2018 Ekim Anneleri

Cnm inan her yeni gune yeni umutlarla basliyorum. Kendi kendimi teselli ediyorum yıllardır çoğu zaman tek başıma, kurtajlarimda, ameliyatlarimda, bebekle ilgili olumsuz haberler aldigimda. Ama yıllar sonra böyle birşeyi ilk kez yaşayacağım belki bir daha hiç olmayacak hayallerimi gerçekleştirmek istiyorum sadece. İçimde çok şey kaldı cunku. Başkalarının çocuklarını nasıl içime çekerdim kokusunu, binlerce kez doğum fotolarina baktım hayal kurdum, gizli gizli aglardim o hastanelere bebek görmeye gittiğimde. Allah'ım kimseye yasatmasin bu hasreti. Yoksa hep çevremdekilere telkin veririm. Sağolasın cnm biliyorum o yüzden burda dertlesiyorum hepimiz gibi. Allah'ım hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin. Yıkama ütüleme çoğu bitti cnm
Ayy canım çok sağol Allah'ım o gunleri göstersin insallah hepimize. Bi dogsalar sağlıkla hayırlısıyla
Gözün aydın canım Allah'im hep iyi haberler duymayı nasip etsin
Aslında instagramdan falanda alabilrisiniz kendi beğendiklerşnizi biraz daha pahalıya gelir ama isteidğiniz olmuş olur üzmeyin kendşnizi bence hepsi geçecek yavrunuzu dğşünün
Sağolasin cnm haklısın ama bu alınanları geri iade alsalar keşke. Bazen çok duygusal oluyorum
Canım çok sağol tabi ki öyle herşey geçici. Ama yıllardır özlem hayaller ve duygusallık üst üste gelince... İnan hep dua ediyorum herkese de kendime de. Bin şükür cnm
Oyy insallah gonlunce saglikla olur emme sureci ❤
Ozlenmez miiii...
Kizim 2 yil emdi,biraktigi zaman cok durup durup huzunlenip agladim :)
Degisik bir bag cidden ve tarifsiz,cok guzel..
Bende cok ozledim❤
. Cnm emzirmeyle ilgili ne güzel şeyler yazmışsın. Cevremden hiç öyle duymamıştım. Hepimize nasip olsun

Bende hergün muz yemeye çalışıyorm içim almasada bebeğe faydalı diye karpuza da dayanamıyorm bendede şeker çıkacak kesin. Yarn kan vericem inşallah bişey çıkmaz
oyle dusunme eger sekerin yoksa cikmaz yoksa herkes istedigi seyi yiyor hamileliginde herkeste seker cikmiyor. Hastaligi olanlar dikkat etmeli

oyle dusunme eger sekerin yoksa cikmaz yoksa herkes istedigi seyi yiyor hamileliginde herkeste seker cikmiyor. Hastaligi olanlar dikkat etmeli
Ebe aç gel şekerini ölçücem eve gidip kahvaltı yapıp tekrar geleceksin bi içecek verdi onu içeceksin tekrar ölçücem şekerini dedi ona göre yüksek çıkarsa şeker yüklemesi yapılacak dedi. Kahvaltıda şekerli bişey yemeyeyim mi ne yapaym yemesemde şekerim varsa yinede çıkar mı yüksek

S Semabuse selam....

Canim ne kadar hev3s etigini o heves icinde ne kadar sitresli zor donemlerden gectigini her birimiz biliyoruz...evet haklisin gonul isterki ignesine kadar almani ama bunada sukur kuzum yeterki hasretini cektigin cennet kokulu evladin saglicakla dogsun degilmi..

Canim en kotu ihtimalle senin tek kayibin ilk bir aylik alis veris olur 40 ı atlatinca gonlunce istedigini elin yettigince alirsin yine boyle dusun kuzum .. sadece yeni dogan kiyafetleri belki hepsini secemeyeceksin ama sonrasi annesi gonlune gore alicak insallah..

Internettende al kuzum cok lazim gorduklerini yin3 senin secimin olcaklar.. sorun yapma kendine madem oyle bende boyle ustesinden gelecegim de hic birsey moralini bozamaz unutma canim yeterki canlarimiz evlatlarimiz gelsin saglikla.

O içeceğiniz şey zaten şeker yüklemesi. Kahvaltıda şekerli birşey yemeyin ekmek patates tarzi hiç yemeyin mesela ekmek yerine ceviz yiyebilirsiniz.. benim açlık yapılmadı. Ogle yemeginde Sebze yemeği yiyip 2 saat sonra hastaneye gittim. Içecek içirip 1 saat sonra kan aldılar. 2 saat sonra sonuç çıkmıştı..

Amin hepimiz hep güzel haberler alalim insallah canim

Sancidir muhtemeln. Dinlenince gecen sancidan korkulmamasi gerekiyormus. Gerck sanci ne yaparsak yapalim gecmezmis:))) yakinda safak plakalara incek. Cookk heycanli. Sancilar kasilmalar o sert tekmeler. Allahima sukurler olsun
Kizz safak plakalari deyince bi heyecan geldi annemm

Hiç üzülme evdeki hesap çarşıya uymuyor napalim. Bak ben hamileliğini başından beri yatıyorum kanama erken doğum riski dikiş...vs bir iğne almadım yavruma... doğumdan sonra inş.

merhabalar herkese günaydın:) deneyimli anneler ya da konuyla ilgili fikir sahibi olanlar yardımcı olursanız çok sevinirim. Göğüs pompasında tavsiye edebileceğiniz bir marka var mı ve en önemlisi de tekli ya da çiftli hangisini tercih etmeliyim

Bu testten sonra gerek olursa şeker yüklemesi yapıcaz dedi ama ben bilmiyorum. 1 saat sonra tekrar kan vericem bakalım hayırlısı

sekerli bir sey yesenizde yemesenizde hastaliginiz varsa cikar ortaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…