2018 Aralık ayında dondurulmuş embriyo transferi olacaklar toplanalım

Aaa evet bende bi yerde okumuştum koyulasiyorsa vardır inşallah ayyy çok heyecanlı bekleyiş yarıni iple çekiyorum dualarım seninle yarın guzel haber alalım sonra da sıra bana geliyor

benim de 3.gungolge gibi cikmaya baslamistii

Aaa evet bende bi yerde okumuştum koyulasiyorsa vardır inşallah ayyy çok heyecanlı bekleyiş yarıni iple çekiyorum dualarım seninle yarın guzel haber alalım sonra da sıra bana geliyor
Ayy inşallahh canım ya okadar istiyorum ki ikimizde pozitif almasını Allahım inşallah yine hayal kırıklığına uğratmazvalla yarın olmasından bile korkuyorum nasıl kan verip bekliceksem

Ver gazııı yarın sabah kan tahliline gitmeden yapıcam testi şimdi karar verdim inşallah o sevimsiz tek çizgi çıkmaz karşıma canım ya dua et olurmu
insallah canim insalllah pozitif olcakk. Hen korkusuz korkak birsuru deneyimden sonra hemen yapmaya basliyordum testleri. Sonunda oldu erkenden yasadim heycanimi.

insallah canim insalllah pozitif olcakk. Hen korkusuz korkak birsuru deneyimden sonra hemen yapmaya basliyordum testleri. Sonunda oldu erkenden yasadim heycanimi.
Rabbim kucağına almayıda nasip eder inşallah canım ve darısı bize , testlerden tek anlamadığım konu zaten embriyo 2-3 günde tutunuyo diyolar 3.gün sende hemen nasıl pozitif çıkmış şaşkınım doğrusu peki canım 9-10.gün falan yaptın mı idrar testi?

5.gun dondurulmus embriyoydu cnm ondan cikti. Arkadasimda da cikmisti hatta onun daha koyuydu benimkilere gore onun ikiz benimki tek tutundu. 5.gun embriyosu transferden sonraki gun kabuktan ayriliyo yerlesmeye basliyo sonrasi gunde hcg salgilamaya basliyo.

Canım benimkide 5.gün embriyosu sabah test yapsam kesin çıkar heralde dimi

Ben sabah bi test yapıp sonra kan vermeye gideyim bari negatifte çıksa test kan verip tam netleştiririm inşallahh Allahım korktuğuma uğratmaz
Ben pespese negatif almistim bu kadar stres yapmadim kendine zarar veriyosun hamileysen bebegini de bunaltiyosun. Cok buyuk problemler yasadim olmadik sozler duydum boyle eziyet etmedim canim kendime. Son tedavide de yemin ederim saldim gitti hersey olacagina varir dedim. Biraz rahatla nolur

Haklısın canım aslında çok da rahattım transferden sonra olan oldu böyle oldum sanırım İlk tedavide bebeğimi kaybettiğim için dejavu yaşamaktan korkuyorum ama yapıcak bişey yok nasipde ne varsa onu yaşıycaz sabah tek çırpıda yapıcam testi

Canımm Benim de içime hiç kötü bişi doğmuyor senle alakalı nedense , sabah ap testini rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun canım ya er ya da geç olsun hepimizin bebekleri inşallah

Pembepanterr kuzum ne zaman çıkacak sonuç merakla bekliyorumbu arada iki tanetest yaptım ikiside bozuk kırmızı çizgihiç olusmadi testbembeyaz kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…