2018 dogum yapmis ikiz anneleri

Canım selam.iyiyiz çok şükür,her günümüz koşuşturmaca şeklinde geciyor,haftaya dört ay olucaz bizde,her geçen gün daha keyifli hale geliyor her şey çok şükür,oğlum bugün kakasını yeşil yaptı İshal gibi tetikteyim doktora goturmelimiyim bilemedim.

Emziiriormusun? Cok yesillik yiyince o günü süte yansiyo ve kakasi yesil olabiliyo... bil istedim :) 1 tabak yesillik salata bile etki edebiliyo..

Emziiriormusun? Cok yesillik yiyince o günü süte yansiyo ve kakasi yesil olabiliyo... bil istedim :) 1 tabak yesillik salata bile etki edebiliyo..
Emziriyorum da yeşillik tarzı bişey yemedim canım ya ishal zaten yavrum üşüttük belliki yarın da gecmezse p.tesi doktora götüreyim diyorum çünkü kız da bişey yok o tarz bişey olsa onuda etkiler sanki.

Uyumayan ikizler, sürekli kustuklari ve gazdan ikinmaktan duramadiklari için ilk oğlumdaki gibi besin alerjisi diyetine başladım.canim neler çekiyor ama onlar için yemiyorum.gercekten iki günde kusma ve ikinma sayilari azaldi. Yalnız oğlum uyumadigi zamablarda sürekli ağlıyor. Memeye gelmek istiyor. Tüm gün oturup inlari emziriyorum. Ben ne zaman normal hayata donucem? Nasıl bir düzen kurdunuz? Büyük oğlum TV ye teslim olmuş vaziyette. Yemek yemiyor. Hiç ilgilenemiyorum onunla .Kendime mi aciyim ona mi bilmiyorum. Hiç beceremedim ben bu isi

Uyumayan ikizler, sürekli kustuklari ve gazdan ikinmaktan duramadiklari için ilk oğlumdaki gibi besin alerjisi diyetine başladım.canim neler çekiyor ama onlar için yemiyorum.gercekten iki günde kusma ve ikinma sayilari azaldi. Yalnız oğlum uyumadigi zamablarda sürekli ağlıyor. Memeye gelmek istiyor. Tüm gün oturup inlari emziriyorum. Ben ne zaman normal hayata donucem? Nasıl bir düzen kurdunuz? Büyük oğlum TV ye teslim olmuş vaziyette. Yemek yemiyor. Hiç ilgilenemiyorum onunla .Kendime mi aciyim ona mi bilmiyorum. Hiç beceremedim ben bu isi
Ben ne zaman normale dönücem hepimizin altın sorusu

Hanımlar ya ben ne yaptım? Emzik vermedim memeyi daha erken bırakıyorlarmış diye bilgi edinince, kendi ayağıma sıkmışım şimdilerde durmuyorlar emziği de aldıramadım, yok mu bu zaman için formülü? İmdaaaatttt

Hanımlar ya ben ne yaptım? Emzik vermedim memeyi daha erken bırakıyorlarmış diye bilgi edinince, kendi ayağıma sıkmışım şimdilerde durmuyorlar emziği de aldıramadım, yok mu bu zaman için formülü? İmdaaaatttt
Varsa sonradan başlatan banada söylesin.seninkiler ne kadarlık oldular.biz 3,5 aylık olacagız

Oğlumda aynıydı şu an aştık bu sorunu ama yardım edenimiz çok var eşimle ben oğlumla vakit geçirebiliyoruz bizimkinde internetteydi arkadaşlarıyla konuşmadı yemek yemedi onaya zaman ayırmalısın ama nasıl diyeceksin:))haklısın bende lohusa depresyonu başladı oğlum aştı ama ben battım Dta82 Dta82 E Emotionn35 nasılsını kızlar bizde de durumlar bu oğlan delirtiyo gazıyla

Dta emzik vermeyincede seni emzik yerine kullanıyorlar ben oğlumda vermediğime pişman oldum bide iki tane birden sende yıpranırsın

:))kıyamamm inşallah alırlar uğraş bakalım...emzik gerçekten kurtarıcı

Oğlumda aynıydı şu an aştık bu sorunu ama yardım edenimiz çok var eşimle ben oğlumla vakit geçirebiliyoruz bizimkinde internetteydi arkadaşlarıyla konuşmadı yemek yemedi onaya zaman ayırmalısın ama nasıl diyeceksin:))haklısın bende lohusa depresyonu başladı oğlum aştı ama ben battım Dta82 Dta82 E Emotionn35 nasılsını kızlar bizde de durumlar bu oğlan delirtiyo gazıyla
Bende seni merak ettim yazmayınca iyi olduğunuza sevindim...çok şükür herşey yoluna girmeye başladı..tabi gaz olayı oluyor uykusuzluk oluyor tek olsa da olacaktı bunlar..tek derdimiz bunlar olsun oğlanın okula devam etmesi hem onun hem bizim için Harika oldu...cidden evde onun için çok zor olurmuş bütün gün tablet tv...bu hafta göz vs kontroller var inşallah bunları da atlattık mı herşey çok daha güzel olacak...

Gün oluyor uyuduklarında özlüyorum gün oluyor asker ediyorlar genelde uyku düzenleri iyi aslında gün gün ben anneliğe onlar dünyaya alışıyorlar hissediyorum, bi de emziği vereydim iyiydi. Paso mememdeler artık çift emzirme işini baya aştık. Eşim diyor hep memende aç bunlar diyorum sen kilolusun tosunsun ben hamileliğim boyunca açım açım diye gezindim çok sağlıklı beslenmeme rağmen e bunlarda bize çekmiş, çok gazımız da olmuyor bu sıcakta çorapla terlikle gezip dışarıdan su içiyorum karpuzu bile dolaba koymadan yiyorum düşün. Ama nezle olduk 2 gün sümüklendi kuzularım şimdi iyiyiz. Bi sakin bi hareketli geçiyor işte günler ve tek bakıyorum artık yürek yedim :))) işte böyleee

Güzel anneler ikizlerinizi ayni anda emzirebiliyomusunuz,ilk gunlerden itibarenmi yoksa biraz buyumelerimi gerekiyor nasil bir yastikla nasil pozisyon aliyorsunuz :) :confused: ben 20 gunluklerken denedim, kendilerini tutamadiklari icin pek basarili olamadik simdi 26 gunluguz. Bir tavsiyeniz varmidiro_O

Ben ikisini birden emziriyorum. Sag ve sola yastıkları n uzerine koyuyorum. Bir suredir boyle yapmak ostemiyorum. Kilo aldıkları icin zorluyor. Ikiz emzirme yastığı bulmaya çalışıyoruz ya da kendimiz yapacagiz. Tek tek zahmetli pluyor. Dun disatdan gelince cok agladilar. Hemen emzireyim diye yatagin ustune yan yana koydu m uzerlerine egildim emzirdim. Komik bir görüntüydu :KK48:

BEn de emzik vermedim. Esim iki gun once verdi. Zorlayinca aliyorlar. Aslinda emzik vermrk istemiyorum ,o kadar da onemli degil diyorum. Yanlis mi dusunuyorum? Ne gibi zorluklari oluyor emzik vermemenin?

Kizlar, banyo yaptirirken kulaklarina su kacmamasina dikkat ediyoruz. Yine de su kacabiliyor kulaklarina. Bir sorun olur mu ki? Doktora sormayi unuttum

Kizlar, banyo yaptirirken kulaklarina su kacmamasina dikkat ediyoruz. Yine de su kacabiliyor kulaklarina. Bir sorun olur mu ki? Doktora sormayi unuttum
Bende senin gibi düşünüyordum emzik konusunda ama şart gerçekten ağladıklarında susturacak memeden kucaktan sonra en büyük kurtarıcı. Kulaklarını tülbent koyup çekiyorum ben ilk zamanlarda hep çektim şimdi kaçırırsam çekiyorum çok girmedikten sonra bişey olmaz diye düşünüyorum önlem benimki şimdi için.

PembeHelvam PembeHelvam iyi olmaniza sevindim bizde iyiyz 2 aylığı geçtik şükür güzel geçiyor ikizlere kızımın biri 200 gr almış 20 gün sürede ona takıldim mama vermiyordum oda gunde 1 kere veriyordum doktora sordum günde 3 kere 30cc ver dedi

Hep memedeler ya ikisi ya da nobetlese memedeler. Ve meme dışında 10 dakika kendi kendilerine takilmiyorlar. Hemen ağlamak.

Back
X