- 27 Kasım 2017
- 189
- 184
- 18
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaşınız kaçBende 1 yıllık evliyim Ocak ayında 2. Tüp bebek denememi yapıcam insallah
Anladım canım hayırlısı olsun hakkında inşallah yeni yıl hepimize uğurlu gelir26 yaşındayım sorun bende 7 yıl önce çikolata kistinden ameliyat oldum tekrarladı yine kasım ayının başında tüp bebek denemem oldu fakat yumurtalarım döllenmedi kalitesiz olduğu için
Amin insallah cnm senin neden olmadı Peki? Sorun ne senin?Anladım canım hayırlısı olsun hakkında inşallah yeni yıl hepimize uğurlu gelir
Bizde sorun eşimde sayısı az ve morfoloji sorunu var kasimin ilk haftasi transferim oldu 1 emriyo konuldu ama tutmadıAmin insallah cnm senin neden olmadı Peki? Sorun ne senin?
bizdede morfoloj ve ileri hız sorunu var doğal elde edip ölü doğum yaptığım 3 buçuk aylık gebeliğim var üstünden 10 ay geçti aşılamamı tüp mü yoksa ilaç tedavisine devam mı etsek kararsızımBizde sorun eşimde sayısı az ve morfoloji sorunu var kasimin ilk haftasi transferim oldu 1 emriyo konuldu ama tutmadı
biz 2 emriyo transferi istedik ama doktorumuzu ikna edemedik
şimdi ise başka bir hastanede dondurulmuşlarımız ile devam edicez inşallah
ne kadar süre içinde doğal yolla hamile kaldınızbizdede morfoloj ve ileri hız sorunu var doğal elde edip ölü doğum yaptığım 3 buçuk aylık gebeliğim var üstünden 10 ay geçti aşılamamı tüp mü yoksa ilaç tedavisine devam mı etsek kararsızım
eşim korunuyordu1 buçuk yıl korunmayı bıraktık ertesi ay gebeydim o kadar çabuk gelen bebek şimdi gelmiyor şaşkınızne kadar süre içinde doğal yolla hamile kaldınız
Benim doktorum direk tüp bebek yapmayı onermisti bize morfoloji olduğu için aşılamayla vakit kaybetmyelim tutmaz dedi ama biz 2 kere denedik yinebizdede morfoloj ve ileri hız sorunu var doğal elde edip ölü doğum yaptığım 3 buçuk aylık gebeliğim var üstünden 10 ay geçti aşılamamı tüp mü yoksa ilaç tedavisine devam mı etsek kararsızım
Anladım canımeşim korunuyordu1 buçuk yıl korunmayı bıraktık ertesi ay gebeydim o kadar çabuk gelen bebek şimdi gelmiyor şaşkınız
Eşinizde sadece morfoloji mi düşük sayı ileri hareket nasılAnladım canım
inşallah en kisa zamanda allah yüzümuzü güldür gerçekten maddi manevi çok zor bi süreç tüp bebek tedavisi
%2 ileri hareketlimiz var sadeceEşinizde sadece morfoloji mi düşük sayı ileri hareket nasıl
İnşallah canımBende yaptiracagim ama insallah yaptirmadan bebisim olur. Benimde 1 tup bebek denemem var kalbi atmadigi icin ilacla düsurdum
Hayırlı ugurlu olsun tedavinizSelaammmm ben tedaviye başladım ama transferim yapılması aralık sonu yada ocağın ilk haftası olacak kısmetse