- Konu Sahibi PembeHelvam
Gecen hafta sarilik oldilar iki gun hastanede yatirfik simdi iyiler sukurGeçmiş olsun. Simdi nasillar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gecen hafta sarilik oldilar iki gun hastanede yatirfik simdi iyiler sukurGeçmiş olsun. Simdi nasillar
Sağol canim cevabın için bizim arabada geldi dediğin gibi çok kullanışlı her yere sığıyor
Vuuuuvvvv tombisim sen baya baya kendini asmissin bacim :) masaallah canisi... bende insaAllah eylül ayinda tr ye ucucam.. bakalim 3 bebeyle ucakta nasil olcak :) insaAllah keyifli gecer ve uyurlar... yoksa ucagi durdurma gibi bi gücüm yok :) evet ikiz olunca bayagi bi pratik cözümler buluyorsun.. banada arkadaslarim halimi görünce aaaa böylesini hic düsünmedim cok pratiksin dioylar ... eee napalim .. benim 3 bebe ve sadece 2 elim
Var cok pratiklik lazim
Canım kendimi gördüm. Tırlatmak üzereyim. Besin alerjisini nasıl yapıyorsun. Doktor mu söyledi.Uyumayan ikizler, sürekli kustuklari ve gazdan ikinmaktan duramadiklari için ilk oğlumdaki gibi besin alerjisi diyetine başladım.canim neler çekiyor ama onlar için yemiyorum.gercekten iki günde kusma ve ikinma sayilari azaldi. Yalnız oğlum uyumadigi zamablarda sürekli ağlıyor. Memeye gelmek istiyor. Tüm gün oturup inlari emziriyorum. Ben ne zaman normal hayata donucem? Nasıl bir düzen kurdunuz? Büyük oğlum TV ye teslim olmuş vaziyette. Yemek yemiyor. Hiç ilgilenemiyorum onunla .Kendime mi aciyim ona mi bilmiyorum. Hiç beceremedim ben bu isi
Aynen. Memenin dışında sürekli ağlıyorlar. Ben de korkuyorum bi sorun mu var diye.Hep memedeler ya ikisi ya da nobetlese memedeler. Ve meme dışında 10 dakika kendi kendilerine takilmiyorlar. Hemen ağlamak.
Geçmiş olsun.Gecen hafta sarilik oldilar iki gun hastanede yatirfik simdi iyiler sukur
Sarıyı çok severim ama sanki gri mint daha iyihanımlar bana lütfen bi fıkır verın bebelere fon perde tül halı avize vs alacagım ama renge karar veremedım. sizce gri-sarı mı olsun
yoksa gri-mint yeşilimi
Eki Görüntüle 2169588 Eki Görüntüle 2169589 Eki Görüntüle 2169590
Eki Görüntüle 2169594 Eki Görüntüle 2169595 Eki Görüntüle 2169596
Gri yeşil canımhanımlar bana lütfen bi fıkır verın bebelere fon perde tül halı avize vs alacagım ama renge karar veremedım. sizce gri-sarı mı olsun
yoksa gri-mint yeşilimi
Eki Görüntüle 2169588 Eki Görüntüle 2169589 Eki Görüntüle 2169590
Eki Görüntüle 2169594 Eki Görüntüle 2169595 Eki Görüntüle 2169596
Canım kendimi gördüm. Tırlatmak üzereyim. Besin alerjisini nasıl yapıyorsun. Doktor mu söyledi.
Popoda çatlak derken?Fissur dediğimiz şey mi?Maalesef canım durumlar hep benzer demek ki. Kendim ilk oğlumda da yapmıştım diyet belirtiler bunlarda da aynı olunca doktora soyledim alerji mamasi verdi dene bakalım iyilesme olucak mi şikayetlerde dedi. Mamayı kusmadilar ama beni emdiler o gece e çok ikindilar ben de dedim mama veriorum ben diyet yapmassam yarım olucak bu iş. Başladım. Doktor zaten diyordu popoda catlak ,gaz ,hiysuzluk görünce herhalde bunlar da alerjik senin diyet yapman gerekebilir demisti ben erken başlamış oldum.
Maalesef canım durumlar hep benzer demek ki. Kendim ilk oğlumda da yapmıştım diyet belirtiler bunlarda da aynı olunca doktora soyledim alerji mamasi verdi dene bakalım iyilesme olucak mi şikayetlerde dedi. Mamayı kusmadilar ama beni emdiler o gece e çok ikindilar ben de dedim mama veriorum ben diyet yapmassam yarım olucak bu iş. Başladım. Doktor zaten diyordu popoda catlak ,gaz ,hiysuzluk görünce herhalde bunlar da alerjik senin diyet yapman gerekebilir demisti ben erken başlamış oldum.
Fissurun ne olduğunu bilmiyorum maalesef. Ama ikinmsktan olan çatlak. Sütün içindeki proteinler dokunduğu için karın ağrısı yapıyor,bebekler de kaka var sanip ikiniyor ve popo catliyorPopoda çatlak derken?Fissur dediğimiz şey mi?
Sen yine de doktoruna danış da canım. İlk etapta süt ve süt ürünleri,paketli gidalar,yumurta,tahin çok alerjik. Ben daha ayrintili yapıyorum ama kişiye ozel bir şey bu alerji. İlk etapta süt, yumurta ,paketli gida tehlikelianladım canım. benim oğlum da çok ıkınıyor. popoda kızarıklık var. hatta hematen sürebilirsin dedi doktor. diyeti nasıl yapıyorsun. hangi besinleri kestin ben de dikkat edeyim öyleyse. deneyeyim en azından.
Sarıyı çok severim ama sanki gri mint daha iyi
Gri yeşil canım
Ne zaman tasiniyorsunuz?Bı de bebek tarhanası nasıl oluyor canım?bende aslında sarıyı severım ama banada mint daha guzel geldı tesekkur ederım
bencede
canım bız bes aylık olduk yasadıgım yerdekı doktor 6 ayı bekle dedı esımın memleketındekı doktor 5.ayda basla dedı.bende yavastan basladım yogurt verdım bebek tarhanası verdım elma armut yavas yavas devam edıyorum şu tasınma telaşı yuzunden pek ılgılenemıyorum
yenı evıme tasınayım adam akıllı ıcım rahat ederek baslıcam daha guzel.
Makatta çatlak demek Fissur.Ameliyatini olmuştum ben berbat bisey.El kadar bebek nasıl dayanır onun açısına.Kanama oluyor mu kakasını yaptığında?Fissurun ne olduğunu bilmiyorum maalesef. Ama ikinmsktan olan çatlak. Sütün içindeki proteinler dokunduğu için karın ağrısı yapıyor,bebekler de kaka var sanip ikiniyor ve popo catliyor
Evet mKattam catlakMakatta çatlak demek Fissur.Ameliyatini olmuştum ben berbat bisey.El kadar bebek nasıl dayanır onun açısına.Kanama oluyor mu kakasını yaptığında?