- 19 Ocak 2018
- 422
- 623
- 53
- 36
- Konu Sahibi Pembepanterr
-
- #1.381
Amin inşaallah, Sizi veAllah razı olsun canım benim inşallah güzel haberler peş peşe gelecek hepimiz kavusacaz inşallahhh
Evet canım dondurulmuş 5.gün embriyosuSİZİN DONDURULMUŞ EMBRYİYDU DİMİ?
Canım devlet acili biz beta hcg bakmıyoz dedi, e-nabız takip ediyorum bugün sonuç çıkmazsa yarın özelde kan veririm pazarteside tekrar veririm zaten doktor da cumartesi yaptır demişti, senin iki test nasıl bozuk çıktı yaCanim akşam devlet acilinde kan ver pazar günü zatentekrarlayacaksin pazartesigeç olur hayırlı haberlerini bekliyorum inşallah
Rabbim büyük walla göz yaşlarıyla takip ediyorum sizi yaşadığımız acı çok büyük inşallah bu sefer rabbim kucağımıza alacağımız hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin bizede dileyen isteyen herkese de kürtaj dan sonra kaç ay ara verdin canımCanım devlet acili biz beta hcg bakmıyoz dedi, e-nabız takip ediyorum bugün sonuç çıkmazsa yarın özelde kan veririm pazarteside tekrar veririm zaten doktor da cumartesi yaptır demişti, senin iki test nasıl bozuk çıktı yanezamandan kalma yahu
Hayırlisi ile inşallah pozitif görüp oraya umut olmak için yazariz canım benimAmin inşaallah, Sizi vePembepanterr i
2019 Şubat Ayında Tüp bebeğe başlicaklar burda toplanalım...
topiğine de bekliyoruz. Ordaki arkadaşlarada umut olursunuz güzel haberler görmüş olur ve ferahlarlar inşaallah Hem şubat ayında öğrenmişl olacaksınız güzel haberleri hayırlısıyla :)
Aminn canım aminnn rabbim öyle büyük ki ben inanıyorum hiç kimsenin kucağını boş bırakmıycak herşeyin bi zamanı var kuzumRabbim büyük walla göz yaşlarıyla takip ediyorum sizi yaşadığımız acı çok büyük inşallah bu sefer rabbim kucağımıza alacağımız hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin bizede dileyen isteyen herkese de kürtaj dan sonra kaç ay ara verdin canım
Nasıl bakmiyorlar ya ben önceki denemede hep devlet acilinde yaptım ama poliklinik saati dışında belki o saatte poliklinik olduğuiçin bakmamiskardirCanım devlet acili biz beta hcg bakmıyoz dedi, e-nabız takip ediyorum bugün sonuç çıkmazsa yarın özelde kan veririm pazarteside tekrar veririm zaten doktor da cumartesi yaptır demişti, senin iki test nasıl bozuk çıktı yanezamandan kalma yahu
Evet bitanem çok büyük acı ve ben hala üstumden atamadim ama hayırlısı diyip yolumuza devam etmek zorundayiz Rabbim bi daha böyle acılarla sinamasin hiçbirimiziRabbim büyük walla göz yaşlarıyla takip ediyorum sizi yaşadığımız acı çok büyük inşallah bu sefer rabbim kucağımıza alacağımız hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin bizede dileyen isteyen herkese de kürtaj dan sonra kaç ay ara verdin canım
Sevindirmez mi kuzum ya benim bile keyfim yerine geldi bende sürekli dinleniyoum genelde uzaniyorum ve sabırsızlıkla test gününü bekliyorum yani test gününden önce yapacağımdaMilyaay kuzum silik çizgi biraz keyiflendirdi sevinmeyim diyorum ama yinede içimde bi kıpırtı var ama yinede %100 gözüyle bakamıyorum,sen napıyosun nasıl gidiyo hadiii sıra sendeeeeeeeeee
Amin inşallah ben hala inanamıyorum hiç bir sıkıntım yokken böyle bir sonuç olması tamamen yıkım oldu benim içinAminn canım aminnn rabbim öyle büyük ki ben inanıyorum hiç kimsenin kucağını boş bırakmıycak herşeyin bi zamanı var kuzum2-3 ay ara vermek yetiyo canım ama ben 6 ay ara verdim kendim istedim kafamı toplamak tamamen yenilenmek için,inşallah bu sefer rabbim bebeğimi benden almaz insan silik çizgiyi görmede yada net hamile olduğunu öğrensede tam sevinemiyoki inşallah sonuna kadar gider bu serüven
Bende çok ara vermek istemiyorum ama maddiyat zorda öbürünüde taksitle yapmıştık 6 ay onu ödeyeceğiz ee bide kürtaj masrafı var baya bir içeri attı bizi drum 3. Adette başlayabiliriz dedi inşallah borç bulabilirim tekrardan çok beklemek istemiyorumEvet bitanem çok büyük acı ve ben hala üstumden atamadim ama hayırlısı diyip yolumuza devam etmek zorundayiz Rabbim bi daha böyle acılarla sinamasin hiçbirimiziDr bana vücut gebeliği kabul etmusken çok aşma arayı demişti hatta ilk adetle bile başlarız demişti ilk adette kontrole gittim rahim tam iyilesmemis dedi ikinci adetle başladık bizde send çok ara verme bu defa hepimiz sonuna kadar gidelim saglikla kucağımıza alalım dualarım hepimizle
Ben ilk tedavide de bunda da aynı şeyleri yaşadım sadece şişlinlik ve gaz vardı başkada ağrı sızı batma filan hiç bişey olmadı ikisinde de ve son zamanları teste yakın dönemler iştah artması birebir aynı oldu canımSevindirmez mi kuzum ya benim bile keyfim yerine geldi bende sürekli dinleniyoum genelde uzaniyorum ve sabırsızlıkla test gününü bekliyorum yani test gününden önce yapacağımdaçokca dua ediyorum dilim hep duada 313 ayetelkürsü niyetlendim test gününekadar bitirmeye çalışıyorum
Eşin sana sürpriz yapmış ne güzelKızlar eşim kan sonucumu almış 99 çıkmış pozitifff Allahıma şükürler olsun inşallahh katlanır bi sıkıntı olmadan devam ederde miniğimi kucağıma alırımrabbim bu duyguyu herkese tattırsın inşallahhh canlarım
İnşallahhh canım ya inşallahhh evet yaa gitmiş öğrenmiş ohhh çok şükür kısmen rahatladımEşin sana sürpriz yapmış ne güzelMaşaallah devam etsin inşaallah. :)
Çoook teşekkür ederim canım Allah razı olsunHayırlı olsun Pembepanterr
şuan imreniyorum :)İnşallahhh canım ya inşallahhh evet yaa gitmiş öğrenmiş ohhh çok şükür kısmen rahatladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?