Rabbim hepimizin yardımcısı olsun canım.İnşallah canım, yine beraberiz. Senin transfer olduğunda bende iğnelere başlamış olacağım.
Hoş geldin canımMerhaba,
biz Ocak ayında tekrar denemeyi düşünüyoruz.. bu sene 2 denemem oldu, ikiside nasip olmadı.. bende pcos ve eşimde dna hasarı var.. dondurulmuş maalesef yok.. Ocak ayında sıfırdan başlıcaz, inşallah bu sefer olur diye dua ediyorum gece gündüz.. aslında bir an önce Ocak ayını bekliyorum heyecanla :)
3ununde tutma şansı %15 miş doktorum söylemiştiKızlar 3 emriyo transferi hakkında ne düşünüyorsunuz
3 tanesi de tutma şansı nedir
Amin canım inşallah3ununde tutma şansı %15 miş doktorum söylemişti
allah gonlunuze göre versin inşallah
Daha önce 3 emriyo transferi yaptırıp tutmayan var mı aranızda
Hoş geldin canım
2018 hayırlı ugurlu gelir inşallah hepimize bu son tedavimiz olur
Bende aynı heyecanla bekliyorum ocak ayını
Anladım hayırlısı olsun hakkınızdaBenim temmuz ayında 3 embriyo transferi oldu, tutmadi.. sordugumuzda neden tutmadigini.. eger 1inde herhangi bir sorun olursa diger ikisinide salgiladigi bir sivi ile öldürebiliyormus.. genetik yaptiracagiz bir dahaki denemeyw bu yüzden..
Merhaba kızlar bende dün tup bebek icin ignelere başladım. Doktor bu ay yumurta toplayıp embriyoları dondurup şubatta transfer edelim diyor. Dondurulmuş embiriyo hakkinda ne düşünüyorsunuz
Merhaba çok üzüldüm canım ya çok geçmiş olsun neden 3bucuk aylıkken düşük oldu doktorlar ne dediMerhaba lar. Bende 1 tüp bebek denemesinin olumsuz sonuçlanmasının hemen ardından yine buralardayim. @limonlutarcinlikek ağustos topiginde de karsilasmistik seninle. Benim de eylül ayında bur tüp bebek denemem oldu . 3.5 aylık olmuştuk ki düşük le sonuçlandı. Süreç her anlamda zor . Üstüne bir de tutup da düşünce büyük bir yikim . Rabbim kimseye yaşatmasın . Hayırlısı buymuş . Şuan toparlanmaya çalışıyorum . Kaybım henüz çok yeni . Aranıza ocakta olmasa da kendimi hazır hissedersem 2018 in haziranın da katılırım inşallah .
Dondurulmuş emriyo transferinin tutma şansı daha yükselmiş hem annenin vücudu dinlen miş oluyormuş hemde dondurulurken emriyoda küme leşme oluyormuş buda tutunmayi daha kolaylaştiriyomuşMerhaba kızlar bende dün tup bebek icin ignelere başladım. Doktor bu ay yumurta toplayıp embriyoları dondurup şubatta transfer edelim diyor. Dondurulmuş embiriyo hakkinda ne düşünüyorsunuz
Anladım canım inşallah 3.tedaviye gerek kalmadan kendiliğinden hamile kalırsınIslak su sebep henüz belli değil . Doktor bu aylarda düşük olma olasılığı çok az olmaması gerekirdi dedi . Üstelik kanama nin çocukla alakası bile yoktu . Bebek patoloji ye gönderildi sebebi o zaman belli olur inşallah .
Öyle demeyin lütfen iyi düşünün iyi olsun kaç yasindasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?