2018 dogum yapmis ikiz anneleri

Sakin ol geçicek diye düşünürsen panik olmazsın annende olman çok iyi belki gazları vardır lohusalık çok tuhaf dengesizlik yapıyo duygular değişik oluyo ama güngeçtikçe düzeliyosun bebeklerini tanıyosun

Kızlar Merhaba Ben Persembe gunu dogum yaptim 36+0da 2300 ve 2250 kg agirligin da iki oglum oldu küveze girmediler çok șükür iki güne evimize geldik yalnz kilo kaybi çok oldu dusuk kilo dogduklari icin tabi biraz daha sknti oldu kilo kaybi. Sadece Anne sütü aliolar Suan arttirmak icin neler yaptinz sz

Hayırlı olsun maşallah kuzulara çabucak toparlanırlar tosun gibi olurlar inşallah

Çok gazlilar bı tanesi sürekli kusuyor. İlk oğlumda çok çektim kusmasindan .gıda alerjisi vardi diyetle emzirmistim. Şimdi bunda da alerji ve diye o günlere donucem diye çok moralim bozuluyor.

Kızlar sağ gogsum çok ağrıyor,belli bir nokta damar elime geliyor çok sert,dokunamiyorum bile öyle çok ağrıyor ki,saginca biraz rahatliyorum ama tam geçmiyor asla, vücudumuzun bir yeri morarir ya ağrır işte öyle bir ağrısı var.Var mi içinizde böyle bir şey yasayan?

Bir gun de ayarlayabiliriz durumunuza gore dedi. Insaallah guzel geçiririz. Senin bebisler kac haftalik dogmustu tatlim?

Benim de biri daha sert ve kucuk oluyor. Ondan süt de daha az geliyor. Normal mi acaba? Sütün nasil o göğsünde canim?

Amin canım inşallah. Çok sık emmek istiyorlar. Bende acaba doymuyorlarmı diye düşündüm. Birde ikisini aynı anda emzirmeyi başaramadım. Böyle oluncada sürekli emzirmekle geçiyor vaktim. Acaba sizlerde de böylemi.

Seninle genelde hep aynı şeyleri yaşıyoruz :)benimde sağ gögsüm sağınca anca rahatlıyor.dış tarafa doğru olan bi damar.istiyorumki sürekli sqğ gögsümü emsinlerde rahatlayım.neden olduğunu bende anlamadım

Dimi ya:)Ama benimki bildiğin ağrı yapıyor damar elime tortop geliyor çok canım yanıyor ya sagmayla tam anlamıyla boşalmıyor ya göğüs e benimkiler de emmeyince süt birikip de mi biseyler yaptı diyorum

Benim de biri daha sert ve kucuk oluyor. Ondan süt de daha az geliyor. Normal mi acaba? Sütün nasil o göğsünde canim?
Aynen tarif ettiğin gibi.Hem küçük hem sert o gogsum ve süt çok az geliyor sol gogsume göre.30 CC gelmeye başladı bugünlerde dakikalarca sagmama rağmen.dunden beri bir de bu ağrı çıktı.

Süt kanallarından ben yaşıyorum çok ağrırsa ağrı kesici alıyorum geçiyor ama süt kalmasın göğsünde boşaltman lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…