bende hamilelik şekeri var biraz atıştırıyordum don günlerde ondan korktum şekerden dolayı kilo almışsa diy ama suyun çok iyi deyince içim rahatladı amin canım darısı hepinizin başına sağlıkla kucağımıza alalım bebişlerimiizi
Göğüs kalkanı al dedi herkes. Philips Avent aldım.Ben kaçırdım ya ne alınması gerekiyormus :)
Gögüs pompasında 2 marka arasındayım. Lansinoh ve medela? acaba hangisi daha iyidir?
ben 37 de cıkıcam ne kadar aktarabilirsem kardır bana ücretsiz izin de vermediler özel sektör malum 37 den önce gelmeye kalkarsa bebiş işyerinde onlar ugraşşın benimle gıcık oldum zatenHanımlar 37. haftaya kadar çalışacak mısınız?
Ben kararsızım 36da mı çıksam 37de mi diye. 34 düşünüyordum ama sabrederim gibi geliyor ayrılmayacağım hemen. 37 çok geç geliyor azıcık dinlenip son hazırlıkları yapmaya vakit kalır mı bilmiyorum ya erken gelirse diye. 36da çıksam bu ay tam maaş alamayacağım ama vaktim olur diğer işlere diyorum.
Kararsız kaldım.
ben 37 de cıkıcam ne kadar aktarabilirsem kardır bana ücretsiz izin de vermediler özel sektör malum 37 den önce gelmeye kalkarsa bebiş işyerinde onlar ugraşşın benimle gıcık oldum zaten
ben 32de ciktim izne. isyerim hem cok kalabalik, hastalik kapma ihtimalimiz var.hem de stresli kavgali hergun polisin ambulansin geldigi bi yer oldugu icin daha fazla durmak istemedim.memur oldugum icin sonrasinda ucretsiz izin alicam bir sure.ama ortam biraz daha rahat olsaydi birkac hafta daha calisirdim. 37ye kadar sanki fazla gibi.birazcik hazirlik yapmak ve dinlenmek icin firsatiniz olsa guzel olur sanki siz bilirsiniz.Hanımlar 37. haftaya kadar çalışacak mısınız?
Ben kararsızım 36da mı çıksam 37de mi diye. 34 düşünüyordum ama sabrederim gibi geliyor ayrılmayacağım hemen. 37 çok geç geliyor azıcık dinlenip son hazırlıkları yapmaya vakit kalır mı bilmiyorum ya erken gelirse diye. 36da çıksam bu ay tam maaş alamayacağım ama vaktim olur diğer işlere diyorum.
Doğum izni bittiğinde de, biraz daha uzatabilirim izni sıkıntı olmaz o konuda.
Kararsız kaldım.
Hanımlar 37. haftaya kadar çalışacak mısınız?
Doğum izni bittiğinde de, biraz daha uzatabilirim izni sıkıntı olmaz o konuda.
Kararsız kaldım.
Göğüs kalkanı al dedi herkes. Philips Avent aldım.
Bir de Lansinoh mu bir krem varmış 10 ml minicik bir şey. Onu da çok söylüyorlar. Daha almadım ondan.
Benim cildim hassastır eminim hemen tahriş olur yara olur.
tam benimkiler işte doğru seçim yapmışım demek kiHımm ben aldim ikisini de
Göğüs kalkani avent krem lansinoh
Yalnız kreme başlamak gerekiyor 1 ay önceden haberin olsun
ben aldım hatta başladım o kreme. hamilelikte başlayın diye tavsiye ettiler.Göğüs kalkanı al dedi herkes. Philips Avent aldım.
Bir de Lansinoh mu bir krem varmış 10 ml minicik bir şey. Onu da çok söylüyorlar. Daha almadım ondan.
Benim cildim hassastır eminim hemen tahriş olur yara olur.
Duydum ama ben Lansinoh aldım.Gogus ucu kremi icin, garmastan pomat duyan kullanan var midir?
ben aldım hatta başladım o kreme. hamilelikte başlayın diye tavsiye ettiler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?