- Konu Sahibi PembeHelvam
-
Canim nekadar surede tam emmeyi ogrendiler,mamada veriyomusun.bizde 14gunluk olduk 8 gundur yanimdalar ama hala beslenme duzeni oturtamadikdoktora söyle canım sistem öyle olsa bile yanında biri daha kalsın bari yardım etmek için benimkilerde ilk başlarda az az emdiler alisinca güzel emiyolar sıkıntı yapma hiç
Insaallah canim ya simdi cikaramadik gerco servise sarılık olmusdoktora söyle canım sistem öyle olsa bile yanında biri daha kalsın bari yardım etmek için benimkilerde ilk başlarda az az emdiler alisinca güzel emiyolar sıkıntı yapma hiç
Anne sütünün bağışıklığı güçlendirmesi içindeki prebiyotikler sayesindeymiş, SMA'da da prebiyotik yokmuş. Siz yine de kutu üzerinden içeriklere bakın belki formül filan değişmiştir. Prebiyotik içeren mamaları neriyorlar bağışıklık için.Evet anne sütüne en yakinmis en masum mamaymis,herkes kafasına göre konuşuyor ne yapacağımı şaşırdım,sma da yeterli bağışıklık sağlanamiyor muymus yani?
Geçmiş olsun phuket bizde hala rop ile uğraşıyoruz üçüncü kontrol yapıldı 15 gün sonra yine gideceğiz...daha eko ve kalça usg çektireceğimArkadaşlar benim oğlanda baya şaşıydı Dr gördü 3 aya kadar düzelmezse ki düzelecek gibi gözükmüyo bi göz sabit hep ameliyat olcak heralde moralimiz çok bozuldu yavrum öle içe doğru bakıyo ki nereye baktığı belli diil
Ay inşallah canım ya sanırım burada en erken doğum yapanlardan biriyim sizlere göre tabi biraz zorlu oldu çok şükür bugünlerimizehiç dert etme canım kiloyu öyle güzel büyüyorlarki benimkiler 5 buçuk aylık oldu ne hızlı büyüyor bunlar diyorum :)
çok daha güzel günler gelecek canım ilk aylar zor ama sonrasi gülüşleri ses çıkarmaya çalışmaları oyuncak kavgaları falan çok keyifli kaç haftalik doğmuştu senin kuzularAy inşallah canım ya sanırım burada en erken doğum yapanlardan biriyim sizlere göre tabi biraz zorlu oldu çok şükür bugünlerimize
sarılıkta geçer inşallah canım beklemek çok zor ama sabrın sonu çok güzel iki minik can kucağına alınca hepsi unutulup geçiyoInsaallah canim ya simdi cikaramadik gerco servise sarılık olmusbeklemek zormus simdi daha iyi anliyorum. Dogmadan once saglikla dogsunlar da ne olacak diyordum ama oyle olmuyormus.
canım ilk kuvezden çıktıkları günlerde hep uykuluydular gece çok emip gündüz uyumak istiyolardi her istediklerinde emzirdim biberonla mama vermeye çalıştım ama ilk ay biraz aldılar sonra istemediler suan 5bucuk aylık oldular hala anne sütü devam ediyoruz ilk aylar pek düzen olmuyo sen 2 saatte bir emzir arkasına 30 cc mama vermeyi dene alırsa alsın almazsa süt yetiyordur demişti doktorumuzCanim nekadar surede tam emmeyi ogrendiler,mamada veriyomusun.bizde 14gunluk olduk 8 gundur yanimdalar ama hala beslenme duzeni oturtamadik
sağlıkla büyüt bebişlerini canım benim kızlar 5 buçuk aylık sadece anne sütü alıyorlar yetmediğini neden düşündün ki sık emmek istiyorlarsa ilk aylar anneye yakın olmak ister bebisler ondan olabilir zamanla artıyor süt sen emzirmeye devam et ben süt arttırıcı çay falan kullandım tavsiye ederimSelam güzel anneler
35 günlük oldu ikizlerim
Sadece anne sütü veriyorum ama artık çok zorlanıyorum, yetiremiyorum
Yetirebilen varmı
Ne yapmak gerek
Mama vermek istemiyorum
Biri 30gün kaldı küvezde sonra 1hafta hastanede odada kaldık anne bebek uyum odasında ama yanımda bir kişi daha kaldı diğer Bebeğim küvezdeydi onun yAnına indiğimde bebeğime bakan olması için ikinci kızımda 45 gün kaldı küvezde anne bebek uyum odasında 2gün kaldık onunlada ama tabi yanımda yine kalan oldu tek kalmaman gerekiyor benceDogum yapip bebekleri kuvezde kalan arkadaslar kimlerdi , bana yardimci olabilir misiniz? Bebegimin biri buyuk ihtimal bu hafta cikacak ama doktorumuz eve gondemiyor. Once 3 gün hastanede serviste odada kalacaksiniz dedi. Sadece bebekle ben uyum ve gozlem icinmis. Ama ben ameliyat olali daha 4 gun oldu kendim kalkip oturamuyorum bileVar mi boyle bir sey yasayan?
32 hafta canım sizlere göre bebeklerim daha düşük kg ile doğdular...ikisi de hemen hemen 1,5 ay küvözde kaldılar...ikisi de aynı kg doğmasına rağmen biri küvözde geriledi ve hala öyle gidiyor...bende sadece emziriyorum çok şükür bir de stokladığım sütlerimi arada veriyorum..zayıf olan hala memede uyukluyor özellikle geceleri kaldırmak mesele oluyor...bazı gecelerde uyumak bilmiyor sürekli memede kalmak istiyor...herşeye rağmen binlerce kez şükürler olsun neleri var insan utanır allahım bugünlerimizi aratmasınçok daha güzel günler gelecek canım ilk aylar zor ama sonrasi gülüşleri ses çıkarmaya çalışmaları oyuncak kavgaları falan çok keyifli kaç haftalik doğmuştu senin kuzular
Amin canım. Gerçekten çok acı... Allah ailesine sabır versin.son olur inşallahBiz gözümüzden esirgeriz, sabahlarız süt sagariz,kaka yapamadiginda acısını biz yaşarız,aylık ne kadar kilo aldı diye günlerce kafa yorariz,şerefsizin biri gelir gözünün yaşına bakmadan alır yavrunu senden.Cok üzgünüm kızlar,Leyla, Eylül..Rahat uyuyun cennetinizde.Allah bunu yapanların belasını versin.Cezalari verilsin nolur.Kimseye evlat acısı yaşatma Allahım.Hele böylesini asla..
Aynen canım bende ilk defa duydum ve gördüm beynimden kaynarsular döküldü...inşallah önemli birşey çıkmazCanım ilk defa duyuyorum böyle biseyi.Sıkma canini dua et geçici bir şeydir inşallah.
Canım inşallah dediğin gibi önemli bişey değildir, kendine kızma lütfen bilsen tabiiki sen dikkat ederdin. Basit bir şeydir inşallah bizi merakta bırakma iyi haberlerini bekliyorumMerhaba kızlar biraz canım sıkkın.iki bebeğimdede makatın hafif üzerinde delik var ultrason için gün aldık inşallah önemli birşey çıkmaz.. Çok üzüldüm ve kızdım kendime şimdiye kadar nasıl farkedemedim diye.başına böyle birşey gelen yada duyan varmı...
Kıyamam yavruma ya, Allah aşılmayacak dert vermesin canım. Kendiliğinden düzelecek inşallah.Arkadaşlar benim oğlanda baya şaşıydı Dr gördü 3 aya kadar düzelmezse ki düzelecek gibi gözükmüyo bi göz sabit hep ameliyat olcak heralde moralimiz çok bozuldu yavrum öle içe doğru bakıyo ki nereye baktığı belli diil
Tesekkurler canim. Simdi nasil bebeklerin Sllah size bağışlasınBiri 30gün kaldı küvezde sonra 1hafta hastanede odada kaldık anne bebek uyum odasında ama yanımda bir kişi daha kaldı diğer Bebeğim küvezdeydi onun yAnına indiğimde bebeğime bakan olması için ikinci kızımda 45 gün kaldı küvezde anne bebek uyum odasında 2gün kaldık onunlada ama tabi yanımda yine kalan oldu tek kalmaman gerekiyor bence
Geçmiş olsun canım. Benim de kuvez sineasi birinde 2 gün birinde bir gün serviste kaldık ama yanımda bir kisi kalmasina izin verdiler. Senin de öyledir bence.Dogum yapip bebekleri kuvezde kalan arkadaslar kimlerdi , bana yardimci olabilir misiniz? Bebegimin biri buyuk ihtimal bu hafta cikacak ama doktorumuz eve gondemiyor. Once 3 gün hastanede serviste odada kalacaksiniz dedi. Sadece bebekle ben uyum ve gozlem icinmis. Ama ben ameliyat olali daha 4 gun oldu kendim kalkip oturamuyorum bileVar mi boyle bir sey yasayan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?