Evet işte aynen bi gün bile içmeyince kramp oluyo bilemedim bnde cnm ya
Dalin sivi deterjan ve dalin yumusatici kullandimMrb
Deterjan ne kullandınız
Magnezyum o krampları geçiriyo işte ihmal etme ama bu kemik ağrısı neyin nesi onu anlamadım çünkü iki gündür geçmedi hareket edemiyorum resmenaynen yeminle gece koltukta uzanır gibi hani oturursun ya o şekilde otuururken eşim işten geldi,ayağı kalkamadım korktu bişey oldu sandı o duymasın diye canımın acısından ah bile dememeye çalışıyorum
Tşk ederim bende alacağım da araştırıyorum şuan.Dalin sivi deterjan ve dalin yumusatici kullandim
Ariel baby de aldim ama onu kullanmadım daha dalinin kokusu cook guzel
Ozaman yap güzelce bir tülbente sarıp koy istersen bavula canım tozlanıp kirlenmesin ozamana kadarBildiğim kadarı ile yok ama hareketlerim kısıtlanmaya başladı benim
Ahhh kizlar hiç takmayin kiyafeti yatagi yorgani odayi. Son 3/4 gündür neler cektim bir bilseniz. Yandim yandım mahvoldum üzüntüden . Zekai tahirde üçlü tatamada nöral tüp defekti riskim 1/6 çikmişti. Sonra orda 18. Haftamda detayli bir sekilde 3 farkli doktor baktı . Sorun göremediler.
Oraya giden bilir cok kalabalık. Ozelliklede ikinci basamak usg. Ben de rutin ayrintili usg yi orda degil de özelde cektireyim dedim. Çukurambarda özel bir radyolog doktorun muayenehanesine gittim. 300 tl.
Kadin bakti bakti en sonunda beyin zarinin bir kismi kafatasininin dışında demez mi?
Allahimmmm nasil bir imtihannn. Ağla ağla kendimi bitirdim. Dilim hep Allahtan geldi razıyım dese de gonlum ciğerlerim yandi. Ateşleniyordum hicbir su icecek ruzgar banyo beni rahatlatamiyordu... internette ensefalosel olan bu cocuklari arastirdim tum hafta sonu . Bebegim gözumun önünde aci çekerken konuşamazken yürüyemezken ben nasil mutlu olabilirdim...
Iki kizim var. Bu üçüncü kizim. Gonlüm hep erkek olsa diyordu. Kendimden utandım . Deliler gibi dua edip namaz kilip Rabbime sığındım.. Allahimmm diyordumm kizim olsun minik kizimmm kurban olsun annen sana küçük kizimmmm saglikli ol kime benzersen benze adini kim isterse o koysun. Zayif da olsan ben emzirir büyütürüm.. ahhh Allahimmm yemeden icmeden kesilmistim. 3 günde 2/3 kilo zayifladim. Karnim küçüldü...
Sonra ne mi oldu??
O bebeğime hasta diyen doktorun tavsiye edip bizi yönlendirdiği baska bir profa gidecektik.700 tl dedi muayenesine. Önemli degildi. Eşim arabamizi satariz tedavisi neyse yaptiririz diye yollar arıyordu.
Ben bu iki üç günde evlat acisi ceken ana babalari düşündüm... Hz. Yakup'u yadettim
.Nasil da ozlüyordu Yusufunu? Peygamber Efendimizi düşündüm . Vefat eden evlatlarına nasil ici yanmişti kimbilir? Geceleri uyuyamiyordum.
Oysa ben imanli inançlı biri bilirdim kendimi. Nasıl sarsti bu beni?
Esim profa gitmeden önce devlet hastanesine gitmeliyiz dedi. Tmm dedim.
Zekai Tahirde yüksek riskli gebelikte 3 farkli doktor birisi de docent olmak üzere en deyayli usg cihazlariyla baktilar.
Veeeee sonuç: en son bakan doktor kalk kizim kalk bebeginin hicbirseyi yok. Bir deli kuyuya bir taş atmiş kırk akıllı çıkaramamış . Sen özelde paranla dert almissin dedi.
Ilk defa doktorun beni azarlamasi hosuma gitti.
Hastaneden ciktigimda güneş oyle guzel parliyordu ki. Hava çok sicakti ama beni hiç yakmadi. Sokaktaki agaclar çiçekler bile bi ayri gulumsuyordu bana. Yollara cöpler kagitlar sacilmişlar. Onlar bana kutlamada firlatilan havai fisekler gibi gorundu yemin ederim...
Vel hasil... kizmiş oglanmis adini kaynanam koymus odasi varmis yokmus guzelmis cirkinmis zayifmiş tombulmus .... hepsini unuttummmm sildimmmm.
Simdi diyorum ki ahhhhh Allahimmm saglikla kucağıma alip bi koklasam su dunyada benden daha mutlu bir kul olur mu??
Uzun oldu hakkinizi helal edin.
( Bu arada ozeldeki doktoru Allaha havale ediyorum. Belki cidden bi sıkıntı gördü. Dualarimla iyilesti. Belki gormedi abartti. Baska doktora hasta gondermek icin abartti. Bilmiyorum. Allaha havale ediyorum. )
Canim Allah yar ve yardimcin olsun insallah...Kizlar meraba dun gece suyum geldi. Slimdi hastanedeyiz dogumu geciktirmeye calusiyorlar. Açılma yok sanci yok şükür . Dualarinizi bekleriz
Allah yardkmcin olsun. Insallah erken dogum olmaz.Kizlar meraba dun gece suyum geldi. Slimdi hastanedeyiz dogumu geciktirmeye calusiyorlar. Açılma yok sanci yok şükür . Dualarinizi bekleriz
Kemik agrsı acısı bnde de var günlerdir ve ayaklarımın üstüne basamıyorum siyatik sinire baskı yapıyor o yüzden . Kalsiyum rahatlatır yni bol yoğurt süt peynir vs yemk lazımMagnezyum o krampları geçiriyo işte ihmal etme ama bu kemik ağrısı neyin nesi onu anlamadım çünkü iki gündür geçmedi hareket edemiyorum resmen
Çok geçmiş olsunKizlar meraba dun gece suyum geldi. Slimdi hastanedeyiz dogumu geciktirmeye calusiyorlar. Açılma yok sanci yok şükür . Dualarinizi bekleriz
Hepsini de yiyorum ama yeterli gelmiyo sanırımKemik agrsı acısı bnde de var günlerdir ve ayaklarımın üstüne basamıyorum siyatik sinire baskı yapıyor o yüzden . Kalsiyum rahatlatır yni bol yoğurt süt peynir vs yemk lazım
O lekeleler için ben sana fırça tavsye ederm canım. Ben o makineyi bikez kullandm. Alışkanlık edemedim bi türlü. Ama lekeler için en güzeli fırçaBen bu biberon kaynatma isini beceremedim ya
Ilk biberon temizleyici ile yıkadım duruladım kaynayan suya attim 15 dk. Sonr çıkardım üstünde beyaz lekeler olmuş ama deterjanı iyice durulamıştım acaba sterilazator mu alsam
Ben dolaba asıyorm ütüledkçe. Yani hep askıdan kullanyrm:)) öyle severim de. Küçük küçk kıyafetler ütülemesi bile zevki demi ama:)Ben küçük çantalar yapıyorum canim. Birine bohça içine zıbın tulum çorap eldiven şapka battaniye ve 1 tane bez koydum bunu da çantaya koydum yeni doğunca giyeceği
Kendi takimlarimi yıkadım
Kıyafetlerinin tamamını yıkadım ama az az utuluyorum
Hayrlısı olur inş. Sebebi önemli. İnş sadece azcık gelip durmuştur.Kizlar meraba dun gece suyum geldi. Slimdi hastanedeyiz dogumu geciktirmeye calusiyorlar. Açılma yok sanci yok şükür . Dualarinizi bekleriz
Aynen bende kokusuz tercih ediyorum. Ve yumuşatıcıyıda gereksiz buluyrm.Allah yardkmcin olsun. Insallah erken dogum olmaz.
SaskinAnne ben dogunca bebislerim yumusaticinin ve deterjanin kokusundan rahatsiz olur diye yumusatici almadim. Deterjanini da kokusuz aldim. Bi kac hafta sonra yikayacagim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?