2018 Aralık ayında dondurulmuş embriyo transferi olacaklar toplanalım

Taze hamişim benimmmm hadi artık senin duaların kabul olur bizede dua et canimcımmmm

Ayy çok sevindim gözün aydın canım rabbim sonuna kadar hayırlı sağlıklı bir gebelik nasip etsin inşallah

Ayy çok sevindim gözün aydın canım rabbim sonuna kadar hayırlı sağlıklı bir gebelik nasip etsin inşallah
Allah razı olsun canım inşallah bi aksilik olmadan katlanarak ilerler hamileliğim, ve hep buralarda olucak hepinizin hamilelik haberini almak için can atıyorum dualarımdasınız bunu bilin

Sağlıkla kucağına almak nasip olsun bitanenmmmmm Rabbim tamamına erdirsininşallahhhh
Kuzum inşallah yine hayal kırıklığına uğramam tam sevinemesemde çok şükür %50 de olsa hamile olduğumu bilmek sevindiriyo şükürler olsun rabbime hatırlısıyla senin pozitifini de gösterir inşallah valla bekliyorum güzel haber ver bana

Yaaaaa yaşasınn ben demiştim ben inşallah kucağına alacaksın canım benim maşallah subhanallah olacak olacak inş bu sefer olacak

Allah razı olsun canım inşallah bi aksilik olmadan katlanarak ilerler hamileliğim, ve hep buralarda olucak hepinizin hamilelik haberini almak için can atıyorum dualarımdasınız bunu bilin
İnşallah canım sende bizim dualarımızdasın bir kere kötü oldu diye hep öyle olacak değil demişti benim drum içini ferah tut bu sefer herşey güzel olacak

hilal1907 canım çok heveslendim şu hamilik takvimi nasıl oluşturuyo kişisel bilgilerden girdim ama hata veriyo yapamadım kan sonucum 99 bu arada
canim benimmm hayirli olaunn cok sevindimmm. Son adet tarihin neydi ayin kacinda transfer olmustun hesap yapalim gostereyim takvimi

Gaza geldim test yaptım akşam aldım ağzımın payını koskocaman tek çizgi bana baktı bende ona

Kızlar ben uzun uzun msj yazdıydım ama arada kaynadı sanırım benim 2009 yılından dondurulmuş embriyom var aradan geçen bunca sene bir sıkıntı yaratır mı sizce

Kızlar ben uzun uzun msj yazdıydım ama arada kaynadı sanırım benim 2009 yılından dondurulmuş embriyom var aradan geçen bunca sene bir sıkıntı yaratır mı sizce
Canım her yıl ücret alıyolar eğer bozulacak olsa haber verirlerdi heralde bilemiyorum bu konuda çok bi fikrim yok açıkcası ama niye okadar uzun yıllardır bekliyo? Hikayeni baştan anlatırmısın kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…