- 2 Aralık 2018
- 733
- 1.050
- 33
- 41
- Konu Sahibi Pembepanterr
-
- #1.461
Günaydın canımcim ben iyiyim çok şükür canım ama 3 gündür inanılmaz sancim var test gününü iple çekiyorum valla sen nasılsın nasıl gidiyor canım benimGünaydın kızlar bu gün nasılsınız
Hayırlı düşün hayırlı olsun kardeşim ben rabbimden hep hayırlısını istedim demekki buymuş hayırlı olan diyorum şimdi daha iyiyim kendimi biraz daha toparladım karnımda hep bir sancı var tam olarak geçmedi bugün 28 gün oldu kürtaj olalı adet olunca düzelir diye bekliyorum lütfen sıkma canını umut bizi ayakta tutuyor umudumuz hep olsun inşallahGünaydın canımcim ben iyiyim çok şükür canım ama 3 gündür inanılmaz sancim var test gününü iple çekiyorum valla sen nasılsın nasıl gidiyor canım benim
Crinone jel kullanıyorum canım ama aşırı akıntım olmuyo ara ara o ıslaklık dışında jel geri gelmiyo sanki içerde birikti gibi hissediyorum kafamda deli sorularSurekli oluyor canim pantolonuma cikiyor hatta. Progestan fitil kullaniyomusun sende. Akintiyi artiriyomus normal dedi doktorum sordum ben de
Nasipten öteye geçilmez kuzumm rabbimin dediği olur kaderde ne varsa onu yaşıycaz bekleyip görmek gerekiyo pozitif oluncada iş bitmiyo ki hayırlısıyla Allahım hepimize sağlıklı sıhhatli evlat nasip eder inşallah tek duam bu hepimiz içinArtık bu gün son idrar testi yapmayacağım öyle karar verdim salı günü serum takılacak bide aile hekimine gidip ilaç yazdiracam sağlık ocağına gitmişken de kan vereceğim varsa zaten az da olsa bir değer çıkar bakalım Rabbim aynı mutluluğu yaşatsın ama aynı acıyla sınamasın hiçbirimizi inşallah canımmm
:) birikiyor canim ben hala kullanıyorum bu hafta son insallah sık sık değiştir iç giyiminin birde kaynat canim benim sıcaklık yüzünden günlük ped v.s kullandım idrar yollarimda enfeksiyon olmuş çok şükür onuda atlatim ama doktorum kaynat ve pamuklu tercih etmemi söyledi günlük ped v.s çok kullanmaCrinone jel kullanıyorum canım ama aşırı akıntım olmuyo ara ara o ıslaklık dışında jel geri gelmiyo sanki içerde birikti gibi hissediyorum kafamda deli sorular
Inşallah tutunma sancilaridir bende 4 .5 .6 günde çok sancı çekmiştim 7 günü akşamında test yapmıştim ERKEN gebelik silik çizgi çıkmıştı insallah pozitif sonuç alırsın.Günaydın canımcim ben iyiyim çok şükür canım ama 3 gündür inanılmaz sancim var test gününü iple çekiyorum valla sen nasılsın nasıl gidiyor canım benim
Merhaba canim senin nasıl geçiyor günlerin sanırım bu post un ilk hamislerinden din sende benim gibi cinsiyet belli oldu mu allahın izniyle ?Günaydın kızlar bu gün nasılsınız
Aynen öyle kuzum nasipten öteye yol yok bekleyip göreceğiz inşallah mutlu sonlar bizi bekliyirdur canım benim duaların için çok teşekkür ederim canım benim allah razı olsun inşallah bu defa sağlıkla kucaklarız bebeleri canım benimNasipten öteye geçilmez kuzumm rabbimin dediği olur kaderde ne varsa onu yaşıycaz bekleyip görmek gerekiyo pozitif oluncada iş bitmiyo ki hayırlısıyla Allahım hepimize sağlıklı sıhhatli evlat nasip eder inşallah tek duam bu hepimiz içinsabırlı ol inşallah idrar testinde çıkmayan kan testinde sürpriz olur inşallllaaahhhhhh çok dua ediyorum canım benim
Canım arkadaş bebeğini kaybetti malesefMerhaba canim senin nasıl geçiyor günlerin sanırım bu post un ilk hamislerinden din sende benim gibi cinsiyet belli oldu mu allahın izniyle ?
İnşallah canım ya inşallah dua et nolur cnm bizede dua et allah sanada sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah cnmInşallah tutunma sancilaridir bende 4 .5 .6 günde çok sancı çekmiştim 7 günü akşamında test yapmıştim ERKEN gebelik silik çizgi çıkmıştı insallah pozitif sonuç alırsın.
Özür dilerim bilmiyordum allah sabir versin uzun bir ara verince takip edemedim rabbim insallah bir daha ki sefer çifter çifter verir.Canım arkadaş bebeğini kaybetti malesef
Amin insallah canim ınan dualarım nerde ne kadar evlat hasreti çeken varsa birlikte ne zor bir sürec ancak çeken bilir yaşayan anlar hergün rabbim me şükür edip bu uğurda emek harcayan kardeşlerime dua ediyorum olumsuz olan kardeslerimede allah metanet sabir dayanma gücü versin insallah. Tez zamanda okul sonuç almayı nasip etsin. Cümlesineİnşallah canım ya inşallah dua et nolur cnm bizede dua et allah sanada sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah cnm
kuzum eskiden jel de kullanmistim o peynir gibi geliyo icerdenCrinone jel kullanıyorum canım ama aşırı akıntım olmuyo ara ara o ıslaklık dışında jel geri gelmiyo sanki içerde birikti gibi hissediyorum kafamda deli sorular
Şuan başka neler kullanıyosun canım birde ne yiyip ne içiyosun onları merak ediyorumkuzum eskiden jel de kullanmistim o peynir gibi geliyo icerden
Benimki progestan fitil baya yogun geliyo yagli gibi ama su gibi akinti benim asiri oluyo. Disarda falan olsam degistiremesem hemen kasinti yapiyo deli oluyorum.
Ben en iyisi iç çamaşarı alışverişine bi çıkayım doğru söylüyosun dikkat etmek gerekiyo ben hep günlük ped kullanıyorum ama zararı varsa hemen onuda hayatımdan çıkarırım kuzum tam olarak hangi iğne ilaçları kullanıyosun nezamana kadar kullanılacak birde sen neler yiyip içiyosun ben arkadan geliyorum tecrübe lazım:) birikiyor canim ben hala kullanıyorum bu hafta son insallah sık sık değiştir iç giyiminin birde kaynat canim benim sıcaklık yüzünden günlük ped v.s kullandım idrar yollarimda enfeksiyon olmuş çok şükür onuda atlatim ama doktorum kaynat ve pamuklu tercih etmemi söyledi günlük ped v.s çok kullanma
Canım maşallah sana sonucun pozitif olmuş hayırlı olsun gebeliğinBen en iyisi iç çamaşarı alışverişine bi çıkayım doğru söylüyosun dikkat etmek gerekiyo ben hep günlük ped kullanıyorum ama zararı varsa hemen onuda hayatımdan çıkarırım kuzum tam olarak hangi iğne ilaçları kullanıyosun nezamana kadar kullanılacak birde sen neler yiyip içiyosun ben arkadan geliyorum tecrübe lazım
Teşekkür ederim canım Allah razı olsunCanım maşallah sana sonucun pozitif olmuş hayırlı olsun gebeliğin
Ben bebeğimi kaybettim canım 9. Haftada kalbi durdu malesef inşallah sen kucağına alırsın sağsalimMerhaba canim senin nasıl geçiyor günlerin sanırım bu post un ilk hamislerinden din sende benim gibi cinsiyet belli oldu mu allahın izniyle ?
Canim ben crinone jel coraspirin (kan sulandirici esteofem onu 9 haftada kesti doktorum 9 haftaya kadar proton depot haftada 2 kez di 9 haftadan sonra 1 e düştük ve folik doktoruma sordum şubat 9 da ikili test yapacak o zaman sonlandiracak allahın izniyle bir sorun olmazsaBen en iyisi iç çamaşarı alışverişine bi çıkayım doğru söylüyosun dikkat etmek gerekiyo ben hep günlük ped kullanıyorum ama zararı varsa hemen onuda hayatımdan çıkarırım kuzum tam olarak hangi iğne ilaçları kullanıyosun nezamana kadar kullanılacak birde sen neler yiyip içiyosun ben arkadan geliyorum tecrübe lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?