2018 Aralık ayında dondurulmuş embriyo transferi olacaklar toplanalım

Bak canım burda Pembepanterr

Canım senin kızın mı varrrrr aaaa ben hiç bebeğin olmadı yok sanıyodum bu çok güzel bişeyyy
Çok şükür evet bir kızım var 2010 doğumlu kardeş için çaba sarfediyorum şimdi kızımda çok uğraşlar sonucu elde ettim iki kez normal hamile kaldım ama kimyasal oldular sonra bir daha normal olmadı tahliller iki kez histereskopi rahim filmi canımı okudular nişan yüzüklerimize varana kadar bozdurdum tüp bebek raporu alabilmek için 4 kez aşılama oldum tutmayınca rapor çıktı şükür ilk denemede kızım oldu bunlar yaparkende aradan 5 yıl 6 ay geçti hamileliğim de bir okadar zordu hafta yedi gün biz beş günü acilde yattık kuzum 35 haftalık doğdu ama çok şükür fazla kalmadı küvezde şimdi koynumda kokusunu dünyalara değişmem ama şunuda söyleyeyim 5 tanede evladınız olsa kaybınızın acısı aynı hiç farkı yok

Daha erken sabır canım olacak inşallah öyle hissediyorum dualarımdasınız gece uyku uyuyamıyorum bol bol duaya sarıldım rabbim yardımcımız olsun
Amin canım benim amin Allah razı olsun bitanemm

Kız senin daha 4.günün değilmiydi kuzum beklesene niye acele ediyosun çok erken daha yaaa
Evet bugün 5.gün bugünde yaptım yine negatif artık yapmiycam canım sıkıldı iyice salı günü kan vereceğim varsa çıkar zaten bakalım artık hayırlısı

Kızlar ben uzun uzun msj yazdıydım ama arada kaynadı sanırım benim 2009 yılından dondurulmuş embriyom var aradan geçen bunca sene bir sıkıntı yaratır mı sizce
Canım sonuçta dinmus ve çözülmemiş bir sıkıntı olacağını sanmıyorum içine siniyorsa yaptır siniyorsa sıfırdan basla ama sıfırdan hem maddi hem manevi çok zor benim ailem destek olmasa 5 deneme yapamazdım çok zor her asamasi haberler de hep görüyoruz 5 yıl 10 yil hatta 23 yıl sonra bile donmyslarla hamile kalan gördüm haberlerde bu arada kızın olmasına ayrıca çok çok sevindim inşallah kızına ikiz kardeş gelir 3 evladın olur allah bağışlasın inşallah birgun bizde kardeş için uğraşlar veririz ama önce ücret odemezseniz çözdurup imha edecez diyip sonra imha etmedik demelerine ayrıca kafamı karıştırdı bizim merkez 2 ay geçse bile parasını almadan dondurmazlar en doğru kararı vermeni umuyorum ve kızına hayırlı sağlıklı kardeşler ve mutlu bir ömür diliyorum canım benim

Amin canım inşallah rabbim hepimize iki üç tane evlat nasip etsin orası benimde kafamı karıştırıyor en kısa sürede merkeze gidip yüz yüze konuşucam çok fazla araştırma yaptım bir kere donunca iki ay sonrada kullanılsa aynıymış on yıl sonrada orda sıkıntı yok ben druma da çok güveniyorum hakkımız da hayırlısı olsun lütfen üzme tatlı canını henüz çok erken sabırla bekle içimden hep pozitif olucak diye geçiyor

Canım sonucu sabırsızlıkla bekliyorum ve sonucu alır almaz paylaşacam inşallah dediğin ve hissettiğin gibi pozitif olur ve size umut olurum inşallah bu defa saglikla kucaklarız minnaklarimızı
Evet send en kısa zamanda git ve yüzyüze görüş inşallah sende bu defa sağlıkla kucaklarsın minigini dualarımdasin sende canımbenim

Keşke maddi durum elversede baştan denesem ama asgari üçretle çok zor canım bu tedavileri de hem yardımla hemde borçla denedim bir daha kimseden isteyemem tüp bebek 10 bin tuttu dondurulmuş kürtaj 5 bin çok ağır geldi bana 6 ay boyunca borç ödeyeceğim onun için baştan başlamak çok zor benim için keşke bu tedavide çok yumurta olsaydı da dondurulmuş çok kalsaydı ama bunda da bir hayır var demek ki

Olucak lütfen pozitif ol umudunu hiç kaybetme ben kızıma kavuşan kadar neler çektim yazmaya kalksam sayfalar yetmez en zorunda ailem dediğin kimsenin destek olmaması ama ben her düştüğümde Rabbime sığındım tekrar kalktım pes etmek yok

Evet canım bundada bir hayır var deyip yolumuza devam edeceğiz zor bir süreç hem maddi hem manevi allah yardımcımız olsun inşallah hepimizin en zor kısımda elinde avucunda birşey yok ve borç ödüyosun ama nasip ne diyelim benim son tedavide ilk defa 5.güne gelen embriyo oldu ve ilk defa dondurnaya kaldı biz kardes yapacaz diye hesaplarken yine elimiz avucumyz bos kaldı bakalım inşallah bu defa olsunda sağlıkla doğsun ne kadar hesap yaparsak yapalım hesaptaki değil nasipteki geliyor başımıza Rabbim daha beterinden korusun dün eşim ilk kez elini karnima koyup gel artık gel hayırlısı ile de hayatım düzene girsin dedi yaşi 40 oldu elde avucta yok biriktirip doktora koymaktan yorulduk

Evet bugün 5.gün bugünde yaptım yine negatif artık yapmiycam canım sıkıldı iyice salı günü kan vereceğim varsa çıkar zaten bakalım artık hayırlısı
Ayy ne yapıp duruyosun ki valla çok yanlış yapıyosun anacım 4-5.gün testmi yapılır ben 9.gün zor yaptım sende cesaretlimisin nesin varsada çıkmıyo işte boşuna moralin bozuluyo sabretsene biraz salı-çarşamba evet kanda baktır netleşir geç döllenme de olabilir hemen gerilme kuzum inşallahh olucak ben bekliyorum senden güzel haber daha çok planımız var senle

Herşeyin bi vakti zamanı var canım rahat ol rabbim kızına en kısa zamanda kardeş nasip edicek ben inanıyorum inşallah bi oğluşun olur sana da herşeyi unutturur annesi

Aynen öyle hesaptaki değilde nasip teki neyse onu yaşıyoruz biz bir şekilde sınavımız razı geliyoruzda şu boş konuşanlar bir çıkıp gitse hayatımızdan rabbim eşininde seninde yüzünü güldürsün kardeşim yaşamayan bilmez ben bu meleğim 14 yıl sonra kavuşmuştur dünyalar benimdi ablası deli gibi kardeşim olacak diye dolanıp duruyordu sağır sultana bile ulaştırdı haberi abla oluyorum karnımı sevmediği bir an yoktu yada kardeşiyle konuşmadığı gece yatağa yatınca hep Rabbime dua ediyordu şükür ediyordu kardeşi olacak diye son kontrole gideceğimiz sabah eşimle kahvaltıda ne hayaller kurmuştuk Dr kalbi atmıyor diyince ben okadar büyük çığlık atmışımki eşim deli gibi odaya daldı bunları yaşamayan anlamaz bi seninim öldü diyorlar sanki ne uğraşıyorsun var işte bi tane diyeni ararsın bende sadece size anlatıyorum derdimi bizi bizden başkaydı bilmez canım

Canim sen o konuşanları hiç takma onlar her yerde hiç bitmezler kör olasicalarbende aslında hamile değilmisim millete kendimi ıspatlamak için öyle söylenti çıkarmışim 3 ay hani millet çok umrumda ya onlara kendimi ıspatlayacambide tüp bebek ile hamile kalan bir arkadaşım ne için o kadar kendini üzuyorsun daha bebek bile değildi dedi bana
Valla artik insanların ne dediği hiç umrumda değil insanlar bu kadarını yapmaz diyorum tamda bu kadarini yapıyorlar boşver insanları sen ben hepsini allaha havale edip yoluma devam ettim
İnşallah hepimizin yüzü gülecek birgün olacak ben çok inanıyorum olmayacak olsa rabbim o sevgiyi o kadar işlemez içimize

İnşallah kuzucum inşallah daha bebeklerimizi konuşacagiz inşallah o vakit gelmiştir canım
Yarın ikinci testi yapıyorsun dimi tatlımayy valla bendekide deli cesareti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…