2018 Ekim Anneleri

Birşey daha soracağım ben 1 numara bez aldim ama 2 numara alsaydın daha iyi olurdu dediler bana

kızlar emzik aldınızmı alacakmısınız ben avenbt almayı düşünüyorum ama çok kararsızım bazıları almayın diyor
Bazılarını boşver. Sen ne istiyosan ne düşünüyosan onu yap derim. Ben kullanyrm kızımda. Eğer ikinci gelmiyo olsydı yavaştan bıraktırrdm. 1 yaşında şmdi.
Ben sadece uyku için kullanyrm. Öyle oynarken gezerken sevmiyrm çok

Birşey daha soracağım ben 1 numara bez aldim ama 2 numara alsaydın daha iyi olurdu dediler bana
Yok artık:)) banada dediler de ben yeni doğanı (trde 1 numara oluyor) 100 taneyi geçkin kullandm. Günde 5 kez falan değişiliyo zaten. Hele bide zayıf olursa. Yani abartmadkça bence az da olsa olmalı evde.

kızlar emzik aldınızmı alacakmısınız ben avenbt almayı düşünüyorum ama çok kararsızım bazıları almayın diyor

Canim ben kullanmamistim buyugunde.
Sonradan esim denemisti zaten kizda almamisti.Taaa ki 4.ayinda parmak emmeye ve aliskanliga donebilecek hale gelince tekrar denedik.Sadece kiraz uclu ve kaucuk emmisti buarada.Biberon ve suluk kullanmadim yine de onda.

Ben parmak emmesinden daha cok korkuyorum nedense.Hem farkli sorunlari var hemde emzik birakilabilir ama parmagin suresi cok uzun olabilir.Oyle pek sempatik gorunuyorlar ama gercek :)))

Boyle dusunerek simdilik aldim bakalim tutacak mi kucuk hanim.
Ucunu begendigim icin Chicco aldim.Cok dumduz silikon gb degilde daha yumusak geldi gozume.Bakalim nasip.

Öyle bişey mi var? Ayy ben ilk kez durdum. Ben aynı şampuanı 1 senedir kullanıyrm desem:) basmalı elime döküyorum. Bi reaksiyon vermedi ama yeni bebişe yeni mi alaym o zmn

Arka yazilarinin en altinda kendi ebati seklinde bi resmin icinde yazar canim.6m,12m,24m gibi.
Yan etkisi olmamasi guzel tabii :)
Belki alerjik ya da daha hassas olacagini dusunurek alabilirsin yeni

Canim kiloluda olsa bi kucucukluk halleri oluyor bebeklerin dogunca :)
Bir de ucuk kilo farklari yok ki bezler arasinda.1 numara bezin 2-5 kg,2 numara bezin 3-6kg genellemesi var.
Bence kullanirsin iyi de yapmissin.
Sadece 1 numara cok yedeklemeye fln gerek yok.
O bezi actiysan bi elinde tut,o bile totisine buyuk geliyor annesi :))))❤

Yaaa 2 numara neden almadin diyince bunun göbek yeri de var sanki bu iyi gelir gibi birde ilk zamanlar fazlaca kullanılıyormuş dimi

Yok artık:)) banada dediler de ben yeni doğanı (trde 1 numara oluyor) 100 taneyi geçkin kullandm. Günde 5 kez falan değişiliyo zaten. Hele bide zayıf olursa. Yani abartmadkça bence az da olsa olmalı evde.
Valla bu pakette de baya var ama kampanyaliydi bunu aldim
Aldıkça da heyecan olmaya başladı bende ama

Bakayım bi. Teşekkürler:)

Yaaa 2 numara neden almadin diyince bunun göbek yeri de var sanki bu iyi gelir gibi birde ilk zamanlar fazlaca kullanılıyormuş dimi

Hic takilma bence dogru yapmissin.
Diyorum ya o bile buyuk geliyor inan.
Evet cok cabuk bitecek emin ol :)

Valla bu pakette de baya var ama kampanyaliydi bunu aldim
Aldıkça da heyecan olmaya başladı bende ama
Benm kız 3.360 doğmuştu ortalama böyle olursa yine bende büyük kutu alırım:) 2 numarada evde bulunsun geçersin hemen. Ama ben annemi dinleyp 1 numarayı en küçük paket almıştm ve tabikide yetmedi:)))

bende almak istiyorum valla o zaman alacağım

bende almak istiyorum valla o zaman alacağım
Al gitsin zaten bakalım kabul edecek mi? Çok var öyle emziği kabul etmeyen. Bıraktrmak da sana bağlı bence. Avent kullanyrm ben. Smothie dedklernden aldım ama kocaman kızm onu tutamadı çok. 0-6 norml almştm hemen onu verdm:)) yine inş kolayca alır kızımda

Hic takilma bence dogru yapmissin.
Diyorum ya o bile buyuk geliyor inan.
Evet cok cabuk bitecek emin ol :)
Nasıl rahatladım kendimi birseyden anlamayan yanlış tercihler yapan birisi gibi hissediyorum böyle her yaptığıma karışıyorlar ya iyi ki sormuşum size :)

Benm kız 3.360 doğmuştu ortalama böyle olursa yine bende büyük kutu alırım:) 2 numarada evde bulunsun geçersin hemen. Ama ben annemi dinleyp 1 numarayı en küçük paket almıştm ve tabikide yetmedi:)))
156 tane var icin de:) sağol canim her söylediğime yardımcı oldun

Canim boyle genellemeler,teoriler coktur.
Cok duyacaksin.
Onemli olan ogrenmek,dusunmek,insanin evine en uygun olanini uygulamasi,uyarlamasi.
Yoksa ne bi marka sadece iyidir,ne bi teori tamamen uygulanabilir,ne de kimse bi digeri gb cocuk yetistirir cunku ihtiyaci yoktur.Herkesin evinin duzeni,onemlileri farklidir.

Hislerine her zaman guven cok lazim olacak.
Cok caresiz hissettigin yoruldugun zamanlarda olacak boyle dusunmektende kosturmaktanda ama inan tadini cikar.En kotu tercihi yapmis olmazsin,en iyi tercihte zaten insanin kendine uygun olani yapmasidir.
Tabii ki surekli biliyorumda olmaz,dinle,bil,ögren,fikir al.Yoksa kendini cok yorarsin.

bende o smothie den almayı düşünüyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…