- 21 Ocak 2018
- 600
- 440
- 53
- Konu Sahibi PembeHelvam
- #1.081
İşin çok zor iki bebeyle Allah yardımcın olsun canimevet olabılır ek gıdaya bıraz daha fazla gecınce bende dıyete baslarım heralde
geldı canım tasınıyoruz cok bunaldım ya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İşin çok zor iki bebeyle Allah yardımcın olsun canimevet olabılır ek gıdaya bıraz daha fazla gecınce bende dıyete baslarım heralde
geldı canım tasınıyoruz cok bunaldım ya
Mama yapman daha mantıklı ya da süt sagarsin inerken ve kalkarken verirsinbende ucak yolculugu cok yaptım ama hep rahat ozgurce ferah ferah bebişlerden once... ahh ahh... şimdi bebeklerle tırsıyorum inşallah aglamazlar
ben guzelce yaslanıyordum agızlarına meme tam gelecek sekılde put gıbı beklıyodum belım kırılıyodu. emzırdıgın pozısyona baglı tabı. benım de yara olmustu ama sakın yara oldu dıye vermemezlık yapma kan vs yoksa tabi. ben ağlaya ağlaya emzırdıgımı bılıyorum ama 2 gunde gecmıstı dahada olmamıştı
ıkısını aynı zamanda emzırmem ımkansızhangı bırıne meme acayım
en guzelı emzık yada bıberon heralde sen ucaga bınecektın nasıl gectı pembikim. ayrıca kısa tulum gıydırecektım ıyıkı soyledın yanıma alırım hırka
![]()
Ben bir kere yapilip bitiyor saniyordum. Cok yoruluyor bebekler ama saglik icin ne yapalim.Biz de üç kere gittik ağustos da tekrar gideceğiz gerçekten çok zor takip ediyorlar tamamen geliştiğinde inş gerek kalmayacak
İşin çok zor iki bebeyle Allah yardımcın olsun canim
Mama yapman daha mantıklı ya da süt sagarsin inerken ve kalkarken verirsin
Kısa bir süre olacak canım gözünü korkutma iyi düşün iyi olsunamiinnn
mama yapmayı dusunuyorun ınsallah emerlerbıberonu bazen ıstemıyolar helekı ıkızlerden bırı sureklı meme ıstıyo uyanıyo meme yatıyo meme ondan daha cok korkuyorum bakalım artık nasıl gececek Allah yardımcım olsun
Canım bende kaşıkla veriyorum birax zor hepsi dışınA gider benimkiler hiç durmuyorKızlar bu demir ilacını kaşığa damlatıp veriyorum doğru yapıyorum dimi?Damlalık var ağzında ya acaba direkt onunla mi damlatiliyor dedim.Gerci ondan akması da resmen zulüm.
Nasıl bı ilaç anlamadım, veriyorum yutuyorlar aradan yarım saat geçiyor mesela bir bakıyorum ağzından geri çıkıyor,çekeceğim var benim bu ilaçtan.Canım bende kaşıkla veriyorum birax zor hepsi dışınA gider benimkiler hiç durmuyor
Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah ben 2 adet bebek yastığı ile daha rahat ediyorum, birini sol birini sağ bacağıma bebekleri üstüne mememi çekecek şekilde (başlar yukarı baş ve vücut yastıkta çapraz bacaklar dışarı) daha rahat emziriyorum hiç gerek yokmuş ikiz yastığına böyle daha rahat ettimMerhaba kızlar bende aranıza katıldım erken oldu biraz ama şükür 8 günlük olduk 3 gündür de evdeyiz ama ben geceleri emzirirken çok zorlanıyorum ikisi bir meme istiyo manayı da çok sevmiyolar ikiz emzirme yastığı edinmeyi düşünüyorum kullanan varmı işe yarıyormu
Hayırlı olsun tatlim :)Merhaba kızlar bende aranıza katıldım erken oldu biraz ama şükür 8 günlük olduk 3 gündür de evdeyiz ama ben geceleri emzirirken çok zorlanıyorum ikisi bir meme istiyo manayı da çok sevmiyolar ikiz emzirme yastığı edinmeyi düşünüyorum kullanan varmı işe yarıyormu
Amin teşekkür ederim onu denedim ama olmuyor kafalarını çekiyorlar geriye doğru Bi tuhaf oluyo ben becerememiş olabilirimAllah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah ben 2 adet bebek yastığı ile daha rahat ediyorum, birini sol birini sağ bacağıma bebekleri üstüne mememi çekecek şekilde (başlar yukarı baş ve vücut yastıkta çapraz bacaklar dışarı) daha rahat emziriyorum hiç gerek yokmuş ikiz yastığına böyle daha rahat ettim
Hayırlı olsun canim allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin benimkiler 6 aydır emiyo biberon istemediler ben kendim dikmiştim emzirme yastığı büyükce bisey çok rahat ettim başka yere gittik mi yastigimizi çok arıyorum çok rahat emziriyorum yastıkla çünküMerhaba kızlar bende aranıza katıldım erken oldu biraz ama şükür 8 günlük olduk 3 gündür de evdeyiz ama ben geceleri emzirirken çok zorlanıyorum ikisi bir meme istiyo manayı da çok sevmiyolar ikiz emzirme yastığı edinmeyi düşünüyorum kullanan varmı işe yarıyormu
Evet canım bir gögüs tam boşalması lazım ilk başta su gibi geliyor en sonu daha faydalı yağlı kısmı orda.
Amin Saol canım rabbim hepimize sağlıkla büyütmek nasip etsin şekli nasıl canım benim paylaştığım gibi mi onu alıyım yani sence ben dikemem çünkü :))Hayırlı olsun canim allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin benimkiler 6 aydır emiyo biberon istemediler ben kendim dikmiştim emzirme yastığı büyükce bisey çok rahat ettim başka yere gittik mi yastigimizi çok arıyorum çok rahat emziriyorum yastıkla çünkü
Dogrusu neymis canim
Hangi ayda yapılıyor acaba rop nedir hic bilmiyorum.Merhaba arkadaslar rop muayenesi yaptirdik bugün cok zormus bebislerin gozleri kıpkırmızi oldu cok şükür sorun cikmadi ama doktor iki kere daha yapacagiz dedi. Yaptıran var mi, kac kere yaptirdiniz?
Goz kontrolleri ama daha ayrintili. Premature ve kuvezde kalan bebeklere yapiliyor. Bizimkilere 1 ay sonra ilk muayeneyi yaptilarHangi ayda yapılıyor acaba rop nedir hic bilmiyorum.