2018 Aralık ayında dondurulmuş embriyo transferi olacaklar toplanalım

Pembepanterr kuzum ne zaman çıkacak sonuç merakla bekliyorumbu arada iki tanetest yaptım ikiside bozuk kırmızı çizgihiç olusmadi testbembeyaz kaldı
Rabbim kucağımıza alacağımız hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah bu mübarek cuma hürmetine önce siz pozitifi görün banada umut olun

Rabbim kucağımıza alacağımız hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah bu mübarek cuma hürmetine önce siz pozitifi görün banada umut olun
Canim benim yaaaaaa allah senden razi olsun inşallah hepimiz kavusacaz inanıyorum ben dualarımdasin sende canımbenim inşallah arkaarkaya gelecek bebislerrr sağlıkla

Eki Görüntüle 2230939 Kızlar elim ayağım titriyo ben hemen kan vermeye gidiyorum bakın Milyaay
okadar duygulandım ki ben yapmışım kadar heyecanla takip ettim dünden beri Çok sevindim Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin inşaallah Ben inanıyorum güzel haberler gelecek inşaallah. Darısı başımıza bu mübarek cuma gününde inşaallah

Ne kadar içten yazmışsın canım Allahım gönlüne göre verir inşallah rabbim kimsenin kucağını boş koymasın inşallah bu kez bebeğime benden almaz dualarım hepimiz için kuzum

Ne kadar içten yazmışsın canım Allahım gönlüne göre verir inşallah rabbim kimsenin kucağını boş koymasın inşallah bu kez bebeğime benden almaz dualarım hepimiz için kuzum
bizi sınayan seven Rabbimede şükürler olsun. İnşaallah güzel günler sizleri, bizleri ve ülkemizi bekler :)

Ayy sağlık ocağına geç kalmışım ordan acile gittik acilde yapmadılar normal polikliğine gidip kan verdim ama pazartesi çıkar dediler
Canim akşam devlet acilinde kan ver pazar günü zatentekrarlayacaksin pazartesigeç olur hayırlı haberlerini bekliyorum inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…