde olmak belkide biraz sinirimizi bozdu çok iyi anlıyorum seni son olur inşallah neler yaşadığımızı rabbim görüyo emeklerimizi ziyan ettirmez inşallah zorlu bi sınavdan bu kez başarıyla geçeriz inşallah Allahın merhameti çook büyük canım gözümüzde koymayacak inşallahAMİN canım benim allah razı olsun
Estrofem günde 3 aynen devam coraspin crinone jel oskapar kan sulandırıcı progestan igne vitamin ilaçlarına devam ediyorum evdeyim kuzum sürekli uzanıyorum arada kalkıp evde biraz yürüyorum Dr günde 1 kase yoğurt 3 tane ceviz 2 tane yumurta 1 tane muz mutlaka ama mutlaka yiyeceksin dedi protein ağırlıklı beslen et tavuk balık sürekli ye dedi bende uygulamaya çalışıyorum kesinlikle ve kesinlikle bisey almaya uzanma eğilme ve kendini yoracak bir şey yapma dedi hepsini uyguluyorum gerisi allaha kalmış transfer sonrası 20 dakika dinlendim transfer odasında sonra normal odada 2 saat dinlenip taburcu oldum transfer odasında istemsizce çok çok ağladım çok çok yorulduğumu hissettim o kadar yorgunum ki gözyaşlarımı durduramadım allah biliyor allah görüyor inşallah artık hayırlısı ile son olsun sağlıkla kavuşalım canım benim
Canım acını tazelemek istemiyorum ama bebeğin kaç haftalıktı birde bu transferden önce Dr senden başka testler istedim bende çok korkuyorum tekrar denesem aynısı olurmu diye benim drum benden herhangi brşey istemediCanım benim yaaa kıyamam ameliyathanenin verdiği bi stres var bende mesela oraya kadar rahattım oraya girer girmez üzerime bi gerginlik bi kasvet oluştu kafamda film şeridi ilk tedavinin transferi sonra onun kürtajı ve geri aynı yerde olmak belkide biraz sinirimizi bozdu çok iyi anlıyorum seni son olur inşallah neler yaşadığımızı rabbim görüyo emeklerimizi ziyan ettirmez inşallah zorlu bi sınavdan bu kez başarıyla geçeriz inşallah Allahın merhameti çook büyük canım gözümüzde koymayacak inşallah
Allah razı olsun canım hayırlısıyla inşallah rabbim nasip ederse güzel haber veririz inşallahPembepanterr Milyaay dualarım sizlerle kızlar rabbim gönlünüze göre versin heyecanla sonuçlarınızı bekliyorum
Canım 7 haftalıkken kürtaj oldum bu transferden önce doktor kan testi bile istemedi sadece ilaçların dozunu arttırdı okadar korkma canım herşey olacağına varır rabbim herşeyin hayırlısını nasip eder inşallah rahat ol zamanı geldiyse hiç birşey engel olamaz gelmesineCanım acını tazelemek istemiyorum ama bebeğin kaç haftalıktı birde bu transferden önce Dr senden başka testler istedim bende çok korkuyorum tekrar denesem aynısı olurmu diye benim drum benden herhangi brşey istemedi
İnşallah canım bu kalp durması beni allak bullak etti kafam bi dünya canım çok yanıyor niye diye düşünüp duruyorum bir sürü iğne ilaç kullanıyordum ya yine aynısı olursa diye çok korkuyorum bir yanımda hemen bugün başlamama izin verse drum hemen başlarım ama en az iki üç adet geçmeli dedi yaşımda ilerliyor oda beni korkutuyorCanım 7 haftalıkken kürtaj oldum bu transferden önce doktor kan testi bile istemedi sadece ilaçların dozunu arttırdı okadar korkma canım herşey olacağına varır rabbim herşeyin hayırlısını nasip eder inşallah rahat ol zamanı geldiyse hiç birşey engel olamaz gelmesine
Yiyecek ekmeği içecek suyu yokmuş canım elimizden bişey gelmez rabbim böyle uygun görmüş bizede beklemek düşüyo bir iki ay dinlen bencede kafanı toparla vücudun da kendine gelsin sonra bomba gibi sil baştan yap olucak buna inan kuzumİnşallah canım bu kalp durması beni allak bullak etti kafam bi dünya canım çok yanıyor niye diye düşünüp duruyorum bir sürü iğne ilaç kullanıyordum ya yine aynısı olursa diye çok korkuyorum bir yanımda hemen bugün başlamama izin verse drum hemen başlarım ama en az iki üç adet geçmeli dedi yaşımda ilerliyor oda beni korkutuyor
Amin kuzum aminnnn inşallah canım benimCanım benim yaaa kıyamam ameliyathanenin verdiği bi stres var bende mesela oraya kadar rahattım oraya girer girmez üzerime bi gerginlik bi kasvet oluştu kafamda film şeridi ilk tedavinin transferi sonra onun kürtajı ve geri aynı yerde olmak belkide biraz sinirimizi bozdu çok iyi anlıyorum seni son olur inşallah neler yaşadığımızı rabbim görüyo emeklerimizi ziyan ettirmez inşallah zorlu bi sınavdan bu kez başarıyla geçeriz inşallah Allahın merhameti çook büyük canım gözümüzde koymayacak inşallah
Sanırım dediğin gibi ameliyathanenin kasveti bebeğimi ilk aldığım gün ve son ayrıldığımız gün geldi aklıma ve Dr daha transfere girer girmez önceki kaybın için bebek sakattı diye bu defa gebelik oluşursa 16haftada amniyosentez yapacağım dedi içim ürperdi yine aynı acıyı yaşamamak için allaha yalvardım bakalım inşallah bu defa sağlıklı olur bebekler ve sağlıkla kavuşuruz bugün niyeyse tüm formum düştü o kadar pozitif başladığım tedaviye bu defa artık hep negatif olacak diye geçiyor içimden bakalım Rabbim hayırlısı ile nasip etsin inşallah sağlıklaCanım benim yaaa kıyamam ameliyathanenin verdiği bi stres var bende mesela oraya kadar rahattım oraya girer girmez üzerime bi gerginlik bi kasvet oluştu kafamda film şeridi ilk tedavinin transferi sonra onun kürtajı ve geri aynı yerde olmak belkide biraz sinirimizi bozdu çok iyi anlıyorum seni son olur inşallah neler yaşadığımızı rabbim görüyo emeklerimizi ziyan ettirmez inşallah zorlu bi sınavdan bu kez başarıyla geçeriz inşallah Allahın merhameti çook büyük canım gözümüzde koymayacak inşallah
Allah razı olsun canım benim Rabbim hepimize tez zamanda sağlıkla kucağımıza alacağımız evlatları nasip etsin inşallah Rabbim hickimseyi evladiyla ve evlatsızlikla imtihan etmesinPembepanterr Milyaay dualarım sizlerle kızlar rabbim gönlünüze göre versin heyecanla sonuçlarınızı bekliyorum
Rabbim diğerine sağlık versin sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah cnmmmBenimde ikizlerinmden birinin kalbi durdu malesef umarim diğerine birşey olmaz
Rabbim onu sana bağışladın canım inşallah sağ salim kucağına alırsınBenimde ikizlerinmden birinin kalbi durdu malesef umarim diğerine birşey olmaz
Doktorun dengesizliğine ne demeliSanırım dediğin gibi ameliyathanenin kasveti bebeğimi ilk aldığım gün ve son ayrıldığımız gün geldi aklıma ve Dr daha transfere girer girmez önceki kaybın için bebek sakattı diye bu defa gebelik oluşursa 16haftada amniyosentez yapacağım dedi içim ürperdi yine aynı acıyı yaşamamak için allaha yalvardım bakalım inşallah bu defa sağlıklı olur bebekler ve sağlıkla kavuşuruz bugün niyeyse tüm formum düştü o kadar pozitif başladığım tedaviye bu defa artık hep negatif olacak diye geçiyor içimden bakalım Rabbim hayırlısı ile nasip etsin inşallah sağlıkla
Doktorun dengesizliğine ne demelihiç söylenicek şeymi yaa yeri zamanımıymış orda senin moralini bozuluyo nasıl sinirlendim şuan,biraz dengesiz heralde canım varya hep aynı şeyleri yaşıyoruz ikimizde transfere kadar çok pozitif ve heyecanlı enerjiktik sonrası malum yaa kullandığımız ilaçlardan oluyo yada yaşadığımız şeylerden dolayı dejavu korkusu,,, bugün benim 7.günüm ama hiç heyecanlı değilim sadece negatif alma korkusu dışında hiçbişey yok napıcam bilmiyorum ay niye böyle olduk biz yaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?