2018 dogum yapmis ikiz anneleri

Sağol canim cevabın için bizim arabada geldi dediğin gibi çok kullanışlı her yere sığıyor

gule gle kullan canım :)

Vuuuuvvvv tombisim sen baya baya kendini asmissin bacim :) masaallah canisi... bende insaAllah eylül ayinda tr ye ucucam.. bakalim 3 bebeyle ucakta nasil olcak :) insaAllah keyifli gecer ve uyurlar... yoksa ucagi durdurma gibi bi gücüm yok :) evet ikiz olunca bayagi bi pratik cözümler buluyorsun.. banada arkadaslarim halimi görünce aaaa böylesini hic düsünmedim cok pratiksin dioylar ... eee napalim .. benim 3 bebe ve sadece 2 elim
Var cok pratiklik lazim

pembısım sana Allah daha cok kolaylık versın ıkızlerden harıcde yavrun var :) sen daha bi taktırlıksın bence. ucak yolculuguna cesaret edebılıyomusun tekmı olacaksın yoksa esınde olacakmı ay bana tecrubelerınden bahsedersın fırsatın olunca cunku bızımde tayın cıktık ucakla baya bı gıdıs gelısım olur artık. Allah hepımıze kolaylık versın

hanımlar bana lütfen bi fıkır verın bebelere fon perde tül halı avize vs alacagım ama renge karar veremedım. sizce gri-sarı mı olsun
yoksa gri-mint yeşilimi
6E4B7DC9-E76B-45C7-8C76-2515EE7C0E21.webp 48A27048-797E-400B-AEDD-80988BE1B8DE.webp 8659720A-56D3-4E3C-83F2-C1C9C237A740.webp
6F0E2939-7BB6-45CE-BFDD-4EA675D269E7.webp 08D776C1-BA5D-4C73-843E-5A651EC45B3A.webp 054F2B02-A29A-4927-9606-81F75E78AE31.webp

buarada benım ıkızler erkek :) ama hepsi ortak renk zaten yardımcı olursanız sevınırim :KK49:

Uyumayan ikizler, sürekli kustuklari ve gazdan ikinmaktan duramadiklari için ilk oğlumdaki gibi besin alerjisi diyetine başladım.canim neler çekiyor ama onlar için yemiyorum.gercekten iki günde kusma ve ikinma sayilari azaldi. Yalnız oğlum uyumadigi zamablarda sürekli ağlıyor. Memeye gelmek istiyor. Tüm gün oturup inlari emziriyorum. Ben ne zaman normal hayata donucem? Nasıl bir düzen kurdunuz? Büyük oğlum TV ye teslim olmuş vaziyette. Yemek yemiyor. Hiç ilgilenemiyorum onunla .Kendime mi aciyim ona mi bilmiyorum. Hiç beceremedim ben bu isi
Canım kendimi gördüm. Tırlatmak üzereyim. Besin alerjisini nasıl yapıyorsun. Doktor mu söyledi.

Canım kendimi gördüm. Tırlatmak üzereyim. Besin alerjisini nasıl yapıyorsun. Doktor mu söyledi.

Maalesef canım durumlar hep benzer demek ki. Kendim ilk oğlumda da yapmıştım diyet belirtiler bunlarda da aynı olunca doktora soyledim alerji mamasi verdi dene bakalım iyilesme olucak mi şikayetlerde dedi. Mamayı kusmadilar ama beni emdiler o gece e çok ikindilar ben de dedim mama veriorum ben diyet yapmassam yarım olucak bu iş. Başladım. Doktor zaten diyordu popoda catlak ,gaz ,hiysuzluk görünce herhalde bunlar da alerjik senin diyet yapman gerekebilir demisti ben erken başlamış oldum.

Maalesef canım durumlar hep benzer demek ki. Kendim ilk oğlumda da yapmıştım diyet belirtiler bunlarda da aynı olunca doktora soyledim alerji mamasi verdi dene bakalım iyilesme olucak mi şikayetlerde dedi. Mamayı kusmadilar ama beni emdiler o gece e çok ikindilar ben de dedim mama veriorum ben diyet yapmassam yarım olucak bu iş. Başladım. Doktor zaten diyordu popoda catlak ,gaz ,hiysuzluk görünce herhalde bunlar da alerjik senin diyet yapman gerekebilir demisti ben erken başlamış oldum.
Popoda çatlak derken?Fissur dediğimiz şey mi?

anladım canım. benim oğlum da çok ıkınıyor. popoda kızarıklık var. hatta hematen sürebilirsin dedi doktor. diyeti nasıl yapıyorsun. hangi besinleri kestin ben de dikkat edeyim öyleyse. deneyeyim en azından.

anladım canım. benim oğlum da çok ıkınıyor. popoda kızarıklık var. hatta hematen sürebilirsin dedi doktor. diyeti nasıl yapıyorsun. hangi besinleri kestin ben de dikkat edeyim öyleyse. deneyeyim en azından.
Sen yine de doktoruna danış da canım. İlk etapta süt ve süt ürünleri,paketli gidalar,yumurta,tahin çok alerjik. Ben daha ayrintili yapıyorum ama kişiye ozel bir şey bu alerji. İlk etapta süt, yumurta ,paketli gida tehlikeli

Sarıyı çok severim ama sanki gri mint daha iyi

bende aslında sarıyı severım ama banada mint daha guzel geldı tesekkur ederım:KK15:

Gri yeşil canım

bencede:KK15:

Tombuldut Tombuldut PembeHelvam PembeHelvam kizlar ek gıdaya geçtiniz mi?Neyle başladınız?Ne veriyorsunuz?

canım bız bes aylık olduk yasadıgım yerdekı doktor 6 ayı bekle dedı esımın memleketındekı doktor 5.ayda basla dedı. :KK47: bende yavastan basladım yogurt verdım bebek tarhanası verdım elma armut yavas yavas devam edıyorum şu tasınma telaşı yuzunden pek ılgılenemıyorum :( yenı evıme tasınayım adam akıllı ıcım rahat ederek baslıcam daha guzel.

bende aslında sarıyı severım ama banada mint daha guzel geldı tesekkur ederım:KK15:

bencede:KK15:

canım bız bes aylık olduk yasadıgım yerdekı doktor 6 ayı bekle dedı esımın memleketındekı doktor 5.ayda basla dedı. :KK47: bende yavastan basladım yogurt verdım bebek tarhanası verdım elma armut yavas yavas devam edıyorum şu tasınma telaşı yuzunden pek ılgılenemıyorum :KK43: yenı evıme tasınayım adam akıllı ıcım rahat ederek baslıcam daha guzel.
Ne zaman tasiniyorsunuz?Bı de bebek tarhanası nasıl oluyor canım?

Fissurun ne olduğunu bilmiyorum maalesef. Ama ikinmsktan olan çatlak. Sütün içindeki proteinler dokunduğu için karın ağrısı yapıyor,bebekler de kaka var sanip ikiniyor ve popo catliyor
Makatta çatlak demek Fissur.Ameliyatini olmuştum ben berbat bisey.El kadar bebek nasıl dayanır onun açısına.Kanama oluyor mu kakasını yaptığında?

Makatta çatlak demek Fissur.Ameliyatini olmuştum ben berbat bisey.El kadar bebek nasıl dayanır onun açısına.Kanama oluyor mu kakasını yaptığında?
Evet mKattam catlak☹️. Yavrular işte çok zorlanıyor diye başladım diyete baya azaldı ikinma. Kanama olmadi ama diyete baslamasaydim olurdu cunku bir gecelik ikinmayla doktor çok catlamis dedi.

Back
X