• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 dogum yapmis ikiz anneleri

bende ucak yolculugu cok yaptım ama hep rahat ozgurce ferah ferah bebişlerden once... ahh ahh... şimdi bebeklerle tırsıyorum inşallah aglamazlar

ben guzelce yaslanıyordum agızlarına meme tam gelecek sekılde put gıbı beklıyodum belım kırılıyodu. emzırdıgın pozısyona baglı tabı. benım de yara olmustu ama sakın yara oldu dıye vermemezlık yapma kan vs yoksa tabi. ben ağlaya ağlaya emzırdıgımı bılıyorum ama 2 gunde gecmıstı dahada olmamıştı

ıkısını aynı zamanda emzırmem ımkansız :KK43: hangı bırıne meme acayım :KK43: en guzelı emzık yada bıberon heralde sen ucaga bınecektın nasıl gectı pembikim. ayrıca kısa tulum gıydırecektım ıyıkı soyledın yanıma alırım hırka :KK200:
Mama yapman daha mantıklı ya da süt sagarsin inerken ve kalkarken verirsin

İşin çok zor iki bebeyle Allah yardımcın olsun canim

amiinnn :(

Mama yapman daha mantıklı ya da süt sagarsin inerken ve kalkarken verirsin

mama yapmayı dusunuyorun ınsallah emerler :( bıberonu bazen ıstemıyolar helekı ıkızlerden bırı sureklı meme ıstıyo uyanıyo meme yatıyo meme ondan daha cok korkuyorum bakalım artık nasıl gececek Allah yardımcım olsun

amiinnn :KK43:

mama yapmayı dusunuyorun ınsallah emerler :KK43: bıberonu bazen ıstemıyolar helekı ıkızlerden bırı sureklı meme ıstıyo uyanıyo meme yatıyo meme ondan daha cok korkuyorum bakalım artık nasıl gececek Allah yardımcım olsun
Kısa bir süre olacak canım gözünü korkutma iyi düşün iyi olsun

Kızlar bu demir ilacını kaşığa damlatıp veriyorum doğru yapıyorum dimi?Damlalık var ağzında ya acaba direkt onunla mi damlatiliyor dedim.Gerci ondan akması da resmen zulüm.

Bu model instagramda biri yapıyor biraz farklı model ama sizce işe yarar mı?

Eklentiler

• Screenshot_20180727-191243.webp
    Screenshot_20180727-191243.webp
    28,1 KB · Görüntüleme: 31
Merhaba kızlar bende aranıza katıldım erken oldu biraz ama şükür 8 günlük olduk 3 gündür de evdeyiz ama ben geceleri emzirirken çok zorlanıyorum ikisi bir meme istiyo manayı da çok sevmiyolar ikiz emzirme yastığı edinmeyi düşünüyorum kullanan varmı işe yarıyormu
Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah ben 2 adet bebek yastığı ile daha rahat ediyorum, birini sol birini sağ bacağıma bebekleri üstüne mememi çekecek şekilde (başlar yukarı baş ve vücut yastıkta çapraz bacaklar dışarı) daha rahat emziriyorum hiç gerek yokmuş ikiz yastığına böyle daha rahat ettim

Merhaba kızlar bende aranıza katıldım erken oldu biraz ama şükür 8 günlük olduk 3 gündür de evdeyiz ama ben geceleri emzirirken çok zorlanıyorum ikisi bir meme istiyo manayı da çok sevmiyolar ikiz emzirme yastığı edinmeyi düşünüyorum kullanan varmı işe yarıyormu
Hayırlı olsun tatlim :)

Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah ben 2 adet bebek yastığı ile daha rahat ediyorum, birini sol birini sağ bacağıma bebekleri üstüne mememi çekecek şekilde (başlar yukarı baş ve vücut yastıkta çapraz bacaklar dışarı) daha rahat emziriyorum hiç gerek yokmuş ikiz yastığına böyle daha rahat ettim
Amin teşekkür ederim onu denedim ama olmuyor kafalarını çekiyorlar geriye doğru Bi tuhaf oluyo ben becerememiş olabilirim

Hayırlı olsun canim allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin benimkiler 6 aydır emiyo biberon istemediler ben kendim dikmiştim emzirme yastığı büyükce bisey çok rahat ettim başka yere gittik mi yastigimizi çok arıyorum çok rahat emziriyorum yastıkla çünkü

Hayırlı olsun canim allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin benimkiler 6 aydır emiyo biberon istemediler ben kendim dikmiştim emzirme yastığı büyükce bisey çok rahat ettim başka yere gittik mi yastigimizi çok arıyorum çok rahat emziriyorum yastıkla çünkü
Amin Saol canım rabbim hepimize sağlıkla büyütmek nasip etsin şekli nasıl canım benim paylaştığım gibi mi onu alıyım yani sence ben dikemem çünkü :))

Back
X