2018 de Tüp bebek yaptırcaklar

Merhaba,
biz Ocak ayında tekrar denemeyi düşünüyoruz.. bu sene 2 denemem oldu, ikiside nasip olmadı.. bende pcos ve eşimde dna hasarı var.. dondurulmuş maalesef yok.. Ocak ayında sıfırdan başlıcaz, inşallah bu sefer olur diye dua ediyorum gece gündüz.. aslında bir an önce Ocak ayını bekliyorum heyecanla :)

Hoş geldin canım
2018 hayırlı ugurlu gelir inşallah hepimize bu son tedavimiz olur
Bende aynı heyecanla bekliyorum ocak ayını

Kızlar 3 emriyo transferi hakkında ne düşünüyorsunuz
3 tanesi de tutma şansı nedir

Daha önce 3 emriyo transferi yaptırıp tutmayan var mı aranızda

Daha önce 3 emriyo transferi yaptırıp tutmayan var mı aranızda

Benim temmuz ayında 3 embriyo transferi oldu, tutmadi.. sordugumuzda neden tutmadigini.. eger 1inde herhangi bir sorun olursa diger ikisinide salgiladigi bir sivi ile öldürebiliyormus.. genetik yaptiracagiz bir dahaki denemeyw bu yüzden..

Benim temmuz ayında 3 embriyo transferi oldu, tutmadi.. sordugumuzda neden tutmadigini.. eger 1inde herhangi bir sorun olursa diger ikisinide salgiladigi bir sivi ile öldürebiliyormus.. genetik yaptiracagiz bir dahaki denemeyw bu yüzden..
Anladım hayırlısı olsun hakkınızda
sizde sorun kimde bizde eşimde morfoloji bozukluğu var
2.için Ocakta başlicaz bizde 3 embriyo transferi olsun istiyoruz bakalım ne olucak
Turkiyede yasa olduğu için her merkez 3 tane koymuyor

Merhaba lar. Bende 1 tüp bebek denemesinin olumsuz sonuçlanmasının hemen ardından yine buralardayim. @limonlutarcinlikek ağustos topiginde de karsilasmistik seninle. Benim de eylül ayında bur tüp bebek denemem oldu . 3.5 aylık olmuştuk ki düşük le sonuçlandı. Süreç her anlamda zor . Üstüne bir de tutup da düşünce büyük bir yikim . Rabbim kimseye yaşatmasın . Hayırlısı buymuş . Şuan toparlanmaya çalışıyorum . Kaybım henüz çok yeni . Aranıza ocakta olmasa da kendimi hazır hissedersem 2018 in haziranın da katılırım inşallah .

Merhaba kızlar bende dün tup bebek icin ignelere başladım. Doktor bu ay yumurta toplayıp embriyoları dondurup şubatta transfer edelim diyor. Dondurulmuş embiriyo hakkinda ne düşünüyorsunuz

Merhaba kızlar bende dün tup bebek icin ignelere başladım. Doktor bu ay yumurta toplayıp embriyoları dondurup şubatta transfer edelim diyor. Dondurulmuş embiriyo hakkinda ne düşünüyorsunuz

Dondurulmuş transferi daha iyidir herhalde.rahim dinlenmiş olacak hem . Benim de geride dondurulmuslar var . Ama rabbim nasip ettikten sonra taze transfer de tutuyor ya da bir bakmışsın dondurulmusu da tutmuyor . Herşey kısmet nasip zamanı gelmeyince olmuyor .

Merhaba çok üzüldüm canım ya çok geçmiş olsun neden 3bucuk aylıkken düşük oldu doktorlar ne dedi

Benim ilk tüp bebeğim tutmadı onda bile yıkıldim resmen kısmetse dondurulmuslarla ocak reglisiyle başlıcaz
Hepimizin hakkında hayırlısı olsun

Dondurulmuş emriyo transferinin tutma şansı daha yükselmiş hem annenin vücudu dinlen miş oluyormuş hemde dondurulurken emriyoda küme leşme oluyormuş buda tutunmayi daha kolaylaştiriyomuş

Çok mışlı muşlu yazdım ama
BöyleyMİŞ

Islak su sebep henüz belli değil . Doktor bu aylarda düşük olma olasılığı çok az olmaması gerekirdi dedi . Üstelik kanama nin çocukla alakası bile yoktu . Bebek patoloji ye gönderildi sebebi o zaman belli olur inşallah .

Anladım canım inşallah 3.tedaviye gerek kalmadan kendiliğinden hamile kalırsın

Gerçekten çok acı bişey olsa gerek tekrar geçmiş olsun canım ya

Islak su Umudum- teşekkürler ☺
Bir yıllık evliyken kendiliğinden hamile kaldım 12. Haftada kalbi durdu. 2yıl gecti üstünden ugraşıyorum olmuyor 2aşılamam tutmadı tüp bebeğe yöneldim bundanda pek ümidim yok açıkcası

Öyle demeyin lütfen iyi düşünün iyi olsun kaç yasindasin
Sana tavsiyem 2 emriyo yapan merkezi seç
Şansın artsın

1 emriyonun tutma şansı çok düşük
%30 felan

Bende iki aşılama oldum
1 tüp bebek denemem
1 emriyo tranferioldu ama malesef başarısiz oldu hepsi
Şimdi ikinci tedavide 3 emriyo transferi yapan yerleri araştirıcam

Hakkımızda hayırlısı olsun

Yaşım 23 doktorum 1 tane trasfer edilmek zorunda yaşının küçük olmasından dolayı yasa gereği böyle dedi. 30yaş üzerinde 2 tane trasfer ediliyormus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…