Cnm inan her yeni gune yeni umutlarla basliyorum. Kendi kendimi teselli ediyorum yıllardır çoğu zaman tek başıma, kurtajlarimda, ameliyatlarimda, bebekle ilgili olumsuz haberler aldigimda. Ama yıllar sonra böyle birşeyi ilk kez yaşayacağım belki bir daha hiç olmayacak hayallerimi gerçekleştirmek istiyorum sadece. İçimde çok şey kaldı cunku. Başkalarının çocuklarını nasıl içime çekerdim kokusunu, binlerce kez doğum fotolarina baktım hayal kurdum, gizli gizli aglardim o hastanelere bebek görmeye gittiğimde. Allah'ım kimseye yasatmasin bu hasreti. Yoksa hep çevremdekilere telkin veririm.Canım seni gözlemlediğim kadarıyla durumlara genelde olumsuz yaklaşıyorsun o da seni mutsuz ediyor evet yıllarca beklemişsin bu bebişi hayırlısıyla gelsin ama senin kadar başkaları da bu bebeği bekliyor hem takılma bence arkadaşın biri söylemiş doğumdan sonra insanın gözü bebişten başka hiçbir şey görmüyor ana odaklanıyorsun. Hem beğenmediysen aç interneti oradan al bazı sitelerde kilon için arayıp beden önerisi de yapıyorlar hiçbir şey bitmiş değil ki. Hem belki bir dahaki doktor randevunda bir sorun görmeyecek dr gidip kendin alışveriş yapacaksın. İnsan takılmak istedikten sonra her şey onu mutsuz edebilir sen biraz daha olumlu yaklaşmayı deneyebilirsin böylece inan kendini daha iyi hissedeceksin
Sağolasın cnm biliyorum o yüzden burda dertlesiyorum hepimiz gibi. Allah'ım hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin. Yıkama ütüleme çoğu bitti cnmYine en iyi biz anlariz. Takma desek de hepimize oluyor bisyler:) sen yinede bebegnn saglikli olacagini dusun. Diger seylere canini sikmamaya gayret et. Yoksa haklisin kesnlikle. Evden kndince bisyler yapabilrsin bebegn icin belki. Mesela battaniyesine ismini isleyebilirsin. Yikama utuleme onlari da mi ailen yapcak?
Ayy canım çok sağol Allah'ım o gunleri göstersin insallah hepimize. Bi dogsalar sağlıkla hayırlısıyla
Gözün aydın canım Allah'im hep iyi haberler duymayı nasip etsinGünaydın kizlar nasilsiniz dün kontrole gittik hava cok sicakti daha araba da almadik bayilacaktimbide sansima evim 7.kat 4 gündür asansor çalışmıyordu onca yoldan sonra bide merdiven cikmak oldurdu beni
Bebisim iyiydi yüzünü gosterdi bu seferresim alabildik 1200gr olmus boyudq 36cm
Dönmüş bide bas asagi poisyonda sekerine dikkat et diyetine dedi dr suyun artmış dedi bide
Daha dikkat edicem insallah bundan sonra
Sağolasin cnm haklısın ama bu alınanları geri iade alsalar keşke. Bazen çok duygusal oluyorumAslında instagramdan falanda alabilrisiniz kendi beğendiklerşnizi biraz daha pahalıya gelir ama isteidğiniz olmuş olurüzmeyin kendşnizi bence hepsi geçecek yavrunuzu dğşünün
Canım çok sağol tabi ki öyle herşey geçici. Ama yıllardır özlem hayaller ve duygusallık üst üste gelince... İnan hep dua ediyorum herkese de kendime de. Bin şükür cnmS Semabuse canim seni teselli etmek icin degil bu yazdigim. Gecen sene cocugumuz olmuyor diye agliyor hicbir sey beni mutlu etmiyordu. Gecen sene agustos eylul aylarinda ise tup bebek denedik ve sonucumuz olumsuz oldu. Simdi Allaha cok sukur ikiz bebeklere gebeyim. O yuzden bu sekilde dusunup moralini yuksek tutabilirsin. Karninda mucizevi bir sey tasiyorsun Allah ne guzel bi sey bahsetmis sana. Buna dua et sukret. Bunlarin disinda her sey dunyevi gelip gecici
. Cnm emzirmeyle ilgili ne güzel şeyler yazmışsın. Cevremden hiç öyle duymamıştım. Hepimize nasip olsunOyy insallah gonlunce saglikla olur emme sureci ❤
Ozlenmez miiii...
Kizim 2 yil emdi,biraktigi zaman cok durup durup huzunlenip agladim :)
Degisik bir bag cidden ve tarifsiz,cok guzel..
Bende cok ozledim❤