- 11 Haziran 2008
- 4.689
- 6.744
- 658
Merhaba öncelikle hamileliğin hayırlı uğurlu olsun, Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah. Ben bu ilacı soracaktım. Kullanmak istiyorum ama yanlış bişey yapmak da istemiyorum. Tam olarak ne zaman kullanmaya başlanılıyor. Size her hangi bir yan etkisi oldu mu ?Kizlar ben inofolic combi diye bi. Ilac kullandim gecen ay ve bu ay bu ayda hamile kaldim bi bakin isterseniz folik asit ve yumurta gelistirici bi ilac
Ben adetimin bittigi gun basliyordum 10 gun gunde 1 tane iciyordum canim bana bi yan etkisi olmadiMerhaba öncelikle hamileliğin hayırlı uğurlu olsun, Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah. Ben bu ilacı soracaktım. Kullanmak istiyorum ama yanlış bişey yapmak da istemiyorum. Tam olarak ne zaman kullanmaya başlanılıyor. Size her hangi bir yan etkisi oldu mu ?
Adetim biteli 3 gün oldu, sanırım bu ay için geç kaldım.Ben adetimin bittigi gun basliyordum 10 gun gunde 1 tane iciyordum canim bana bi yan etkisi olmadi
Yoo cok farkedecegini sanmiyorum bugun başlaAdetim biteli 3 gün oldu, sanırım bu ay için geç kaldım.
Ay o zaman bugün alıp kullanmaya başlayayım. Çok teşekkür ederimYoo cok farkedecegini sanmiyorum bugun başla
Bayağı koyulasmis kuzum maşallah
Benimde kirpiklerim karıştı canimNaberr Ya bende bugün ultra erken gebelik testi yaptım negatif çıktı moralim bozuldu.Kardesimin yanına gittim.Bana nasıl bu kadar emin oluyorsun da yıkıldın dedi.Dedimki aynı kızımdaki gibi 4 gündür kirpiklerim çapraz ve çapraz olmayanlarda karışık duruyor.Guldu bana.Simdi eve geldim yine aynı.
Regl olacakmışım gibi hissediyorum sancım var ama belirtilerim hamile gibi.
Umarım 3 gün sonra regl olmam yinede umudum var
Canım bende bugün alacağım bu ilacı. Adetim başladı bugün, size kim tavsiye etmiştiBen adetimin bittigi gun basliyordum 10 gun gunde 1 tane iciyordum canim bana bi yan etkisi olmadi
Ben burda bi konuda okudum sonra netten arastirdim bayaCanım bende bugün alacağım bu ilacı. Adetim başladı bugün, size kim tavsiye etmişti
Yarin sabah bir test yap canim varsa cikar muhtemelenMerhaba kızlar Ben de bayadır takip ediyorum sizi . Buranın eskisi sayılırım çeyiz bölümündeydim o zaman :) evleneli 5 ay oluyor hiç korunmadik . Her ay bekliyorum burayı okuyorum kendimde sürekli belirti arıyorum:) Nasıp bakalim . Benim de bat bugün ama olmadım henüz inşallah da olmam. Daha Önce de sadece 3 gün geçmişti adet oldum burayı okuduktan sonra kimyasalı öğrendim muhtemelen öyleydi ama test yapmadigim için bilemiyorum . Hakkımızda hayırlısı inşallah Allah isteyen herkese nasip etsin.
Hadi Hayırlısı ins vardır CanimNaberr Ya bende bugün ultra erken gebelik testi yaptım negatif çıktı moralim bozuldu.Kardesimin yanına gittim.Bana nasıl bu kadar emin oluyorsun da yıkıldın dedi.Dedimki aynı kızımdaki gibi 4 gündür kirpiklerim çapraz ve çapraz olmayanlarda karışık duruyor.Guldu bana.Simdi eve geldim yine aynı.
Regl olacakmışım gibi hissediyorum sancım var ama belirtilerim hamile gibi.
Umarım 3 gün sonra regl olmam yinede umudum var
Adet gecti mi canim senin gunun yaniMaalesef yok bende bu ay.
Aşırı sancı sikayetiyle acile gittim.Beta 1.2e cıktı.yavas yavaş sökülecek bu ay sanırım.
Serum yedim yinede sancım var.
Kısmet değilmiş bu ayda demekki
Hayırlısı olsun canım ins bi dahaki ayaMaalesef yok bende bu ay.
Aşırı sancı sikayetiyle acile gittim.Beta 1.2e cıktı.yavas yavaş sökülecek bu ay sanırım.
Serum yedim yinede sancım var.
Kısmet değilmiş bu ayda demekki
Kizlar nasilsiniz var mi gelisme olan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?