- 19 Ekim 2011
- 7.753
- 8.268
- 398
- 42
Birşey daha soracağım ben 1 numara bez aldim ama 2 numara alsaydın daha iyi olurdu dediler banaSampuan hemen bitmiyor canim.Zaten hemen kullanmaya baslamaya gerek yok bide cok az dökmek daha iyi durulama acisindan.
Sen actigin tarihi uzerine not al yine de istersen ona gore kontrol edersin unutmamista olursun.
Ciltleri hassas olacagindan ben olsam kullanmazdim.Cok kalir bitmezse o zaman once kendi teninde bi yerde denersin.
Bazılarını boşver. Sen ne istiyosan ne düşünüyosan onu yap derim. Ben kullanyrm kızımda. Eğer ikinci gelmiyo olsydı yavaştan bıraktırrdm. 1 yaşında şmdi.kızlar emzik aldınızmı alacakmısınız ben avenbt almayı düşünüyorum ama çok kararsızım bazıları almayın diyor
Yok artık:)) banada dediler de ben yeni doğanı (trde 1 numara oluyor) 100 taneyi geçkin kullandm. Günde 5 kez falan değişiliyo zaten. Hele bide zayıf olursa. Yani abartmadkça bence az da olsa olmalı evde.Birşey daha soracağım ben 1 numara bez aldim ama 2 numara alsaydın daha iyi olurdu dediler bana
Birşey daha soracağım ben 1 numara bez aldim ama 2 numara alsaydın daha iyi olurdu dediler bana
kızlar emzik aldınızmı alacakmısınız ben avenbt almayı düşünüyorum ama çok kararsızım bazıları almayın diyor
Öyle bişey mi var? Ayy ben ilk kez durdum. Ben aynı şampuanı 1 senedir kullanıyrm desem:) basmalı elime döküyorum. Bi reaksiyon vermedi ama yeni bebişe yeni mi alaym o zmn
Birşey daha soracağım ben 1 numara bez aldim ama 2 numara alsaydın daha iyi olurdu dediler bana
Yaaa 2 numara neden almadin diyince bunun göbek yeri de var sanki bu iyi gelir gibi birde ilk zamanlar fazlaca kullanılıyormuş dimiCanim kiloluda olsa bi kucucukluk halleri oluyor bebeklerin dogunca :)
Bir de ucuk kilo farklari yok ki bezler arasinda.1 numara bezin 2-5 kg,2 numara bezin 3-6kg genellemesi var.
Bence kullanirsin iyi de yapmissin.
Sadece 1 numara cok yedeklemeye fln gerek yok.
O bezi actiysan bi elinde tut,o bile totisine buyuk geliyor annesi :))))❤
Valla bu pakette de baya var ama kampanyaliydi bunu aldimYok artık:)) banada dediler de ben yeni doğanı (trde 1 numara oluyor) 100 taneyi geçkin kullandm. Günde 5 kez falan değişiliyo zaten. Hele bide zayıf olursa. Yani abartmadkça bence az da olsa olmalı evde.
Bakayım bi. Teşekkürler:)Canim ben kullanmamistim buyugunde.
Sonradan esim denemisti zaten kizda almamisti.Taaa ki 4.ayinda parmak emmeye ve aliskanliga donebilecek hale gelince tekrar denedik.Sadece kiraz uclu ve kaucuk emmisti buarada.Biberon ve suluk kullanmadim yine de onda.
Ben parmak emmesinden daha cok korkuyorum nedense.Hem farkli sorunlari var hemde emzik birakilabilir ama parmagin suresi cok uzun olabilir.Oyle pek sempatik gorunuyorlar ama gercek :)))
Boyle dusunerek simdilik aldim bakalim tutacak mi kucuk hanim.
Ucunu begendigim icin Chicco aldim.Cok dumduz silikon gb degilde daha yumusak geldi gozume.Bakalim nasip.
Eki Görüntüle 2169370
Arka yazilarinin en altinda kendi ebati seklinde bi resmin icinde yazar canim.6m,12m,24m gibi.
Yan etkisi olmamasi guzel tabii :)
Belki alerjik ya da daha hassas olacagini dusunurek alabilirsin yeni
Yaaa 2 numara neden almadin diyince bunun göbek yeri de var sanki bu iyi gelir gibi birde ilk zamanlar fazlaca kullanılıyormuş dimi
Benm kız 3.360 doğmuştu ortalama böyle olursa yine bende büyük kutu alırım:) 2 numarada evde bulunsun geçersin hemen. Ama ben annemi dinleyp 1 numarayı en küçük paket almıştm ve tabikide yetmedi:)))Valla bu pakette de baya var ama kampanyaliydi bunu aldim
Aldıkça da heyecan olmaya başladı bende ama
Bazılarını boşver. Sen ne istiyosan ne düşünüyosan onu yap derim. Ben kullanyrm kızımda. Eğer ikinci gelmiyo olsydı yavaştan bıraktırrdm. 1 yaşında şmdi.
Ben sadece uyku için kullanyrm. Öyle oynarken gezerken sevmiyrm çok
valla bana alma diyen arkadaşta,emziğe alışınca 2-3 yaşına kadar emzik emmiş bir arkadaşının çocuğu onu dedi bende o sebepten ikilemnde kaldımBen almayi dusunuyorum. Emzik emmeyen cocuklar parmak emebiliyor
Al gitsin zaten bakalım kabul edecek mi? Çok var öyle emziği kabul etmeyen. Bıraktrmak da sana bağlı bence. Avent kullanyrm ben. Smothie dedklernden aldım ama kocaman kızm onu tutamadı çok. 0-6 norml almştm hemen onu verdm:)) yine inş kolayca alır kızımdabende almak istiyorum valla o zaman alacağım
Emzikte avent. Biberon da dr browns çok tavsiye edilmiş..kızlar emzik aldınızmı alacakmısınız ben avenbt almayı düşünüyorum ama çok kararsızım bazıları almayın diyor
Nasıl rahatladım kendimi birseyden anlamayan yanlış tercihler yapan birisi gibi hissediyorum böyle her yaptığıma karışıyorlar ya iyi ki sormuşum size :)Hic takilma bence dogru yapmissin.
Diyorum ya o bile buyuk geliyor inan.
Evet cok cabuk bitecek emin ol :)
156 tane var icin de:) sağol canim her söylediğime yardımcı oldunBenm kız 3.360 doğmuştu ortalama böyle olursa yine bende büyük kutu alırım:) 2 numarada evde bulunsun geçersin hemen. Ama ben annemi dinleyp 1 numarayı en küçük paket almıştm ve tabikide yetmedi:)))
Sleepy markaya iyi deniyorBen sleepy nin merhaba paketini aldım
İçinde 80 tane var
Ayrıca 2 numara aldım 60 adet var içinde
Nasıl rahatladım kendimi birseyden anlamayan yanlış tercihler yapan birisi gibi hissediyorum böyle her yaptığıma karışıyorlar ya iyi ki sormuşum size :)
156 tane var icin de:) sağol canim her söylediğime yardımcı oldun
Al gitsin zaten bakalım kabul edecek mi? Çok var öyle emziği kabul etmeyen. Bıraktrmak da sana bağlı bence. Avent kullanyrm ben. Smothie dedklernden aldım ama kocaman kızm onu tutamadı çok. 0-6 norml almştm hemen onu verdm:)) yine inş kolayca alır kızımda
evet bende avent alcam canımEmzikte avent. Biberon da dr browns çok tavsiye edilmiş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?