Valla canim bende uyuyamadim..Uyuyamayan ben .. sık idrara cıkma mide yanması sıcaklar .. nasıl gececek şu kalan haftalar bilmiyorum .
Herkese merhabalar bu şeker yüklemesi konusunda kafam bir hayli karışık herkes yaptırdı mı? Yaptıranlarda hep rahatsızlanmış söylendiği kadarıyla.Şekerle aram hiç yok zaten gözüm korkuyo açıkcası o şekeri içmekten..
Ben yaptrmadım da en güzeli drlarımızın fikri. Bu arada son hafta galiba bu test için
Doktorunuz ne derse onu yapın derim.Herkese merhabalar bu şeker yüklemesi konusunda kafam bir hayli karışık herkes yaptırdı mı? Yaptıranlarda hep rahatsızlanmış söylendiği kadarıyla.Şekerle aram hiç yok zaten gözüm korkuyo açıkcası o şekeri içmekten..
Ben de yaptirdim seker yuklemesi. Eczaneden limon aromali glukoz aldim. Beni oyle cok rahatsiz etmedi acikcasi. Sadece cok cok az midem bulandi o kadar. Kan verdikten sonra hatta aksama kadar hep midem kazindi. Yemek yesem bile hemen ardindan hic yememisim gibi aciktirdi o gun. Cok sukur sonuc iyi cikti.Herkese merhabalar bu şeker yüklemesi konusunda kafam bir hayli karışık herkes yaptırdı mı? Yaptıranlarda hep rahatsızlanmış söylendiği kadarıyla.Şekerle aram hiç yok zaten gözüm korkuyo açıkcası o şekeri içmekten..
Yatarken karnım cok zorluyor daha şimdiden bebeklwr iyice kilo alınca hiç yatamam heralde . Allaha duam hayırlı zmanda sag salim doğsunlar . Bütün hepimizin evlatları. İnş küvzde yatmazlar dıyorum . Büyüsünlerde ihtiyaçları kalmasın ve ben o haftalara kadar dayanabileyimValla canim bende uyuyamadim..
Senin yukun cok daha agir bide Allah yardimcin olsun ..az kaldi insallah sabret kuzum hayirlisiyla 2 ayi bi gecirsek hep birlikde ..insallah ték derdimiz devamli gitigimiz wc olsun ...
Herkese merhabalar bu şeker yüklemesi konusunda kafam bir hayli karışık herkes yaptırdı mı? Yaptıranlarda hep rahatsızlanmış söylendiği kadarıyla.Şekerle aram hiç yok zaten gözüm korkuyo açıkcası o şekeri içmekten..
Ben normlde 6 saat bekletiyodm ama sizin gibi unutp sonradan kullanmaya çalıştğm oldu. Çalıştık çünkü çok ekşiydi:)) yencek gibi olmaynca döktüm maalesfGğnaydın kızlar birşey soracağım dün yoğurt mayalamıştım 17:30gibi ama akşam buzdolaba kaldırmayı unuttum sabah 8:30da kaldırdım neredeyse 15 saat bekledi yani bir sorun olurmu acaba bilgisi olan varmı normalde 4 saat bekketip kaldırıyordum :/
Amin hepimizin inşallah canım.Bende uyuyamiyorum.Çokça nefes darlığı oluyor yattıkca.Bu hafta hergun buyuyor sanki karnim 28i devirdigimden beri,kaburgama vuruyor bide.
Tabii sabahta kızım uyandı,suan ögle olmus gb geliyor :)))
pixielix_ Görünmüyorsun?Iyisinizdir insallah❤
suzansu Bugun daha iyi haberlerle donersin insallah ❤
Prmm Allah yardimcin olsun canim.Insallah gonlune gore olur,saglikla kavusursunuz❤
Ekşimistir canim muhtemelen ekşidiyse kestir lor peyniri yaparsinGğnaydın kızlar birşey soracağım dün yoğurt mayalamıştım 17:30gibi ama akşam buzdolaba kaldırmayı unuttum sabah 8:30da kaldırdım neredeyse 15 saat bekledi yani bir sorun olurmu acaba bilgisi olan varmı normalde 4 saat bekketip kaldırıyordum :/
Bende uyuyamıyorum artık başıma ağrılar çıkıyor zaten migrenim de varBende uyuyamiyorum.Çokça nefes darlığı oluyor yattıkca.Bu hafta hergun buyuyor sanki karnim 28i devirdigimden beri,kaburgama vuruyor bide.
Prmm Allah yardimcin olsun canim.Insallah gonlune gore olur,saglikla kavusursunuz❤
Lır peyniride hiç sevmiyorumEkşimistir canim muhtemelen ekşidiyse kestir lor peyniri yaparsin
Gğnaydın kızlar birşey soracağım dün yoğurt mayalamıştım 17:30gibi ama akşam buzdolaba kaldırmayı unuttum sabah 8:30da kaldırdım neredeyse 15 saat bekledi yani bir sorun olurmu acaba bilgisi olan varmı normalde 4 saat bekketip kaldırıyordum :/
Ben bu hafta liste oluşturacamBende uyuyamıyorum artık başıma ağrılar çıkıyor zaten migrenim de var
Doğum çantası soracaktım herşeyi aldim hazırlasam mi diyorum
Yatarken karnım cok zorluyor daha şimdiden bebeklwr iyice kilo alınca hiç yatamam heralde . Allaha duam hayırlı zmanda sag salim doğsunlar . Bütün hepimizin evlatları. İnş küvzde yatmazlar dıyorum . Büyüsünlerde ihtiyaçları kalmasın ve ben o haftalara kadar dayanabileyim
Bende uyuyamiyorum.Çokça nefes darlığı oluyor yattıkca.Bu hafta hergun buyuyor sanki karnim 28i devirdigimden beri,kaburgama vuruyor bide.
Bende uyuyamıyorum artık başıma ağrılar çıkıyor zaten migrenim de var
Doğum çantası soracaktım herşeyi aldim hazırlasam mi diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?