2018 dogum yapmis ikiz anneleri

Ay kıyamam kuzulara, inşallah sorunsuz geçiyordur geceniz, ikinci ay aşı ateş yapabilir demişti bizede 1.aykini olurken, tecrübeni paylaşırsın canımcım
Cnm slm çok şükür ateş olmadı..sadece miniğim çok huysuzlandı onu da hoş gördüm artık küçücük Bedenine ağır gelmiş olabilir...iyisiniz inşallah

İki bebişi aşağı indirmek düşüncesi korkutuyor beni nasıl yapiyosunuz tek başınıza var mı bunun formülü:)

Aslında ikisini de kucaklayabiliyorum..ama ben birini indiriyorum sonra çantamı takıp diğerini alıp çıkıyorum evden...araba apartman girişinde oluyor...
Miniklerken alıyordum ikisini ama şuan alamam hele aşağı hiç indiremem.Once sabırlı olanı indirip sonra sabiraiz olanı indirmek lazım ki aşağıda beklerken viyaklamasin:)

Miniklerken alıyordum ikisini ama şuan alamam hele aşağı hiç indiremem.Once sabırlı olanı indirip sonra sabiraiz olanı indirmek lazım ki aşağıda beklerken viyaklamasin:)
Aynen:))benimde biri çok fenaaa:))yaygarayı basıyor hiç affetmiyor...benimkiler epey minnak oldukları için belki ilerleyen Zamanlarda ikisi birden kucak zor olur...herşey nasıl da zamanla sırayla...

Aynı benimkilerde öyleydi şimdi çok şükür herşey sırayla zamanla...küvöz sonrası ilk bir ay kaçar kg aldılar
900gr alıyorlardı heray ama bu ay biri 800gr, diğeri 600gr almış 5.5 aylık olduk çok hareketlenmeye başladık o yüzden normal dedi doktorumuz

Aslında ikisini de kucaklayabiliyorum..ama ben birini indiriyorum sonra çantamı takıp diğerini alıp çıkıyorum evden...araba apartman girişinde oluyor...
Ayy nasıl güvenip bırakabiliyorsun birini aşağıda da çıkabiliyorsun yukarı ben korkudan bırakamam

900gr alıyorlardı heray ama bu ay biri 800gr, diğeri 600gr almış 5.5 aylık olduk çok hareketlenmeye başladık o yüzden normal dedi doktorumuz

Ayy nasıl güvenip bırakabiliyorsun birini aşağıda da çıkabiliyorsun yukarı ben korkudan bırakamam
Maşallah canım...ev bize ait sadece ondan:))öyle olmasa asla bırakmam bende bu zamanda ne mümkün

Hanimlar bugun miniklerim 24 gunluk oldular ama gunler benim icin cok yorucu geciyor. Yorgunluktan uykusuzluktan bazen kendimi tükenmis bile hissettigim oluyor 2saat arayla beslemem gerekiyor,sirayla altlarini al emzir mamasini icir digerini emzir mama yedir, azıcık gelen sütünü sag derken diger besleme saati geliyor ben neredeyse hic dinlenememis oluyorum.kayinvalidem yanimda evisi yemek falan o hallediyor ama bebeklerin bakimini kendim yapmak istiyorum ama simdiden cok yiprandigimi hissediyorum. İlerleyen aylarda biraz daha kolaylasacakmi yoksa uzunca birsüre boylemi devam edecek birde bebeklerim henuz beni tanimiyolar gibi hissediyorum,göz temasida kurmuyolar nezaman onlarla iletisim kurabilicem:'(

Arkadaşım bu dediklerinin hepsini yaşadım inan hepsi geçiyor,iki buçuk aydan sonra hepsi bitti gitti beslenmeleri düzene giriyor,kaka yapmaları giriyor,uykulari giriyor çok şükür,şimdi guluyorlar,beni takip ediyorlar,mutluluk çığlıkları atıyorlar,anne olduğumun yeni farkına vardım tadını çıkarıyorum,sancılı bir süreç ama inan geçiyor,gaz sancıları bile kalmıyor,allah yardımcın olsun arkadaşım ama inan hepsi geçecek.

Tecrübeli anneler sorum size,bebekleri yıkarken küvet file olayı bana en kolayı ama artık file olayı bizde fire vermeye başladı:)Bebekler buyudugunden file içine cokuyor oğlum zaten Fileye sığmıyor bacakları falan hep küvetin içinde :)Nasıl bir çözüm buldunuz buna filesiz mi yikiyorsunuz?

Canim Allah razi olsun icimi rahatlattin. Durup durup bu cocuklar beni sevmiyor diye agliyorum uykusuzlukta pskolojimi altust ediyor. Okadar yakinsa biraz daha disimizi sıkıcaz..

Canim Allah razi olsun icimi rahatlattin. Durup durup bu cocuklar beni sevmiyor diye agliyorum uykusuzlukta pskolojimi altust ediyor. Okadar yakinsa biraz daha disimizi sıkıcaz..
Amin canım hepimizden.Hayır tabiki biraz sık dişini bak nasıl mutlu olacaksın seninle göz teması kurdukları an gulduklerinde.Bende en çok uykusuzlukta zorlanmıştım,ağlıyordum artık caresizlikten,ama inan her şey yoluna giriyor,sen annelige alisiyorsun onlar dis dünyaya uyum sağlıyor her şey çok güzel oluyor.Saglicakla büyüt yavrularını canım.

Belli bi aydan sonra zaten az alıyorlarmış

Canim gereken yerde bebeklerine baktir.. onda bisey yok.. sonucta hepimiz anneyiz ve bebeklerimizin icin en iyisini istiyoruz.. bu kadar zora koyma kendini... yatip dinlenmen kaliteli bi sekilde bebeklerine bakabilme gücüne sahip olmak demek.. doyur bebelerini kayinvalidene vr.. ve hemen yat dinlen.,,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…