2018 de Tüp bebek yaptırcaklar

Islak su

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2017
189
184
18
6 yıllık evliyim
24 yaşımdayım
2 negatif aşılamam
1 tüp bebek denemem oldu

Ikinci denemeyi ocakta başlamak istiyorum

2018 hepimize uğurlu gelir inşallah

Dertleselim kızlar birbirimizize umut olalım

Son düzenleme:
Bende 1 yıllık evliyim Ocak ayında 2. Tüp bebek denememi yapıcam insallah
Yaşınız kaç
sizde sorun kimde
dondurulmuşlarıniz var mı
bide kaç emriyo konmuştu size

26 yaşındayım sorun bende 7 yıl önce çikolata kistinden ameliyat oldum tekrarladı yine kasım ayının başında tüp bebek denemem oldu fakat yumurtalarım döllenmedi kalitesiz olduğu için

26 yaşındayım sorun bende 7 yıl önce çikolata kistinden ameliyat oldum tekrarladı yine kasım ayının başında tüp bebek denemem oldu fakat yumurtalarım döllenmedi kalitesiz olduğu için
Anladım canım hayırlısı olsun hakkında inşallah yeni yıl hepimize uğurlu gelir

Amin insallah cnm senin neden olmadı Peki? Sorun ne senin?
Bizde sorun eşimde sayısı az ve morfoloji sorunu var kasimin ilk haftasi transferim oldu 1 emriyo konuldu ama tutmadı
biz 2 emriyo transferi istedik ama doktorumuzu ikna edemedik
şimdi ise başka bir hastanede dondurulmuşlarımız ile devam edicez inşallah

bizdede morfoloj ve ileri hız sorunu var doğal elde edip ölü doğum yaptığım 3 buçuk aylık gebeliğim var üstünden 10 ay geçti aşılamamı tüp mü yoksa ilaç tedavisine devam mı etsek kararsızım

ne kadar süre içinde doğal yolla hamile kaldınız

Benim doktorum direk tüp bebek yapmayı onermisti bize morfoloji olduğu için aşılamayla vakit kaybetmyelim tutmaz dedi ama biz 2 kere denedik yine
sonra tüp bebek yaptık oda olmadı
ocakta ikincide başlıcaz inşallah

eşim korunuyordu1 buçuk yıl korunmayı bıraktık ertesi ay gebeydim o kadar çabuk gelen bebek şimdi gelmiyor şaşkınız
Anladım canım
inşallah en kisa zamanda allah yüzümuzü güldür gerçekten maddi manevi çok zor bi süreç tüp bebek tedavisi

Bende yaptiracagim ama insallah yaptirmadan bebisim olur. Benimde 1 tup bebek denemem var kalbi atmadigi icin ilacla düsurdum

Bende yaptiracagim ama insallah yaptirmadan bebisim olur. Benimde 1 tup bebek denemem var kalbi atmadigi icin ilacla düsurdum
İnşallah canım

bende bi umut normal yolla olur diye beklicem bakalım olmassa ocak adetiyle başlicaz artık 2.ye

Kızlar yeni yılla tedaviye başlamayı düşünenler yok mu başka

Selaammmm ben tedaviye başladım ama transferim yapılması aralık sonu yada ocağın ilk haftası olacak kısmetse

Selaammmm ben tedaviye başladım ama transferim yapılması aralık sonu yada ocağın ilk haftası olacak kısmetse
Hayırlı ugurlu olsun tedaviniz
Nerde yaptiriyosunuz
Kaç emriyo transferi olucak belli mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…