- 3 Aralık 2014
- 7.924
- 9.216
- 398
Benim 83 çıktı daha dr.a gitmedim ne dicek bilmiyorum ama yok sanırım bendeEvet Benim ictigim de teneke kutuda cilek aromali asitli bir gazozdu...
Ben tahlili evimin hemen dibinde ki hastanede verdim....o yuzden bir saat gecince hemen kani verip eve geldim....
Evde kotu oldum yani....sonra bir yarim saat sonra kahvalti yaptim..bir yarim saat uyudum sonra gecti zaman..en fazla bir saat surmustur....
Benim sekerim 152 cikti....
Bende birtane aldım müslin örtü aldım 2 adette yeterli olur sanıyorum ama kızımdan kalmada var onu da kullanırım yetmezseKızlar banyo havlusu bir tane yeter mi? Bir de ince kurulama bezi aldım havluyla direkt vücudu temas etmesin diye. Havlusunu içine onu serecegim
Bildiğim kadarı ile yok ama hareketlerim kısıtlanmaya başladı benimSaskinAnne bende ağustos ayında yıkayıp ütüleyip yerleştireceğim dolabını eylül başında hazırlarım bavulumuda kısmetse daha şimdiden erken değilmi?eğer erken doğum riskin yoksa ..
Bende de oluyor..Kızlar bı 25+3 deyim bı haftanın başından beri kasık ve sanki çatı ağrım var gibi sizin de oldumu normalmidir
İlk defa böyle ağrı yaşıyorum tam yerini de tarif edemiyorum en çok kasıklarımda sanki sancı değil ama bildiğin kemik ağrısı çok tuhaf yürürken ve hareket ettiğimde oturup kalkarken çok olıyo nedenki acaba yaBende de oluyor..
İlk defa böyle ağrı yaşıyorum tam yerini de tarif edemiyorum en çok kasıklarımda sanki sancı değil ama bildiğin kemik ağrısı çok tuhaf yürürken ve hareket ettiğimde oturup kalkarken çok olıyo nedenki acaba ya
Yeter canım herlde. Ben sadece havlu kullandm ve yine öyle yapıcamKızlar banyo havlusu bir tane yeter mi? Bir de ince kurulama bezi aldım havluyla direkt vücudu temas etmesin diye. Havlusunu içine onu serecegim
Geçmiş olsun. Genelde kabzlık olur zaten. İshal normlde bile uzun vadede sıkıntı. İnş sağlıkla atlatrsnzSelam kızlar. Bayadır girmiyordum sizi de bilgilendirmek için gireyim bi dedim. 12 gündür ishalim ve kasik agrım çoktu. Şansıma doktorumun tayini çıktı gitti bende doktor arayışına girdim ha geçti ha geçer diye 12 gün ıshal devam etti bende. Bugün geldim ve hemen yatış verdiler. Kasılmalarım çok fazla erken doğum riski var. Nst ye bağladılar. Serum takılı şuan. Inşallah bi sıkıntı olmadan çıkıp evime giderim. Aklınızda olsun benim gibi süründürmeyin çok hata yaptım beklemekle. Ishal olunca hemen gidin hastaneye
Ben kıyafetlerni yıkayp ütüledim. Birazı kaldı ütü için beklyr. Hem sıcak hem yoruluyrm o yuzden başladım. Ama cantanın bencede çok acelesi yok. Yani hersyni ayarla yavaştan sonra da koyablrsn. İçinde havasız kalmasın diyeBildiğim kadarı ile yok ama hareketlerim kısıtlanmaya başladı benim
Ben küçük çantalar yapıyorum canim. Birine bohça içine zıbın tulum çorap eldiven şapka battaniye ve 1 tane bez koydum bunu da çantaya koydum yeni doğunca giyeceğiBen kıyafetlerni yıkayp ütüledim. Birazı kaldı ütü için beklyr. Hem sıcak hem yoruluyrm o yuzden başladım. Ama cantanın bencede çok acelesi yok. Yani hersyni ayarla yavaştan sonra da koyablrsn. İçinde havasız kalmasın diye
Magnezyumu ben 2 aydır içiyorum içmediğim an hemen kramplar başlıyo iki gündür içmiyosum ondan mı dedim ama değil sanırım doktora sorsam mı bilemedim gerçi onlarda normal diyo geneldeakşamdan beri bende de var canım aynı ağrıoturup kalktığımda bile beni mahvediyor bu halde çalışmak çok zor
magnezyum içiyorum ama aynı değişen bişey yok
MrhAynen benimde sekerim cikti..doktor on gunluk diyet verdi sonta yine kan verecem
Bu sure zarfinda kavun,karpuz,muz,pirinc,makarna,beyaz ekmek,hamur isi sutlu tatli dahi yasak
Cok yuksesk cikmamasina ragmen herseyi yasakladi....
Valla geriye yiyecek ne kaldi bilmiyorum
Digerleru neyse de kavun karpuzun yasak olmasi beni cok zorluyor....
Umarim bu diyet hamilelik boyunca surmez...
Yani on gun sonra normal cikarsa niye diyette ile mi devam edecegim acaba ben onu merak ediyorum.
Magnezyumu ben 2 aydır içiyorum içmediğim an hemen kramplar başlıyo iki gündür içmiyosum ondan mı dedim ama değil sanırım doktora sorsam mı bilemedim gerçi onlarda normal diyo genelde
MrbBen küçük çantalar yapıyorum canim. Birine bohça içine zıbın tulum çorap eldiven şapka battaniye ve 1 tane bez koydum bunu da çantaya koydum yeni doğunca giyeceği
Kendi takimlarimi yıkadım
Kıyafetlerinin tamamını yıkadım ama az az utuluyorum
Evet işte aynen bi gün bile içmeyince kramp oluyo bilemedim bnde cnm yamagnezyumu dr kasılmaların artınca iç sürekli rutin kullanman gereken ilaç değil dedi bende acaba zararlı olurmu diye korkup hergün içmedim ama çok kötü kramplar nasıl olacak bi,lmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?