Cnm inan her yeni gune yeni umutlarla basliyorum. Kendi kendimi teselli ediyorum yıllardır çoğu zaman tek başıma, kurtajlarimda, ameliyatlarimda, bebekle ilgili olumsuz haberler aldigimda. Ama yıllar sonra böyle birşeyi ilk kez yaşayacağım belki bir daha hiç olmayacak hayallerimi gerçekleştirmek istiyorum sadece. İçimde çok şey kaldı cunku. Başkalarının çocuklarını nasıl içime çekerdim kokusunu, binlerce kez doğum fotolarina baktım hayal kurdum, gizli gizli aglardim o hastanelere bebek görmeye gittiğimde. Allah'ım kimseye yasatmasin bu hasreti. Yoksa hep çevremdekilere telkin veririm.
Sağolasın cnm biliyorum o yüzden burda dertlesiyorum hepimiz gibi. Allah'ım hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin. Yıkama ütüleme çoğu bitti cnm
Ayy canım çok sağol Allah'ım o gunleri göstersin insallah hepimize. Bi dogsalar sağlıkla hayırlısıyla
Gözün aydın canım Allah'im hep iyi haberler duymayı nasip etsin
Sağolasin cnm haklısın ama bu alınanları geri iade alsalar keşke. Bazen çok duygusal oluyorum
Canım çok sağol tabi ki öyle herşey geçici. Ama yıllardır özlem hayaller ve duygusallık üst üste gelince... İnan hep dua ediyorum herkese de kendime de. Bin şükür cnm
. Cnm emzirmeyle ilgili ne güzel şeyler yazmışsın. Cevremden hiç öyle duymamıştım. Hepimize nasip olsun
merhabalar herkese günaydın:) deneyimli anneler ya da konuyla ilgili fikir sahibi olanlar yardımcı olursanız çok sevinirim. Göğüs pompasında tavsiye edebileceğiniz bir marka var mı ve en önemlisi de tekli ya da çiftli hangisini tercih etmeliyim
Temazsız biberonu falan nasıl olcuyor anlamadım. Ne kadara aldınız. Ben de iyi birsey almak istiyorum da henüz karar veremedimKızlar ateş ölçer soranlar olmuştu bunu almıştım bugün geldi
Beurer ft90 modeli. Alman mali eczacim bunu tavsiye etti. Temassız bebek ısısı dışında oda ısısı biberon ısısı banyo suyu ısısı...vb şeyleri de ölçüyor belki araştırmak isteyen olur
Gece görüş zor olduğu için led ışığı da varmis
Denedim onu canim. Menüsü var oradan biberon seçeneğini seçtim. Buzdolabında su vardı o şişesin dışından ölçtüm 14 cikti mesala. Kitapçığını okumadım daha ama bu şekilde olcuyordurTe
Temazsız biberonu falan nasıl olcuyor anlamadım. Ne kadara aldınız. Ben de iyi birsey almak istiyorum da henüz karar veremedim
Fiyatı da cok iyyimiş. İnşallah ateş ölçme kısmını cok kullanmanız gerekmez :) hayırlı olsunDenedim onu canim. Menüsü var oradan biberon seçeneğini seçtim. Buzdolabında su vardı o şişesin dışından ölçtüm 14 cikti mesala. Kitapçığını okumadım daha ama bu şekilde olcuyordur
Normal fiyatını bilmiyorum da ben nette aldim indirimi vardı 144 liraydı birde kendisi indirim verdi site sürekli alışveriş yapınca sanirim o da 20 lira verdi 124 e aldim
Kızlarr elektrikli anakucağı almayı düsünen var mı? Ne alacağıma karar veremedim. Sadece 6ay kullanacağı icin o en pahalı oşan 4moms onu kesinlikle düsünmüyorum. Ama diğerlerinden kullanan var mı
Kızlarr elektrikli anakucağı almayı düsünen var mı? Ne alacağıma karar veremedim. Sadece 6ay kullanacağı icin o en pahalı oşan 4moms onu kesinlikle düsünmüyorum. Ama diğerlerinden kullanan var mı
O bana cok güzel gibi gelmedi. Bir tane daha var suan e bebekte 799lira indirimde joie serina 2 in 1 o daha güzelBen de istiyordum sorduğun çok iyi olmuş canım. Bi e bebekte baby&plus wind modeli var 550 lira. Ama emin olamıyorum. Fikir veren olursa çok memnun olurum ben de
E bebekteki joie ye bakabilirsiniz o zaman Ben pregoyu beğendim fakat cıkarılıp yere konmuyor heralde. Bazıları yere de konuyor o oyle olmuyor dimi. Joie oluyor ama benim babymallda indirimim var ve joie orda yok. Pregoyu tavsiye eder misinizBen kizimda Prego Galaksi kullanmistim.
Cok memnundumda.
Ama simdi yuksek almamayi dusunuyorum o da cok yuksek degildi ama simdi buyugude olunca Allah korusun ustune abanir fln diye.Alcak,yere yakin bisy bakacam.
4moms cok kucuk cidden.Ama zaten cok sonrasinda da kullanilmayacak seyler bunlar.Belki uyku asamalarinda yardimci olabilir zaman zaman,buyudukce zor.
haangi siteden aldın canımKızlar ateş ölçer soranlar olmuştu bunu almıştım bugün geldi
Beurer ft90 modeli. Alman mali eczacim bunu tavsiye etti. Temassız bebek ısısı dışında oda ısısı biberon ısısı banyo suyu ısısı...vb şeyleri de ölçüyor belki araştırmak isteyen olur
Gece görüş zor olduğu için led ışığı da varmis
55le başladım 67 oldum. Doktorum 20'yi geçmek yok dedi. İlk bebeğimde de 20 kg almıştımKızlar kilo durumunuz nasıl ? Tam 26 haftalık olduk 67 le başlamıştım 79 olmuşum
Eğer 50 lik seker yuklemesinde sonuç yüksek çıkarsa bu defa Bi de 100 lik icilirip test yapılıyor ya onu demek istemiş..Bu testten sonra gerek olursa şeker yüklemesi yapıcaz dedi ama ben bilmiyorum. 1 saat sonra tekrar kan vericem bakalım hayırlısı
E bebekteki joie ye bakabilirsiniz o zaman Ben pregoyu beğendim fakat cıkarılıp yere konmuyor heralde. Bazıları yere de konuyor o oyle olmuyor dimi. Joie oluyor ama benim babymallda indirimim var ve joie orda yok. Pregoyu tavsiye eder misiniz
Canim sana bisey sorcamOnun yuksekligide prego kadar sanirim.
Beni ancak nuna paklar galiba ablada oturur hevesini alir :))))))
Prego cikmiyor evet,duz durusu,saga ve solada donusu var ,iste donencesi,sallanma hizi ve zaman ayarlari,muzik ayarlari,usb takilabilir yeri vs var.Kemeri,yikanabilir ozelligi ve sonradan ön tepsi.
Asagi yukari hepsi aynilar aslinda.
Cocuk severse ne alâ :))
Cok paralar dökmeye gerek yok aslinda o kucucuk yerde olanlar bile is gorur.Insan heves ediyor :)
Canim sana bisey sorcam
Zeynep'e mustelanin sampuanini aldım. Kokusuna bakmak için kapağını açtım hemen kapattım ama açıldıktan sonra 6m ibaresi var ocak ayına kadar bitmezse ki muhtemelen biter uzarsa kullanım suremiz bisey olur mu
Ben almayi dusunuyorum. Emzik emmeyen cocuklar parmak emebiliyorkızlar emzik aldınızmı alacakmısınız ben avenbt almayı düşünüyorum ama çok kararsızım bazıları almayın diyor
Marka olarak bilememde. Gerçktn bazen nimet oluyor. Benm kızım genel olark çok durmadı. Ama duran bebeklerde güzel bişey. İnsan az kullanılcak yada belki benm gibi nadir kullanacagı şeylere çok para vermek istemyr.Kızlarr elektrikli anakucağı almayı düsünen var mı? Ne alacağıma karar veremedim. Sadece 6ay kullanacağı icin o en pahalı oşan 4moms onu kesinlikle düsünmüyorum. Ama diğerlerinden kullanan var mı
Öyle bişey mi var? Ayy ben ilk kez durdum. Ben aynı şampuanı 1 senedir kullanıyrm desem:) basmalı elime döküyorum. Bi reaksiyon vermedi ama yeni bebişe yeni mi alaym o zmnSampuan hemen bitmiyor canim.Zaten hemen kullanmaya baslamaya gerek yok bide cok az dökmek daha iyi durulama acisindan.
Sen actigin tarihi uzerine not al yine de istersen ona gore kontrol edersin unutmamista olursun.
Ciltleri hassas olacagindan ben olsam kullanmazdim.Cok kalir bitmezse o zaman once kendi teninde bi yerde denersin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?