2018 Ekim Anneleri

Evet işte aynen bi gün bile içmeyince kramp oluyo bilemedim bnde cnm ya

aynen yeminle gece koltukta uzanır gibi hani oturursun ya o şekilde otuururken eşim işten geldi,ayağı kalkamadım korktu bişey oldu sandı o duymasın diye canımın acısından ah bile dememeye çalışıyorum

Magnezyum o krampları geçiriyo işte ihmal etme ama bu kemik ağrısı neyin nesi onu anlamadım çünkü iki gündür geçmedi hareket edemiyorum resmen

Kizlar meraba dun gece suyum geldi. Slimdi hastanedeyiz dogumu geciktirmeye calusiyorlar. Açılma yok sanci yok şükür . Dualarinizi bekleriz
Allah yardkmcin olsun. Insallah erken dogum olmaz.

SaskinAnne ben dogunca bebislerim yumusaticinin ve deterjanin kokusundan rahatsiz olur diye yumusatici almadim. Deterjanini da kokusuz aldim. Bi kac hafta sonra yikayacagim

Magnezyum o krampları geçiriyo işte ihmal etme ama bu kemik ağrısı neyin nesi onu anlamadım çünkü iki gündür geçmedi hareket edemiyorum resmen
Kemik agrsı acısı bnde de var günlerdir ve ayaklarımın üstüne basamıyorum siyatik sinire baskı yapıyor o yüzden . Kalsiyum rahatlatır yni bol yoğurt süt peynir vs yemk lazım

O lekeleler için ben sana fırça tavsye ederm canım. Ben o makineyi bikez kullandm. Alışkanlık edemedim bi türlü. Ama lekeler için en güzeli fırça

Ben dolaba asıyorm ütüledkçe. Yani hep askıdan kullanyrm:)) öyle severim de. Küçük küçk kıyafetler ütülemesi bile zevki demi ama:)

Allah yardkmcin olsun. Insallah erken dogum olmaz.

SaskinAnne ben dogunca bebislerim yumusaticinin ve deterjanin kokusundan rahatsiz olur diye yumusatici almadim. Deterjanini da kokusuz aldim. Bi kac hafta sonra yikayacagim
Aynen bende kokusuz tercih ediyorum. Ve yumuşatıcıyıda gereksiz buluyrm.

Tabii canim fark yok,sakasina dedim,sallanan sandalye gb buyuk kiz cocugu rahat birakmaz onda habire sallaya sallaya :)))[/QUOTE]
Ben joie sansa almaya karar verdim. Joie serina var bide ama o cok sallıyor cok sallamak iyi değil diyor bazı uzmanlar. Sen tecrubelisin ikinci bebekin geliyor bi baksan ya sana zahmet.şu joie sansa alınır mı? Yoksa joie serina mı almalı? Youtube da ikisinin de videosu var keske bakabilsen cok makbule gecer. Onceden de kullanmıssın ya o yzdn iyi bi yorum yapabilirsin diye düsünüyorum plojovic

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…