2018 Aralık ayında dondurulmuş embriyo transferi olacaklar toplanalım

normalde 5. gün embriyoları aslında 7. günden itibaren kanda çıkmaya başlıyo hatta enteresan bir şekilde 9. gün falan kaset testte bile çıkabiliyor. :) bende bekleyemezdim sanırım 12. günü :) Ama Şöyle birşey söyleyeyim, ben henüz transfer olmadım ama bu sıralarda bendede bi olumsuzluk var hayata karşı, ülkenin durumu iş durumları vs vs, hepsi etkiliyor. Hava ne kar yağdı ne normalleşti, etrafta sürekli hasta insanlar grip insanlar bizlerde olabiliyoruz tabi, Yani içimizi ısıtacak pek bir durum yok bunların hepsi etkiliyordur diye düşünüyorum. Yinede kendimizi mutlu edecek birşeyler bulmalıyız, çünkü vücudumuz hemen reaksiyon gösteriyor sanırım bu transferi tam ilk bahar ayında ağaçlar çiçek açarken etrafımız tomurcuklanırken yaptırmak içimizi kıpır kıpır ve istemsiz güzel bir güneş eşliğinde ısıtacak şen şakrak günlerde yapmak mı gerekir bilemedim :)

Canım ben en son denemede 7.günde idrarda pozitif görmüştüm bakalım artık hayırlısı ile 8.gün kan vereceğim bu denemede belki dediğinde haklısın kiş vakti havadan bile nem kapıyoruz hayırlısıyla şu birkaç gün geçsin de inşallah sonucu alalım senin kaçıncı denemenizi seninde tedavin hayırlı olsun cnm Rabbim isteyen herkesin kucağıni doldursun inşallahhhh

Idrar testi yaptın mı hiç?

Benim 2. transferim olacak, ilki blastokist taze embriyoydu. 5. güne giden diğer embriyolar dondurulmuştu. şubat 8-9 gibi dondurulmuş transfer olucam. Rabbim hayırlısını nasip etsin inşaallah dualarımız kabul etsin gözyaşlarımız dinsin bu konuda artık mutluluktan ağlayalım inşaallah sadece pozitif almak değil sağlıkla sııhatle dünyaya getirip büyütebilmeyi nasip etsin cümlemize inşaallah. Sağolun cümlemizin hayırlı olsun olumlu sonuçlar aldıkça mutlu olalım hepbirlikte inşaallah.

Kuzum genelde 3.gün embriyosu olduğu zaman 12.gün istiyolar 5.gün embriyosuysa 10.gün tahlil istiyo doktorlar ayy onu bunu boşver sonucumuz iyi olsunda hiç önemli değil,cuma günü kan vericem nasipse ama idrar testinden cidden korkuyorum gerçi kan sonucunu beklemek daha büyük ızdırap ama napıcam bilmiyorum diğer tedavide 10.gün yapmıştım idrar testim silik çıkmıştı,canım korkunun ecele faydası yok silkeleniyoruz ve kaderimizde ne varsa onu yaşıycaz hadi şimdi kendimize gelelim stres sıkıntı gerginlik yok ok

Son düzenleme:
İnşallah canım dileyen isteyen herkese nasip etsin rabbim tabii bizede içim çok dolu anlatmaya kalksam sayfalar yetmez hayatım boyunca sevdiğim istediğim herşey için hep mücedele etmek zorunda kaldım ailem bana destek olacaklarına hep köstek oldular buda beni çok yordu çok şükür ki rabbim çok iyi sevgi dolu merhametli bir eş nasip etti bana pazar günü 14.evlilik yıl dönümümüzdü geriye baktığımda ne çok acı yaşamışız ama her defasında tekrar ayağa kalkmışım bununda atlatırım inşallah

Allah razı olsun canım benim Rabbim hepimize tez zamanda sağlıkla kucağımıza alacağımız evlatları nasip etsin inşallah Rabbim hickimseyi evladiyla ve evlatsızlikla imtihan etmesin
Amin düşmanıma bile bu acıyı yaşatmasın hergün sırf sizden bir haber var mı diye giriyorum buraya bizi bizden başkası anlamıyor

Herkesin bi sıkıntısı var işte canım kimse dört dörtlük hayat yaşamıyo zorlu sınavlardan geçiyoruz rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin bak ailenden memnun değilsin ama eşinin iyi biri olduğunu söylüyosun bu çok güzel bişey çünkü hayat arkadaşın iyi günde de kötü günde de yanında hep o oluyo ve en büyük destekçilerimiz eşlerimiz onlar iyiki varlar canını hiç sıkma güzel günler belkide çok yakın yeterki içini ferah tut ve dualarını eksiltme..

Amin düşmanıma bile bu acıyı yaşatmasın hergün sırf sizden bir haber var mı diye giriyorum buraya bizi bizden başkası anlamıyor
Ayyy canım benim allah razı olsun inşallah senden dua et canım benim dua et bu defada aynı mutluluğu yaşayalım ama aynı acıyı yaşamayalım diye gerçekten bizi bizden başka kimse anlamaz aynı yollardan geçmişiz aynı acıları çekmişiz görmesekte birbirimizi aynı şeyleri hissedebiliyoruz inşallah sende bi an önce toparlanıp iyileşip yeni tedaviye yelken açacaksın ben Kasım ayında kürtaj oldum ikinci adette başladık sende inşallah tez zamanda başka tedaviye başlayacaksın inşallah bi daha aynı acıyı yaşamayız hiçbirimiz dualarımdasin sende canım benim Rabbim yar ve yardımcımiz olsun hepimizin

Ayyy cumayı sabırsızlıkla bekliyorum canım bende pazar idrar testi yapacağım bazen düşünüyorum annemin karnında hakkaten nasıl dayandım ama bence evde test varsa yap varsa çıkar cikmazsada insan kendini hazırlar ben hep bu yüzden yaptım idrar testlerini ayyyy inşallah sonu güzel olsun inşallah Birgün doğum çantasına koyduklarımızı doğum şeklini konuşuruz allahım nolurrrr isteyen herkese sağlıkla nasip ettthadi eski halimiz dönelim

Ağzın bal yesin kuzu be ne güzel yazmışsın inşallah canım onlarıda konuşucaz inanıyorum çok canım bende test yapmak istiyorum ama şimdi varda çıkmaz falan boşuna moralimi bozmak istemiyorum ogün biyerde ovülasyon testi hamilelik varsa çift çizgi koyu çıkıyomuş yazıyodu bende ne kaybedicem dün yaptım silik çıktı bugün yaptım çok daha koyu çıktı ama inanmak istemiyorum böyle şeylere

Yok canım çok erken diye korkuyorum evde bitane test var doğru zamanda yapmak istiyorum , ovülasyon testi çok evde onla yapınca bi anlaşılır sonuç oluyomu acaba

7. Gun 8. Gun çıkıyor genelde. Ben 3. Gun yaptim ilk çok silik gölge cikti 4. Gunde silikti 5. Gun bir yaptim hic çıkmadı ağladım üzüldün, sonra gidip bir test daha alıp yaptim cikti gölge gidip kan verdim 22.5 cikti 5. Gun. Kizimdada 5. Gun başlamıştım çıkmıştı giderek artmıştı koyuluk. Aslında sabırlı olmak lazım test gününü beklemek lazım, ovulasyon testi hiç yapmadim. Buarada hiç yatmadım ben 3 yaşında kızım hep kucağımda oldu onla oyna gez uzanmaya vakit olmadi ama şimdi bulantidan devrildim malesef. O yüzden çok yatıp kendinizi dinleneyim günlük yaşantı ağır iş yapmadan dönmek mantıklı.

Amin canım inşallah rabbim hepimizin yüzüne baksın

Duamız sığındığımız liman çok şükür eşimden yana çok şanslıyım

Ben de 7. Gün idrarda bakmıştım çıkmıştı aynı gün kanda da 52.66 idi rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın inşallah

Ben de 7. Gün idrarda bakmıştım çıkmıştı aynı gün kanda da 52.66 idi rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın inşallah
Ben ilk tedavide 10.gün yaptığımda silik çizgiyi görmüştüm canım ama şimdi çok cesaretim yok belki hamileyimdir ve test yanıltırsa daha kötü olurum en iyisi cumayı beklemek aslında gazada gelmiyo değilim ama korkuyorum

Bazılarında olduğu halde pozitif çıkmayanlar varmış oyüzden yanılmaktan korkuyorum canım yaa çıkacağını ve pozitif olacağını bilsem bi dakka beklemem ama kolay değil,gerçi pozitifle de bitmiyoki yaşadıklarımız malum canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…