2018 Aralık ayında dondurulmuş embriyo transferi olacaklar toplanalım

İnşallah kuzucum inşallah daha bebeklerimizi konuşacagiz inşallah o vakit gelmiştir canım
Yarın ikinci testi yapıyorsun dimi tatlımayy valla bendekide deli cesareti
Evet canım konuşacağımız çooooook şey var senin güzel haberinle start vericez inşallahh Allahımm aminnnn üşenmezsem yarın yoksa salı günü vericem kuzum

Malisef onlar her zaman Varol aya devam edecek aynen dediğin gibi buda olmaz artık diyorsun oda oluyor bir komşunun gelini de tüp bebekle hamile kaldı doğurdu ben bu tedaviye başlarken komşum bana eşinden mi yapıyorlar demesin mi ben şok ne hadsizler var rabbim ıslah etsin

Adete gore 8 ekim transfere gore 11 ekim canim bebeginin dogum tarihi. Cok bi fark yok sende 9 ekim yapmissin bisey olmaz hayirli olsunn yakistii nazar degmesinn
Canım bişey sorcam yaa bugün ara ara bi ıslaklık hissettim hatta hafiften üzerimi de ıslattı bi an öyle korktum ki kanama zannettim koştum banyoya gözle görülür bişey yok sende de oldumu hiç?

Canım bişey sorcam yaa bugün ara ara bi ıslaklık hissettim hatta hafiften üzerimi de ıslattı bi an öyle korktum ki kanama zannettim koştum banyoya gözle görülür bişey yok sende de oldumu hiç?
Hayirli olsun canim rabbim sag salim kucağına almayı nasip etsin çok sevindim bak mucize nasil da savaşçı çıkıp utandirdi seni rabbim korusun tüm mucizelerimizi insallah.

Hayirli olsun canim rabbim sag salim kucağına almayı nasip etsin çok sevindim bak mucize nasil da savaşçı çıkıp utandirdi seni rabbim korusun tüm mucizelerimizi insallah.
Çok teşekkür ederim canımm Allah razı olsun valla öyle oldu Allah utandırmasın inşallah sorunsuz sıkıntısız devam eder korkular bitmiyo ki kuzum rabbim cümlesine hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip eder inşallah canım şükürler olsunnn

Öyle gerçekten tam bir sevinç yaşamaktan korkuyoruz hepimiz allahın izniyle birsey olmaz insallah.

İnşallahh canım inşallahhhhh
Canım ikinci testi ne zaman yapacaksın musmutlu haberlerini bekliyorum inşallah kuzucum bana da dua et nolur
Bugün erken gebelik testi yaptım sonuç negatif çıktı iyice umutsuzluğa kapıldım salı günü kan vereceğim varsa çıkar ama hiç sanmıyorum çok canım acıyor yaaa

Dur hemen umutsuzluğa kapılma lütfen Rabbimin hikmeti sonsuz inşallah olacak sabırla bekle canım

Dur hemen umutsuzluğa kapılma lütfen Rabbimin hikmeti sonsuz inşallah olacak sabırla bekle canım
İnşallah canım benim ya allah razı olsun dualarını eksik etme lütfen sonuç ne olursa yazarım salı günü inşallah kanda sürpriz yapar miniğim

Canım salı günü vericem kan bugün vermedim,sen niye durup durup test yapıyosun onu anlamıyorum boşu boşuna da stres yapıyosun daha 6.gün çok erken tam gününde kan tahlili yaptır herşey güzel olucak kuzum sakin ol lütfen dualarım senin için

İnşallah canım benim ya allah razı olsun dualarını eksik etme lütfen sonuç ne olursa yazarım salı günü inşallah kanda sürpriz yapar miniğim
Kuzum etmezmeyim her saniye hemde inan daha erken bekle lütfen 7. Gün akşam üstü çıkmıştı benimki erken gebelik testinde hemde silikti dur sen daha erken kendini üzmek için birde şunu anlatayım sana ben kızım da kanda pozitifi görünce artık hamileyim yıllarca idrarda negatif aldığım için dur dedim kendi kendime artık idrarda pozitif görme zamanı yapayımda saklarım yılların birikimi var nede olsa test aldım yaptım yine tek çıktı keseyi görene kadar idrarda çift çizgi göremedim ben onun için sabret Rabbime teslim ol ve bekle

İnşallah katlanarak artsın güzel hamişim rabbim hepimize hayırlı haberler almayı nasip etsin

İnşallah katlanarak artsın güzel hamişim rabbim hepimize hayırlı haberler almayı nasip etsin
Ayy canım inşallah hayırlısıyla bi sorun sıkıntı olmadan şu günleride atlatsam keşke Allah razı olsun kuzum en kısa zamanda yüzünü güldürsün hepimizinkini güldürsün sevindirsin inşallah

Surekli oluyor canim pantolonuma cikiyor hatta. Progestan fitil kullaniyomusun sende. Akintiyi artiriyomus normal dedi doktorum sordum ben de

Canimmmm benim yaaa allah razı olsun canım valla inan içime su serptin umut doldu içim kuzum senin mesajindan sonra hep önceki denemeyle kiyaslayip duruyorum sanırım yanlış yapıyorum çünkü o zaman değerim bayağı yüksekti 7.günde ucuz testlerde ikinci çizgiyi gördüm şimdi dedim varsa 6.gün erken testlerde çıkar inşallah miniğim benimlesin ve nazlı nazlı buyuyordur iki gündür inanılmaz sancım var bakalım inşallah kanda sürpriz olur umut dolu mesajın için çok teşekkür ederim canım benim yaaaa

Artık bu gün son idrar testi yapmayacağım öyle karar verdim salı günü serum takılacak bide aile hekimine gidip ilaç yazdiracam sağlık ocağına gitmişken de kan vereceğim varsa zaten az da olsa bir değer çıkar bakalım Rabbim aynı mutluluğu yaşatsın ama aynı acıyla sınamasın hiçbirimizi inşallah canımmm

İnşallah canım tek temennim o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…