2018 Aralık ayında dondurulmuş embriyo transferi olacaklar toplanalım

test günüm haftaya cuma inşallah, çok heyecanlı değilim aslında, genelde dinleniyorum. bence en az bir hafta dinlen evde. 2-3 günde uzanarak geçir, tv izle, hobin varsa onu yap. ben 11.gün ile başlamıştım ve koşturmaca, stres yüzünden bebeğim gelişmedi ve 9.haftada kaybettim. doktoruna da şaşırdım doğrusu. tabii ki seni mutlu edecek şeyler yapmalısın psikoloji de önemli ama transfer sonrası hemen hareketlilik bana çok doğru gelmiyor yine de sen bilirsin...

ben de haftaya cumaya kadar raporluyum, hamileysem sonraki hafta rapor kullanıcam, sonra da yıllık izin, sinirli ve stresli bir yapım olduğu için işyerine gitmek istemiyorum, işlerimi de ayarladım zaten. bu haftadan sonra görüştüğüm arkadaş komşu çağıracağım eve :)

Biraz sallanmış gibi geldi senin tedavi ama hayır olur inşallah canım

Korkma canım tutucak Allah’ın izniyle,, kaç embriyo transfer edilicek?

Merhaba canım aramıza hoşgeldin,, çok üzüldüm çok geçmiş olsun vardır bunda da bi hayır Rabbim kimseye kaldıramayacağı yükü vermezmiş hepimiz ayrı ayrı sınavdan geçiyoruz ama pes etmek yok yola devam canım tekrar ne zaman düşünüyosun? Dondurulmuş embriyon varmı?

Sağolasın kuzum aralığın 2 si adet olduğumda başlıycaktık ama yoğun idrar yolu enfeksiyonum varmış sanırım aralık sonunda ki adete kaldı benim transfer
Kuzum maydonoz kaynatip ic idrar yolu enfeksiyonuna birebirr baslarsin zamaninda tedavine.
Korkma canım tutucak Allah’ın izniyle,, kaç embriyo transfer edilicek?
Kac tane kalirsa 1-2 insallah kalir. Zaten 4 tane hepsinin iyi olmasi cok olan bisi degil dedi

Arkadaşlar bende nasipse bu adetimle dondurulmuş transfer hazırlıgına baslayacagım. Merak ettiğim benim doktor geçen sefer sadece e2 değerine baktı hazırlık aşamasında. Kimi arkadaşlar progesteron da bakıldığını söylemiş. Sizin hangi testlere bakıldı rahim hazırlığı aşamasında

öncelikle çok geçmiş olsun. acın büyük olsa da ne güzel isyan etmiyorsun sabredip güzel düşünebiliyosun. Allah gönlünün güzelliğinin mükafatını inşallah tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar olarak verir. benim merak ettiğim şey rahim agzı yetmezliği ile rahım agzı kısalığı aynı şey mi? ya böyle acını hatırlatıyo gibi olmak istemiyorum ama doktorum bana rahım agzı kısalığı var dedi ben de riskli grupta mıyım? bilgin var mı?

Hadi bismillah canım hayırlı sonuçlar alırsın inşallah,, evet özellikle iki tahlile bakıyo doktor e2 ve progesteron,, bazı doktorlar kendi kafalarına göre davranıyo oyüzden niye istemedi bilemiycem canım belki vardır bildiği

progesteron hormonuna bakıyo değer önemli dedi endometrium kalınlığı 8.1 dedi 12 ye kadar yolumuz olduğunu bu değerin bile şuan için iyi olduğunu söyledi yolum uzak olduğu için tekrar hormona göre muayeneye çağıracak işte kan vermek için gelme okadar yolu dedi muayene tarafımız tamam çünkü dedi.
cem bey inanılmaz pozitif biri ordan çıkarken yüzüm gülerek çıkıyorum çünkü hep iyi düşünmem için motive ediyor.

bana herhangi bir test yapılmadı. reglinin 2.günü ultrasonla vajinal muayene yaptı ve ilaçlarımı verdi. 11.gün tekrar muayene oldum aynı şekilde, ek ilaçlar verdi. 5 gün kullandım, 6.günde transfer yapıldı

Çok teşekkür ederim. Ben de Aralık başında adet olunca tedaviye başlıcam aralık sonuna doğru transferolur hersey yolunda olursa. Çok şükür dondurulmş embriyolarım var.

Rabbimherkesin açtığı eli görsün dilindeki duasını duysun. Çok acı bir tecrübeydi evet ama sınav dünyası her ne kadar iyi geçmese de günler yaradana sığınmak iyi geliyor.evet canım rahim ağzı kısalığı fark edilirse 12. haftadan sonra dikiş koyuyorlar ve istirahat veriyorlar. sen şanslısın kendini kötü hissetme ve de korkma önceden bilmek daha kontrollü olmayı sağlıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…