- 14 Eylül 2014
- 703
- 306
- 103
Bende Antalya dayım siz hangi dr a gidiyorsunuz acabaValla bende aynı canım antalyada yasıorm bende ozele gdıorm kendı doktrmdan harıcınde kac yere gttım harektınden goremıorz dıolar bılmıorm artık kız cocugu saklarmıs kendını sanırım kız benım:)
Merhaba! Benim ikinci gebeliğim ve ikisi de erkek ilkinde de bunda da mide bulantısı aşırı yanma oldu ve hala daha geçmedi ben belirtilerin cinsiyetle alakalı olduğunu düşünmüyorum canım o yüzden bilgin olsunBenımde ılk bebısım:)sırf bıseyler almak ıcın cok merk edıorm:)canım bendekı belırtıler erkek belırtısı cıldım asırı guzellestı hıc mıdem bulanmıo eger bole hamılelıkk gecırceksem 10 tane daha yaparm:))okula gdıorm dersaneye gdıorm ev ısı yapıorm o kadar aktıfımkı asırı cıkılota yıyorm ama bence kız olucak:))cunku o gun doktr bacak arası bos gıbı dıyınce ben artık kızdan yana cok baskınım:)bakalm artık netlesır yavas yavas
Canım medstar nilsem eraslana gıdıorm kesınlıkle cok haklısın belırtıyle alakası yok butun belırtım erkek ama kızım oluo:)Merhaba! Benim ikinci gebeliğim ve ikisi de erkek ilkinde de bunda da mide bulantısı aşırı yanma oldu ve hala daha geçmedi ben belirtilerin cinsiyetle alakalı olduğunu düşünmüyorum canım o yüzden bilgin olsun
Annnesi cok guzel yatmıs:)cok tatlıs erkek gbı hıssetım14+3te (dun) gittigim doktor. Cinsiyeti gormek icin cok ugrasti. Bebek cok hareketliydi döndü durdu ama bağdaş kurmustucok istedik gormek ama goremedik malesef. Bunlarda bizim bağdaşimiz ve sırtımız. Cinsiyeti ne gibi sizcee
Tesekkur ederim yorum icin. Icimden hep kiz geciyodu. Kiz bebek istiyorum ayrica. Ama ultrason sirasinda acayip bi sekilde erkek hissettim bendee. Hatta icimden hadi yavrum don biraz daha dicektim. Yanlislikla hadi oğlum dedimAnnnesi cok guzel yatmıs:)cok tatlıs erkek gbı hıssetım
Hayrlısıyla gelsın annesi:)Tesekkur ederim yorum icin. Icimden hep kiz geciyodu. Kiz bebek istiyorum ayrica. Ama ultrason sirasinda acayip bi sekilde erkek hissettim bendee. Hatta icimden hadi yavrum don biraz daha dicektim. Yanlislikla hadi oğlum dedim
Amin insallahhHayrlısıyla gelsın annesi:)
Yanlislikla hadi oğlum dedim
Yorum icin sagolunn. Nubunuda erkege benzetti herkes. Sanirim erkek olcak.Merhaba, erkeğe benzettim sırt fotoğrafından. Sağlıkla gelsin hepimizin yavruları inşallah.
Gercekten mi nasıl yanıKızlar 13.haftada kesin kız dedi bgün 16+4deyim hastnye gttm erkek dediben şokkkkkkkk o yüzdn 16.haftadn önce blli dgil değişeblıoms
Canım gozunaydın o zaman yenı cınsıyetın:)bak bende suphe ettım bırden bıdahamı gırsem ne:)Kesin kız dedi bana hatta gsterdi bacak arası boş dye bgünde gttm dıo erkek olduğunu söylemişmiydm. Doktor sylemdn ben grdm cok sasrdm erken syldi galba bebeişim erkekmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?