- 7 Aralık 2018
- 145
- 125
- 18
- 36
- Konu Sahibi Pembepanterr
-
- #1.481
Yemek konusuna gelince yeni bulantilarim geçti hala tatli hiç birşeye katlanamiyorum yemedim 2 aydır ama kahvaltıda süt ve yumurtayı hiç ihmal etmedim kahve veda ettim çayda günde 1 kez filan içiyorum zaten yedirmiyordu bana yediklerim ictiklerimde yararlı olsun diye uğraştımBen en iyisi iç çamaşarı alışverişine bi çıkayım doğru söylüyosun dikkat etmek gerekiyo ben hep günlük ped kullanıyorum ama zararı varsa hemen onuda hayatımdan çıkarırım kuzum tam olarak hangi iğne ilaçları kullanıyosun nezamana kadar kullanılacak birde sen neler yiyip içiyosun ben arkadan geliyorum tecrübe lazım
Canım nasip olursa ben şimdi kese ve kalp atışlarını nezaman görür duyarım?Canim ben crinone jel coraspirin (kan sulandirici esteofem onu 9 haftada kesti doktorum 9 haftaya kadar proton depot haftada 2 kez di 9 haftadan sonra 1 e düştük ve folik doktoruma sordum şubat 9 da ikili test yapacak o zaman sonlandiracak allahın izniyle bir sorun olmazsa
Canim ben 7 haftada keseyi 9 haftada kalp atışlarını duydum zaten 5 gün emriyosu olduğu için 5 gün önden gidiyorlar doktorum öyle demişti son regl günümden hesapladigimda hep 5 gün önde çıktı benim insallah sende o güzel kalp atışını sağ sağlık duyarsın mucizeninCanım nasip olursa ben şimdi kese ve kalp atışlarını nezaman görür duyarım?
Öyle tabiki canım ama yinede yolu yarılamışsın inşallah böyle güzel devam eder kendini strese sokma relaks ol herşey dahada güzel olacak gör bakTeşekkür ederim canım Allah razı olsundaha çok yeni inşallah bi sorun sıkıntı olmadan ilerler yarın ikinci kan tahlilimi yaptırsam katlanmasında bi problem olmaz inşallah kuzum pozitiflede korkular bitmiyoki valla
İnşallahh canım yaaaÖyle tabiki canım ama yinede yolu yarılamışsın inşallah böyle güzel devam eder kendini strese sokma relaks ol herşey dahada güzel olacak gör bak
Kuzum bu defa sağlıkla kucağına alacaksın inanıyorum ben Rabbim bu defa mucizeni nasip edecek senden umutluyum Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah canım arkadaşım ben eşimi ikna edebilirsem akşam kan tahlili yaptıracağım çünkü bu belirsizlik beni çok yoruyor iki gündür kafayı sıyıracam kandada negatif görürsem ona göre yol belirlerim kendime hoş artık denemekten de yoruldum artık olacağına ihtimal vermiyorum iyice negatife hazırladım kendimiİnşallahh canım yaaarabbim kimsenin kucağını boş koymasın herkese nasip etsin hayırlısıyla inşallahhhh
Canım kendini yıprattın yaaaaKuzum bu defa sağlıkla kucağına alacaksın inanıyorum ben Rabbim bu defa mucizeni nasip edecek senden umutluyum Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah canım arkadaşım ben eşimi ikna edebilirsem akşam kan tahlili yaptıracağım çünkü bu belirsizlik beni çok yoruyor iki gündür kafayı sıyıracam kandada negatif görürsem ona göre yol belirlerim kendime hoş artık denemekten de yoruldum artık olacağına ihtimal vermiyorum iyice negatife hazırladım kendimi
Fitille kan sulandirici igne kullaniyorum canim baska biseyim yok. Her gun muz yiyorum bir tane bebegin gelisimi kilosu icin iyiymis. Ceviz yiyorum. Baska bisey yapmiyorum cnm. Hersey normal seyrinde.Şuan başka neler kullanıyosun canım birde ne yiyip ne içiyosun onları merak ediyorum
Ooo senin ilaçların azmış ben transfer sonrasındaki herşeye aynen devam şimdilikFitille kan sulandirici igne kullaniyorum canim baska biseyim yok. Her gun muz yiyorum bir tane bebegin gelisimi kilosu icin iyiymis. Ceviz yiyorum. Baska bisey yapmiyorum cnm. Hersey normal seyrinde.
Tamam canım bari yarını bekliyim nolur çokca dua edin bana ilk defa bu kadar stres oluyorum sabahtan beri başım catladi stresten rabbim hayırlara çıkarsın inşallah yarın ikimizde güzel değerler göreliminşallah amin amin aminnnnCanım kendini yıprattın yaaaane kadar stres yaptın böyle niye biraz sakin olmuyosun çok erken test yapmaya başlayıp moralini bozmasaydın keşke şimdide diyosun ki akşam kan tahlili bari sabaha kadar sabret zaten sağlık ocağına gideceksin bugün yaptımanın bi anlamı yokki biliyorum bu şekil beklemek çook zor ama yapıcak bişeyde yokki canım bekle biraz sakince ama ok
Kuzumm inşallah ama inşallah güzel haber alırsın gerçekten yürekten istiyorum pozitif almanı yarın rabbim kan tahlilini sonucunda mutluluktan uçmayı nasip etsin sana canım benimTamam canım bari yarını bekliyim nolur çokca dua edin bana ilk defa bu kadar stres oluyorum sabahtan beri başım catladi stresten rabbim hayırlara çıkarsın inşallah yarın ikimizde güzel değerler göreliminşallah amin amin aminnnn
Fitille kan sulandirici igne kullaniyorum canim baska biseyim yok. Her gun muz yiyorum bir tane bebegin gelisimi kilosu icin iyiymis. Ceviz yiyorum. Baska bisey yapmiyorum cnm. Hersey normal seyrinde.
Tamam canım bari yarını bekliyim nolur çokca dua edin bana ilk defa bu kadar stres oluyorum sabahtan beri başım catladi stresten rabbim hayırlara çıkarsın inşallah yarın ikimizde güzel değerler göreliminşallah amin amin aminnnn
Canım bulantın kaçıncı haftada başladıBenimde crinone ve kan sulandirici iğnem var sadece. Yemek yiyebiliyo musun? Ben 5 kg verdim geçen hafta hiç yiyemedim en son serum verildi çok kötüydüm gerçekten bulantı çok kotu, 2 gündür biraz yiyebiliyorum
Canım bulantın kaçıncı haftada başladı
Ay tırslamaya başladım en çok korktuğum şeylerden biri de bulantı6. Haftada başladı şiddetli bir şekilde günlerce birşey yemedim, ikiz başladığı için dedi doktor bu kadar yoğun olmasına, şimdi teke düştüğü için sanirim biraz azaldı, çok az yiyebiliyorum
Ay tırslamaya başladım en çok korktuğum şeylerden biri de bulantıilk tedavide 7.haftaya kürtaja kadar bişey olmamıştı şimdide bulantım olmaz inşallah canım hem beslenemiyosun hem insanı mahveder zor bi durum gerçekten
Peki bu durumu doktorla paylaştın mı hiçmi önlemi yok ben bulantı kesen bileklik falan duymuştum canımKızımda bende böyle değildim, insallah sende olmazsın çok kotu bir durum hiç beslenemiyorum 3 gun ağzıma lokma girmedi geçen hafta
benim de coktu canim ama doktorum kademe kademe biraktiriyor. Haftaya kan sulandiriciyi birakicam coraspirine gecicemOoo senin ilaçların azmış ben transfer sonrasındaki herşeye aynen devam şimdilik
yiyorum cnm bi sorunum yok cok sukur bulantim falan olmuyo benim. Aksamlari agzimin tadi olmuyo pek aci avi tat oluyo. Surekli yiyesim var ama tutuyorum kendimi. Ben ayni kilodayim almadim da vermedim de. 63-64 arasinda gidiyorumBenimde crinone ve kan sulandirici iğnem var sadece. Yemek yiyebiliyo musun? Ben 5 kg verdim geçen hafta hiç yiyemedim en son serum verildi çok kötüydüm gerçekten bulantı çok kotu, 2 gündür biraz yiyebiliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?