2018 bitmeden hamile kalmak isteyenler...

Normalde ağrılı mi olur

Bunlara benzer belirtiler bende de oldu. Ama mesela idrarim kotu kokuyor bu var mi sende bi de kirpiklerim birbirine karisiyor.
Kirpiklerim normal idrar da bekleyecek olursa kokuyor. Bir de yazmayı unuttuğum bişey dün ilk defa kuyruk sokumumda oturmamı engelleyen bir ağrı oldu. Sizde böyle bi durum oldu mu?

Kirpiklerim normal idrar da bekleyecek olursa kokuyor. Bir de yazmayı unuttuğum bişey dün ilk defa kuyruk sokumumda oturmamı engelleyen bir ağrı oldu. Sizde böyle bi durum oldu mu?
Yok o olmadi bende ama kalp carpintisi nabiz artisi var koku hassasiyeti var cabuk acikma sık idrara cikma

Hakkımızda hayırlısı olsun ins

Saydıkların tabiiki gebelik belirtisi gibi ins hamilesindir cnm

Kızlar normal de adetim ve ayın ilk haftası olurdum ama son adetim 27 ağustos du bu ayda dünden beri peceteye leke geliyor kahverengi gibi sadece gogusum ağrıyor ve uçları aciyor dokununca adet olacakmisim gibi hissediyorum

Kızlar neden bana cvp vermiyorsunuz son bir kaç gündür usutme olmadığı halde genital bölgemde kaşıntı var ama sanki her an adet olacakmisim gibi suan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…