2018 dogum yapmis ikiz anneleri

Kaynanamla bakiyoz canim yoksa yapilmaz valla geceleri cok yorucu oluyo uyumusum kafam düştü gece saçına sıkmışım hep nereye utuleyecen bacım anca yikaniyo

Çok hossunuz yaa.Anni haaaaaaaa bu çok güzel iste.Masallah kuzulara.

Kızlar ben erken doğum yaptım çarşamba günü ama bebeklerin 33 haftalık ciğer geliştirici iğne de vurmadilar önceden kiloları 1800 kg nefes alma sıkıntıları var ve PDA sorunu da çıktı lütfen dua edin bana

merhaba oncelikle hayırlı olsun ben 31 haftalık doğum yaptım aynı sorunlar bizde de vardı ama 27. haftada ciğer geliştirici olmuşlardı sen neden yaptırmadin kızlarım 1 ay kuvozde kaldilar şu an 4.5 aylıklar Allah a şükürler olsun sabret yıpratma kendini rabbim inşallah sagligiyla hayirlsiiyla evladiniza kavusturur

Geleceksin biliyorum Canım bana çorba tarifi verir misin tikandim kaldım:)
3-4 kaşık yoğurt yumurta sarısı 1 kaşık un çırpıp 1-2 kaşıkta pirinç varsa peynir altı suyu 2 küp katıp kaynayana kadar karıştırıyorum 1 kaşıkta tereyağ atıp pirinçler pişince veriyorum
Pirinç,kırmızı mercimek, havuç ( kabız değilse patates) 1 bardak kemik suyy yine 2 tablet peynir altı suyuzeytin yağı kaynatıp blendrdan geçiyorum.
Bal kabağı 1 dilim 1 kaşık irmik varsa peynir altı suyu su zeytinyağı kaynayınca blendırdan geçiyorum yine.

Twinss6380 unutuyorum bazen yaptığım çorbaları yeşil kabak patates ve havuç haşlayıp kemik suyu zeytin yağı ekleyip yaptığımda oldu. Bulgur ekleyebilirsin buna bana ne denk gelirse yapıyorumda benimde çok tqrifim yok canım. Varsa sende kahvaltı tarifi veirmisin bende hep aynı şeyi veriyorum

Allah analı babalı büyütsün canım banada hastanede yaptılar ciğer geliştirici canını sıkma sütün gelmez o süt herşey bebeklerin için antibiyotik benimkikerinde ciğer enfeksiyonu kaynaklı nefes alamıyorlardı 8 gun kaldık bizde

Cok sağol canım umut oldun Rabbim bağislasin yavrularını bizimkilerde amin

Çok mutsuz,uykusuz virvir etmeye hazir şekilde girdim foruma ama önce phuket79 in postunu sonra E Emotionn35 in kini en son da seninkini okuyunca gulunseme geldi yuzume. Gerçi ben hala bu işi beceremediigmi düşünüyorum ama sukru haturlatman iyi geldi. Geceler çok bölük porcuk sürekli uyaniyor oğlan. Alerjileri var demiştim artık kakalari da iyice mukuslandi ve karın agrisi çekmeye basladilar. Bende diyete başladım. Çok mutsuzum oatates,pirinc ,yesillik dışında bir sey yemiyorum. Tek eglencem yemekti o da gitti. Ama kusmaları azaldı diyetle beraber sukur. Biz boyleyiz.

Canım özele bakar misin

Geçmiş olsun.Arkadasimin bebeği geçirdi.Hastanade yattı birkaç gün sürekli serum verdiler, ekstra ilaç kullandı mi hatırlamıyorum.Siz ne durumdasiniz?Allah şifa versin tez zamanda.
Öyle bekliyoruz ya hala devam ediyor çoğalıyor birşey yapamıyoruz mamasını yediği sürece serum vermiyorlarmış. 1 i kuruyo yerine 2-3 tane çıkıyo diğerine daha bulaşmadı ama yakındır onunda çıkarması. Çok canım sıkıldı daha çok minikler

Allah şifa versin ya.Cikiyor derken?Döküntülü bir hastalık mı bu?Seyri hakkında pek bilgim yok.

Kızlar suttum az bunun için ne yapmalıyım erken doğum yaptım şimdi 5 gundeyim yardımcı olursanız sevinirim

Ayyyy maşallah subhanallah nazar değmesin kuzulara, ay nasıl hoşuma gitti mest oldum ve çok heyecanlandım :) Allah hepimize güç kuvvet versin evlatlarımıza da sağlık versin korusun esirgesin rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…