2018 Aralık ayında dondurulmuş embriyo transferi olacaklar toplanalım

Canlarım ben dayanamayıp kan verdim sonuç koskoca sıfır bu saatten sonra zate artmaz Rabbim size sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Canım çok çok üzüldüm içimden hep olacak gibi geçiyordu ne desem seni teselli etmez biliyorum ama dualarımızdasın arkadaşım rabbim güç kuvvet versin inşallah en kısa sürede kucağını doldursun

Peki bu durumu doktorla paylaştın mı hiçmi önlemi yok ben bulantı kesen bileklik falan duymuştum canım

Tabi bulantı ilacı alıyorum zorda kalinca, hatta geçen hafta serum verildi

yiyorum cnm bi sorunum yok cok sukur bulantim falan olmuyo benim. Aksamlari agzimin tadi olmuyo pek aci avi tat oluyo. Surekli yiyesim var ama tutuyorum kendimi. Ben ayni kilodayim almadim da vermedim de. 63-64 arasinda gidiyorum

Ne guzel aman olmasın,bende 59 'la başladım 54 kiloyum suan. Kizimdada toplam 6 kg almıştım üstelik kiloda vermemiştim bakalim bunda nasil olucak rabbim sonunu gösterirse insallah

Canlarım ben dayanamayıp kan verdim sonuç koskoca sıfır bu saatten sonra zate artmaz Rabbim size sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

Hayırlısı olsun canim üzülme yola devam pes etmek yok ben 5. Denemede kızımı kucağıma aldim. Rabbim en yakın zamanda sanada yaşatsın insallah

ben cok alirim gibi geliyor cnm ya bilmiyorum.

Canım yanıyor ama birkaç gün sonra geçer ben bu acının beterini yaşadım negatif üzmedi benide kendimi hep donmuslarlA teselli ediyordum şimdi elde var sıfır daha çok düştü aklıma bebeğim daha bı üzüldüm ne deyim bana düşen hep sabır Rabbim vermeyince olmuyor işte hayırlısı buymuş olup kaybetmektense olmaması daha az yakar insanın canını bir gün kucağım dolar mı bilmiyorum ama umudum azalıyor

Hayırlısı olsun canim üzülme yola devam pes etmek yok ben 5. Denemede kızımı kucağıma aldim. Rabbim en yakın zamanda sanada yaşatsın insallah
Allah razı olsun canım kızını sana bağışlasın 5.denemedim artık olacağına dair umudum kalmadı hayırlısı buymuş

Allah razı olsun canım kızını sana bağışlasın 5.denemedim artık olacağına dair umudum kalmadı hayırlısı buymuş
Umudunu yitirme güzel kardeşim allah sabir versin çok zor bir durum ve tesellisi imkansız birgün elbet dolacak kucağın şimdi nasip değilmiş sakin pes etme
Farklı bir doktorla devam et güçlü olmak zorundasin malesef ki bizim gibi anne olmak isteyenlerin umutsuzluğa kapılma gibi bir lüksü yok kalkıp tekrar daha güçlü bir şekilde yola devam etmeliyiz.

Umudunu hiç kaybetme canım rabbim hayırlı kapılar açar inşallah hepimize vakti değilmiş demekki diyorum evet biz çok daha büyük acıya dayandık tutmaması okadar da can yakmıyor sadece geride dondurulmuş kalmaması üzüyor inşallah en kısa sürede tekrar başlarsın hep dualarımdasın

Kuzumm ne diyeceğimi bilemiyorum üzgünüm çok istiyodum güzel haber almanı ama nasip değilmiş benimde moralim bozuldu bu duruma ama elden bişey gelmiyo ki inancını kaybetme olurmu rabbim yar ve yardımcın olsun

Allah razı olsun canım benim Rabbim tez zamanda kucaklarimixi doldursun hayırlısı buymuş diyorum diyecek başka bir şey bulamıyorum çünkü

Allah razı olsun kuzum inşallah sen bu defa sağlıkla kucağına alırsın canım benim
Bu defa çok umutluydum ama hayırlısı diyorum kuzum allah bana bir daha denemek için maddi manevi güç kuvvet versin

İnşallah canım benim inşallah maddi manevi o gücü buluruz kendimizde evet eğer tekrar denersem farklı merkezde denemek istiyorum hayırlısı inşallah canım hepimiz için inşallah isteyen herkesin kucağı dolsun

Allah razı olsun kuzum inşallah sen bu defa sağlıkla kucağına alırsın canım benim
Bu defa çok umutluydum ama hayırlısı diyorum kuzum allah bana bir daha denemek için maddi manevi güç kuvvet versin
Rabbim en kısa zamanda anne olmayı nasip eder inşallah bitanem sen umudunu hiç kaybetme inanıyorum ben herşey güzel olucak vardır bunda da bi hayır dualarım hep seninle canımm görüştün mü doktorunla bundan sonra nasıl bi yol izliycen

Allah razı olsun canım benim Rabbim tez zamanda kucaklarimixi doldursun hayırlısı buymuş diyorum diyecek başka bir şey bulamıyorum çünkü
Evet kelimelerin bittiği yerdeyiz ama umudun hep olsun bak ben dondurulmuşlar bitti dediğim de ötekilerin duruyor olduğunu öğrendim rabbim bir kapıyı kapatıp diğerini açıyor sadece sabır etmeliyiz ben kızıma hamile kalana kadar neler çektim anlatsam saatler yetmez ama hiç pes etmedim hala savaşıyorum 14 yıl oldu işitmediğim deli sözlerimi diyeyim kaynanamın yaptıklarımı diyeyim ağrım sızım mı diyeyim maddiyat hiç saymıyorum lütfen arkadaşım pes etme seni tanımıyorum ama yinede seviyorum rabbim dualarımızı kabul etsin ummadığın anda mucizenin yaşa inşallah

İstanbuldaysan kendi drumu tavsiye edebilirim mükemmel bir Dr mükemmel bir insan

Israrla 10.gun test yap öyle konuşalım diyor perşembe yapacağım kurtulacam 0rın nesi degisecekse zaten aynı Dr ile devam etmeyi düşünmuyorum ama yinede Bell olmaz negatif kesinleşince bir görüşme ayarlar muhtemelen bakalım Artık ne diyecek

İstanbuldaysan kendi drumu tavsiye edebilirim mükemmel bir Dr mükemmel bir insan
İstanbul'da değilim ama eğer tekrar denersem ki son bi daha denemek istiyorum olmazsa evlat edinmek istiyorum eğer denersem İstanbul'da düşünüyorum canım Dr un kim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…