- 2 Aralık 2018
- 733
- 1.050
- 33
- 41
- Konu Sahibi Pembepanterr
-
- #1.361
Rabbim kucağımıza alacağımız hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah bu mübarek cuma hürmetine önce siz pozitifi görün banada umut olunPembepanterr kuzum ne zaman çıkacak sonuç merakla bekliyorum bu arada iki tanetest yaptım ikiside bozuk kırmızı çizgihiç olusmadi testbembeyaz kaldı
Canim benim yaaaaaa allah senden razi olsun inşallah hepimiz kavusacaz inanıyorum ben dualarımdasin sende canımbenim inşallah arkaarkaya gelecek bebislerrr sağlıklaRabbim kucağımıza alacağımız hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah bu mübarek cuma hürmetine önce siz pozitifi görün banada umut olun
Sağolasın canım 9.gün bugün çok heyecanlıyım yaaHadi hayirli olsun Inşallah katlanarak devam eder. Kacinci gun bugun?
Ayy sağlık ocağına geç kalmışım ordan acile gittik acilde yapmadılar normal polikliğine gidip kan verdim ama pazartesi çıkar dedilerPembepanterr kuzum ne zaman çıkacak sonuç merakla bekliyorum bu arada iki tanetest yaptım ikiside bozuk kırmızı çizgihiç olusmadi testbembeyaz kaldı
Sağol kuzum inşalllahhhhhhhhhhhhhhhhayirli olsuuuuun insallah katlanarak articakk
Yaaa çatlarım ben o zamana kadar özelde verseydin canımAyy sağlık ocağına geç kalmışım ordan acile gittik acilde yapmadılar normal polikliğine gidip kan verdim ama pazartesi çıkar dediler
Çok kalabalıktı orası canım yaa bi tutturamadım kiYaaa çatlarım ben o zamana kadar özelde verseydin canım
Ağzın bal yesin kuzuummmmmCanımm Benim de içime hiç kötü bişi doğmuyor senle alakalı nedense , sabah ap testini rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun canım ya er ya da geç olsun hepimizin bebekleri inşallah
okadar duygulandım ki ben yapmışım kadar heyecanla takip ettim dünden beri Çok sevindim Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin inşaallah Ben inanıyorum güzel haberler gelecek inşaallah. Darısı başımıza bu mübarek cuma gününde inşaallah
Allahım güzel haberlerin devamını nasip etsin inşaallah. Sizdende güzel haberler bekliyoruz inşaallahCanim benim yaaaaaa allah senden razi olsun inşallah hepimiz kavusacaz inanıyorum ben dualarımdasin sende canımbenim inşallah arkaarkaya gelecek bebislerrr sağlıkla
En kısa zamanda rabbim hepinizin yüzünü güldürür inşallah bundan sonra hep dualarım sizler için bu mübarek cuma günü rabbim inşallah yar ve yardımcınız olsun kuzumRabbim sana şükürler olsun çok ama çok mutluyum
Ayy sağlık ocağına geç kalmışım ordan acile gittik acilde yapmadılar normal polikliğine gidip kan verdim ama pazartesi çıkar dediler
Ne kadar içten yazmışsın canım Allahım gönlüne göre verir inşallah rabbim kimsenin kucağını boş koymasın inşallah bu kez bebeğime benden almaz dualarım hepimiz için kuzumokadar duygulandım ki ben yapmışım kadar heyecanla takip ettim dünden beri Çok sevindim Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin inşaallah Ben inanıyorum güzel haberler gelecek inşaallah. Darısı başımıza bu mübarek cuma gününde inşaallah
bizi sınayan seven Rabbimede şükürler olsun. İnşaallah güzel günler sizleri, bizleri ve ülkemizi bekler :)Ne kadar içten yazmışsın canım Allahım gönlüne göre verir inşallah rabbim kimsenin kucağını boş koymasın inşallah bu kez bebeğime benden almaz dualarım hepimiz için kuzum
Bugü akşama kadar çıkmazsa yarın sabah özelde baktırırım inşallah canım zaten doktorum cumartesi demiştiHerhangi bir özel hastanede 1 saatte çıkar, beklemek çok zor bence yaptır pazartesi kadar beklemek dayanmak çok zor
Baktım canım şimdilik bişey yok belki 15:00-15:30 civarı çıkabilir hormonya geç çıkıyo dedilerPembepanterr internetten bakanilirsin cnm hastanenin online islemler sayfasi yok mu
SİZİN DONDURULMUŞ EMBRYİYDU DİMİ?Baktım canım şimdilik bişey yok belki 15:00-15:30 civarı çıkabilir hormonya geç çıkıyo dediler
Canim akşam devlet acilinde kan ver pazar günü zatentekrarlayacaksin pazartesigeç olur hayırlı haberlerini bekliyorum inşallahAyy sağlık ocağına geç kalmışım ordan acile gittik acilde yapmadılar normal polikliğine gidip kan verdim ama pazartesi çıkar dediler
Allah razı olsun canım benim inşallah güzel haberler peş peşe gelecek hepimiz kavusacaz inşallahhhAllahım güzel haberlerin devamını nasip etsin inşaallah. Sizdende güzel haberler bekliyoruz inşaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?