- 2 Aralık 2015
- 4.558
- 18.567
- 208
- Konu Sahibi Pembepanterr
-
- #1.341
Aaa evet bende bi yerde okumuştum koyulasiyorsa vardır inşallah ayyy çok heyecanlı bekleyiş yarıni iple çekiyorum dualarım seninleAğzın bal yesin kuzu be ne güzel yazmışsın inşallah canım onlarıda konuşucaz inanıyorum çokcanım bende test yapmak istiyorum ama şimdi varda çıkmaz falan boşuna moralimi bozmak istemiyorum ogün biyerde ovülasyon testi hamilelik varsa çift çizgi koyu çıkıyomuş yazıyodu bende ne kaybedicem dün yaptım silik çıktı bugün yaptım çok daha koyu çıktı ama inanmak istemiyorum böyle şeylere
benim de 3.gungolge gibi cikmaya baslamistii7. Gun 8. Gun çıkıyor genelde. Ben 3. Gun yaptim ilk çok silik gölge cikti 4. Gunde silikti 5. Gun bir yaptim hic çıkmadı ağladım üzüldün, sonra gidip bir test daha alıp yaptim cikti gölge gidip kan verdim 22.5 cikti 5. Gun. Kizimdada 5. Gun başlamıştım çıkmıştı giderek artmıştı koyuluk. Aslında sabırlı olmak lazım test gününü beklemek lazım, ovulasyon testi hiç yapmadim. Buarada hiç yatmadım ben 3 yaşında kızım hep kucağımda oldu onla oyna gez uzanmaya vakit olmadi ama şimdi bulantidan devrildim malesef. O yüzden çok yatıp kendinizi dinleneyim günlük yaşantı ağır iş yapmadan dönmek mantıklı.
Ayy inşallahh canım ya okadar istiyorum ki ikimizde pozitif almasını Allahım inşallah yine hayal kırıklığına uğratmazAaa evet bende bi yerde okumuştum koyulasiyorsa vardır inşallah ayyy çok heyecanlı bekleyiş yarıni iple çekiyorum dualarım seninleyarın guzel haber alalım sonra da sıra bana geliyor
Ver gazıııEki Görüntüle 2230531 benim de 3.gungolge gibi cikmaya baslamistii
insallah canim insalllah pozitif olcakk. Hen korkusuz korkak birsuru deneyimden sonra hemen yapmaya basliyordum testleri. Sonunda oldu erkenden yasadim heycanimi.Ver gazıııyarın sabah kan tahliline gitmeden yapıcam testi şimdi karar verdim inşallah o sevimsiz tek çizgi çıkmaz karşıma canım ya dua et olurmu
Rabbim kucağına almayıda nasip eder inşallah canım ve darısı bize , testlerden tek anlamadığım konu zaten embriyo 2-3 günde tutunuyo diyolar 3.gün sende hemen nasıl pozitif çıkmış şaşkınım doğrusu peki canım 9-10.gün falan yaptın mı idrar testi?insallah canim insalllah pozitif olcakk. Hen korkusuz korkak birsuru deneyimden sonra hemen yapmaya basliyordum testleri. Sonunda oldu erkenden yasadim heycanimi.
5.gun dondurulmus embriyoydu cnm ondan cikti. Arkadasimda da cikmisti hatta onun daha koyuydu benimkilere gore onun ikiz benimki tek tutundu. 5.gun embriyosu transferden sonraki gun kabuktan ayriliyo yerlesmeye basliyo sonrasi gunde hcg salgilamaya basliyo.Rabbim kucağına almayıda nasip eder inşallah canım ve darısı bize , testlerden tek anlamadığım konu zaten embriyo 2-3 günde tutunuyo diyolar 3.gün sende hemen nasıl pozitif çıkmış şaşkınım doğrusu peki canım 9-10.gün falan yaptın mı idrar testi?
Canım benimkide 5.gün embriyosu sabah test yapsam kesin çıkar heralde dimi5.gun dondurulmus embriyoydu cnm ondan cikti. Arkadasimda da cikmisti hatta onun daha koyuydu benimkilere gore onun ikiz benimki tek tutundu. 5.gun embriyosu transferden sonraki gun kabuktan ayriliyo yerlesmeye basliyo sonrasi gunde hcg salgilamaya basliyo.
Cikar canim en son yaptigim testten sonra kan verdim 64 cikmistiCanım benimkide 5.gün embriyosu sabah test yapsam kesin çıkar heralde dimi
Ben sabah bi test yapıp sonra kan vermeye gideyim bari negatifte çıksa test kan verip tam netleştiririm inşallahh Allahım korktuğuma uğratmazCikar canim en son yaptigim testten sonra kan verdim 64 cikmisti
Ben pespese negatif almistim bu kadar stres yapmadim kendine zarar veriyosun hamileysen bebegini de bunaltiyosun. Cok buyuk problemler yasadim olmadik sozler duydum boyle eziyet etmedim canim kendime. Son tedavide de yemin ederim saldim gitti hersey olacagina varir dedim. Biraz rahatla nolurBen sabah bi test yapıp sonra kan vermeye gideyim bari negatifte çıksa test kan verip tam netleştiririm inşallahh Allahım korktuğuma uğratmaz
Haklısın canım aslında çok da rahattım transferden sonra olan oldu böyle oldum sanırım İlk tedavide bebeğimi kaybettiğim için dejavu yaşamaktan korkuyorum ama yapıcak bişey yok nasipde ne varsa onu yaşıycaz sabah tek çırpıda yapıcam testiBen pespese negatif almistim bu kadar stres yapmadim kendine zarar veriyosun hamileysen bebegini de bunaltiyosun. Cok buyuk problemler yasadim olmadik sozler duydum boyle eziyet etmedim canim kendime. Son tedavide de yemin ederim saldim gitti hersey olacagina varir dedim. Biraz rahatla nolur
Canımm Benim de içime hiç kötü bişi doğmuyor senle alakalı nedense , sabah ap testini rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun canım ya er ya da geç olsun hepimizin bebekleri inşallahHaklısın canım aslında çok da rahattım transferden sonra olan oldu böyle oldum sanırım İlk tedavide bebeğimi kaybettiğim için dejavu yaşamaktan korkuyorum ama yapıcak bişey yok nasipde ne varsa onu yaşıycaz sabah tek çırpıda yapıcam testi
Allahimmmmm çok çok çok mutlu oldum kuzucummmmm çok güzel bir degerle karşılaşırsın inşallah allahım duy sesimizi nolur bu defa sağlıkla kucağımıza alalım nolurrrrr kan sonucunu merakla bekliyorum
hayirli olsuuuuun insallah katlanarak articakk
Rabbim sana şükürler olsun çok ama çok mutluyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?