2018 ekim anneleri cinsiyet

Bebiş cinsiyeti

• Ikızı gebelık kız

OY: 0 0,0%
  • Ikız gebelık erkek

• Ikız gebelık bır erkek bır kız

• Ankete Katılan
    56
Bende Antalya dayım siz hangi dr a gidiyorsunuz acaba

Merhaba! Benim ikinci gebeliğim ve ikisi de erkek ilkinde de bunda da mide bulantısı aşırı yanma oldu ve hala daha geçmedi ben belirtilerin cinsiyetle alakalı olduğunu düşünmüyorum canım o yüzden bilgin olsun

Canım medstar nilsem eraslana gıdıorm kesınlıkle cok haklısın belırtıyle alakası yok butun belırtım erkek ama kızım oluo:)

14+3te (dun) gittigim doktor. Cinsiyeti gormek icin cok ugrasti. Bebek cok hareketliydi döndü durdu ama bağdaş kurmustu cok istedik gormek ama goremedik malesef. Bunlarda bizim bağdaşimiz ve sırtımız. Cinsiyeti ne gibi sizcee

Eklentiler

• IMG-20180418-WA0004.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 89
  • IMG-20180418-WA0002.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 89
  • IMG-20180418-WA0006.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 85
Annnesi cok guzel yatmıs:)cok tatlıs erkek gbı hıssetım
Tesekkur ederim yorum icin. Icimden hep kiz geciyodu. Kiz bebek istiyorum ayrica. Ama ultrason sirasinda acayip bi sekilde erkek hissettim bendee. Hatta icimden hadi yavrum don biraz daha dicektim. Yanlislikla hadi oğlum dedim

Benim bebiş 13+4 gec dollenme olmuş. 30nisanda kontrol var insallah belli olur cok sabırsızım Bi oğlum var buda kız olursa cok sevinirim

Kesin kız dedi bana hatta gsterdi bacak arası boş dye bgünde gttm dıo erkek olduğunu söylemişmiydm. Doktor sylemdn ben grdm cok sasrdm erken syldi galba bebeişim erkekmiş

Kesin kız dedi bana hatta gsterdi bacak arası boş dye bgünde gttm dıo erkek olduğunu söylemişmiydm. Doktor sylemdn ben grdm cok sasrdm erken syldi galba bebeişim erkekmiş
Canım gozunaydın o zaman yenı cınsıyetın:)bak bende suphe ettım bırden bıdahamı gırsem ne:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…