2018 dogum yapmis ikiz anneleri

Kızlar benim bebekler erken doğum olduğundan dolayı dün doktora gittim bağırsak enfeksiyonuna yakalanmışlar benim gibi bu durumu atlatan var mı çok korkuyorum

Teşekkürler bence deneyeceğim ne kadar kalabilirlerse artık.

Sagdigim sutu saat ve ml olarak yaziyorum . Gunde oortalama 1700-1900 ml arasi arasi sut cikiyor . 4. Aydan sonra muhtemelen 2 lt uzeri gerekecek . Motillium ilaci denerim olmazsa artik . Bu ilaci merak ediyorum umarim yan etkisi yoktur
Canım bende doğum yaptım 8 gun oldu ama daha artmadı aman aman mama takviyesi veriyorum ben. Senın 2 aylık falan sanırım tam ne yapıyorsun özel bişi varmı uyguladığın.makinem eski lansinoh çift pompa elektrikli. Acaba yenısınımı alsam omu sıkıntı bilemedim. Sizin bu zamlar kaç ml çıkıyordu sanırım benim 150 ml falan gunluk. Çok soru sordum ama çare arayışındayım

İlk sekiz günde benim 120 150 çıkıyordu,bol komposto günde dört litre su,humana çay,meyve suyu ve sürekli sıcak duşla çoğalmıştı.Uyudugumda goguslerimden akardi süt.Uyku dinlenmek çok onemli.İnsallah artar sütun.Hayirli olsun bu arada.Nasil bebeklerin iyi mi?Evde misiniz?

Sut artsin diye cok sey denedim . Cok sık emzirdim ilk zamanlar . Fakat bebekler memeyi bosaltamiyordu ac ayriliyorlardi memeden. Hicbirsey sagmak kadar etkili olmadi bana. Sagarak emzirmekten daha cok sut artirdim hatta . Ama benim bebeklerm guclu emmedigi icin durum boyle oldu . Suan tek dikkat ettigim boza yemek ve 3 lt su icmek . Hatta 4 lt icebilsem daha iyi olacak . Ben de makinayi 5 sene once aldim seninkindendir muhtemelen eski tip lansinoh ve cok memnunum . Once dusuk ayar 2 dk sonra cekime basliyor . Bazen artiriyorum sagdaki cekim gucunu sona kadar ama pek gerek kalmiyo ona . İlk zamanlar 2-3 saatte bir surekli sagdim . Bazen bir saat sonra sagdim . Oylelikle cogaldi canim . İlk gunler boyle sagmiyordum o yuzden gunde kac ml cikiyordu hic bilmiyorum

Şimdi evdeyiz 35.6 da dogurdum oğulları dan biri 2 gun kuvezde kaldı şukur evdeyiz ama işte sarılık ve nuroloji kardiyoloji derken hergun hastaneye git gel. Uyku zaten malesef yok. Çok şükür bu gunlerimize allahım hepimizin yavrularına yardım etsin yarabbim.

Hayırlı olsun canim bebeklerin sağlıkla büyüt benimkiler 10 aylık ilk bir ay mama takviyesi yaptım sonra sütüm gelince emzirdim mamayı bıraktık ben humana still tea bide esila süt çayı kullandım ve ilk günden itibaren sağdım sütümü 2 saatte bir bir hafta kuvezdelerdi zaten o ara gecede gündüzde sağdım az çok bakma sürekli sağmaya çalış emiyorlarsa ikisini aynı anda emzirmek sütü olumlu etkiliyo hala ikisi aynı anda emer benim kızlar ve en önemlisi sakın stres olma mamada yeseler sütte emseler büyüyorlar yavaş yavaş çoğalır sütün hiç sıkılma

Makinelerimiz aynı o zaman bende oğlumda almıştım. Boza bu gun aldım. Benimkiler de emzik gıbı kullanıyor memeyi hemen uyuyorlar memede boşalyamıyorlar bende sağıyorum mecbur. Evet sonuç bol bol sağ yani. Tamam canım çok sağol bende sağmaya daha fazla eğiliyim fırsat buldukça.

Valla umut oldun 1 aydan sonra sadece meme süper. Hala şansım var yani. Esila sut çayı bakıyım hemen. Allah seninkileridee analı babalı büyutsum maşallah onlara. Teşekkür ederim çok sağol.

gecen gün zahide yetiş söylüyordu. boza içmiş çok sütü olmuş ama bebeğinde fena gaz yapmış. daha içmem diyordu. aklınızda olsun.

Hayırlı olsun,sağlıkla büyüt inşallah,öyle bir çabuk geçiyor ki o ilk günler,ben bazen inanamıyorum bu kadar buyuduklerine,çok şükür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…