2018 bitmeden hamile kalmak isteyenler...

Kizlar ben inofolic combi diye bi. Ilac kullandim gecen ay ve bu ay bu ayda hamile kaldim bi bakin isterseniz folik asit ve yumurta gelistirici bi ilac
Merhaba öncelikle hamileliğin hayırlı uğurlu olsun, Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah. Ben bu ilacı soracaktım. Kullanmak istiyorum ama yanlış bişey yapmak da istemiyorum. Tam olarak ne zaman kullanmaya başlanılıyor. Size her hangi bir yan etkisi oldu mu ?

Ben adetimin bittigi gun basliyordum 10 gun gunde 1 tane iciyordum canim bana bi yan etkisi olmadi

Naberr Ya bende bugün ultra erken gebelik testi yaptım negatif çıktı moralim bozuldu.Kardesimin yanına gittim.Bana nasıl bu kadar emin oluyorsun da yıkıldın dedi.Dedimki aynı kızımdaki gibi 4 gündür kirpiklerim çapraz ve çapraz olmayanlarda karışık duruyor.Guldu bana.Simdi eve geldim yine aynı.
Regl olacakmışım gibi hissediyorum sancım var ama belirtilerim hamile gibi.
Umarım 3 gün sonra regl olmam yinede umudum var

Benimde kirpiklerim karıştı canim

Merhaba kızlar Ben de bayadır takip ediyorum sizi . Buranın eskisi sayılırım çeyiz bölümündeydim o zaman :) evleneli 5 ay oluyor hiç korunmadik . Her ay bekliyorum burayı okuyorum kendimde sürekli belirti arıyorum:) Nasıp bakalim . Benim de bat bugün ama olmadım henüz inşallah da olmam. Daha Önce de sadece 3 gün geçmişti adet oldum burayı okuduktan sonra kimyasalı öğrendim muhtemelen öyleydi ama test yapmadigim için bilemiyorum . Hakkımızda hayırlısı inşallah Allah isteyen herkese nasip etsin.

Yarin sabah bir test yap canim varsa cikar muhtemelen

Hadi Hayırlısı ins vardır Canim

Maalesef yok bende bu ay.
Aşırı sancı sikayetiyle acile gittim.Beta 1.2e cıktı.yavas yavaş sökülecek bu ay sanırım.
Serum yedim yinede sancım var.
Kısmet değilmiş bu ayda demekki

Kızlar eskiden doğum kontrol hapı kullanıyordum. Ağrısız acısız adet oluyordum. Ya şoklardayım. Yarın adet olmam gerekiyor. Hiç bi yerim ağrımıyor. Göğüs hassasiyetim 0. Anlayamıyorum
Kizlar nasilsiniz var mi gelisme olan

Vallahi bat a 1 kala. Ne ağrı var ne sızı. Ne hassasiyet. Varsa bi akıntım var. Hamile gibi hissetmiyorum da. Yeni folik asitten dolayı düşünüyorum. İnofolicle çok benzer benim folik asit. Testimde negatif çoktı zaten. Test yapmaya devam ediyorum adete kadar bakalım :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…