2018 Ekim Anneleri

Benim 83 çıktı daha dr.a gitmedim ne dicek bilmiyorum ama yok sanırım bende

SaskinAnne bende ağustos ayında yıkayıp ütüleyip yerleştireceğim dolabını eylül başında hazırlarım bavulumuda kısmetse daha şimdiden erken değilmi?eğer erken doğum riskin yoksa ..

Kızlar bı 25+3 deyim bı haftanın başından beri kasık ve sanki çatı ağrım var gibi sizin de oldumu normalmidir

SaskinAnne bende ağustos ayında yıkayıp ütüleyip yerleştireceğim dolabını eylül başında hazırlarım bavulumuda kısmetse daha şimdiden erken değilmi?eğer erken doğum riskin yoksa ..
Bildiğim kadarı ile yok ama hareketlerim kısıtlanmaya başladı benim

akşamdan beri bende de var canım aynı ağrı oturup kalktığımda bile beni mahvediyor bu halde çalışmak çok zor
magnezyum içiyorum ama aynı değişen bişey yok

Selam kızlar. Bayadır girmiyordum sizi de bilgilendirmek için gireyim bi dedim. 12 gündür ishalim ve kasik agrım çoktu. Şansıma doktorumun tayini çıktı gitti bende doktor arayışına girdim ha geçti ha geçer diye 12 gün ıshal devam etti bende. Bugün geldim ve hemen yatış verdiler. Kasılmalarım çok fazla erken doğum riski var. Nst ye bağladılar. Serum takılı şuan. Inşallah bi sıkıntı olmadan çıkıp evime giderim. Aklınızda olsun benim gibi süründürmeyin çok hata yaptım beklemekle. Ishal olunca hemen gidin hastaneye

Geçmiş olsun. Genelde kabzlık olur zaten. İshal normlde bile uzun vadede sıkıntı. İnş sağlıkla atlatrsnz

Bildiğim kadarı ile yok ama hareketlerim kısıtlanmaya başladı benim
Ben kıyafetlerni yıkayp ütüledim. Birazı kaldı ütü için beklyr. Hem sıcak hem yoruluyrm o yuzden başladım. Ama cantanın bencede çok acelesi yok. Yani hersyni ayarla yavaştan sonra da koyablrsn. İçinde havasız kalmasın diye

Ben bu biberon kaynatma isini beceremedim ya
Ilk biberon temizleyici ile yıkadım duruladım kaynayan suya attim 15 dk. Sonr çıkardım üstünde beyaz lekeler olmuş ama deterjanı iyice durulamıştım acaba sterilazator mu alsam

Ben küçük çantalar yapıyorum canim. Birine bohça içine zıbın tulum çorap eldiven şapka battaniye ve 1 tane bez koydum bunu da çantaya koydum yeni doğunca giyeceği
Kendi takimlarimi yıkadım
Kıyafetlerinin tamamını yıkadım ama az az utuluyorum

akşamdan beri bende de var canım aynı ağrı oturup kalktığımda bile beni mahvediyor bu halde çalışmak çok zor
magnezyum içiyorum ama aynı değişen bişey yok
Magnezyumu ben 2 aydır içiyorum içmediğim an hemen kramplar başlıyo iki gündür içmiyosum ondan mı dedim ama değil sanırım doktora sorsam mı bilemedim gerçi onlarda normal diyo genelde

Mrh
Bende de gebelik şekeri çıktı. Diyet verdi diyetisyen ekmek çok yemiyorum tatlı yemiyorum meyve yiyebilirsin dedi ama yemeklerden hemen sonra çok az yiyorum tatlı yemedim. Dün küçük bi parça çikolata yedim

Açlık tokluğa bakıldı
Açlık 76
Tokluk 109çıktı
Dr çok iyi dedi diyete devam et dedi. Çok abartmadan yiyorum makarna falan yasak olunca daha çok canı çekiyo insanın inşallah sizinde düşük çıkar

Magnezyumu ben 2 aydır içiyorum içmediğim an hemen kramplar başlıyo iki gündür içmiyosum ondan mı dedim ama değil sanırım doktora sorsam mı bilemedim gerçi onlarda normal diyo genelde

magnezyumu dr kasılmaların artınca iç sürekli rutin kullanman gereken ilaç değil dedi bende acaba zararlı olurmu diye korkup hergün içmedim ama çok kötü kramplar nasıl olacak bi,lmiyorum

Mrb
Deterjan ne kullandınız

magnezyumu dr kasılmaların artınca iç sürekli rutin kullanman gereken ilaç değil dedi bende acaba zararlı olurmu diye korkup hergün içmedim ama çok kötü kramplar nasıl olacak bi,lmiyorum
Evet işte aynen bi gün bile içmeyince kramp oluyo bilemedim bnde cnm ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…