2018 Ekim Anneleri

Emzirme hakkinda guzel konusmayanda var mi ya :)
Canim ilk hastanede bile ilk tutusunda gozu aciliyor insanin o minicik bebegin ne yapacagini bilmesi❤
Zamanla gozunun icine bakmasi,konusurken dinlemesi sonra devam etmesi,gulerken agzindan kacirmasi,keyfii,cidden yavas yavas degisen hep baska guzellikte oluyor.
Ilk zamanlar fazlaca mecburiyet icerdiginden bi baska gb gelebilir sadece :)))))
Allah nasip etsinde.

Calisacaksaniz ikili zaman acisindan sizin icin daha iyi olacaktir.En az 15 dk sagmayi dusunursek.
Yoksa teklide isinizi gorur.
Bence lansinoh

Kızlar ateş ölçer soranlar olmuştu bunu almıştım bugün geldi
Beurer ft90 modeli. Alman mali eczacim bunu tavsiye etti. Temassız bebek ısısı dışında oda ısısı biberon ısısı banyo suyu ısısı...vb şeyleri de ölçüyor belki araştırmak isteyen olur
Gece görüş zor olduğu için led ışığı da varmis

Eklentiler

• 20180716_111849.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 63
Te
Temazsız biberonu falan nasıl olcuyor anlamadım. Ne kadara aldınız. Ben de iyi birsey almak istiyorum da henüz karar veremedim

Te

Temazsız biberonu falan nasıl olcuyor anlamadım. Ne kadara aldınız. Ben de iyi birsey almak istiyorum da henüz karar veremedim
Denedim onu canim. Menüsü var oradan biberon seçeneğini seçtim. Buzdolabında su vardı o şişesin dışından ölçtüm 14 cikti mesala. Kitapçığını okumadım daha ama bu şekilde olcuyordur
Normal fiyatını bilmiyorum da ben nette aldim indirimi vardı 144 liraydı birde kendisi indirim verdi site sürekli alışveriş yapınca sanirim o da 20 lira verdi 124 e aldim

Fiyatı da cok iyyimiş. İnşallah ateş ölçme kısmını cok kullanmanız gerekmez :) hayırlı olsun

Kızlarr elektrikli anakucağı almayı düsünen var mı? Ne alacağıma karar veremedim. Sadece 6ay kullanacağı icin o en pahalı oşan 4moms onu kesinlikle düsünmüyorum. Ama diğerlerinden kullanan var mı

Kızlarr elektrikli anakucağı almayı düsünen var mı? Ne alacağıma karar veremedim. Sadece 6ay kullanacağı icin o en pahalı oşan 4moms onu kesinlikle düsünmüyorum. Ama diğerlerinden kullanan var mı

Ben de istiyordum sorduğun çok iyi olmuş canım. Bi e bebekte baby&plus wind modeli var 550 lira. Ama emin olamıyorum. Fikir veren olursa çok memnun olurum ben de

Ben kizimda Prego Galaksi kullanmistim.
Cok memnundumda.
Ama simdi yuksek almamayi dusunuyorum o da cok yuksek degildi ama simdi buyugude olunca Allah korusun ustune abanir fln diye.Alcak,yere yakin bisy bakacam.
4moms cok kucuk cidden.Ama zaten cok sonrasinda da kullanilmayacak seyler bunlar.Belki uyku asamalarinda yardimci olabilir zaman zaman,buyudukce zor.

E bebekteki joie ye bakabilirsiniz o zaman Ben pregoyu beğendim fakat cıkarılıp yere konmuyor heralde. Bazıları yere de konuyor o oyle olmuyor dimi. Joie oluyor ama benim babymallda indirimim var ve joie orda yok. Pregoyu tavsiye eder misiniz

haangi siteden aldın canım

Bu testten sonra gerek olursa şeker yüklemesi yapıcaz dedi ama ben bilmiyorum. 1 saat sonra tekrar kan vericem bakalım hayırlısı
Eğer 50 lik seker yuklemesinde sonuç yüksek çıkarsa bu defa Bi de 100 lik icilirip test yapılıyor ya onu demek istemiş..

Onun yuksekligide prego kadar sanirim.
Beni ancak nuna paklar galiba ablada oturur hevesini alir :))))))

Prego cikmiyor evet,duz durusu,saga ve solada donusu var ,iste donencesi,sallanma hizi ve zaman ayarlari,muzik ayarlari,usb takilabilir yeri vs var.Kemeri,yikanabilir ozelligi ve sonradan ön tepsi.
Asagi yukari hepsi aynilar aslinda.
Cocuk severse ne alâ :))
Cok paralar dökmeye gerek yok aslinda o kucucuk yerde olanlar bile is gorur.Insan heves ediyor :)

Canim sana bisey sorcam
Zeynep'e mustelanin sampuanini aldım. Kokusuna bakmak için kapağını açtım hemen kapattım ama açıldıktan sonra 6m ibaresi var ocak ayına kadar bitmezse ki muhtemelen biter uzarsa kullanım suremiz bisey olur mu

Sampuan hemen bitmiyor canim.Zaten hemen kullanmaya baslamaya gerek yok bide cok az dökmek daha iyi durulama acisindan.
Sen actigin tarihi uzerine not al yine de istersen ona gore kontrol edersin unutmamista olursun.
Ciltleri hassas olacagindan ben olsam kullanmazdim.Cok kalir bitmezse o zaman once kendi teninde bi yerde denersin.

kızlar emzik aldınızmı alacakmısınız ben avenbt almayı düşünüyorum ama çok kararsızım bazıları almayın diyor

Marka olarak bilememde. Gerçktn bazen nimet oluyor. Benm kızım genel olark çok durmadı. Ama duran bebeklerde güzel bişey. İnsan az kullanılcak yada belki benm gibi nadir kullanacagı şeylere çok para vermek istemyr.

Öyle bişey mi var? Ayy ben ilk kez durdum. Ben aynı şampuanı 1 senedir kullanıyrm desem:) basmalı elime döküyorum. Bi reaksiyon vermedi ama yeni bebişe yeni mi alaym o zmn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…