2018 Ekim Anneleri

Günaydın hanımlar
A Atape gözün aydın ,geçmiş olsun tez zamanda kavusursunuz insallah sağlıkla evinize dönersiniz.

bu 32 hafta çalişabilir raporunu onaylamış bugun hastane arayıp haber verdiler ama sistemde gözükmüyor.Bi kac gün sonra fln mı gözükür ben mi yanlış yerden bakıyorum vizite sistemine bakıyorum ama

İnşallah

Ben kaçırdım ya ne alınması gerekiyormus :)
Göğüs kalkanı al dedi herkes. Philips Avent aldım.
Bir de Lansinoh mu bir krem varmış 10 ml minicik bir şey. Onu da çok söylüyorlar. Daha almadım ondan.
Benim cildim hassastır eminim hemen tahriş olur yara olur.

Hanımlar 37. haftaya kadar çalışacak mısınız?

Ben kararsızım 36da mı çıksam 37de mi diye. 34 düşünüyordum ama sabrederim gibi geliyor ayrılmayacağım hemen. 37 çok geç geliyor azıcık dinlenip son hazırlıkları yapmaya vakit kalır mı bilmiyorum ya erken gelirse diye. 36da çıksam bu ay tam maaş alamayacağım ama vaktim olur diğer işlere diyorum.
Doğum izni bittiğinde de, biraz daha uzatabilirim izni sıkıntı olmaz o konuda.
Kararsız kaldım.

Son düzenleme:
ben 37 de cıkıcam ne kadar aktarabilirsem kardır bana ücretsiz izin de vermediler özel sektör malum 37 den önce gelmeye kalkarsa bebiş işyerinde onlar ugraşşın benimle gıcık oldum zaten

A Atape o telasli anlarin icerisinde bizleri de bilgilendirdigin icin cok tesekkurler.bebisin de insallah kisa zamanda cikar evinize gidersiniz.bol bol emzirirsiniz.

ben 37 de cıkıcam ne kadar aktarabilirsem kardır bana ücretsiz izin de vermediler özel sektör malum 37 den önce gelmeye kalkarsa bebiş işyerinde onlar ugraşşın benimle gıcık oldum zaten

Anlayışsız insan çok Allah yardımcın olsun.
Benim öyle bi durumum yok çok şükür. Yetmezse bi iki ay ücretsiz kullanırım diyorum henüz konuşmadım gerçi ama idare ederler muhtemelen.

ben 32de ciktim izne. isyerim hem cok kalabalik, hastalik kapma ihtimalimiz var.hem de stresli kavgali hergun polisin ambulansin geldigi bi yer oldugu icin daha fazla durmak istemedim.memur oldugum icin sonrasinda ucretsiz izin alicam bir sure.ama ortam biraz daha rahat olsaydi birkac hafta daha calisirdim. 37ye kadar sanki fazla gibi.birazcik hazirlik yapmak ve dinlenmek icin firsatiniz olsa guzel olur sanki siz bilirsiniz.

Ben 36+2 de raporumu kapattiracagim. Eger is yeriniz musade ediyorsa, calisabilir kagidi alip 1 haftalik falan saglik ocagindan rapor alabilirsiniz eger dogum sonrasina aktaricaksa is yeriniz. Saglik ocagindan alinan rapor sisteme islenmedigi icin atiyorum 2 gunluk 2 gunluk alabilirsiniz. Bence 37 cok zorlar ben masa basi klimali ortam servis olmasina ragmen zorlaniyordum son hafta

Hımm ben aldim ikisini de
Göğüs kalkani avent krem lansinoh
Yalnız kreme başlamak gerekiyor 1 ay önceden haberin olsun

Hımm ben aldim ikisini de
Göğüs kalkani avent krem lansinoh
Yalnız kreme başlamak gerekiyor 1 ay önceden haberin olsun
tam benimkiler işte doğru seçim yapmışım demek ki
zaten göğüs ucum şu anda da hep çatladı ve acıyor daha şimdiden

ben aldım hatta başladım o kreme. hamilelikte başlayın diye tavsiye ettiler.

A Atape canim Allah anali babali büyütsün.. bunada şükür bebeğinin kilosu iyi sayilir.. inşallah tez vakitte sağlıkla evinize gitmek nasip olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…