- 5 Şubat 2014
- 1.186
- 1.399
- 133
- Konu Sahibi PembeHelvam
-
Amin canım sağol şükür iyiler 5aylık olduk 1kg doğan Bebeğim 4.5kg oldu, 1.5doğan 5.5kg oldu anne demeye başladı :) oyun çocuğu oldular iyice devamlı oyun istiyorlar konuşalım istiyorlar :)Tesekkurler canim. Simdi nasil bebeklerin Sllah size bağışlasın
Sakin ol geçicek diye düşünürsen panik olmazsın annende olman çok iyi belki gazları vardır lohusalık çok tuhaf dengesizlik yapıyo duygular değişik oluyo ama güngeçtikçe düzeliyosun bebeklerini tanıyosunÇok uykusuzum,çok mutsuzum. Lohusa depresyonu yaşıyorum. Meme ile uyumuyorlar memede olunca uyuyup yerine koyunca uyaniyorlar. Biberona alışıp emmeleri bozuluyor. Hazır gelsin istiolar ama bu sefer de doymadiklari için mi uyumuyorlar diyorum. Düzen yok hiç. 20 günlükler. Annemin evindeyim eşim şehir dışında. Safra kesemde tas çıktı ameliyat olmam gerekir dedi doktor. Bir türlü toparlanamadim psikolojik olarak.ben şu mama meme uyku olayını neyapayum? Birlukte emzirunce göğsün yaraoldu
Hayırlı olsun maşallah kuzulara çabucak toparlanırlar tosun gibi olurlar inşallahKızlar Merhaba Ben Persembe gunu dogum yaptim 36+0da 2300 ve 2250 kg agirligin da iki oglum oldu küveze girmediler çok șükür iki güne evimize geldik yalnz kilo kaybi çok oldu dusuk kilo dogduklari icin tabi biraz daha sknti oldu kilo kaybi. Sadece Anne sütü aliolar Suan arttirmak icin neler yaptinz sz
Amin canim hepimizin ki Saglikla buyusun İnşallahHayırlı olsun maşallah kuzulara çabucak toparlanırlar tosun gibi olurlar inşallah
Sakin ol geçicek diye düşünürsen panik olmazsın annende olman çok iyi belki gazları vardır lohusalık çok tuhaf dengesizlik yapıyo duygular değişik oluyo ama güngeçtikçe düzeliyosun bebeklerini tanıyosun
Allah analı babalı büyütsün insallah,gözünuzaydin,topige hoş geldinizBiz geldik topiginize yeni geldim dun pasalrim geldi dunya ya sezeryanla bugun taburcu olduk ins tecrubeletinizden yararlanrm
Bir gun de ayarlayabiliriz durumunuza gore dedi. Insaallah guzel geçiririz. Senin bebisler kac haftalik dogmustu tatlim?Biri 30gün kaldı küvezde sonra 1hafta hastanede odada kaldık anne bebek uyum odasında ama yanımda bir kişi daha kaldı diğer Bebeğim küvezdeydi onun yAnına indiğimde bebeğime bakan olması için ikinci kızımda 45 gün kaldı küvezde anne bebek uyum odasında 2gün kaldık onunlada ama tabi yanımda yine kalan oldu tek kalmaman gerekiyor bence
Yani hemsireler yalniz kalirsin dedi ama insaallah bir kisiye izin verirlerGeçmiş olsun canım. Benim de kuvez sineasi birinde 2 gün birinde bir gün serviste kaldık ama yanımda bir kisi kalmasina izin verdiler. Senin de öyledir bence.
Benim de biri daha sert ve kucuk oluyor. Ondan süt de daha az geliyor. Normal mi acaba? Sütün nasil o göğsünde canim?Kızlar sağ gogsum çok ağrıyor,belli bir nokta damar elime geliyor çok sert,dokunamiyorum bile öyle çok ağrıyor ki,saginca biraz rahatliyorum ama tam geçmiyor asla, vücudumuzun bir yeri morarir ya ağrır işte öyle bir ağrısı var.Var mi içinizde böyle bir şey yasayan?
Hos bulduk tesk ederimAllah analı babalı büyütsün insallah,gözünuzaydin,topige hoş geldiniz
Masaallah size tatlim. Hep mutlu olun :)Amin canım sağol şükür iyiler 5aylık olduk 1kg doğan Bebeğim 4.5kg oldu, 1.5doğan 5.5kg oldu anne demeye başladı :) oyun çocuğu oldular iyice devamlı oyun istiyorlar konuşalım istiyorlar :)
sağlıkla büyüt bebişlerini canım benim kızlar 5 buçuk aylık sadece anne sütü alıyorlar yetmediğini neden düşündün ki sık emmek istiyorlarsa ilk aylar anneye yakın olmak ister bebisler ondan olabilir zamanla artıyor süt sen emzirmeye devam et ben süt arttırıcı çay falan kullandım tavsiye ederim
Inşallah canım Rabbim yavrularımızı korusun sağlık versinGeleceksin biliyorum çok geçmiş olsun Allah’ın izniyle bunu da halledersiniz inşallah
Seninle genelde hep aynı şeyleri yaşıyoruz :)benimde sağ gögsüm sağınca anca rahatlıyor.dış tarafa doğru olan bi damar.istiyorumki sürekli sqğ gögsümü emsinlerde rahatlayım.neden olduğunu bende anlamadımKızlar sağ gogsum çok ağrıyor,belli bir nokta damar elime geliyor çok sert,dokunamiyorum bile öyle çok ağrıyor ki,saginca biraz rahatliyorum ama tam geçmiyor asla, vücudumuzun bir yeri morarir ya ağrır işte öyle bir ağrısı var.Var mi içinizde böyle bir şey yasayan?
Dimi ya:)Ama benimki bildiğin ağrı yapıyor damar elime tortop geliyor çok canım yanıyor ya sagmayla tam anlamıyla boşalmıyor ya göğüs e benimkiler de emmeyince süt birikip de mi biseyler yaptı diyorumSeninle genelde hep aynı şeyleri yaşıyoruz :)benimde sağ gögsüm sağınca anca rahatlıyor.dış tarafa doğru olan bi damar.istiyorumki sürekli sqğ gögsümü emsinlerde rahatlayım.neden olduğunu bende anlamadım
Aynen tarif ettiğin gibi.Hem küçük hem sert o gogsum ve süt çok az geliyor sol gogsume göre.30 CC gelmeye başladı bugünlerde dakikalarca sagmama rağmen.dunden beri bir de bu ağrı çıktı.Benim de biri daha sert ve kucuk oluyor. Ondan süt de daha az geliyor. Normal mi acaba? Sütün nasil o göğsünde canim?
Süt kanallarından ben yaşıyorum çok ağrırsa ağrı kesici alıyorum geçiyor ama süt kalmasın göğsünde boşaltman lazımKızlar sağ gogsum çok ağrıyor,belli bir nokta damar elime geliyor çok sert,dokunamiyorum bile öyle çok ağrıyor ki,saginca biraz rahatliyorum ama tam geçmiyor asla, vücudumuzun bir yeri morarir ya ağrır işte öyle bir ağrısı var.Var mi içinizde böyle bir şey yasayan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?