2018 Aralık ayında dondurulmuş embriyo transferi olacaklar toplanalım

Allah razı olsun canım benim inşallah güzel haberler peş peşe gelecek hepimiz kavusacaz inşallahhh
Amin inşaallah, Sizi ve Pembepanterr i
2019 Şubat Ayında Tüp bebeğe başlicaklar burda toplanalım...
topiğine de bekliyoruz. Ordaki arkadaşlarada umut olursunuz güzel haberler görmüş olur ve ferahlarlar inşaallah Hem şubat ayında öğrenmişl olacaksınız güzel haberleri hayırlısıyla :)

Canim akşam devlet acilinde kan ver pazar günü zatentekrarlayacaksin pazartesigeç olur hayırlı haberlerini bekliyorum inşallah
Canım devlet acili biz beta hcg bakmıyoz dedi, e-nabız takip ediyorum bugün sonuç çıkmazsa yarın özelde kan veririm pazarteside tekrar veririm zaten doktor da cumartesi yaptır demişti, senin iki test nasıl bozuk çıktı ya nezamandan kalma yahu

Rabbim büyük walla göz yaşlarıyla takip ediyorum sizi yaşadığımız acı çok büyük inşallah bu sefer rabbim kucağımıza alacağımız hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin bizede dileyen isteyen herkese de kürtaj dan sonra kaç ay ara verdin canım

Hayırlisi ile inşallah pozitif görüp oraya umut olmak için yazariz canım benim

Aminn canım aminnn rabbim öyle büyük ki ben inanıyorum hiç kimsenin kucağını boş bırakmıycak herşeyin bi zamanı var kuzum 2-3 ay ara vermek yetiyo canım ama ben 6 ay ara verdim kendim istedim kafamı toplamak tamamen yenilenmek için,inşallah bu sefer rabbim bebeğimi benden almaz insan silik çizgiyi görmede yada net hamile olduğunu öğrensede tam sevinemiyoki inşallah sonuna kadar gider bu serüven

Nasıl bakmiyorlar ya ben önceki denemede hep devlet acilinde yaptım ama poliklinik saati dışında belki o saatte poliklinik olduğuiçin bakmamiskardirya valla kuzum sorma hani ilk çizgi kırmızı çıkar ya o bile yok bütün kaset bildiğin bembeyazama ben akıllı dururmuyumgörümcemin eşi eczacı o bizdende meraklı aradım getirir misin dedim ayipsin geturmemmi dediama görümcem erken test yaptığımda kızıyor ona söylem bana çatacak dediartık dayanabilirsem pazar yapacağımallahım musmutlu haberler alalım sonundada sağlıkla kavusalim mis kokulularımıza

Evet bitanem çok büyük acı ve ben hala üstumden atamadim ama hayırlısı diyip yolumuza devam etmek zorundayiz Rabbim bi daha böyle acılarla sinamasin hiçbirimizi Dr bana vücut gebeliği kabul etmusken çok aşma arayı demişti hatta ilk adetle bile başlarız demişti ilk adette kontrole gittim rahim tam iyilesmemis dedi ikinci adetle başladık bizde send çok ara verme bu defa hepimiz sonuna kadar gidelim saglikla kucağımıza alalım dualarım hepimizle

Milyaay kuzum silik çizgi biraz keyiflendirdi sevinmeyim diyorum ama yinede içimde bi kıpırtı var ama yinede %100 gözüyle bakamıyorum,sen napıyosun nasıl gidiyo hadiii sıra sendeeeeeeeeee
Sevindirmez mi kuzum ya benim bile keyfim yerine geldi bende sürekli dinleniyoum genelde uzaniyorum ve sabırsızlıkla test gününü bekliyorum yani test gününden önce yapacağımdaçokca dua ediyorum dilim hep duada313 ayetelkürsü niyetlendim test gününekadar bitirmeye çalışıyorum

Amin inşallah ben hala inanamıyorum hiç bir sıkıntım yokken böyle bir sonuç olması tamamen yıkım oldu benim için

Bende çok ara vermek istemiyorum ama maddiyat zorda öbürünüde taksitle yapmıştık 6 ay onu ödeyeceğiz ee bide kürtaj masrafı var baya bir içeri attı bizi drum 3. Adette başlayabiliriz dedi inşallah borç bulabilirim tekrardan çok beklemek istemiyorum

Benim durumumda biraz karışık aslında benim ilk tüp bebekten bir kızım var ondan kalan 4 embriyomuz vardı dondurulmuş ilk iki yıl ücretsizdi iki yılın sonunda bizi aradıklarında maddi ve manevi zor bir dönemdeydik çözülsünler dedik unuttuk gitti tekrar para toplayınca yine aynı druma gittim ama merkez değişikliği yapmıştı bu tedaviyi silbaştan denedik taze transfer tutmadı dondurulmuş tutmuştu sonuç malum bundan başka dondurulmuş kalmadı ben çok ağlayınca ilk merkezi ara bir şansını dene dedi aradık ki hala çözülmemişler duruyorlar ama aradan 9 yıl geçmiş saklama ücreti istediler indirimle 3500 vermem lazım o parayı bulursam deneyeceğim ama aradan da uzun yıl geçmiş durumları ne yada şansım ne bilmiyorum

Ben ilk tedavide de bunda da aynı şeyleri yaşadım sadece şişlinlik ve gaz vardı başkada ağrı sızı batma filan hiç bişey olmadı ikisinde de ve son zamanları teste yakın dönemler iştah artması birebir aynı oldu canım ama varya test yaparken halimi görmeliydin hemen bakmayım diye üzerini tuvalet kağıdıyla kapadım sonra bi hışımla açtım cesaretlenip silik çizgiyi görünce gözlerim yerinden fırladı darısı sana kuzum valla en az kendim kadar seninkide çooook istiyorum güzel haber ver bana en kısa zamanda ve hayalimizi gerçekleştirelim kuzummm

Eşin sana sürpriz yapmış ne güzel Maşaallah devam etsin inşaallah. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…