- 1 Eylül 2009
- 2.578
- 1.533
- 373
- Konu Sahibi PembeHelvam
-
- #2.101
Geçmiş olsun canim yazalı kaç gün olmuş ama yinede yazayım ağızda yara varsa karadut şurubu iyi geliyormuş aklında olsunKızlar el ayak ağız hastalığına yakalandıkbilen duyan geçiren var mı?
Teşekkürler bence deneyeceğim ne kadar kalabilirlerse artık.Canım yeni okuyorum forumu uzun zamandır girmemiştim yazını görünce cevaplamak istedim benim ikizler 6 ay aynı beşikte yattı 6 aydan sonra dönmeye başladılar ayirdim şimdi iki ayrı park yatakta yatıyorlar
Canım bende doğum yaptım 8 gun oldu ama daha artmadı aman aman mama takviyesi veriyorum ben. Senın 2 aylık falan sanırım tam ne yapıyorsun özel bişi varmı uyguladığın.makinem eski lansinoh çift pompa elektrikli. Acaba yenısınımı alsam omu sıkıntı bilemedim. Sizin bu zamlar kaç ml çıkıyordu sanırım benim 150 ml falan gunluk. Çok soru sordum ama çare arayışındayımSagdigim sutu saat ve ml olarak yaziyorum . Gunde oortalama 1700-1900 ml arasi arasi sut cikiyor . 4. Aydan sonra muhtemelen 2 lt uzeri gerekecek . Motillium ilaci denerim olmazsa artik . Bu ilaci merak ediyorum umarim yan etkisi yoktur
İlk sekiz günde benim 120 150 çıkıyordu,bol komposto günde dört litre su,humana çay,meyve suyu ve sürekli sıcak duşla çoğalmıştı.Uyudugumda goguslerimden akardi süt.Uyku dinlenmek çok onemli.İnsallah artar sütun.Hayirli olsun bu arada.Nasil bebeklerin iyi mi?Evde misiniz?Canım bende doğum yaptım 8 gun oldu ama daha artmadı aman aman mama takviyesi veriyorum ben. Senın 2 aylık falan sanırım tam ne yapıyorsun özel bişi varmı uyguladığın.makinem eski lansinoh çift pompa elektrikli. Acaba yenısınımı alsam omu sıkıntı bilemedim. Sizin bu zamlar kaç ml çıkıyordu sanırım benim 150 ml falan gunluk. Çok soru sordum ama çare arayışındayım
Canım bende doğum yaptım 8 gun oldu ama daha artmadı aman aman mama takviyesi veriyorum ben. Senın 2 aylık falan sanırım tam ne yapıyorsun özel bişi varmı uyguladığın.makinem eski lansinoh çift pompa elektrikli. Acaba yenısınımı alsam omu sıkıntı bilemedim. Sizin bu zamlar kaç ml çıkıyordu sanırım benim 150 ml falan gunluk. Çok soru sordum ama çare arayışındayım
Şimdi evdeyiz 35.6 da dogurdum oğulları dan biri 2 gun kuvezde kaldı şukur evdeyiz ama işte sarılık ve nuroloji kardiyoloji derken hergun hastaneye git gel. Uyku zaten malesef yok. Çok şükür bu gunlerimize allahım hepimizin yavrularına yardım etsin yarabbim.İlk sekiz günde benim 120 150 çıkıyordu,bol komposto günde dört litre su,humana çay,meyve suyu ve sürekli sıcak duşla çoğalmıştı.Uyudugumda goguslerimden akardi süt.Uyku dinlenmek çok onemli.İnsallah artar sütun.Hayirli olsun bu arada.Nasil bebeklerin iyi mi?Evde misiniz?
Eklemek istersen canım umutkerem_nisanur2018 özelden mesaj atarsan eklerim canımHepimiz instagramdan takip etsek aslında iyi olur buraya hep girilmiyo valla
Hayırlı olsun canim bebeklerin sağlıkla büyüt benimkiler 10 aylık ilk bir ay mama takviyesi yaptım sonra sütüm gelince emzirdim mamayı bıraktık ben humana still tea bide esila süt çayı kullandım ve ilk günden itibaren sağdım sütümü 2 saatte bir bir hafta kuvezdelerdi zaten o ara gecede gündüzde sağdım az çok bakma sürekli sağmaya çalış emiyorlarsa ikisini aynı anda emzirmek sütü olumlu etkiliyo hala ikisi aynı anda emer benim kızlar ve en önemlisi sakın stres olma mamada yeseler sütte emseler büyüyorlar yavaş yavaş çoğalır sütün hiç sıkılmaCanım bende doğum yaptım 8 gun oldu ama daha artmadı aman aman mama takviyesi veriyorum ben. Senın 2 aylık falan sanırım tam ne yapıyorsun özel bişi varmı uyguladığın.makinem eski lansinoh çift pompa elektrikli. Acaba yenısınımı alsam omu sıkıntı bilemedim. Sizin bu zamlar kaç ml çıkıyordu sanırım benim 150 ml falan gunluk. Çok soru sordum ama çare arayışındayım
Ekledim canim mesaj attım instagramdanEklemek istersen canım umutkerem_nisanur2018 özelden mesaj atarsan eklerim canım
Makinelerimiz aynı o zaman bende oğlumda almıştım. Boza bu gun aldım. Benimkiler de emzik gıbı kullanıyor memeyi hemen uyuyorlar memede boşalyamıyorlar bende sağıyorum mecbur. Evet sonuç bol bol sağ yani. Tamam canım çok sağol bende sağmaya daha fazla eğiliyim fırsat buldukça.Sut artsin diye cok sey denedim . Cok sık emzirdim ilk zamanlar . Fakat bebekler memeyi bosaltamiyordu ac ayriliyorlardi memeden. Hicbirsey sagmak kadar etkili olmadi bana. Sagarak emzirmekten daha cok sut artirdim hatta . Ama benim bebeklerm guclu emmedigi icin durum boyle oldu . Suan tek dikkat ettigim boza yemek ve 3 lt su icmek . Hatta 4 lt icebilsem daha iyi olacak . Ben de makinayi 5 sene once aldim seninkindendir muhtemelen eski tip lansinoh ve cok memnunum . Once dusuk ayar 2 dk sonra cekime basliyor . Bazen artiriyorum sagdaki cekim gucunu sona kadar ama pek gerek kalmiyo ona . İlk zamanlar 2-3 saatte bir surekli sagdim . Bazen bir saat sonra sagdim . Oylelikle cogaldi canim . İlk gunler boyle sagmiyordum o yuzden gunde kac ml cikiyordu hic bilmiyorum
Allahım korusun hepsini seninkilerede maşallah. 35.6 doğdular canım kalbim sıkıntı yarattı Dr aldı mecbur.E Egemce2012 hayirli oolsun bu arada . Kacinci haftanda yaptin dogumunu . Benim bebkler bugunle 3 ay 9 gunlukler canim
Valla umut oldun 1 aydan sonra sadece meme süper. Hala şansım var yani. Esila sut çayı bakıyım hemen. Allah seninkileridee analı babalı büyutsum maşallah onlara. Teşekkür ederim çok sağol.Hayırlı olsun canim bebeklerin sağlıkla büyüt benimkiler 10 aylık ilk bir ay mama takviyesi yaptım sonra sütüm gelince emzirdim mamayı bıraktık ben humana still tea bide esila süt çayı kullandım ve ilk günden itibaren sağdım sütümü 2 saatte bir bir hafta kuvezdelerdi zaten o ara gecede gündüzde sağdım az çok bakma sürekli sağmaya çalış emiyorlarsa ikisini aynı anda emzirmek sütü olumlu etkiliyo hala ikisi aynı anda emer benim kızlar ve en önemlisi sakın stres olma mamada yeseler sütte emseler büyüyorlar yavaş yavaş çoğalır sütün hiç sıkılma
Makinelerimiz aynı o zaman bende oğlumda almıştım. Boza bu gun aldım. Benimkiler de emzik gıbı kullanıyor memeyi hemen uyuyorlar memede boşalyamıyorlar bende sağıyorum mecbur. Evet sonuç bol bol sağ yani. Tamam canım çok sağol bende sağmaya daha fazla eğiliyim fırsat buldukça.
Hımmm o sıkıntı işte zaten biz gaza bssladık dikkat edeyim bari. Sağol canımgecen gün zahide yetiş söylüyordu. boza içmiş çok sütü olmuş ama bebeğinde fena gaz yapmış. daha içmem diyordu. aklınızda olsun.
gecen gün zahide yetiş söylüyordu. boza içmiş çok sütü olmuş ama bebeğinde fena gaz yapmış. daha içmem diyordu. aklınızda olsun.
Hayırlı olsun,sağlıkla büyüt inşallah,öyle bir çabuk geçiyor ki o ilk günler,ben bazen inanamıyorum bu kadar buyuduklerine,çok şükür.Şimdi evdeyiz 35.6 da dogurdum oğulları dan biri 2 gun kuvezde kaldı şukur evdeyiz ama işte sarılık ve nuroloji kardiyoloji derken hergun hastaneye git gel. Uyku zaten malesef yok. Çok şükür bu gunlerimize allahım hepimizin yavrularına yardım etsin yarabbim.
Valla bende içtim oğlumun birinin cildi kızardı biraz ağır geliyor yanigecen gün zahide yetiş söylüyordu. boza içmiş çok sütü olmuş ama bebeğinde fena gaz yapmış. daha içmem diyordu. aklınızda olsun.
Sağolasın canım ay inşallah çabucak toparlarız bizde. Çok şükür valla bu gunlerimizede zorluklar bitmiyor.Hayırlı olsun,sağlıkla büyüt inşallah,öyle bir çabuk geçiyor ki o ilk günler,ben bazen inanamıyorum bu kadar buyuduklerine,çok şükür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?